Søk etter og finn billige fly til Bosnia-Hercegovina

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 4.12.
sø. 11.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Bosnia-Hercegovina

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Bosnia-Hercegovina

Beste pris på enveisbillett

906 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 821 kr

Raskeste flytid

4t 30m

Opereres av

7 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Bosnia-Hercegovina fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 906 kr (Oslo Gardermoen til Sarajevo Butmir).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Bosnia-Hercegovina fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 821 kr (Oslo Gardermoen til Sarajevo Butmir).
Den kjappeste flyvningen til Bosnia-Hercegovina fra Norge tar 4t 30m (Oslo Gardermoen til Sarajevo Butmir).
Det finnes 7 andre flyselskaper som flyr til Bosnia-Hercegovina, deriblant Lufthansa, SWISS og LOT.

Bosnia-Hercegovina flyinnsikt og trender

Se innsikt for Bosnia-Hercegovina-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Bosnia-Hercegovina?

Du kan regne med å måtte betale 3 461 kr i snitt for en flybillett til Bosnia-Hercegovina. Men, noen av våre brukere har funnet billetter helt nede i 876 kr til Bosnia-Hercegovina, som er det laveste vi har sett den siste uken. 8 224 kr per billett er det meste man må ut med for en billett til Bosnia-Hercegovina, mens alt rundt 3 376 kr og under er rimelig for denne strekningen.
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Bosnia-Hercegovina?

Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Bosnia-Hercegovina. Den mest populære byen å reise til i Bosnia-Hercegovina er Sarajevo, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 259 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Bosnia-Hercegovina er Banja Luka og Tuzla.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Bosnia-Hercegovina?

I gjennomsnitt tar det 4t 30m å fly fra Norge til Bosnia-Hercegovina dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Sarajevo Butmir (den mest populære flyplassen i Bosnia-Hercegovina). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Sarajevo Butmir, ligger flytiden på rundt .

Hvilke flyselskaper flyr til Bosnia-Hercegovina?

Blant alle 10 flyselskapene som flyr til Bosnia-Hercegovina, er Wizz Air, Lufthansa og Norwegian de som oftest foretrekkes, basert på brukerdataene våre. Wizz Air er det mest populære blant de tre flyselskapene – 39 % av brukerne velger dette selskapet når de skal reise til Bosnia-Hercegovina.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Bosnia-Hercegovina? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Bosnia-Hercegovina

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Bosnia-Hercegovina fra Norge
Sarajevo
Sarajevo

Nyttig informasjon om flyvningen din til Bosnia-Hercegovina

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Bosnia-Hercegovina

Hvis du ønsker å fly til Bosnia-Hercegovina for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Ryanair, Wizz Air og LOT som henholdsvis har priser fra 297 kr, 353 kr og 443 kr.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Bosnia-Hercegovina

Finn flyvninger til disse populære byene i Bosnia-Hercegovina fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Bosnia-Hercegovina

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Bosnia-Hercegovina

Billige flybilletter til Bosnia-Hercegovina

Disse rutene har de billigste flyvningene til Bosnia-Hercegovina som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloSarajevo4t 30m1 821 kr
KristiansandSarajevo20t 25m6 110 kr
KristiansandTuzla35t 40m8 777 kr

De beste tingene å se og gjøre i Bosnia-Hercegovina

Du kan fly til Bosnia Hercegovina fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris til Sarajevo, hovedstaden. For eksempel kan du fly med SWISS, Austrian Air eller Lufthansa, og mellomlande i Zürich eller München på reisen. Fra Bergen/Flesland kan du fly med blant annet SAS eller SWISS og mellomlande ved Oslo/Gardermoen, København eller München blant annet. Det er som regel en ekstra mellomlanding med flyvninger fra andre flyplasser enn Oslo/Gardermoen.

Når du bør reise til Bosnia Hercegovina avhenger av hva du har lyst til å gjøre under turen. Reiser du hit for å gå turer i fjellet, er det anbefalt å reise mai-juni eller september. Da er det litt mindre varmt, og det er mer behagelig å være aktiv ute. Skal du stå på ski i Bosnia Hercegovina er det klart best å reise om vinteren, og det kan falle mye snø i fjellene. Om sommeren er det også behagelige temperaturer i hovedstaden Sarajevo, med omtrent 25 grader. Det er høysesong for å reise på ferie til Bosnia Hercegovina i sommermånedene juni-august, og da kan du også regne med å møte flere andre turister. Dersom du skal reise i denne perioden kan det være lurt å bestille hotell i god tid. Spesielt er dette lurt hvis du skal reise til mindre byer, der det er færre steder å bo. Bruker du momondo for å sammenligne priser, kan du raskt og enkelt finne de beste stedene og bo, og der det er rimeligst. Her kan du sammenligne priser for både fly og hotell for din reise til Bosnia Hercegovina.

Skal du fly til Bosnia Hercegovina fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 4 timer og 50 minutter, hvis du flyr til hovedstaden Sarajevo. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 6 timer og 20 minutter, og det samme gjelder for reiser fra Stavanger/Sola til Sarajevo.

Når du skal fly til Bosnia Hercegovina trenger du ikke visum. Du må ha med deg gyldig pass, og dette må være gyldig i minst seks måneder etter du ankommer landet. Du kan finne flere praktiske opplysninger om mat, helse og regler om reiser til Bosnia Hercegovina ved regjeringens reiseinformasjon på nett.


Internasjonale flyreiser til Bosnia-Hercegovina

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Sarajevo
Raskeste flytid4t 30m
Laveste pris1 821 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Sarajevo
Raskeste flytid20t 25m
Laveste pris6 110 kr

Finn flyvninger til Bosnia-Hercegovina

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Bosnia-Hercegovina


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Bosnia-Hercegovina.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Bosnia-Hercegovina som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Bosnia-Hercegovina.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Bosnia-Hercegovina. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.