0
Innsikt
Vanlige spørsmål
Flights to Bosnia-Hercegovina

Finn billige flyvninger til Bosnia-Hercegovina fra 1 163 kr

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
sø. 21.4.
sø. 28.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Billige Bosnia-Hercegovina flybilletter og tips

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Bosnia-Hercegovina

Beste pris på enveisbillett

1 163 kr

Beste pris på tur/retur-billett

2 459 kr

Raskeste flytid

7t 05m

Opereres av

8 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Bosnia-Hercegovina fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 163 kr (Oslo Gardermoen til Sarajevo Butmir).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Bosnia-Hercegovina fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 459 kr (Oslo Gardermoen til Sarajevo Butmir).
Den kjappeste flyvningen til Bosnia-Hercegovina fra Norge tar 7t 05m (Oslo Gardermoen til Sarajevo Butmir).
Det finnes 8 andre flyselskaper som flyr til Bosnia-Hercegovina, deriblant Lufthansa, SWISS og LOT.

Bosnia-Hercegovina flyinnsikt og trender

Se innsikt for Bosnia-Hercegovina-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor mye koster den billigste flyvningen til Bosnia-Hercegovina?

Hvis du ønsker å fly til Bosnia-Hercegovina for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Ryanair, Croatia Airlines og Pegasus Airlines som henholdsvis har priser fra 751 kr, 871 kr og 1 449 kr.
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Bosnia-Hercegovina?

Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Bosnia-Hercegovina. Den mest populære byen å reise til i Bosnia-Hercegovina er Sarajevo, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 86 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Bosnia-Hercegovina er Banja Luka og Mostar.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Bosnia-Hercegovina?

I gjennomsnitt tar det 8t 10m å fly fra Norge til Bosnia-Hercegovina dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Sarajevo Butmir (den mest populære flyplassen i Bosnia-Hercegovina). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Sarajevo Butmir, ligger flytiden på rundt .

Hvilke flyselskaper flyr til Bosnia-Hercegovina?

Blant alle 9 flyselskapene som flyr til Bosnia-Hercegovina, er Lufthansa, Norwegian og Air Serbia de som oftest foretrekkes, basert på brukerdataene våre. Lufthansa er det mest populære blant de tre flyselskapene – 51 % av brukerne velger dette selskapet når de skal reise til Bosnia-Hercegovina.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Bosnia-Hercegovina? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter
Sarajevo

Sarajevo

Eternal Flame

Gazi Husrev-Beg Mosque

Bosnian History Museum

Sarajevo Synagogue

Jahorina

Banja Luka

Banja Luka

Park Petar Kocic

Orthodox Sanctuary of Christ the Savior

Hram Svete Petke u Kuljanima

Banja Luka Castle

Mostar

Mostar

Stari Most

Bijeli Brijeg Stadium


De billigste flyvningene til byer i Bosnia-Hercegovina

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Bosnia-Hercegovina fra Norge
Sarajevo
Sarajevo

Nyttig informasjon om flyvningen din til Bosnia-Hercegovina

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Bosnia-Hercegovina

Hvilken er den mest populære flyplassen i Bosnia-Hercegovina?

Hva koster en flybillett til Bosnia-Hercegovina?

Du kan regne med å måtte betale 3 862 kr i snitt for en flybillett til Bosnia-Hercegovina. Men, noen av våre brukere har funnet billetter helt nede i 2 570 kr til Bosnia-Hercegovina, som er det laveste vi har sett den siste uken. 5 652 kr per billett er det meste man må ut med for en billett til Bosnia-Hercegovina, mens alt rundt 3 551 kr og under er rimelig for denne strekningen.

Hvilken dag er den beste å reise på til Bosnia-Hercegovina?

Det kan være lurt å bestille flybilletter til Bosnia-Hercegovina på en Sunday, som er den rimeligste dagen å bestille på. Å fly fra torsdag er også et godt tips for å spare noen kroner på billetten. Prøv å unngå å bestille billetter til Bosnia-Hercegovina på fredag, som ofte er den dyreste dagen å bestille på.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Bosnia-Hercegovina fra flyvninger sist?

Priser for flyvninger fra Bosnia-Hercegovina ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Bosnia-Hercegovina fra flyvninger?

Antall tilbydere fraBosnia-Hercegovina flyvninger er 11 fra og med april 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til Bosnia-Hercegovina?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Bosnia-Hercegovina med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Bosnia-Hercegovina?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Bosnia-Hercegovina, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Bosnia-Hercegovina. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Bosnia-Hercegovina

Finn flyvninger til disse populære byene i Bosnia-Hercegovina fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Bosnia-Hercegovina

Disse rutene har de billigste flyvningene til Bosnia-Hercegovina som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloSarajevo8t 10m2 700 kr
KristiansandSarajevo28t 10m4 072 kr
KristiansandTuzla23t 50m7 013 kr

De beste tingene å se og gjøre i Bosnia-Hercegovina

Hvilke flyselskap flyr direkte til Bosnia Hercegovina?

Du kan fly til Bosnia Hercegovina fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris til Sarajevo, hovedstaden. For eksempel kan du fly med SWISS, Austrian Air eller Lufthansa, og mellomlande i Zürich eller München på reisen. Fra Bergen/Flesland kan du fly med blant annet SAS eller SWISS og mellomlande ved Oslo/Gardermoen, København eller München blant annet. Det er som regel en ekstra mellomlanding med flyvninger fra andre flyplasser enn Oslo/Gardermoen.

Når er det best å reise til Bosnia Hercegovina?

Når du bør reise til Bosnia Hercegovina avhenger av hva du har lyst til å gjøre under turen. Reiser du hit for å gå turer i fjellet, er det anbefalt å reise mai-juni eller september. Da er det litt mindre varmt, og det er mer behagelig å være aktiv ute. Skal du stå på ski i Bosnia Hercegovina er det klart best å reise om vinteren, og det kan falle mye snø i fjellene. Om sommeren er det også behagelige temperaturer i hovedstaden Sarajevo, med omtrent 25 grader. Det er høysesong for å reise på ferie til Bosnia Hercegovina i sommermånedene juni-august, og da kan du også regne med å møte flere andre turister. Dersom du skal reise i denne perioden kan det være lurt å bestille hotell i god tid. Spesielt er dette lurt hvis du skal reise til mindre byer, der det er færre steder å bo. Bruker du momondo for å sammenligne priser, kan du raskt og enkelt finne de beste stedene og bo, og der det er rimeligst. Her kan du sammenligne priser for både fly og hotell for din reise til Bosnia Hercegovina.

Hvor lang tid tar det å fly til Bosnia Hercegovina?

Skal du fly til Bosnia Hercegovina fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 4 timer og 50 minutter, hvis du flyr til hovedstaden Sarajevo. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 6 timer og 20 minutter, og det samme gjelder for reiser fra Stavanger/Sola til Sarajevo.

Kan man reise til Bosnia Hercegovina uten pass eller visum?

Når du skal fly til Bosnia Hercegovina trenger du ikke visum. Du må ha med deg gyldig pass, og dette må være gyldig i minst seks måneder etter du ankommer landet. Du kan finne flere praktiske opplysninger om mat, helse og regler om reiser til Bosnia Hercegovina ved regjeringens reiseinformasjon på nett.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Bosnia-Hercegovina

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Bosnia-Hercegovina?

    Prisvarsler varsler deg via e-post når prisen for flyvninger til Bosnia-Hercegovina minsker. For å aktivere dette må du velge ønskede reisedatoer, og deretter søke etter tilbud. Når du blar gjennom tilbud, vil du se Prisvarsel-miniprogrammet. Klikk på den for å aktivere varsler.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Bosnia-Hercegovina med momondo?

    Med «Prisprognose» kan du finne ut hvor lenge på forhånd du burde bestille flyvningen din. Informasjonen vår gir deg en pekepinn om når det er best å bestille for å spare penger på reisen din – helt ned til hvilken ukedag og når på dagen. «Priskalenderen» gir deg en kjapp oversikt over når du bør bestille for å få de laveste prisene. Ved å aktivere «Prisvarsler» kan du overvåke prisendringer og finne ut når det er best å bestille. Søk etter din neste destinasjon etter budsjett via «Explore»-funksjonen vår. Uansett om du er ute etter ideer til den neste reisen din eller tips til hvordan du kan spare penger på reiser, er «Discover»-innholdet vårt et flott sted å begynne.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi henter prisene våre fra over 700 konkurrenter, bestående av flyselskaper og nettbaserte reisebyråer. Vi opererer i over 30 markeder over hele verden for å gi deg et bredt utvalg av reisealternativer.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Bosnia-Hercegovina?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Bosnia-Hercegovina.

Kan jeg finne flyreiser til Bosnia-Hercegovina med fleksible bestillingsregler på momondo?

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Bosnia-Hercegovina som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Bosnia-Hercegovina?

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Bosnia-Hercegovina.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Bosnia-Hercegovina akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Bosnia-Hercegovina. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


En enklere måte å administrere reisen til Bosnia-Hercegovina på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Bosnia-Hercegovina.

Populære flyvninger til Bosnia-Hercegovina
Populære ruter i henhold til søk den siste dagen på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
sø. 21.4.
sø. 28.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post