Fly Europa Tyrkia Dalaman

Finn billige fly til Dalaman

Tur/retur
Økonomi
Washington (WAS)
Dalaman (DLM)
lør.. 17.4.
lør.. 24.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Dalaman

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Dalaman fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Dalaman

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Dalaman

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dalaman (DLM)

Vanligvis er flyvninger til Dalaman fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dalaman, som i gjennomsnitt koster 2 836 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DALAMAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars30 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Dalaman koster i gjennomsnitt kun 1 979 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DALAMAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli48 % dyrereDet koster ca. 4 201 kr for flyvninger til Dalaman fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DALAMAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember679 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Dalaman fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det best å reise til Dalaman?

Dalaman har et middelhavsklima med milde vintre og svært varme somre. Regionen har 320 soldager i året, som gjør det til en perfekt destinasjon å besøke året rundt. Våren og høsten regnes imidlertid ofte som de beste sesongene å reise hit for å få varmt vært uten at temperaturene er for høye. I disse månedene er det ofte også dyrest å fly til Dalaman, så de som ønsker billige flybilletter til Dalaman bør vurdere å reise i lavsesongen om vinteren. Du kan også være heldig og finne billig fly til Dalaman dersom du er tidlig ute med å bestille billetter.

Hvilken flyvning til Dalaman er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Dalaman fra Ankara fant flyvninger som er 90 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Dalaman. Du kan finne den billigste prisen til Dalaman fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Dalaman?

I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Dalaman fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 979 kr. November er også et godt alternativ når du skal reise til Dalaman med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 289 kr fra Norge.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Dalaman?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Dalaman fra Norge hvis du bestiller 49 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Dalaman for ca. 2 828 kr når du søker 49 dager før.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Dalaman?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Dalaman på, er på en tirsdag da man kan finne priser fra så lite som 2 716 kr. På den annen side er torsdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 3 625 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Dalaman?

Ifølge dataene våre er det kl. 12:00 som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Dalaman. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Dalaman kl. 12:00 for så lite som 2 780 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på ettermiddagen når prisene i gjennomsnitt ligger på 3 607 kr. Flyvninger til Dalaman fra Norge på ettermiddagen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Dalaman?

De som skal fly til Dalaman kan potensielt finne bedre priser for Milas–Bodrum flyplass (114 km fra sentrum i Dalaman), eller Denizli Cardak flyplass (138 km fra sentrum i Dalaman), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Dalaman?

Med en gjennomsnittspris på 2 061 kr per person, er det Denizli Cardak flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Dalaman. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Dalaman

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Dalaman som nylig ble funnet av brukere på momondo
Pegasus Airlines
Oslo Gardermoen
17t 40m
Dalaman
Dalaman
Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Dalaman

Pegasus Airlines
Oslo Gardermoen
17t 40m
Dalaman

Hvilke flyselskaper flyr til Dalaman?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Dalaman

Det er ikke mulig å bestille flybilletter til Dalaman direkte fra Norge. Som regel får du et eller to stopp både på utreise og retur. De ulike flyselskapene som flyr disse strekningene er blant annet Ryanair, Pegasus Airlines, Turkish Airlines, Norwegian og SAS, og flyreisen tar alt fra syv til 15 timer hver vei, avhengig av mellomlandingene. Som regel er det større sjanse for å finne en billig flyvning dersom du syns det er greit med lengre mellomlandinger.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Dalaman, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du reiser til Dalaman, ankommer du Dalaman/Dalaman lufthavn. Dette er en av de travleste flyplassene i denne delen av Tyrkia, og ligger seks kilometer fra Dalaman sentrum. Det går busser fra flyplassen til Dalaman daglig fra kl. 07:50-19:20, og koster 3,25 TRY (ca. 5 NOK). Du kan også ta en av taxiene som venter utenfor terminalen, eller forhåndsbestille privat transport. Da vil en profesjonell sjåfør vente på deg i ankomsthallen og kjøre deg trygt og sikkert til din endelige destinasjon. Et siste alternativ er å leie bil på flyplassen for å komme deg inn til sentrum på egen hånd.


Populære flybilletter til Dalaman

Finn dine flybilletter til Dalaman med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Dalaman
Raskeste flytid
17t 40m
Billigste pris
3 338 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Dalaman
Raskeste flytid
26t 55m
Billigste pris
4 655 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Dalaman?

Dalaman er en relativt liten tyrkisk by, og du kommer deg lettest rundt her til fots. Det går også flere lokalbusser i området som er praktiske spesielt dersom du skal dra til noen av de omkringliggende områdene. Et annet godt alternativ er å leie bil, slik at du har fleksibiliteten og muligheten til å reise rundt på egen hånd. Det er mange attraksjoner og severdigheter som er verdt å besøke utenfor selve Dalaman, og da er det svært praktisk med egen bil. Du kan også ta taxi rundt i byen, men pass gjerne på å avtale pris før turen starter.


Kan man reise til Dalaman uten pass eller visum?

Du må søke om visum før du skal reise til Dalaman, og visumet gir deg rett til å oppholde deg i Tyrkia i 90 dager over en periode på 180 dager. Du kan enten søke om visumet via en elektronisk søknadsportal eller ved den tyrkiske ambassaden i Oslo. Du kan ikke fly til Dalaman uten pass, og passet må være gyldig i minimum seks måneder etter innreise til Tyrkia.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Dalaman?

Dalaman har noen av de beste strendene i hele Tyrkia, men det er også flere andre attraksjoner og severdigheter du bør få med deg under ditt opphold her. Blant annet bør du ta en tur til naturvernområdet Dalyan-deltaet hvor du kan se et rikt dyreliv, inkludert havskilpadder. Dra også til Lycian-gravplassene for å se de imponerende utgravingene i stein, og prøv deg på paragliding i Ölüdeniz.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Siden Tyrkia ikke er medlem av EØS, gjelder ikke det europeiske helsetrygdekortet i landet. Du oppfordres derfor til å tegne reiseforsikring før du flyr til Dalaman.

Kan du drikke vann fra springen?

Som regel kan du drikke vannet fra springen i Tyrkia, men mange velger likevel å kjøpe vann på flaske for smakens skyld, og for å unngå mageproblemer.

Gir du tips?

Det er vanlig å gi omtrent 5-15 % i tips til servitører, frisører, hotellpersonale og ansatte ved tyrkiske bad, avhengig av hvor god service du har fått. (Priser sjekket 04/05/2019).


Fly Europa Tyrkia Dalaman
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse