Fly Asia Thailand Bangkok

Finn billige fly til Bangkok

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Bangkok (BKK)
ons.. 3.3.
ons.. 10.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Bangkok

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bangkok fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bangkok Suvarnabhumi flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bangkok

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Bangkok Suvarnabhumi flyplass (BKK)

Vanligvis er flyvninger til Bangkok fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Bangkok Suvarnabhumi, som i gjennomsnitt koster 5 004 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BANGKOK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust15 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bangkok koster i gjennomsnitt kun 4 229 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BANGKOK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember39 % dyrereDet koster ca. 6 971 kr for flyvninger til Bangkok fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BANGKOK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember652 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bangkok fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Bangkok?

En god tid å fly til Bangkok på, for storbyliv og palmesus, er fra desember til april når temperaturene minner om en varm, norsk sommer. Det er likevel ofte dyrest å fly i juli, desember og i påsken, ettersom da har mange ferie og fri.

Til tross for at det er lavsesong, er november og januar et godt tidspunkt for å fly til Bangkok. Temperaturen minner om en varm, norsk sommer, og du får likevel solrike dager. Folkemengdene er mindre, og du har større sjanse for å kapre deg billige flybilletter til Bangkok.

Hvilken flyvning til Bangkok er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Bangkok, lå på 185 kr/per person fra Phitsanulok, noe som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bangkok. Du kan finne den billigste prisen til Bangkok fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Bangkok?

I gjennomsnitt er august den billigste måneden å fly til Bangkok fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 4 229 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Bangkok i løpet av august, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mai i stedet. Flyvninger til Bangkok i mai er ikke like billige som de i august, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 4 289 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bangkok?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 58 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Bangkok. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 5 009 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Bangkok med en prislapp på kun 3 026 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Bangkok?

Ifølge dataene våre er det mandag som er den billigste dagen når man skal fly til Bangkok fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på mandag, lå på 5 052 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Den dyreste dagen å fly til Bangkok på, er fredag, med priser som ligger på ca. 5 652 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Bangkok?

Om morgenen er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Bangkok, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 5 229 kr. Å fly til Bangkok om morgenen er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Flyvninger til Bangkok er dyrere på kvelden med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 5 448 kr. Avganger på kvelden har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Bangkok?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Bangkok. Hvis du planlegger å fly til Bangkok, bør du vurdere å bestille flyvninger til Bangkok Suvarnabhumi flyplass (25 km fra sentrum i Bangkok), Rayong Utapao Rayong Pattaya flyplass (130 km fra sentrum i Bangkok), eller Hua Hin flyplass (140 km fra sentrum i Bangkok).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Bangkok?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Bangkok, er vanligvis Bangkok Don Muang flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 986 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Bangkok

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bangkok som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
20. mai
13:20Oslo Gardermoen
14t 50m
1 stopp
04:10Bangkok Suvarnabhumi
29. mai
08:05Bangkok Suvarnabhumi
15t 30m
1 stopp
23:35Oslo Gardermoen
3 258 kr
Finn lignende
KLM
7. mai
13:20Oslo Gardermoen
14t 50m
1 stopp
04:10Bangkok Suvarnabhumi
20. mai
20:05Bangkok Suvarnabhumi
16t 00m
1 stopp
12:05Oslo Gardermoen
3 137 kr
Finn lignende
KLM
7. mai
13:20Oslo Gardermoen
14t 50m
1 stopp
04:10Bangkok Suvarnabhumi
21. mai
19:50Bangkok Suvarnabhumi
16t 15m
1 stopp
12:05Oslo Gardermoen
3 086 kr
Finn lignende
KLM
7. mai
13:20Oslo Gardermoen
14t 50m
1 stopp
04:10Bangkok Suvarnabhumi
21. mai
19:50Bangkok Suvarnabhumi
16t 15m
1 stopp
12:05Oslo Gardermoen
3 103 kr
Finn lignende
KLM
14. mai
12:30Oslo Torp Sandefjord
15t 40m
1 stopp
04:10Bangkok Suvarnabhumi
28. mai
08:05Bangkok Suvarnabhumi
15t 55m
1 stopp
00:00Oslo Torp Sandefjord
3 370 kr
Finn lignende
KLM
26. mai
07:50Oslo Gardermoen
16t 40m
1 stopp
00:30Bangkok Suvarnabhumi
11. jun.
08:05Bangkok Suvarnabhumi
15t 30m
1 stopp
23:35Oslo Gardermoen
3 094 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Bangkok

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Bangkok, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Aeroflot og Turkish Airlines
Finnair
28. apr.
08:10Oslo Gardermoen
14t 05m
1 stopp
22:15Bangkok Suvarnabhumi
3 189 kr
Finn lignende
Finnair
15. mar.
07:45Oslo Gardermoen
15t 10m
1 stopp
22:55Bangkok Suvarnabhumi
3 198 kr
Finn lignende
Finnair
15. mar.
07:45Oslo Gardermoen
15t 10m
1 stopp
22:55Bangkok Suvarnabhumi
3 206 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Bangkok?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bangkok

Reisende fra Norge må ofte regne med mellomlandinger når de skal fly til Bangkok, med mindre du reiser fra Oslo. Herfra flyr Thai Airways og Norwegian direkte til Bangkok på 11–12 timer. Raskeste flytid, med mellomlanding, er ca. 13 timer. Air Berlin, Emirates og Malaysia Airlines er også populære blant alle som letter etter billige flybilletter til Bangkok. Fra Bergen og Trondheim tar det ca. 14–15 timer å fly til Bangkok, med mellomlanding, og populære selskap er SAS, KLM og Norwegian. Andre selskap med billige flybilletter til Bangkok fra Bergen eller Trondheim er Emirates og Lufthansa.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Bangkok, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du skal ta fly til Bangkok, lander du sannsynligvis på de internasjonale flyplassene Suvarnabhumi eller Don Meuang. Det går shuttlebuss mellom flyplassene. Kostnader for offentlig transport er omtrent de samme for begge flyplassene: Lokalbuss og lokaltog er de billigste alternativene videre til sentrum og koster så lite som 1–6 kr. Fra Don Meuang går det flybuss som koster ca. 5–10 kr og bruker én time. Det går ekspresstog fra Suvarnabhumi som koster ca. 30–40 kr og bruker ca. 25 minutter. Du kan bruke samme transportmetode når du skal tilbake.


Hvordan kommer man seg rundt i Bangkok?

Om du skal reise til Bangkok for første gang, kan det lønne seg å planlegge litt. Både trafikken og byen kan nemlig virke ganske kaotisk før du får overblikk. Taxi er en billig og enkel måte å komme seg rundt på, særlig utenfor rushtiden, med priser fra 10–15 kr. Billettprisene på metroen varierer fra 3 til 15 kr, avhengig av billettype. Du kan også ta toget, Skytrain, for 3–15 kr.

Bussen er desidert en billig måte å komme seg rundt i byen på. Selve systemet kan være ganske forvirrende å sette seg inn i, men til gjengjeld koster billettene kun 1–10 kr. Du kan bruke all offentlig transport fra tidlig morgen til utpå ettermiddag/kveld, om natten er det taxi som gjelder.


Kan man reise til Bangkok uten pass eller visum?

Vi henviser til nettsidene for den thailandske ambassaden i Oslo eller Thailands utenriksdepartement for oppdatert informasjon om pass og visum. Vi anbefaler alle passasjerer som skal fly til Bangkok å undersøke gjeldende regler i forkant, ettersom de kan endre seg raskt. Norske statsborgere kan dra på ferie til Thailand i inntil 30 dager visumfritt. Informasjon om visum for lengre opphold finner du på ambassaden sine nettsider. Du trenger også gyldig pass når du skal fly til Thailand. Sørg for at passet er gyldig i minst seks måneder etter innreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Bangkok?

Har du skaffet deg billige flybilletter til Bangkok, kan du se frem til kulturelle opplevelser og pulserende storbyliv. Den største attraksjonen, Wat Pho, er ikke bare det største tempelet i Thailand, det har også den største samlingen av buddhastatuer. Trenger du en pustepause fra all sightseeingen, kan du koble av i Lumphinee-parken med yoga og rolig atmosfære.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Kommer du over billige flybilletter til Bangkok, er det bare å bestille til store og små. Byen er flust av opplevelser for hele familien. Dusit Zoo er en koselig, liten dyrehage. Her slipper dere unna det travle bylivet, og kan nyte dagen blant spennende dyr og grønne trær. Akvariet Siam Ocean World er også morsomt for de små, mens kjøpesenteret Mall Bangkae har en hel etasje for barn og badeland på taket.

Hvor bør jeg shoppe?

Chatuchak Weekend Market er en opplevelse som shoppingentusiaster bør få med seg. Markedet er et av de største i Asia, og her finner du omtrent alt mellom himmel og jord. I hjertet av Bangkok finner du Siam Square, om du foretrekker vanlige butikker.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Rattanakosin er en historisk bydel som egentlig er en landets tidligere hovedsteder. Her finner du Smaragdbuddhaens tempel, Wat Pho-tempelet og nasjonalmuseet. I Banglamphu-strøket er stemmingen livlig, krydderluktene siver gjennom gatene og livet pulserer rundt deg, mens du spaserer nedover Khao San-gata.


Fly Asia Thailand Bangkok
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse