Hoteller i Dusseldorf, Tyskland

Finn tilbud på 319 hoteller i Dusseldorf, Tyskland

Dusseldorf, Tyskland
25. nov. — 26. nov.2
lø. 26.11.
on. 30.11.

De beste hotellene i Dusseldorf

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Dusseldorf
Pris
kr200
kr3632
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Dusseldorf

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Dusseldorf

Pris

727 kr–1 803 kr

BILLIGSTE BYDEL I DUSSELDORFHolthausen37 % billigereHoteller i Holthausen er de billigste i Dusseldorf med en gjennomsnittspris på kun 727 kr per natt
DYRESTE BYDEL I DUSSELDORFStockum36 % dyrereStockum har de dyreste hotellene i Dusseldorf med rom med en gjennomsnittspris på 1 803 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I DUSSELDORFFriedrichstadt83 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Friedrichstadt enn noen andre land i Dusseldorf

Ting å gjøre i Dusseldorf


Hoteller i populære bydeler i Dusseldorf

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Dusseldorf, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Dusseldorf

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Dusseldorf
Lavsesongjulibilligste måned å overnatte
Høysesongfebruardyreste tid å overnatte
49 %forventet prisnedgang
56 %forventet prisøkning

Pris

482 kr–2 179 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
9 810 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
669 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Dusseldorf

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Dusseldorf

Laveste hotellpris

421 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hilton Düsseldorf

Hoteller i nærheten av flyplassen

2189

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Dusseldorf funnet siste 7 dager er 421 kr/natten. Denne prisen fås hos Hotel Elbroich, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hilton Düsseldorf, det mest populære 5-stjerners hotellet i Dusseldorf(7,1/10 rating - basert på 2 203 anmeldelser).
Det er er 2 189 hoteller i Dusseldorf i nærheten av Dusseldorf Intl. Sheraton Düsseldorf Airport Hotel med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Dusseldorf. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Dusseldorf siste uken er 3 633 kr.

Dusseldorf reisetips

Hvis du vil finne et billig hotell i Dusseldorf kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det rimeligste alternativet, som passer godt til unge reisende og backpackere, er hostell. Dette finner du fra omtrent EUR 22 (ca 220 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller koster fra rundt EUR 30 (ca 300 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller finner du fra ca EUR 40 (ca 400 NOK) per natt. Ønsker du å bo på et hotell i Dusseldorf med svømmebasseng, koster dette fra omtrent EUR 100 (ca 1000 NOK) per natt.

Er du på ferie i Dusseldorf er det enkelt og effektivt å ta offentlig transport. Det er et velutviklet nettverk av både tog og buss, og det er ikke dyrt for billetter heller. Noen av transportmulighetene er S-Bahn, Strassenbahn og buss. En enkeltbillett koster fra omtrent EUR 2,70 (ca 27 NOK). Du kjøper billetten din enten på stasjoner i billettautomater eller du kan kjøpe de hos sjåføren på bussen. Skal du være i byen i flere dager kan det lønne seg å kjøpe billetter som varer lenger. Du kan for eksempel kjøpe 24-timersbilletter fra ca EUR 7 (ca 68 NOK) eller todagersbillett fra ca EUR 13,30 (ca 130 NOK).

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Dusseldorf, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Dusseldorf på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet på forhånd.

Dusseldorf er en trygg by å besøke. Du bør uansett passe godt på verdisakene dine når du er på folksomme områder, slik som på bussen eller populære severdigheter i byen.

Du trenger ikke adapter når du bor på hotell i Dusseldorf.

Tips er som regel allerede inkludert i regningen og ligger på omtrent 15 procent. Du trenger derfor ikke legge til ekstra tips når du har vært på restaurant.


Hvor mye koster et hotell i Dusseldorf per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Dusseldorf med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 518 kr

Gjennomsnittlig 560 kr

Dyrest 632 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Dusseldorf

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Dusseldorf

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Dusseldorf

Disse hotellene i Dusseldorf har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Dusseldorf

Dusseldorf ligger i Tyskland og er hovedstaden i delstaten Nordrhein-Westfalen. Byen ligger øst for Rhinen, vest i Tyskland, ikke langt fra Nederland. Byen er et av de viktigste kunstsentrene i Tyskland, med mange museer og teatre, musikkskoler og det kjente operahuset Deutsche Oper am Rhein. Dessuten er byen et sentrum for næringsliv og mange store tyske selskaper og internasjonale selskaper har sine kontorer her.

I Dusseldorfs gamleby, Altstadt, finner du massevis av barer, puber og restauranter. Denne byen har faktisk fått tittelen som den lengste baren i verden fordi puber og barer ligger så tett i området. Her er det koselige gågater og det er livlig både på dagtid og kveldstid. Like i nærheten ligger Rhinen, som er perfekt for en hyggelig spasertur. Dette området er perfekt for unge reisende som vil være i sentrum og i gåavstand til byens uteliv. Det er også passende for par som vil bo i et historisk område med kort vei til severdigheter slik som Schlossturm og rådhuset.

For kunst og kulturinteresserte reisende, for eksempel vennegjenger som gjerne vil bo i et kreativt og trendy område, er et hotell i Flingern et godt valg. Dette området ligger vest for sentrum av byen og har blitt et av de mest hippe områdene å bo i. Dette er et av de mest kreative nabolagene i Dusseldorf, med gamle fabrikker som er gjort om til gallerier og kunstnerstudioer. I tillegg er det mange vintagebutikker, stilige barer og kaféer her.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Dusseldorf

Dusseldorf imponerer med sin banebrytende arkitektur, livlige natteliv og spennende kunstscene og ligger høyt på listen over spennende storbyer i Europa. Dette er en velstående og moderne by som er kjent for næringsliv innen finans, reklame og mote, og dette er noe som har gjort byen til det den er i dag. Etter noen timer med bar- og restaurantbesøk i Altstadt, spaserturer langs Rhinen og utforsking av byens hippe nabolag, finner du fort ut at denne byen virkelig har flere sider. Her er det avslappende og god atmosfære, perfekt for deg som vil utforske bylivet.

Dusseldorf har flere grønne parker i sentrum, så det er lett å finne et sted man kan ta en liten pustepause. Dra for eksempel til den japanske hagen i Nordpark, en botanisk hage med over 5000 ulike plantearter som er over 8 hektar stor, eller den lille Rheingartchen som ligger rett ved Rhinen. Vil du på joggetur så er det populært å dra til Rheinpark Golzheim, som også ligger ved elven. Ved solnedgang er det også perfekt å sette seg ned her.

Reis til en av Tysklands mest kjente byer, der du kan rusle langs Rhinen, dra på museer og oppdage nye, trendy nabolag du ikke visste fantes.


Informasjon om opphold i Dusseldorf

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Dusseldorf

Folk som besøker Dusseldorf tilbringer typisk 3 netter der.

Prisen på et hotell i Dusseldorf avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 038 kr per natt.

Hoteller i Dusseldorf er vanligvis billigst i juli. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 50 % i denne perioden.

fredag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Dusseldorf. Den høyeste prisen bruker å være på tirsdag.

Hosteller og hoteller i Dusseldorf med 2 stjerner eller færre koster omkring 597 kr for en seng per person. Dette blir omkring 441 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Dusseldorf.

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i Altstadt, Benrath, Holthausen og Bilk når de skal besøke Dusseldorf.

En gjennomsnittstemperatur på 6 °C og forventet nedbørsmengde på 70 mm gjør November til en flott måned å utforske området omkring Dusseldorf.

Ja, Dusseldorf har ferieboliger. Av 185 ferieboliger i Dusseldorf, er Parkside Apartment House den mest populære blant våre brukere. Finn ferieboliger i Dusseldorf.


momondos favoritthoteller i Dusseldorf

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Dusseldorf
the niu Tab

the niu Tab

Moskauer Straße 29, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

8,3
662 kr
Hotel Düsseldorf Mitte

Hotel Düsseldorf Mitte

Graf-Adolf -Strasse 60, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

7,9
642 kr
Trip Inn Hotel Esplanade

Trip Inn Hotel Esplanade

Fürstenplatz 17, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

7,1
532 kr

Hotel Komet

Bismarckstr. 93, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

4,9
331 kr
Backpackers Düsseldorf

Backpackers Düsseldorf

Fürstenwall 180, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

8,2
241 kr
Mercure Hotel Düsseldorf Süd

Mercure Hotel Düsseldorf Süd

Am Schönenkamp 9, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

6,3
602 kr
Living Hotel Düsseldorf

Living Hotel Düsseldorf

Kirchfeldstraße 59-61, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

8,0
692 kr
25hours Hotel Düsseldorf Das Tour

25hours Hotel Düsseldorf Das Tour

Louis-Pasteur-Platz 1, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

8,6
993 kr
Hotel Berliner Hof

Hotel Berliner Hof

Ellerstraße 110, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

5,2
401 kr
Hotel Indigo Düsseldorf - Victoriaplatz

Hotel Indigo Düsseldorf - Victoriaplatz

Kaiserswerther Strasse 20, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

8,6
923 kr
Voco Dusseldorf Seestern

Voco Dusseldorf Seestern

Fritz-Vomfelde-Str. 38, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

8,4
702 kr
B&B Hotel Düsseldorf City-Süd

B&B Hotel Düsseldorf City-Süd

Kruppstrasse 32, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

7,9
582 kr
Ibis Düsseldorf City

Ibis Düsseldorf City

Ludwig Erhard Allee 2, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

7,4
401 kr
Mcdreams Hotel Düsseldorf-City

Mcdreams Hotel Düsseldorf-City

Karl-Geusen-Straße 167, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

7,6
391 kr
Ibis Düsseldorf Hauptbahnhof

Ibis Düsseldorf Hauptbahnhof

Konrad-Adenauer-Platz 14, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

7,6
522 kr

Domo Hotel Mondial

Scheurenstraße 4, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

6,3
351 kr
Ruby Coco Hotel Dusseldorf

Ruby Coco Hotel Dusseldorf

Steinstrasse 13, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

8,1
913 kr
Meliá Düsseldorf

Meliá Düsseldorf

Inselstr. 2, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

8,2
1 003 kr
Hotel Lessing

Hotel Lessing

Volksgartenstr. 6, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

8,0
682 kr

Bo i disse områdene i Dusseldorf

Finn gode tilbud på hosteller i disse populære områdene i Dusseldorf