Finn billige fly til Brest, Bretagne

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 8.7.
fr. 15.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Brest, Bretagne?

Det tar litt under seks timer å fly til Brest Bretagne Airport i den vestlige delen av Frankrike, med et stopp fra Oslo lufthavn Gardermoen. Fra Bergen Flesland gjør du unna samme turen over til Brest på rundt seks timer og 30 minutter. Om du heller velger å reise fra Stavanger Sola, vil turen ta omtrent seks timer og 20 minutter. Fra Bodø flyplass helt i nord tar en gjennomsnittlig flygning syv timer og 30 minutter, og fra Tromsø er det cirka åtte timer med to mellomlandinger underveis. Det er også mulig å fly fra Trondheim Værnes, og da tar flyreisen i snitt 7 timer.

Flyplassen i Brest Bretagne har gode forbindelser til en rekke interessante europeiske byer, og det er derfor enkelt for reisende fra Norge å komme seg dit. Selv om det ikke finnes noen direkteflygninger fra Norge, kan du fly via Paris Charles de Gaulle eller London-Southend. Alle de store flyplassene i Norge har direkte forbindelser til London, og flere har også flygninger til Paris gjennom uken. Fra Oslo lufthavn Gardermoen finnes det daglige avganger til Paris, og en rekke daglige avganger til både London Heathrow, Stansted og Gatwick. For flere billige flybilletter og flytilbud sjekk gjerne ut det store utvalget på momondo.

Île d'Ouessant flyplass, Quimper Pluguffan flyplass, Lannion Servel flyplass, Lorient Lann Bihoue flyplass eller Bangor Belle-Île-en-Mer flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Brest, Bretagne.Hvilke flyselskaper flyr til Brest, Bretagne?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Brest, Bretagne

Hvilke flyselskaper flyr til Brest, Bretagne?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Brest, Bretagne fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere is Air France. Det flyselskapet tilbyr vanligvis reiser til Brest, Bretagne jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Air France til Brest, Bretagne

Det går 12 fly med Air France til Brest, Bretagne under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Lyon Saint Exupery, og den beste billettprisen med Air France som er funnet på momondo, kostet 2 440 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Brest, Bretagne). Air France har en score på 7,7 basert på 168 brukervurderinger på momondo.


Flyplasser nære Brest, Bretagne

Under finner du alle flyplassene i Brest, Bretagne sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Brest Bretagne?

Det finnes en direktebuss som enkelt tar deg fra flyplassen i Bretagne og inn til sentrum av byen, hvor den stopper ved jernbanestasjonen. Du kommer deg også hurtig inn til sentrum av Brest ved å benytte deg av drosje eller minibusser som venter utenfor ankomstområdet. Hvis du heller vil utforske Bretagne for deg selv, har du også mulighet til å leie bil inne på flyplassområdet. Du finner flere bilutleiefirmaer representert ved ankomstterminalen.


Visumkrav for Brest, Bretagne

Det er ingen krav til visum for norske borgere, som vil ta turen til Brest eller resten av Frankrike. Både Norge og Frankrike er medlem av Schengen-området, noe som betyr at det er visumfri innreise mellom samtlige medlemsland. Det er likevel anbefalt å ta med et pass som har gyldighet på minst seks måneder ved avreise fra Norge.


Start planleggingen av reisen til Brest, Bretagne


De beste tingene å se og gjøre i Brest, Bretagne

Brest er en maritim by med en av Europas flotteste naturhavner, og er kjent for sin historiske betydning. Men er også kjent for sin koselige og lune stemning med nydelig arkitektur og de mange sjarmerende smågatene blant gamle bygninger. I selve kjernen av byen finner du flere glimrende museer, restauranter og barer, som gjør oppholdet trivelig og interessant. For den som er interessert i akvarium, tilbyr Oceanopolis et enormt utvalg av forskjellige maritime landskap, fisker og dyreliv fra alle verdens hav. Dette er en fin opplevelse for familier og vennegjenger som vil lære mer om det store mangfoldet som finnes i havet. Selve akvariet er delt inn i tre forskjellige soner, med liv i havet etter klima og miljømessige forhold, noe som er svært lærerikt uansett alder. Hvis du heller føler for et besøk til den lokale botaniske hagen, er Vallon du Stang Alar et glimrende sted å begynne. Her finner du eksotiske og vakre planter og trær, vandre i frodige drivhus fulle av planteliv du neppe har sett før.  Brest sin botaniske hage er perfekt for alle besøkende som vil ta en pause fra en travel by og sightseeing. Like ved finner du det velkjente Brest slottet, som i dag er hjem til et museum som forteller mye om fortiden i Brest gjennom flotte malerier, skulpturer og andre skatter. Dette er en stor opplevelse for alle som er interessert i historie.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Brest når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Brest, noe som sparer deg for tid og penger.

Alle flysøk til Brest på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Brest.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Brest flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.