Finn billige fly til Davao City

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 29.5.
sø. 5.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Davao City

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Davao City fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Davao City

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Davao City

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Davao City (DVO)

Vanligvis er flyvninger til Davao City fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Davao City Francisco Bangoy, som i gjennomsnitt koster 7 358 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DAVAO CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar12 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Davao City koster i gjennomsnitt kun 6 482 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DAVAO CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember26 % dyrereDet koster ca. 9 284 kr for flyvninger til Davao City fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DAVAO CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember273 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Davao City fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Davao City?

Høysesongen for turisme i Davao City er i august, etterfulgt av juli og mai. I disse månedene kan det være vanskelig å finne billige flybilletter til Davao City, og prisene for både fly og hotell er generelt høyere enn i de andre månedene. Imidlertid kan du være heldig å finne billig fly til Davao City dersom du bestiller billetter i god tid i forveien, eller dersom du reiser i lavsesongen. I lavsesongen er det også færre turister, som ofte er en stor fordel for de som ønsker å dra på sightseeing og se byens severdigheter. Spesielt i desember kan du finne en billig reise til Davao City, men da må du være forberedt på en del regnbyger.

Hvis du ikke har lyst til å besøke Davao City i februar, bør du vente til November med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 6 588 kr.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Davao City 44 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Davao City med en gjennomsnittspris på 7 358 kr.Hvilke flyselskaper flyr til Davao City?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Davao City

Hvilke flyselskaper flyr til Davao City?

Singapore Airlines er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Davao City med. Qatar Airways, Turkish Airlines og Cathay Pacific er også populære valg ved reiser til Davao City from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Davao City jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Singapore Airlines til Davao City

Det mest populære flyselskapet for fly til Davao City på momondo, er Singapore Airlines som har 7 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Singapore Changi, og det beste tilbudet på en flyvning med Singapore Airlines til Davao City, kostet 7 779 kr (tur/retur, Bergen Flesland til Davao City, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 51 Singapore Airlines vurdering, har det fått en score på 8,3 av momondo-brukere.


Flyplasser nære Davao City

Under finner du alle flyplassene i Davao City sammen med avstanden til sentrum

Når du skal fly til Davao City, ankommer du sannsynligvis Davao City/Francisco Bangoy internasjonale lufthavn. Flyplassen ligger omtrent 15-30 minutter unna sentrum, avhengig av hvilken transportmetode du velger. Du kan komme deg inn til byen med taxi, som er det mest praktiske alternativet dersom du har mye bagasje. En taxitur til byen koster omtrent 150 PHP (ca. 25 NOK). Alternativt kan du ta en Jeepney, som koster omtrent 10-15 PHP (ca. 1,5-2,5 NOK).


Slik kommer du deg rundt omkring i Davao City

Det er flere ulike fremkomstmidler du kan bruke for å komme deg rundt i Davao City, og du vil oppleve at alle alternativene er svært rimelige sammenlignet med det vi er vant med fra Norge. Det er enkelt å få tak i taxi her, og det er en behagelig og praktisk måte å reise på. Både Grab og Uber er også populært i byen. Jeepney er kanskje det mest populære fremkomstmiddelet her, som er en svært billig måte å komme seg rundt på. Alternativt er det også flere motoriserte trehjulssykler her, i tillegg til trisikader, som er en sykler med en sidevogn som passasjeren sitter i.


Visumkrav for Davao City

Som norsk borger trenger du ikke å søke om visum før du flyr til Davao City for opphold på inntil 30 dager. Du må imidlertid fremvise gyldig billett for retur eller flybillett til et tredjeland innen 30 dager. Du kan ikke reise uten pass, da dette er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet.


Start planleggingen av reisen til Davao City


De beste tingene å se og gjøre i Davao City

Det er mange severdigheter du bør få med deg under ditt opphold i Davao City. Dra til Museo Dabawenyo for å lære om historien til ulike stammer, religioner og etnisiteter, besøk Kublai’s Gallery for å nyte vakker kunst og se Davao Crocodile Park for å være vitne til krokodillemating og -show.

Du bør ikke drikke vann fra springen med mindre det har blitt kokt på forhånd. Det sikreste er derfor å kjøpe vann på flaske.

Dersom en serviceavgift er lagt til på regningen i restauranter, kan du gjerne gi litt ekstra. I motsatt fall kan du tipse 10 % eller litt mer. I tillegg bør du tipse 10 % i taxier.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Davao City. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Davao City for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Davao City.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Davao City flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.