Fly Asia Filipinene Davao City

Finn billige fly til Davao City

fre.. 17.1.
fre.. 24.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

Når er det best å reise til Davao City?

9 310 kr
7 980 kr
6 650 kr
5 322 kr
Pris
5.322 kr - 9.313 kr

Høysesongen for turisme i Davao City er i august, etterfulgt av juli og mai. I disse månedene kan det være vanskelig å finne billige flybilletter til Davao City, og prisene for både fly og hotell er generelt høyere enn i de andre månedene. Imidlertid kan du være heldig å finne billig fly til Davao City dersom du bestiller billetter i god tid i forveien, eller dersom du reiser i lavsesongen. I lavsesongen er det også færre turister, som ofte er en stor fordel for de som ønsker å dra på sightseeing og se byens severdigheter. Spesielt i desember kan du finne en billig reise til Davao City, men da må du være forberedt på en del regnbyger.


Hvilke flyselskaper flyr til Davao City?

Det er ikke mulig å fly til Davao City direkte fra Norge, og som oftest får du to mellomlandinger på veien. Du kan bestille flybilletter til Davao City med flyselskaper som SAS, Cathay Pacific, Cathay Dragon, British Airways, Hainan Airlines, Qatar Airways, KLM, Thai Airways, Cebu Pacific og Finnair, og flytiden tar alt fra 20-36 timer hver vei avhengig av mellomlandingene. Som regel er de dyreste flybillettene også den flyvningen som er kortest.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Davao City, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum
Davao City Francisco Bangoy
6 km fra sentrum

Når du skal fly til Davao City, ankommer du sannsynligvis Davao City/Francisco Bangoy internasjonale lufthavn. Flyplassen ligger omtrent 15-30 minutter unna sentrum, avhengig av hvilken transportmetode du velger. Du kan komme deg inn til byen med taxi, som er det mest praktiske alternativet dersom du har mye bagasje. En taxitur til byen koster omtrent 150 PHP (ca. 25 NOK). Alternativt kan du ta en Jeepney, som koster omtrent 10-15 PHP (ca. 1,5-2,5 NOK).


Hvordan kommer man seg rundt i Davao City?

Det er flere ulike fremkomstmidler du kan bruke for å komme deg rundt i Davao City, og du vil oppleve at alle alternativene er svært rimelige sammenlignet med det vi er vant med fra Norge. Det er enkelt å få tak i taxi her, og det er en behagelig og praktisk måte å reise på. Både Grab og Uber er også populært i byen. Jeepney er kanskje det mest populære fremkomstmiddelet her, som er en svært billig måte å komme seg rundt på. Alternativt er det også flere motoriserte trehjulssykler her, i tillegg til trisikader, som er en sykler med en sidevogn som passasjeren sitter i.


Kan man reise til Davao City uten pass eller visum?

Som norsk borger trenger du ikke å søke om visum før du flyr til Davao City for opphold på inntil 30 dager. Du må imidlertid fremvise gyldig billett for retur eller flybillett til et tredjeland innen 30 dager. Du kan ikke reise uten pass, da dette er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet.


Kombiner fly til Davao City med bilutleie og hotell


Tips og anbefalinger

Davao City er den kulinariske, kulturelle og kommersielle hovedstaden i sør, og hjembyen til landets president. Her er det mye å se og gjøre for folk i alle aldre, så det anbefales at du undersøker hva du helst vil oppleve her for å få mest mulig ut av ferien din.

Hva bør du se i Davao City?

Det er mange severdigheter du bør få med deg under ditt opphold i Davao City. Dra til Museo Dabawenyo for å lære om historien til ulike stammer, religioner og etnisiteter, besøk Kublai’s Gallery for å nyte vakker kunst og se Davao Crocodile Park for å være vitne til krokodillemating og -show.

Kan du drikke vann fra springen?

Du bør ikke drikke vann fra springen med mindre det har blitt kokt på forhånd. Det sikreste er derfor å kjøpe vann på flaske.

Gir du tips?

Dersom en serviceavgift er lagt til på regningen i restauranter, kan du gjerne gi litt ekstra. I motsatt fall kan du tipse 10 % eller litt mer. I tillegg bør du tipse 10 % i taxier. (Priser sjekket 23/04/2019).

*Flypriser til Davao City er basert på priser for økonomibilletter funnet av momondo brukere som har søkt innen de siste 72 timene. Disse prisene er kanskje ikke lenger tilgjengelig.
Fly Asia Filipinene Davao City