Finn billig fly til Kosovo

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til byer i Kosovo

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Kosovo fra Norge

Nyttig informasjon om flyvningen din til Kosovo

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Kosovo
  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Kosovo?

    De billigste flyvningene til Kosovo som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 785 kr med Wizz Air, 918 kr med Norwegian og 1 113 kr med Norwegian Air International.


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Kosovo? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Kosovo

Finn flyvninger til disse populære byene i Kosovo fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Kosovo

Disse rutene har de billigste flyvningene til Kosovo som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloPristina1 153 kr

Kosovo er en republikk som ligger sør i Europa og grenser til blant annet Montenegro, Albania, Makedonia og Serbia, som det før var en del av. I Kosovo er det mye fjell, og landet ligger sentralt på det som kalles Balkanhalvøya. Det er også elver og innsjøer her, og mange områder ligger høyt over havet. På grunn av beliggenhet og landskap har Kosovo et litt blandet klima. Med sydlig beliggenhet har det for det første middelhavsklima, men også fjellklima der det er kaldt og mye snø om vinteren og varmt om sommeren. Den aller største byen du kan besøke når du er på reise til Kosovo er Pristina, der det bor omtrent to hundre tusen mennesker. De fleste i landet snakker albansk, men det snakkes også blant annet tyrkisk og serbisk her. Høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser for fly til Kosovo. Som regel er det de vanligste høytidene, som påske, fellesferien om sommeren og juleferien, som er den mest populære tiden å reise på, og det da kan prisene stige noe. Men er du ute i god tid kan du raskt og enkelt finne rimelige flybilletter med hotell fra Norge til Kosovo.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Kosovo?

Du kan fly til Kosovo fra flere flyplasser i Norge til flyplassen i Kosovos hovedstad Pristina. Du kan fly direkte med Norwegian fra Oslo/Gardermoen. Med andre flyselskaper slik som Austrian, SWISS og Lufthansa er det en mellomlanding underveis. Fra andre byer i Norge, slik som Bergen/Flesland er det ikke direkteruter, men flyvninger med to mellomlandinger med blant annet SAS, SWISS og Lufthansa. Det er som regel en mellomlanding i Oslo før reisen går videre.

Når er det best å reise til Kosovo?

Vil du reise til Kosovo, er det greit å vite at det er hele 270 soldager hvert eneste år her, så det er mange muligheter for å besøke landet mens det er fint vær. Om vinteren er det som regel snø i Kosovo, siden det kan bli ganske så kaldt der med tanke på hvor mye fjell som ligger i og rundt landet. Det anbefales å reise fra april-september. Dersom du har planer om å gå fjellturer kan det anbefales å ikke gå midt på sommeren da det kan bli ganske så varmt. Kosovo ligger jo tross alt langt sør i Europa. Vil du ha litt kjøligere temperaturer når du skal på fjellvandring i Kosovo, kan du reise enten i april, mai eller september. Det er uansett lurt å ta med seg regntøy hvis du skal gå lange turer. I juni og juli kan du få med deg den store årlige musikkfestivalen, og i august er det en dokumentarfilm-festival. Begge disse holdes i Prizren. Det kan være lurt å merke seg at påske feires i Kosovo, så det kan være enkelte steder som holder stengt noen av dagene i påskeferien.

Hvor lang tid tar det å fly til Kosovo?

Skal du fly til Kosovo fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 3 timer og 20 minutter. Da flyr du til flyplassen i Pristina. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 7 timer og 40 minutter, fordi det er med mellomlandinger. Det tar ofte litt lenger tid å fly fra andre byer enn Oslo fordi flyene som regel har et stopp innom Oslo/Gardermoen før reisen går videre.

Kan man reise til Kosovo uten pass eller visum?

Når du skal reise til Kosovo trenger du ikke visum hvis du skal være der i maks tre måneder. Du må ha gyldig pass, som er gyldig i minst seks måneder fra du reiser inn i landet. Det er greit å merke seg at du ikke kan reise først inn i Kosovo og så videre til Serbia. Skal du til Serbia, bør du altså først reise til Serbia og deretter videre. Dette er på grunn av uenighet om landets uavhengighet.


Internasjonale flyreiser til Kosovo

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Pristina
Raskeste flytid9t 30m
Billigst pris1 153 kr

Finn flyvninger til Kosovo

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Kosovo