Finn billige fly til Puerto Princesa

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Puerto Princesa?

Puerto Princesa er en av de mest kjente feriedestinasjonene i Filippinene, og når du bør reise til Puerto Princesa avhenger av både ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve her. Regntiden er fra mai til november, med september som den våteste måneden. Mange syns likevel det er best å besøke byen om sommeren fra april til juni, når det er relativt lite nedbør og rolig hav, som gjør det lett å dra på øyhopping. Tørkesesongen er fra januar til april, med februar som den tørreste måneden, og i denne perioden kan det være svært varmt i hele landet. Dersom du ser etter billig overnatting og billig fly til Puerto Princesa, bør du vurdere å reise fra september til desember, men da må du imidlertid være forberedt på lavere temperaturer.Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Puerto Princesa

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Puerto Princesa med momondo?

    Planlegg reisene dine på en smart måte med «Prisprognose»-funksjonen som bruker flydata for å hjelpe deg med å velge den beste dagen å fly på for å få de laveste prisene. «Priskalenderen» vår hjelper deg med å få mest mulig for pengene dine ved å vise deg når det er mest fordelsaktig å fly. Skap dine egne reiseopplevelser for en billigere penge med «Explore». Reisetips fra eksperter som gir deg ideer til det neste eventyret ditt er bare ett klikk unna med «Discover» fra momondo. Aktiver «Prisvarsler» for å spore prisendringer og bestille når prisene er på sitt laveste.

  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Puerto Princesa?

    Søk etter tilbud på fly til Puerto Princesa. Når du ser på de ulike tilbudene, har du muligheten til å opprette et prisvarsel.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi henter prisene våre fra over 700 konkurrenter, bestående av flyselskaper og nettbaserte reisebyråer. Vi opererer i over 30 markeder over hele verden for å gi deg et bredt utvalg av reisealternativer.


Flyplasser nære Puerto Princesa

Under finner du alle flyplassene i Puerto Princesa sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Puerto Princesa, ankommer du Puerto Princesa/Puerto Princesa internasjonale lufthavn, som ligger i selve byen. De fleste større hoteller og resorter tilbyr gratis hotelltransport, og dette bør du sjekke ut før reisen din. I motsatt fall er det rimeligste transportalternativet en rickshaw, og de fleste har fastpris fra flyplassen til hovedområdene i sentrum. En tur til områdene rundt flyplassen (Bancao-Bancao), Rizal Avenue, havnen, A&A Plaza Hotel og Immaculate Conception-katedralen koster 50 PHP (ca. 8 NOK), 70 PHP (ca. 11,5 NOK) til Brg. San Pedro, 120 PHP (ca. 20 NOK) til San Jose Terminal og 350 PHP (ca. 58 NOK) til Honda Bay.


Slik kommer du deg rundt omkring i Puerto Princesa

Den beste måten å komme seg rundt i Puerto Princesa på er med MultiCab eller rickshaw. Rickshaw kjører ikke over lengre avstander, så husk alltid å forhøre deg med sjåføren om han kan kjøre dit du skal. Sjåførene er som regel svært vennlige, men øker prisen med omtrent 50 % hvis du ser utenlandsk ut. Derfor kan det være en god idé å forhandle prisen før du setter deg inn. Det er vanskelig å finne taxier her, og det er som regel svært mye trafikk. Dersom du skal reise rundt til hovedattraksjonene og de omkringliggende områdene bør du arrangere privat transport på forhånd, slik at du enkelt kan komme deg rundt i byen med en profesjonell og lokalkjent sjåfør og guide.


Visumkrav for Puerto Princesa

Du kan ikke fly til Puerto Princesa uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet. Du kan også reise hit uten visum for opphold på inntil 30 dager, dersom du kan fremvise gyldig returbillett. Du kan også søke om turistvisum for inntil 59 dager ved Filippinenes ambassade i Oslo.


Start planleggingen av reisen til Puerto Princesa


De beste tingene å se og gjøre i Puerto Princesa

Puerto Princesa er en populær feriedestinasjon med mange severdigheter å tilby sine besøkende. Dersom du er interessert i museer, bør du først og fremst ta turen til Palawan Museum for å lære om Tabon-grotten hvor de eldste skjelettene i Filippinene ble funnet. Dra deretter videre til Palawan Heritage Center for å besøke et interaktivt museum hvor du kan lære om byens kultur og historie på en lærerik og morsom måte. Du bør også dra til Palawan Special Battalion World War II Museum som ble bygget til ære for den lokale helten Dr. Higinio Mendoza Sr. En tur til Puerto Princesa er heller ikke komplett uten å ha tatt en båttur i Honda Bay, og et besøk til Cowrie Island.

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Puerto Princesa. Denne burde minimum dekke reisegods, sykdom, avbestilling, ulykker, dødsfall og hjemtransport ved sykdom.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Puerto Princesa.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Puerto Princesa som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når alle potensielle Puerto Princesa flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Prisvarsler for flyreiser til Puerto Princesa er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.