Finn billige fly til Ioánnina

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 5.7.
ti. 12.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Ioánnina

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Ioánnina fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Korfu

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Ioánnina

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Korfu (CFU)

Vanligvis er flyvninger til Ioánnina fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Korfu Ioannis Kapodistrias, som i gjennomsnitt koster 3 163 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Ioánnina?

Det er en rekke ulike Ioánnina-flytilbud fra Norge å  velge mellom når du ser etter flybilletter. Raskeste flygning fra Oslo lufthavn Gardermoen til Ioánnina lufthavn, King Pyrros, er på om lag 12 til 14 timer, med et par mellomlandinger. Flygninger fra Bergen lufthavn Flesland og Stavanger lufthavn Sola gir mye den samme reisetiden ned til Ioánnina, og her også med mellomlandinger underveis.

Det finnes dessverre ikke noe direkte flytilbud fra Norge til Ioánnina i Hellas. Snarere må du være innstilt på gjerne to mellomlandinger. Den første på et knutepunkt sentralt i Europa, for eksempel Amsterdam Schiphol, og deretter så tar gjerne flyreisen deg videre til Athen Eleftherios V. Før du reiser siste stykket inn til Ioánnina. Ettersom mellomlandingene er på større flyplasser, så finner du ofte gode servicetilbud dersom du må vente lenge. Har du en kortere mellomlanding, så er det også stort sett godt merket, slik at du enkelt finner veien fram til neste gate og flygning. Dersom du absolutt vil ha en direkterute til Ioánnina, så er det nærmeste du finner fra Norge ut fra Göteborg lufthavn Landvetter i Sverige.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Ioánnina, lå på 162 kr/per person fra Roma, noe som er 95 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Ioánnina. Du kan finne den billigste prisen til Ioánnina fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

De som skal fly til Ioánnina kan potensielt finne bedre priser for Korfu Ioannis Kapodistrias flyplass (81 km fra sentrum i Ioánnina), eller Préveza Aktion flyplass (82 km fra sentrum i Ioánnina), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Med en gjennomsnittspris på 2 742 kr per person, er det Préveza Aktion flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Ioánnina. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Flotte tilbud på flyreiser til Ioánnina

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Ioánnina som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Hvilke flyselskaper flyr til Ioánnina?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Ioánnina

Hvilke flyselskaper flyr til Ioánnina?

Basert på våre data, er det mest populære flyselskapet som flyr til Ioánnina fra Norge er Aegean Airlines. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Ioánnina

Under finner du alle flyplassene i Ioánnina sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Ioánnina lufthavn?

Dersom dere ikke har leiebil som venter, men snarere ønsker å benytte offentlige transportmidler, så er dette lett på Ioánnina lufthavn. Det går lokalbuss, rute 2, som kjapt er i sentrum og som også er et svært billig alternativ. Dersom du ønsker det virkelig lettvint, så er det også flere taxier på flyplassen, og det er kun en kort kjøretur inn til Ioánnina sentrum.


Visumkrav for Ioánnina

Nordmenn, og utenlandske statsborgere med oppholdstillatelse i Norge, behøver ikke visum for å reise til Hellas. Det du derimot må ha er et gyldig pass, eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Passet trenger forøvrig ikke være gyldig lenger enn utreisedato fra Hellas, og dersom uhellet er ute så aksepteres også nødpass av greske myndigheter. Merk at dersom du reiser med barn under 18 år så kan greske myndigheter kreve dokumentasjon på familieforhold. Dersom kun én av foreldrene er med, så kan de også be om fullmakt fra den parten som er ikke er med på reisen.


Start planleggingen av reisen til Ioánnina


De beste tingene å se og gjøre i Ioánnina

Denne byen som ligger mot nordvest i Hellas er kanskje ikke like kjent som de ulike øyene og større byene lenger sør, men du skal ikke la deg lure. Det er mye spennende i Ioánnina og området rundt. Et typisk møte med denne sjarmerende byen starter med å spasere rundt for å utforske den historiske bykjernen – en del av byen som virkelig viser påvirkningen av ulike kulturer, religioner og som også gir muligheten for å nyte dagen på en av mange innbydende kafeer. Når du også vil vite mer om områdets historie, så er det etnografiske og det arkeologiske museet av Ioánnina to besøk som virkelig er verdt turen. Særlig sistnevnte er fylt med spennende gjenstander fra de tidligste tider og oppover i antikken, alt presentert for å få frem områdets særegenheter. Et par kulturelle og historiske stopp til er på sin plass, så sørg for å se festningen og Fethiye-moskeen. Her treffes den muslimske og den bysantinske arven til byen hverandre, midt i sentrum. Ved siden av historie, kultur og god mat, så er også Ioánnina kjent for den nydelige innsjøen Pamvotida. Ta en spasertur langsmed bredden, eller begi deg ut på en liten båttur. Igjen er det en rekke minnesmerker og koselige restauranter å besøke langsmed bredden av innsjøen. Dette er bare en liten smakebit av hva som venter deg når du har flybilletter til Ioánnina.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Ioánnina.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Ioánnina som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når alle potensielle Ioánnina flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Ioánnina nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Ioánnina og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.