Ferieboliger i Antalya, Tyrkia

Finn tilbud på 1 380 ferieboliger i Antalya, Tyrkia

Antalya, Tyrkia
28. nov. — 29. nov.2
on. 29.11.
sø. 3.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste ferieboligene i Antalya

Finn den perfekte ferieboligen for oppholdet ditt i Antalya
Pris
kr107
kr1285
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Det beste tidspunktet for å bestille en feriebolig i Antalya

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på en feriebolig i Antalya
Lavsesongjulibilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
47 %forventet prisnedgang
48 %forventet prisøkning

Pris

249 kr–904 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
256 kr
570 kr

Hosteller og billige hoteller i Antalya

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Antalya

Sikre deg ferieboligen som gir deg mest for pengene i Antalya

Disse ferieboligene i Antalya har de beste prisene basert på vurderingene deres

Nyttig informasjon om ferieboliger i Antalya

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Antalya

Laveste pris på feriebolig

107 kr
Den rimeligste prisen for et rom i Antalya funnet siste 7 dager er 107 kr/natten. Denne prisen fås hos Orange Beach Camp Karavan Club.

Informasjon om opphold i Antalya

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller en feriebolig i Antalya

Hvor er de beste feriehusene i Antalya for å oppleve utelivet?

Antalya er blitt et yndet feriemål for mange rundt omkring i verden. Med sitt behagelige klima, rike historie og flotte sandstrender er Antalya en perfekt miks mellom storby og strandliv. For den som ser etter et utested med et godt utvalg av øl så er Sheffield Pub i gamlebyen en sikker vinner. Her kan man treffe både folk fra lokalmiljøet og turister sammen, og det er muligheter for å kunne se fotballkamper på den sportsbaren. Sheffield Pub serverer også tradisjonell engelsk pubmat for den som ønsker det. Like i nærheten har man velkjente Kale Bar som kan by på fantastisk utsikt over havnen i Antalya. Her finner man et stort utvalg av øl, vin og brennevin slik at det er lett for alle å finne noe de liker. På den andre siden av havnen ligger enda en lokal favoritt, nemlig Kalina Bar som er et supert valg for alle med feriehus i Antalya. Onkel Residence er et moderne og behagelig alternativ for folk som vil kunne slappe av ved bassengkanten mellom slagene. Anatolia Apartments er et annet sikkert valg like i nærheten med kort vei til sjøen og fine bademuligheter like ved. Når det gjelder ferieutleie i Antalya så er det lurt å velge en feriebolig like ved vannet.

Hvor er de beste feriehusene i Antalya for familier?

Hele Antalya er attraktivt for familier og byen er tilrettelagt for turisme med sitt store utvalg av hyggelige restauranter, kafeer og barer som passer for alle, små og store. Området ned mot havnen er ettertraktet for ferieutleie i Antalya ettersom det ligger en koselig marina her og man kan se utover det vakre havet. Videre finnes det flere ettertraktede områder for feriebolig i Antalya litt utenfor sentrum, for eksempel tettsteder som Side og Colakli.  Det finnes en rekke større og moderne ferieleiligheter i Antalya med moderne fasiliteter som svømmebasseng, tennisbaner og tilgang til treningsstudio. Antalya er såpass kompakt at man ikke trenger en bil og det er fullt mulig for familier med et feriehus i Antalya å bevege seg til fots.

Hva er fordelene med Antalya ferieutleie sammenlignet med hotell?

Ferieboliger i Antalya kommer i alle mulige størrelser og prisklasser slik at det er mange muligheter til å finne noe som passer dine behov. Enten du reiser med en større familie og trenger en stor feriebolig med flere soverom og stuer, eller bare ønsker en kompakt ferieleilighet med en liten terrasse vil du finne alt det du trenger gjennom momondo sitt imponerende utvalg. Fordelen når man velger en feriebolig er at man får mer valuta for pengene i form av plass og fasiliteter enn et hotellrom. Mange av feriehusene i Antalya kommer med moderne fasiliteter som svømmebasseng, treningsrom, sauna eller hammam. Det er også boliger som har tilgang til tennisbaner eller lekearealer for mindre barn, samt fellesområder med uteservering og bar. Dette er noe man ofte ikke finner på et hotell, samtidig som at det er langt mer kostbart hvis det tilbys.

Hvor lenge varer som regel oppholdene til de som bestiller ferieleiligheter i Antalya?

Det å bestille et opphold i en ferieleilighet med en varighet på ca. 1 natt er det mest populære alternativet for de som besøker Antalya.

Hvor mye koster en ferieleilighet i Antalya?

En feriebolig i Antalya koster normalt 789 kr per natt. Denne kalkuleringen er basert på søk etter standard ferieboliger i Antalya, og prisene varierer avhengig av ønsket størrelse, fasiliteter og boligens beliggenhet.

Når er det best å bestille en feriebolig i Antalya?

Den billigste måneden for leie av ferieleilighet i Antalya, er vanligvis juli. Prisen for en leilighet eller bolig er normalt ca. 48 % billigere i juli sammenlignet med høysesongen.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Antalya fra hoteller?

Antall tilbydere fraAntalya hoteller er 2 382 fra og med november 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Antalya fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Antalya ble sst oppdatert i dag.


En enklere måte å administrere reisen til Antalya på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.