Finn billige fly til Mus, Mus (provins)

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

De billigste flyvningene til flyplassene i Mus, Mus (provins)

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Mus, Mus (provins) fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Diyarbakır

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Mus

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Diyarbakır (DIY)

Vanligvis er flyvninger til Mus fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Diyarbakir, som i gjennomsnitt koster 4 158 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Mus, Mus (provins)?

Skal du finne flygning til Mus, Tyrkia, kan du regne med en tur på omtrent 16 timer eller mer, om du flyr fra Oslo Gardermoen. Dette inkluderer et stopp på veien, ofte i Istanbul. Er du på utkikk etter flytilbud til Mus fra Trondheim Værnes, kan du regne med en reisetid på 17 timer og oppover, med mellomlandinger i Oslo og Istanbul. Fra Bergen Flesland kan du regne med en flytid på omtrent 16 timer, også med to stopp på veien, ofte i Amsterdam og Istanbul.

Dessverre så går det ingen direkteflygninger fra norske byer til Mus i Tyrkia, så du må regne med minst én eller to mellomlandinger på veien. Reiser du fra Oslo Gardermoen, slipper du unna med et stopp i Istanbul. Reiser du fra andre byer i Norge, som ikke har forbindelser til denne byen, må du derimot regne med et ekstra stopp på veien, før du flyr siste stykket inn til Mus derfra. Du finner gode flybilletter og flytilbud, som du enkelt kan bestille, gjennom momondo.

459 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Mus, Mus (provins). Denne flyvningen er fra Ankara, og er 89 % billigere enn de fleste flyvninger til Mus, Mus (provins). Du kan finne den billigste prisen til Mus, Mus (provins) fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Mus, Mus (provins). Hvis du planlegger å fly til Mus, Mus (provins), bør du vurdere å bestille flyvninger til Bingöl flyplass (78 km fra sentrum i Mus, Mus (provins)), Batman flyplass (95 km fra sentrum i Mus, Mus (provins)), Erzurum flyplass (139 km fra sentrum i Mus, Mus (provins)), Diyarbakir flyplass (146 km fra sentrum i Mus, Mus (provins)), eller Sirnak flyplass (160 km fra sentrum i Mus, Mus (provins)).

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Mus, Mus (provins), er vanligvis Batman flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 461 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flyplasser nære Mus, Mus (provins)

Under finner du alle flyplassene i Mus, Mus (provins) sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Mus lufthavn?

Det kanskje enkleste alternativet når du skal komme deg fra Mus lufthavn inn til sentrum av Mus, er ved hjelp av bil, enten med taxi eller leiebil. Du finner leiebilalternativer på flyplassområdet, så du enkelt kan velge det alternativet som passer best for deg og reisefølget ditt. Leier du bil er du også mer autonom på resten av reisen din i Mus og Tyrkia, noe som kan gi deg flere muligheter til å utforske områdene rundt byen. Merk at det kan hende at utleieselskapene krever ekstra dokumentasjon eller legitimasjon, så om du ønsker å leie bil er det greit å sjekke dette før du reiser hjemmefra, slik at prosessen kan gå så knirkefritt som mulig.


Visumkrav for Mus, Mus (provins)

Er du norsk borger og skal reise til Tyrkia og Mus, trenger du ikke tenke på visum – det er visumfrihet for nordmenn ved innreise til Tyrkia. Du må medbringe pass som er gyldig i minst seks måneder etter innreisen til landet. Vær oppmerksom på at tyrkiske myndigheter er veldig strenge, så vær forsiktig med hva du legger ut på internett og lignende før du reiser og mens du oppholder deg der, slik at du ikke blir nektet inn- eller utreise av landet på grunn av innhold på sosiale medier som er i strid med tyrkisk lov.


De beste tingene å se og gjøre i Mus, Mus (provins)

Mus, og Tyrkia generelt, er et spennende sted med ny og gammel kultur, så her har du mye å se og gjøre. Er du av typen som får stjerner i øynene av arkitektur og gamle bygninger, kan en tur til Mus Kalesi, eller Mus-slottet, være midt i blinken for deg. For en herlig naturopplevelse kan du ta turen til Haçlı Gölü, som er en ferskvannsinnsjø i Mus-regionen. Dette vannet ligger høyt på et platå i området, og du finner også mengder av fugle- og dyreliv her, som for eksempel jomfrutraner, snadderender og rustender. Dette området kan være ganske så spektakulært for deg som elsker natur og friluft. Et annet landemerke i byen er Tarihi Murat-broen, som er et historisk stykke arkitektur, hvor du også får en utmerket utsikt over elva. For mer historie og arkitektur, kan du besøke Arakelots-klosteret, som ligger like utenfor byen i vakre og landlige omgivelser. For enda mer natur kan du velge å ta fatt på Mount Çavuş, for spektakulær utsikt og fjellandskap, som er ganske så annerledes fra her hjemme i Norge.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Mus som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når du har søkt etter flyvinger til Mus, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Ja. momondo kan spore flypriser for Mus og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.