Finn billige fly til Antakya

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Antakya

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Antakya fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Antakya

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Antakya

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Adana (ADA)

Vanligvis er flyvninger til Antakya fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Adana, som i gjennomsnitt koster 3 816 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ANTAKYA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar47 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Antakya koster i gjennomsnitt kun 2 335 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ANTAKYA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli162 % dyrereDet koster ca. 11 460 kr for flyvninger til Antakya fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ANTAKYA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril765 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Antakya fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Antakya?

348 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Antakya. Denne flyvningen er fra Antalya, og er 93 % billigere enn de fleste flyvninger til Antakya. Du kan finne den billigste prisen til Antakya fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Antakya fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 335 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Antakya i løpet av Januar, kan du også fly billig i November. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 880 kr.

Adana flyplass eller Gaziantep flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Antakya.

Med en gjennomsnittspris på 5 122 kr per person, er det Gaziantep flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Antakya. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Hvilke flyselskaper flyr til Antakya?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Antakya

Hvilke flyselskaper flyr til Antakya?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Antakya fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Turkish Airlines og Pegasus Airlines. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Antakya jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Turkish Airlines til Antakya

Turkish Airlines flyr til Antakya ca. 27 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Turkish Airlines, men det er funnet priser helt nede i 3 679 kr fra Bergen Flesland til Antakya. Turkish Airlines har fått en score på 8,1/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med Pegasus Airlines til Antakya

Pegasus Airlines flyr til Antakya 8 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Antakya fra Nikosia Ercan. Pegasus Airlines (score: 7,0, 95 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Antakya fra. Den beste billettprisen med Pegasus Airlines som er funnet på momondo til Antakya, hadde avgang fra Oslo Gardermoen (1 872 kr tur/retur).


Start planleggingen av reisen til Antakya


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Antakya når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Antakya, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Antakya for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Antakya.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Antakya. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Antakya

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Antakya

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.