Leiebiler i Filipinene

Leter du etter billige leiebiltilbud i Filipinene? Søk her!

Manila, Metro-Manila, Filipinene
12. aug. — 19. aug.
Samme leveringssted
Manila, Metro-Manila, Filipinene
fr. 12.8.
12:00
fr. 19.8.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Filipinene bilutleie

Finn leiebil i Filipinene som passer for deg

Liten Leiebiler

302 kr - 562 kr

Alle biltyper

302 kr - 954 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Filipinene er 356 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Filipinene er i mars. Prisen er 16 % lavere enn resten av året med bare 302 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Filipinene. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Filipinene kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Filipinene

Attraksjoner i nærheten:

Alona Beach627,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Alona Beach87,5 km

Attraksjoner i nærheten:

Alona Beach716,7 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Filipinene

Nedenfor er de mest populære hotellene i Filipinene

Leiebiler i Filipinene

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Filipinene, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Avis er det mest prisgunstige leiebilselskapet i Filipinene, med priser fra kun 314 kr per dag i noen deler av landet. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Filipinene på 471 kr per dag.

Ifølge dataene våre er Avis det mest populære leiebilselskapet i Filipinene. I forrige måned valgte 50 % av brukerne å bestille leiebilen sin hos Avis. 8 av våre andre brukere har vurdert opplevelsen sin med Avis under oppholdet sitt i Filipinene, og de gir selskapet en gjennomsnittsscore på 4,5 av 10.

Hertz har flere utleiesteder i Filipinene enn noe annet leiebilselskap. Med 21 utleiesteder spredt rundt omkring i landet, er det stor sjanse for at du finner et av utleiestedene deres enten på ankomstlfyplassen, eller i byen. Hertz har ofte utleiesteder i de mest populære byene i Filipinene. I Manila finnes det for eksempel 3 Hertz utleiesteder.

Sjåfører i Filipinene, inkludert sjåfører som er på besøk fra andre land, må kjøre på høyre side. Ikke glem at det å kjøre på feil side av veien kan føre til trafikkforseelser og alvorlige ulykker.

Ifølge data fra 2019 er Filipinene nr. 97 i verden hva gjelder veikvalitet. Landet har en veikvalitetsscore på 3,3 av 7, der 7 er høyest mulige score. Husk at også faktorer som værforhold og veiarbeid kan påvirke veiforholdene under oppholdet ditt.

Promillegrensen i bil i Filipinene er 0,50‰. Regioner og byer i Filipinene kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Hvis du er yngre enn 18 år, som er aldersgrensen for å drikke alkohol i Filipinene, kan du bli ilagt strenge straffer hvis du tas i å kjøre i alkoholpåvirket tilstand. Husk at det aldri er en god idé å kjøre i alkoholpåvirket tilstand, uansett hvor gammel du er.

En Compact er den mest populære leiebilen for de som reiser til Filipinene. Ifølge dataene våre foretrekker 23 % av brukerne våre en Compact fremfor alle andre biler. Dette kan skyldes aktivitene de har planlagt samt værforholdene i byen de skal være i. Hvis du skal leie en Compact i Filipinene, kan du forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 305 kr per dag.

I forrige uke lå gjennomsnittsprisen på bensin i Filipinene på 14,10 kr per liter. Til sammenligning er det Algerie som har den billigste gjennomsnittsprisen på bensin, der den ligger på 3,02 kr per liter, og Hong Kong som har den dyreste gjennomsnittsprisen med 28,97 kr per liter.


Leiebiler i populære regioner i Filipinene

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Filipinene som du ikke må gå glipp av

Leiebiler i populære byer i Filipinene

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Filipinene

Start planleggingen av reisen til Filipinene


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Filipinene fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Filipinene, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Filipinene med gratis avbestilling.

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Filipinene på momondo.

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Filipinene med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Filipinene.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.