Hotell Dusseldorf: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 767 hoteller i Dusseldorf, Tyskland

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Dusseldorf

Det er mange flotte hoteller i Dusseldorf, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Dusseldorf

ESPRIT arena
Königsallee
Carlsplatz

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av ESPRIT arena?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av ESPRIT arena, er 699 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom ESPRIT arena er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av ESPRIT arena er vanligvis 5 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Dusseldorf som koster 664 kr.

Hoteller i nærheten av ESPRIT arena

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Königsallee?

momondo-brukere har anbefalt 12 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Königsallee. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 841 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Königsallee er vanligvis 21 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Dusseldorf som koster 664 kr.

Hoteller i nærheten av Königsallee

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Carlsplatz?

momondo-brukere har anbefalt 12 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Carlsplatz. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 959 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Carlsplatz er vanligvis 30 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Dusseldorf som koster 664 kr.

Hoteller i nærheten av Carlsplatz

Finn billig overnatting i Dusseldorfs populære bydeler

Søk hoteller i Dusseldorfs nabolag

Hoteller i Altstadt
Søk hoteller i Altstadt
Hoteller i Derendorf
Søk hoteller i Derendorf
Hoteller i Düsseltal
Søk hoteller i Düsseltal
Hoteller i Holthausen
Søk hoteller i Holthausen

Når bør du bestille hotell i Dusseldorf

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Dusseldorf
Lavsesong
juli
Høysesong
mars

billigste måned å overnatte

61 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

44 %

forventet prisøkning

Pris
521 kr - 2 308 kr
Dyreste ukedag
mandag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 061 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

764 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Dusseldorf på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
450 kr - 561 kr
3 stjerne
561 kr - 781 kr
4-5 stjerne
841 kr - 968 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Dusseldorf

Nyttig å vite

Hvordan bor man billig i Dusseldorf?

Hvis du vil finne et billig hotell i Dusseldorf kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det rimeligste alternativet, som passer godt til unge reisende og backpackere, er hostell. Dette finner du fra omtrent EUR 22 (ca 220 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller koster fra rundt EUR 30 (ca 300 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller finner du fra ca EUR 40 (ca 400 NOK) per natt. Ønsker du å bo på et hotell i Dusseldorf med svømmebasseng, koster dette fra omtrent EUR 100 (ca 1000 NOK) per natt. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 03-05-18).

Dusseldorf på budsjett

Dusseldorf er et sentrum for kunst og du finner en rekke museer her. Det fine med museene i denne byen er at de ofte har gratis inngang den siste timen de er åpne. Så du kan velge og vrake blant dine favorittmuseer og gå inn helt gratis så lenge du er der mot slutten av dagen. Dra for eksempel til Heinrich Heine Institut, Filmmuseum eller Kunsthalle. Du kan også dra til en av byens mange parker, slik som den store botaniske hagen med overraskende mange ulike plantearter. Det er også herlig å ta en spasertur langs med Rhinen og utforske spennende nabolag som Flingern, Medienhafen og Altstadt.

Hvordan kommer man seg rundt i Dusseldorf?

Er du på ferie i Dusseldorf er det enkelt og effektivt å ta offentlig transport. Det er et velutviklet nettverk av både tog og buss, og det er ikke dyrt for billetter heller. Noen av transportmulighetene er S-Bahn, Strassenbahn og buss. En enkeltbillett koster fra omtrent EUR 2,70 (ca 27 NOK). Du kjøper billetten din enten på stasjoner i billettautomater eller du kan kjøpe de hos sjåføren på bussen. Skal du være i byen i flere dager kan det lønne seg å kjøpe billetter som varer lenger. Du kan for eksempel kjøpe 24-timersbilletter fra ca EUR 7 (ca 68 NOK) eller todagersbillett fra ca EUR 13,30 (ca 130 NOK). (Prisene i denne artikkelen er sjekket 03-05-18).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Dusseldorf?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Dusseldorf, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Dusseldorf?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Dusseldorf på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet på forhånd.

Hvor trygt er det i Dusseldorf?

Dusseldorf er en trygg by å besøke. Du bør uansett passe godt på verdisakene dine når du er på folksomme områder, slik som på bussen eller populære severdigheter i byen.

Behøver man en adapter i Dusseldorf?

Du trenger ikke adapter når du bor på hotell i Dusseldorf.

Hvor mye bør man gi i tips i Dusseldorf?

Tips er som regel allerede inkludert i regningen og ligger på omtrent 15 procent. Du trenger derfor ikke legge til ekstra tips når du har vært på restaurant.


Hvor mye koster et hotell i Dusseldorf per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Dusseldorf med høy kvalitet til lave priser
4 stjerner og oppover
NH Düsseldorf City Nord
Beste verdi

NH Düsseldorf City Nord

8,3

730 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Dusseldorf

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Dusseldorf
A&O Düsseldorf Hauptbahnhof

A&O Düsseldorf Hauptbahnhof

7,4

136 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Aleksandra

Hotel Aleksandra

8,0

306 kr

Vis hotelltilbud
Domo Hotel Mondial

Domo Hotel Mondial

6,7

298 kr

Vis hotelltilbud
Alt Weeze

Alt Weeze

8,0

340 kr

Vis hotelltilbud
Mcdreams Hotel Düsseldorf-City

Mcdreams Hotel Düsseldorf-City

8,1

298 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Rheingold

Hotel Rheingold

6,5

348 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Dusseldorf

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Hotel Stadt München

Hotel Stadt München

8,4

544 kr

Vis hotelltilbud
Wyndham Garden Düsseldorf City Centre Königsallee

Wyndham Garden Düsseldorf City Centre Königsallee

7,2

408 kr

Vis hotelltilbud
Hilton Düsseldorf

Hilton Düsseldorf

7,3

713 kr

Vis hotelltilbud
Living Hotel De Medici

Living Hotel De Medici

8,7

1 002 kr

Vis hotelltilbud
Mercure Hotel Düsseldorf City Nord

Mercure Hotel Düsseldorf City Nord

8,0

484 kr

Vis hotelltilbud
Holiday Inn Düsseldorf City – Toulouser Allee

Holiday Inn Düsseldorf City – Toulouser Allee

8,7

569 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Dusseldorf er det best å bo?

Dusseldorf ligger i Tyskland og er hovedstaden i delstaten Nordrhein-Westfalen. Byen ligger øst for Rhinen, vest i Tyskland, ikke langt fra Nederland. Byen er et av de viktigste kunstsentrene i Tyskland, med mange museer og teatre, musikkskoler og det kjente operahuset Deutsche Oper am Rhein. Dessuten er byen et sentrum for næringsliv og mange store tyske selskaper og internasjonale selskaper har sine kontorer her.

I Dusseldorfs gamleby, Altstadt, finner du massevis av barer, puber og restauranter. Denne byen har faktisk fått tittelen som den lengste baren i verden fordi puber og barer ligger så tett i området. Her er det koselige gågater og det er livlig både på dagtid og kveldstid. Like i nærheten ligger Rhinen, som er perfekt for en hyggelig spasertur. Dette området er perfekt for unge reisende som vil være i sentrum og i gåavstand til byens uteliv. Det er også passende for par som vil bo i et historisk område med kort vei til severdigheter slik som Schlossturm og rådhuset.

For kunst og kulturinteresserte reisende, for eksempel vennegjenger som gjerne vil bo i et kreativt og trendy område, er et hotell i Flingern et godt valg. Dette området ligger vest for sentrum av byen og har blitt et av de mest hippe områdene å bo i. Dette er et av de mest kreative nabolagene i Dusseldorf, med gamle fabrikker som er gjort om til gallerier og kunstnerstudioer. I tillegg er det mange vintagebutikker, stilige barer og kaféer her.


Om Dusseldorf

Dusseldorf imponerer med sin banebrytende arkitektur, livlige natteliv og spennende kunstscene og ligger høyt på listen over spennende storbyer i Europa. Dette er en velstående og moderne by som er kjent for næringsliv innen finans, reklame og mote, og dette er noe som har gjort byen til det den er i dag. Etter noen timer med bar- og restaurantbesøk i Altstadt, spaserturer langs Rhinen og utforsking av byens hippe nabolag, finner du fort ut at denne byen virkelig har flere sider. Her er det avslappende og god atmosfære, perfekt for deg som vil utforske bylivet.

Dusseldorf har flere grønne parker i sentrum, så det er lett å finne et sted man kan ta en liten pustepause. Dra for eksempel til den japanske hagen i Nordpark, en botanisk hage med over 5000 ulike plantearter som er over 8 hektar stor, eller den lille Rheingartchen som ligger rett ved Rhinen. Vil du på joggetur så er det populært å dra til Rheinpark Golzheim, som også ligger ved elven. Ved solnedgang er det også perfekt å sette seg ned her.

Reis til en av Tysklands mest kjente byer, der du kan rusle langs Rhinen, dra på museer og oppdage nye, trendy nabolag du ikke visste fantes.


Reiseinformasjon for Dusseldorf

Hvor mange dager tilbringer folk i Dusseldorf?

Folk som besøker Dusseldorf tilbringer typisk 3 netter der.

Hvor mye koster et hotell i Dusseldorf?

Prisen på et hotell i Dusseldorf avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 687 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Dusseldorf?

Hoteller i Dusseldorf er vanligvis billigst i juli. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 61 % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Dusseldorf?

lørdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Dusseldorf. Den høyeste prisen bruker å være på søndag.

Hvor mye koster et hostell i Dusseldorf?

Hosteller og hoteller i Dusseldorf med 2 stjerner eller færre koster omkring 472 kr for en seng per person. Dette blir omkring 215 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Dusseldorf.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Dusseldorf?

En gjennomsnittstemperatur på 9 °C og forventet nedbørsmengde på 40 mm gjør april til en flott måned å utforske området omkring Dusseldorf.


momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Dusseldorf