Søk etter og finn billige fly til Honduras

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 23.8.
ti. 30.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Honduras? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Honduras

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Honduras fra Norge
San Pedro Sula
San Pedro Sula

Nyttig informasjon om flyvningen din til Honduras

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Honduras

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Honduras koster:
5 006 kr per person med Copa Airlines
6 176 kr per person med Aeromexico
6 540 kr per person med KLM

I snitt koster en flybillett til Honduras 11 409 kr per billett. Noen av våre brukere har funnet flyvninger til Honduras helt nede i 4 070 kr. Men, dersom du ikke finner flybillett til 4 070 kr, men klarer å finne en til 10 809 kr eller mindre, er dette fortsatt en god pris. Husk at flyprisene varierer ettersom hvor du flyr fra, når på året du reiser og med hvilket flyselskap du reiser.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Honduras

Finn flyvninger til disse populære byene i Honduras fra din nærmeste flyplass.

De beste tingene å se og gjøre i Honduras

Det er best å reise til Honduras i tørketiden mellom november og februar dersom du ønsker å unngå regntidens store nedbørsmengder. I denne perioden er det behagelige temperaturer og godt vær, men ikke overraskende er det også den tiden på året med høyest priser. Hvis du ser etter billig overnatting og billige flybilletter hit, bør du derfor vurdere å reise i regntiden når det er lavsesong. Spesielt anbefales da månedene mai, juni og juli, når nedbøren ofte begrenser seg til kvelden og natten.

De fleste flyreiser til Honduras går fra Oslo/Oslo Lufthavn til hovedstaden Tegucigalpa/Toncontín internasjonale lufthavn, og tar alt fra 18-37 timer avhengig av mellomlandingene. Generelt er de korteste flyturene til Honduras ofte også de dyreste.

Som norsk statsborger trenger du ikke visum for turist- og forretningsreiser på mindre enn 90 dager i Honduras. Dersom du skal oppholde deg her utover 90 dager, må du enten reise til Costa Rica, Belize eller Mexico, og så returnere etter 72 timer. I tillegg må du ha med pass, som er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet, og det må være gyldig i minst seks måneder etter planlagt utreisedato. Du kan heller ikke reise til Honduras med nødpass, men hvis du mister passet her kan du reise tilbake til Norge med nødpass, så lenge reisen ikke går gjennom USA. Dersom du skal reise videre må du kontakte nærmeste ambassade for å få utstedt nytt biometrisk pass.


Start planleggingen av reisen til Honduras


Populære flydestinasjoner i Mellom-Amerika

Hvis du er interessert i flyvninger til Honduras, bør du også vurdere disse populære destinasjonene i Mellom-Amerika

Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Honduras. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. Alle flyreiser til Honduras på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har søkt etter flyvinger til Honduras, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Honduras, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Honduras og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Honduras

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Honduras

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.