Finn billige flyvninger til Metro-Manila fra 4 768 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
fr. 8.12.
fr. 15.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Metro-Manila

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Metro-Manila

Beste pris på enveisbillett

4 768 kr

Beste pris på tur/retur-billett

7 050 kr

Raskeste flytid

20t 10m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Metro-Manila fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 768 kr (Oslo Gardermoen til Manila Ninoy Aquino Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Metro-Manila fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 7 050 kr (Oslo Gardermoen til Manila Ninoy Aquino Intl).
Den kjappeste flyvningen til Metro-Manila fra Norge tar 20t 10m (Oslo Torp Sandefjord til Manila Ninoy Aquino Intl).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Metro-Manila, deriblant Turkish Airlines, Ethiopian Air og Etihad Airways.

Metro-Manila flyinnsikt og trender

Se innsikt for Metro-Manila-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Metro-Manila?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Metro-Manila Du flyr fra. Som eksempel tar det 18t 25m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Manila Ninoy Aquino Intl. På den annen side tar det 25t 45m å fly fra Bergen Flesland til Manila Ninoy Aquino Intl i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvilke flyselskaper flyr til Metro-Manila?

Det er totalt 17 flyselskaper som flyr til Metro-Manila på regelmessig basis, men Turkish Airlines, Qatar Airways og Singapore Airlines er de mest populære blant brukerne våre. I løpet av det siste året har 27 % av de som søkte etter fly til Metro-Manila valgt å reise med Turkish Airlines, noe som gjør dette flyselskapet til de mest populære valget blant momondo-reisende.

De billigste flyvningene til byer i Metro-Manila

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Metro-Manila fra Norge

Nyttig informasjon om flyvningen din til Metro-Manila

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Metro-Manila

Hvilken er den billigste flyvningen jeg kan finne til Metro-Manila?

Flyvninger til Metro-Manila varierer basert på flyselskap, bestillingstidspunkt, hvor du reiser fra og en rekke andre faktorer, men i gjennomsnitt kan momondo-brukere forvente seg å betale ca. 1 748 kr/per person. Den absolutt billigste flyvningen til Metro-Manila koster 251 kr/per person

Hvilken flyplass er det best å fly til når man skal besøke Manila?

Hvordan er været i Metro-Manila?

Temperaturene i Metro-Manila ligger på mellom 26 °C og 29 °C avhengig av årstiden. Den varmeste måneden i Metro-Manila er april, og den kaldeste måneden i Metro-Manila er Januar. Det som ønsker å reise når det er mindre nedbør bør reise i løpet av februar, februar eller Januar som er måneder med minst sannsynlighet for regn sammenlignet med resten av året.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Metro-Manila fra flyvninger sist?

Priser for Metro-Manila fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Metro-Manila fra flyvninger?

Fra og med desember 2023, er det 23 tilbydere å velge mellom fra Metro-Manila flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Metro-Manila?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Metro-Manila med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Metro-Manila?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Metro-Manila, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Metro-Manila. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Metro-Manila

Finn flyvninger til disse populære byene i Metro-Manila fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Metro-Manila

Disse rutene har de billigste flyvningene til Metro-Manila som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloManila18t 25m7 050 kr
BergenManila25t 45m9 407 kr
TrondheimManila30t 40m12 319 kr

Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Metro-Manila

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Metro-Manila?

    Prisvarsler varsler deg via e-post når prisen for flyvninger til Metro-Manila minsker. For å aktivere dette må du velge ønskede reisedatoer, og deretter søke etter tilbud. Når du blar gjennom tilbud, vil du se Prisvarsel-miniprogrammet. Klikk på den for å aktivere varsler.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Metro-Manila med momondo?

    Ved å bruke verktøy som «Priskalender» kan du se hvilken dag det er best å fly tur/retur til destinasjonen din. «Prisprognose»-verktøyet vårt bruker kunstig intelligens til å forutsi om du bør kjøpe nå, eller vente på potensielt lavere priser. Explore viser deg alle flyalternativene fra en by eller flyplass, slik at du kan skape ditt eget, unike eventyr. Bloggen Discover gir verdifull innsikt i hvordan du kan spare penger mens du bestiller reisen din. Etter at du har gjennomført et søk, kan du aktivere «Prisvarsler» for å spore prisene på flyvningen du er interessert i og bestille den på det beste tidspunktet.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    momondo viser tilbud på tvers av mer enn 700 konkurrender på én gang. momondo er aktiv i 30 internasjonale markeder slik at du får tilgang til et bredt utvalg av alternativer, både fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Metro-Manila?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Metro-Manila.

Kan jeg finne flyreiser til Metro-Manila med fleksible bestillingsregler på momondo?

Flyreiser til Metro-Manila med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Metro-Manila?

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Metro-Manila ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Metro-Manila akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Metro-Manila nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Metro-Manila og gi deg beskjed når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Metro-Manila på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.