Finn billige fly til Davao City

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
to. 20.5.
to. 27.5.

De billigste flyvningene til flyplassene i Davao City

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Davao City fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Davao City

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Davao City

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Davao City (DVO)

Vanligvis er flyvninger til Davao City fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Davao City Francisco Bangoy, som i gjennomsnitt koster 6 325 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DAVAO CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar12 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Davao City koster i gjennomsnitt kun 5 572 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DAVAO CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember26 % dyrereDet koster ca. 7 981 kr for flyvninger til Davao City fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DAVAO CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember273 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Davao City fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Davao City?

Høysesongen for turisme i Davao City er i august, etterfulgt av juli og mai. I disse månedene kan det være vanskelig å finne billige flybilletter til Davao City, og prisene for både fly og hotell er generelt høyere enn i de andre månedene. Imidlertid kan du være heldig å finne billig fly til Davao City dersom du bestiller billetter i god tid i forveien, eller dersom du reiser i lavsesongen. I lavsesongen er det også færre turister, som ofte er en stor fordel for de som ønsker å dra på sightseeing og se byens severdigheter. Spesielt i desember kan du finne en billig reise til Davao City, men da må du være forberedt på en del regnbyger.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Davao City?

  Hvis du ikke har lyst til å besøke Davao City i februar, bør du vente til November med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 5 688 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Davao City?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Davao City 45 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Davao City med en gjennomsnittspris på 6 356 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Davao City?

  Ifølge dataene våre er det torsdag som er den billigste dagen når man skal fly til Davao City fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på torsdag, lå på 6 392 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en onsdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 7 610 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Davao City.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Davao City?

  Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Davao City vanlgivis er flyvningene med avgang på ettermiddagen. Brukerne våre har funnet flyvninger til Davao City på ettermiddagen for så lite som 6 122 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly kl. 12:00 når prisene i gjennomsnitt ligger på 8 572 kr. Flyvninger til Davao City fra Norge kl. 12:00 er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.


Flyplasser nære Davao City

Under finner du alle flyplassene i Davao City sammen med avstanden til sentrum

Når du skal fly til Davao City, ankommer du sannsynligvis Davao City/Francisco Bangoy internasjonale lufthavn. Flyplassen ligger omtrent 15-30 minutter unna sentrum, avhengig av hvilken transportmetode du velger. Du kan komme deg inn til byen med taxi, som er det mest praktiske alternativet dersom du har mye bagasje. En taxitur til byen koster omtrent 150 PHP (ca. 25 NOK). Alternativt kan du ta en Jeepney, som koster omtrent 10-15 PHP (ca. 1,5-2,5 NOK).


Hvordan kommer man seg rundt i Davao City?

Det er flere ulike fremkomstmidler du kan bruke for å komme deg rundt i Davao City, og du vil oppleve at alle alternativene er svært rimelige sammenlignet med det vi er vant med fra Norge. Det er enkelt å få tak i taxi her, og det er en behagelig og praktisk måte å reise på. Både Grab og Uber er også populært i byen. Jeepney er kanskje det mest populære fremkomstmiddelet her, som er en svært billig måte å komme seg rundt på. Alternativt er det også flere motoriserte trehjulssykler her, i tillegg til trisikader, som er en sykler med en sidevogn som passasjeren sitter i.


Kan man reise til Davao City uten pass eller visum?

Som norsk borger trenger du ikke å søke om visum før du flyr til Davao City for opphold på inntil 30 dager. Du må imidlertid fremvise gyldig billett for retur eller flybillett til et tredjeland innen 30 dager. Du kan ikke reise uten pass, da dette er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet.


Start planleggingen av reisen til Davao City


Tips og anbefalinger

Davao City er den kulinariske, kulturelle og kommersielle hovedstaden i sør, og hjembyen til landets president. Her er det mye å se og gjøre for folk i alle aldre, så det anbefales at du undersøker hva du helst vil oppleve her for å få mest mulig ut av ferien din.

Hva bør du se i Davao City?

Det er mange severdigheter du bør få med deg under ditt opphold i Davao City. Dra til Museo Dabawenyo for å lære om historien til ulike stammer, religioner og etnisiteter, besøk Kublai’s Gallery for å nyte vakker kunst og se Davao Crocodile Park for å være vitne til krokodillemating og -show.

Kan du drikke vann fra springen?

Du bør ikke drikke vann fra springen med mindre det har blitt kokt på forhånd. Det sikreste er derfor å kjøpe vann på flaske.

Gir du tips?

Dersom en serviceavgift er lagt til på regningen i restauranter, kan du gjerne gi litt ekstra. I motsatt fall kan du tipse 10 % eller litt mer. I tillegg bør du tipse 10 % i taxier. (Priser sjekket 23/04/2019).