Finn billige fly til Gaziantep

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Gaziantep

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Gaziantep fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Gaziantep

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Gaziantep

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Sanliurfa (GNY)

Vanligvis er flyvninger til Gaziantep fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Sanliurfa GAP Intl, som i gjennomsnitt koster 4 244 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GAZIANTEP FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar36 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Gaziantep koster i gjennomsnitt kun 2 887 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GAZIANTEP FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni65 % dyrereDet koster ca. 7 484 kr for flyvninger til Gaziantep fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GAZIANTEP FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni594 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Gaziantep fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Gaziantep?

Det går dessverre ingen direktefly fra Norge til Gaziantep i Tyrkia. For å komme seg hit må man belage seg på minst én mellomlanding. Den korteste reisetiden fra Oslo til Gaziantep er litt over syv timer. Hvis du reiser fra en annen by i Norge, som for eksempel Bergen, Stavanger eller Trondheim, vil reisen ta et sted mellom ni og ti timer, dersom du velger raskeste rute.

Fra Norge til Gaziantep går det ingen direktefly, og det er derfor nødvendig å mellomlande. De vanligste stedene å mellomlande er i Istanbul, Dusseldorf og Berlin. En flytur fra Oslo til Istanbul tar litt under fire timer, og videre fra Istanbul til Gaziantep tar det mellom halvannen og to timer. Å fly fra Oslo til Dusseldorf tar i underkant av to timer, og videre fra Dusseldorf til Gaziantep tar det rundt fire timer. Mellom Oslo og Berlin tar flyreisen litt over halvannen time, og videre fra Berlin til Gaziantep i underkant av fire timer.

Brukere som har bestilt reiser til Gaziantep fra Antalya fant flyvninger som er 91 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Gaziantep. Du kan finne den billigste prisen til Gaziantep fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har lyst til å besøke Gaziantep i Januar, bør du vente til November med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 3 392 kr.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Gaziantep på, er ca. 23 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 4 528 kr.

Kahramanmaras flyplass, Adiyaman flyplass, Antakya Hatay flyplass eller Sanliurfa GAP Intl flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Gaziantep.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Kahramanmaras flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Gaziantep, med en gjennomsnittspris på 3 086 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Gaziantep?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Gaziantep

Hvilke flyselskaper flyr til Gaziantep?

Turkish Airlines og Pegasus Airlines er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Gaziantep jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Gaziantep med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Turkish Airlines til Gaziantep

Turkish Airlines flyr til Gaziantep ca. 31 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Turkish Airlines, men det er funnet priser helt nede i 3 399 kr fra Bergen Flesland til Gaziantep. Turkish Airlines har fått en score på 8,1/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med Pegasus Airlines til Gaziantep

Pegasus Airlines flyr til Gaziantep 13 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Gaziantep fra Istanbul Sabiha. Pegasus Airlines (score: 7,0, 95 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Gaziantep fra. Den beste billettprisen med Pegasus Airlines som er funnet på momondo til Gaziantep, hadde avgang fra Oslo Gardermoen (2 012 kr tur/retur).


Flyplasser nære Gaziantep

Under finner du alle flyplassene i Gaziantep sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Gazianteps flyplass?

Når du skal komme deg fra flyplassen i Gaziantep til sentrum har du flere muligheter. Du kan både leie bil på flyplassen eller ta en taxi. Avhengig av trafikk tar det mellom 25 og 45 minutter å kjøre fra flyplassen til sentrum av Gaziantep. Fra flyplassen går det også en buss til Havas sentralstasjon i Gaziantep. Denne går én gang i timen, og reisetiden er på ca 35 minutter.


Visumkrav for Gaziantep

For norske statsborgere ble det innført visumfrihet i Tyrkia 2. mars 2020. Passet ditt må derimot være gyldig i minst seks måneder etter ankomst, og du kan oppholde deg i Tyrkia i opptil 90 dager i løpet av en periode på 180 dager. Før innreise må du huske å fylle ut et innreiseskjema. Ved mangel av dette kan du risikere å ikke bli sluppet inn i landet. Du må ha registrert deg tidligst 72 timer før utreise.


Start planleggingen av reisen til Gaziantep


De beste tingene å se og gjøre i Gaziantep

Den gamle, historiske byen Gaziantep er en av toppdestinasjonene i Tyrkias sydøstlige region - og det med god grunn! Gaziantep er full av restaurert og godt bevart seldsjukkisk og osmansk arkitektur, og det myldrer av flotte og spennende museer. Et av disse er Gaziantep Zaugma Mosaic Museum, som er verdens største mosaikkmuseum. Dette museet er virkelig på toppen av listen over aktiviteter i Gaziantep. Det er også verdt å besøke det seldsjukkiske citadellet på bakketoppen Tell Halaf, som ble bygget så tidlig som 3500 år før vår tidsregning. På innsiden er det et museum, Gaziantep Defense and Heroism Panoramic Museum, som er dedikert til de lokale innbyggerne som forsvarte byen mot franskmennene i 1920. Andre museer som det er verdt å besøke er Gaziantep Archaeological Museum, Gaziantep City Museum og Gaziantep Ethnography Museum. Byen er også en av Tyrkias mest velkjente matdestinasjoner. Gaziantep er blant annet hyllet over hele landet for å produsere den beste baklavaen, og du kan skaffe deg en deilig porsjon i et av byens omkring 200 konditorier. Mange reisende kommer hit kun for å oppleve maten, og her finner du til og med et eget museum dedikert til det tyrkiske kjøkken, Emine Gögüs Culinary Museum. Mens du vandrer gatelangs i Gaziantep vil du sannsynligvis også oppleve flere av de praktfulle moskeene i byen. Vi anbefaler også å besøke ruinene av den romerske byen Belkis-Zeugma, som ble ødelagt av sasanidene i år 252, eller ta en båttur til Halfeti, en tradisjonell osmansk landsby som ble delvis oversvømt i år 2000, da Birecik-demningen ble åpnet.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Gaziantep. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Gaziantep med denne policyen.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Gaziantep. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Gaziantep nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Gaziantep og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Gaziantep

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Gaziantep

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.