Finn billige fly til Antwerpen

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 6.2.
ma. 13.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Antwerpen flyinnsikt og trender

Se innsikt for Antwerpen-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Antwerpen?

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Antwerpen fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 611 kr. Hvis du ikke kan fly til Antwerpen i November, er oktober det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Antwerpen i oktober ligger i gjennomsnitt på 2 001 kr.

Hvilken flyvning til Antwerpen er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Antwerpen fra Benidorm for 140 kr. Dette er 96 % billigere enn de fleste flytilbudene til Antwerpen. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Antwerpen fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Antwerpen?

I gjennomsnitt tar det 1t 55m å fly fra Norge til Antwerpen dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Brussel Bruxelles-National (den mest populære flyplassen i Antwerpen). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Brussel Bruxelles-National, ligger flytiden på rundt 3t 50m.

De billigste flyvningene til flyplassene i Antwerpen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Antwerpen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Antwerpen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Antwerpen

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Brussel Bruxelles-National flyplass (BRU)

Vanligvis er flyvninger til Antwerpen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Brussel Bruxelles-National, som i gjennomsnitt koster 1 891 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Antwerpen

Det går ikke direktefly til Antwerpen, og derfor må du regne med å reise med forskjellige transportmåter, som både fly, tog og kanskje buss. Reiser du fra Oslo kan det ta opp mot åtte timer, alt etter hvor lang mellomlanding du har, og når toget eller bussen går videre fra Brussel til Antwerpen. De fleste alternativene til flyreiser til Antwerpen, Belgia, er å lande i Brussel og ta tog eller buss videre derfra. Skal du reise fra Trondheim kan du ta fly til Amsterdam, og tog videre til Antwerpen. Denne reisen kan ta alt fra fire til sju timer, alt ettersom.

Dessverre er det ingen direkteflyvninger til Antwerpen fra Norge. Du må ofte mellomlande i enten Amsterdam, Brussel eller Paris, og ta tog eller buss videre derfra. Bussturen fra Brussel til Antwerpen tar omtrent en time – så kanskje du kan slå to fluer i en smekk og besøke både Brussel og Antwerpen på en og samme tur? Selv om du ikke finner direkteflyvninger, så betyr ikke det nødvendigvis at reisen blir strevsom – det kan være nokså avslappende å sitte på et tog og se landskapet gli forbi.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Antwerpen. Hvis du planlegger å fly til Antwerpen, bør du vurdere å bestille flyvninger til Brussel Bruxelles-National flyplass (36 km fra sentrum i Antwerpen), Brussel S. Charleroi flyplass (85 km fra sentrum i Antwerpen), Liège Bierset flyplass (98 km fra sentrum i Antwerpen), eller Oostende Ostende-Bruges flyplass (107 km fra sentrum i Antwerpen).

Med en gjennomsnittspris på 1 248 kr per person, er det Brussel S. Charleroi flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Antwerpen. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Andre kabinklasser for flyvninger til Antwerpen

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Antwerpen

Hvilke flyselskaper flyr til Antwerpen?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Antwerpen

Hvilke flyselskaper flyr til Antwerpen?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Antwerpen fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Brussels Airlines, Scandinavian Airlines, KLM og Lufthansa. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Antwerpen jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Antwerpen

Under finner du alle flyplassene i Antwerpen sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Antwerpen internasjonale lufthavn?

Du finner flere alternativer til transport inn til byen når du har landet på Antwerpen internasjonale lufthavn. Du kan velge mellom tog, buss og trikk. Du kan for eksempel ta buss 51, 52 eller 53 mellom Antwerpen internasjonale lufthavn og Antwerpen Central Station, som bare tar noen minutter. Du kan også benytte deg av taxi for å komme deg inn til byen. Taxiene finner du ved utgangen av flyplassen, og turen inn til byen tar stort sett under en halvtime, alt etter hvor mye trafikk det er.


Visumkrav for Antwerpen

Skal du reise til Belgia og Antwerpen fra Norge, så må du ha gyldig pass. Som norsk statsborger trenger du ikke visum for å reise hit. Skal du for øvrig leie bil når du ankommer byen, så trenger du gyldig førerkort og kredittkort i samme navn. Siden du ikke trenger et hav av dokumentasjon, så er det forholdsvis enkelt og greit å reise fra Norge til Antwerpen, og finner du flyreiser til Antwerpen, Belgia fra Norge (og du har gyldig pass), så er det bare å reise i vei.


Start planleggingen av reisen til Antwerpen


De beste tingene å se og gjøre i Antwerpen

Antwerpen er en blanding av en moderne og innovativ by med design, fashion og ny arkitektur, samtidig som byen er kjent for en imponerende kunsthistorie. Et av de mest spennende stedene i byen er Grote Markt, et torg som ligger i den gamle delen av byen, med  et vell av kafeer og spisesteder. Andre populære steder å besøke er Rubens House og MAS – Museum aan de Stroom. MAS er en spektakulær bygning som huser spennende utstillinger. Her kan du oppleve og lære om byens historie, elva, havna og verden generelt. Her får du også god utsikt over byen. Er det én ting Belgia er kjent for, så må det være sjokolade. Er du av typen som gjerne sniker inn dessert og godsaker hvor enn du kan, så kan du ikke gå glipp av et besøk til Chocolate Nation, som er det største belgiske sjokolademuseet i verden. Her kan du ta del i en hel sjokoladereise, fra kakaoplantasjer helt til det ferdige produktet. På dette museet kan du få innsikt i sjokoladens tradisjon, historie og mer til. Du må selvfølgelig også ta en tur innom butikken deres, og ta med noen søtsaker hjem.


Finn fly til andre byer i Belgia

Antwerpen har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Antwerpen når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Antwerpen, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Antwerpen med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Antwerpen.

Ja. momondo kan spore flypriser for Antwerpen og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.