Finn billige fly til Dalaman

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Dalaman

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Dalaman

Beste pris på tur/retur-billett

3 308 kr

Raskeste flytid

7t 55m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Dalaman fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 308 kr (Oslo Gardermoen til Dalaman).
Den kjappeste flyvningen til Dalaman fra Norge tar 7t 55m (Oslo Gardermoen til Dalaman).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Dalaman, deriblant Scandinavian Airlines, Turkish Airlines og Pegasus Airlines.

De billigste flyvningene til flyplassene i Dalaman

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Dalaman fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Dalaman

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Dalaman

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dalaman (DLM)

Vanligvis er flyvninger til Dalaman fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dalaman, som i gjennomsnitt koster 3 963 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DALAMAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars29 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Dalaman koster i gjennomsnitt kun 2 821 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DALAMAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli44 % dyrereDet koster ca. 5 711 kr for flyvninger til Dalaman fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DALAMAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli410 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Dalaman fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Dalaman?

Dalaman har et middelhavsklima med milde vintre og svært varme somre. Regionen har 320 soldager i året, som gjør det til en perfekt destinasjon å besøke året rundt. Våren og høsten regnes imidlertid ofte som de beste sesongene å reise hit for å få varmt vært uten at temperaturene er for høye. I disse månedene er det ofte også dyrest å fly til Dalaman, så de som ønsker billige flybilletter til Dalaman bør vurdere å reise i lavsesongen om vinteren. Du kan også være heldig og finne billig fly til Dalaman dersom du er tidlig ute med å bestille billetter.

Brukere som har bestilt reiser til Dalaman fra London fant flyvninger som er 81 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Dalaman. Du kan finne den billigste prisen til Dalaman fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke kan fly til Dalaman i mars, er august det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Dalaman i august ligger i gjennomsnitt på 3 356 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 22 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Dalaman. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 3 963 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Dalaman på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 3 308 kr i løpet av de siste 72 timene.

De som skal fly til Dalaman kan potensielt finne bedre priser for Milas–Bodrum flyplass (114 km fra sentrum i Dalaman), eller Denizli Cardak flyplass (138 km fra sentrum i Dalaman), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Med en gjennomsnittspris på 746 kr per person, er det Denizli Cardak flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Dalaman. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Flotte tilbud på flyreiser til Dalaman

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Dalaman som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
9. okt.
OSL04:40Oslo Gardermoen
15t 05m
1 stopp
DLM19:45Dalaman
15. okt.
DLM03:55Dalaman
6t 45m
1 stopp
OSL10:40Oslo Gardermoen
3 308 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. aug.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
15t 25m
2 stopp
DLM20:25Dalaman
2. sep.
DLM22:55Dalaman
31t 30m
2 stopp
TRF06:25Oslo Torp Sandefjord
3 493 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. aug.
TRF11:25Oslo Torp Sandefjord
11t 40m
1 stopp
DLM23:05Dalaman
3. sep.
DLM03:05Dalaman
14t 50m
2 stopp
TRF17:55Oslo Torp Sandefjord
3 609 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. aug.
OSL10:40Oslo Gardermoen
9t 45m
1 stopp
DLM20:25Dalaman
3. sep.
DLM16:50Dalaman
35t 15m
3 stopp
OSL04:05Oslo Gardermoen
3 648 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. aug.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
10t 05m
2 stopp
DLM15:05Dalaman
3. sep.
DLM03:05Dalaman
37t 05m
2 stopp
TRF16:10Oslo Torp Sandefjord
3 668 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. aug.
OSL10:40Oslo Gardermoen
8t 00m
1 stopp
DLM18:40Dalaman
2. sep.
DLM23:30Dalaman
7t 55m
1 stopp
OSL07:25Oslo Gardermoen
3 833 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Dalaman

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Dalaman, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
OSLOslo Gardermoen
7t 40m
DLMDalaman

Hvilke flyselskaper flyr til Dalaman?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Dalaman

Hvilke flyselskaper flyr til Dalaman?

Turkish Airlines, Pegasus Airlines og Scandinavian Airlines er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Dalaman jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Dalaman med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Turkish Airlines til Dalaman

Turkish Airlines har ca. 44 flyvninger til Dalaman i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Istanbul, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Turkish Airlines, kostet 3 339 kr (Bergen Flesland til Dalaman). Brukere har gitt de en score på Turkish Airlines 8,1/10 basert på 135 vurderinger på momondo.

Flyvninger med Scandinavian Airlines til Dalaman

Scandinavian Airlines (7,0/10, 261 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Dalaman, med tilbud fra så lite som 1 110 kr fra Stavanger Sola, tur/retur. Med i gjennomsnitt 15 Scandinavian Airlines flyvninger i uken til Dalaman, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Dalaman

Under finner du alle flyplassene i Dalaman sammen med avstanden til sentrum

Når du reiser til Dalaman, ankommer du Dalaman/Dalaman lufthavn. Dette er en av de travleste flyplassene i denne delen av Tyrkia, og ligger seks kilometer fra Dalaman sentrum. Det går busser fra flyplassen til Dalaman daglig fra kl. 07:50-19:20, og koster 3,25 TRY (ca. 5 NOK). Du kan også ta en av taxiene som venter utenfor terminalen, eller forhåndsbestille privat transport. Da vil en profesjonell sjåfør vente på deg i ankomsthallen og kjøre deg trygt og sikkert til din endelige destinasjon. Et siste alternativ er å leie bil på flyplassen for å komme deg inn til sentrum på egen hånd.


Populære flybilletter til Dalaman

Finn dine flybilletter til Dalaman med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Dalaman
Raskeste flytid7t 40m
Laveste pris3 327 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Dalaman

Dalaman er en relativt liten tyrkisk by, og du kommer deg lettest rundt her til fots. Det går også flere lokalbusser i området som er praktiske spesielt dersom du skal dra til noen av de omkringliggende områdene. Et annet godt alternativ er å leie bil, slik at du har fleksibiliteten og muligheten til å reise rundt på egen hånd. Det er mange attraksjoner og severdigheter som er verdt å besøke utenfor selve Dalaman, og da er det svært praktisk med egen bil. Du kan også ta taxi rundt i byen, men pass gjerne på å avtale pris før turen starter.


Visumkrav for Dalaman

Du må søke om visum før du skal reise til Dalaman, og visumet gir deg rett til å oppholde deg i Tyrkia i 90 dager over en periode på 180 dager. Du kan enten søke om visumet via en elektronisk søknadsportal eller ved den tyrkiske ambassaden i Oslo. Du kan ikke fly til Dalaman uten pass, og passet må være gyldig i minimum seks måneder etter innreise til Tyrkia.


Start planleggingen av reisen til Dalaman


De beste tingene å se og gjøre i Dalaman

Dalaman har noen av de beste strendene i hele Tyrkia, men det er også flere andre attraksjoner og severdigheter du bør få med deg under ditt opphold her. Blant annet bør du ta en tur til naturvernområdet Dalyan-deltaet hvor du kan se et rikt dyreliv, inkludert havskilpadder. Dra også til Lycian-gravplassene for å se de imponerende utgravingene i stein, og prøv deg på paragliding i Ölüdeniz.

Siden Tyrkia ikke er medlem av EØS, gjelder ikke det europeiske helsetrygdekortet i landet. Du oppfordres derfor til å tegne reiseforsikring før du flyr til Dalaman.

Som regel kan du drikke vannet fra springen i Tyrkia, men mange velger likevel å kjøpe vann på flaske for smakens skyld, og for å unngå mageproblemer.

Det er vanlig å gi omtrent 5-15 % i tips til servitører, frisører, hotellpersonale og ansatte ved tyrkiske bad, avhengig av hvor god service du har fått.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Dalaman for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Dalaman. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Dalaman nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Dalaman og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Dalaman

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Dalaman

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.