Finn billige fly til Ankara

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Ankara

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Ankara

Beste pris på enveisbillett

905 kr

Beste pris på tur/retur-billett

2 967 kr

Raskeste flytid

7t 40m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Ankara fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 905 kr (Oslo Gardermoen til Ankara Esenboga).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Ankara fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 967 kr (Oslo Gardermoen til Ankara Esenboga).
Den kjappeste flyvningen til Ankara fra Norge tar 7t 40m (Oslo Gardermoen til Ankara Esenboga).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Ankara, deriblant Scandinavian Airlines, Turkish Airlines og Pegasus Airlines.

De billigste flyvningene til flyplassene i Ankara

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Ankara fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Ankara

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Ankara

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Ankara (ESB)

Vanligvis er flyvninger til Ankara fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Ankara Esenboga, som i gjennomsnitt koster 4 012 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ANKARA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar45 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Ankara koster i gjennomsnitt kun 2 208 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ANKARA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli56 % dyrereDet koster ca. 6 265 kr for flyvninger til Ankara fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ANKARA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli570 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Ankara fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Ankara?

Sommermånedene fra juni-september er høysesong for å reise til Ankara, og det er da temperaturene er høyest. Byen har varme og behagelige somrer og kalde vintrer med snø. Det anbefales å bestille flybilletter til Ankara god tid i forkant om du ønsker å reise i fellesferien. Det kan regne endel om våren og høsten, men det er til gjengjeld mulig å finne ganske billige fly til Ankara i lavsesong. Den laveste prisen på hotell og fly til Ankara fås ofte i januar-mars og i november. Du bør vurdere å reise i mai eller oktober om du har mulighet til det. Da kan du få ganske billige flybilletter til Ankara, samtidig som temperaturen i byen fortsatt er behagelig.

Den billigste måneden å fly til Ankara fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 208 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Ankara i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av september også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 3 162 kr.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Ankara på, er ca. 0 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 4 012 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Ankara på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 2 967 kr i løpet av de siste 72 timene.Flotte tilbud på flyreiser til Ankara

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Ankara som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
16. sep.
OSL07:20Oslo Gardermoen
11t 05m
2 stopp
ESB18:25Ankara Esenboga
23. des.
ESB03:00Ankara Esenboga
6t 35m
1 stopp
OSL09:35Oslo Gardermoen
2 967 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. sep.
OSL07:20Oslo Gardermoen
10t 30m
1 stopp
ESB17:50Ankara Esenboga
23. des.
ESB03:00Ankara Esenboga
6t 35m
1 stopp
OSL09:35Oslo Gardermoen
3 006 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
16. sep.
OSL13:50Oslo Gardermoen
12t 10m
1 stopp
ESB02:00Ankara Esenboga
22. des.
ESB23:35Ankara Esenboga
14t 10m
1 stopp
OSL13:45Oslo Gardermoen
3 152 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. aug.
OSL13:50Oslo Gardermoen
12t 20m
1 stopp
ESB02:10Ankara Esenboga
31. aug.
ESB03:05Ankara Esenboga
7t 35m
1 stopp
OSL10:40Oslo Gardermoen
3 726 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. aug.
OSL19:45Oslo Gardermoen
9t 05m
1 stopp
ESB04:50Ankara Esenboga
31. aug.
ESB17:55Ankara Esenboga
16t 50m
2 stopp
OSL10:45Oslo Gardermoen
3 765 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. aug.
OSL19:45Oslo Gardermoen
9t 05m
1 stopp
ESB04:50Ankara Esenboga
30. aug.
ESB23:25Ankara Esenboga
11t 10m
1 stopp
OSL10:35Oslo Gardermoen
4 183 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Ankara

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Ankara, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Pegasus Airlines
Flere flyselskaper
11. sep.
OSL05:00Oslo Gardermoen
9t 45m
1 stopp
ESB14:45Ankara Esenboga
Flere flyselskaper
26. sep.
OSL09:10Oslo Gardermoen
37t 10m
2 stopp
ESB22:20Ankara Esenboga
1 177 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. sep.
OSL14:30Oslo Gardermoen
29t 40m
1 stopp
ESB20:10Ankara Esenboga
1 508 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Ankara?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Ankara

Hvilke flyselskaper flyr til Ankara?

Turkish Airlines, Pegasus Airlines og Lufthansa er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Ankara jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Ankara med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Turkish Airlines til Ankara

Turkish Airlines er et populært valg for de som reiser til Ankara. Flyselskapet har 72 ukentlige flyvninger til Ankara, med flest avganger fra Istanbul. Turkish Airlines sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 3 090 kr (fra Bergen Flesland). Basert på 135 vurderinger, har momondo-brukere gitt Turkish Airlines en gjennomsnittsscore på 8,1/10.

Flyvninger med Lufthansa til Ankara

E annet populært valg for fly til Ankara, er Lufthansa (7,2/10, 338 vurderinger). De fleste flyvninger med Lufthansa som lander i Ankara, ankommer fra Munchen Franz Josef Strauss, men det finnes 8 flyvninger med Lufthansa til Ankara fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med Lufthansa på momondo denne uken, lå på 2 773 kr (Bergen Flesland til Ankara, tur/retur).


Flyplasser nære Ankara

Under finner du alle flyplassene i Ankara sammen med avstanden til sentrum

Flyplassen ligger omtrent 30 km utenfor byen, og du kan benytte buss og taxi for å komme deg til sentrum. Flybussen går hver eneste dag, hvert 30. minutt fra tidlig morgen til midnatt og hver time etter midnatt. Bussene går fra gate H som ligger til venstre for internasjonale ankomster. Det tar omtrent 45 minutter med buss til busstasjonen i Ankara og en time til Kizilay. Taxier bruker ca. 40 minutter fra flyplassen til sentrum. Du kan også vurdere å fly til Istanbul og andre nærliggende byer med egen lufthavn, og heller benytte deg av hurtigtoget for å reise videre til Ankara.


Populære flybilletter til Ankara

Finn dine flybilletter til Ankara med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Ankara
Raskeste flytid7t 55m
Laveste pris3 726 kr
Flyvninger fra Trondheim til Ankara
Raskeste flytid21t 45m
Laveste pris5 876 kr
Flyvninger fra Bergen til Ankara
Raskeste flytid11t 50m
Laveste pris6 411 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Ankara

Det er ganske enkelt å ta buss i Ankara, ettersom forbindelsene er gode og kjøretøyene er tydelig merket med skilt foran og på siden. Du kjøper billetter på metrostasjonen. Det er også mulig å kjøpe et reisekort som du fyller på en gitt sum, noe som ofte kan være en billigere løsning enn enkeltbilletter. Metroen er også et raskt og effektivt alternativ. Du bør være obs på at trafikken kan være travel og uoversiktlig om du ønsker å leie bil. Mange synes det er enklere å bruke kollektivtransport for å navigere rundt i sentrum. Leiebil kan derimot være en smart løsning om du skal utforske områdene utenfor Ankara og ønsker full frihet.


Visumkrav for Ankara

Du kan ikke reise til Tyrkia uten pass, ettersom pass er det eneste gyldige ID-beviset for norske statsborgere under oppholdet. Du må også søke om visum før du tar fly til Ankara, og du har lov til å være i landet i inntil 90 dager i løpet av et tidsrom på 180 dager. Norske borgere kan søke visum på to forskjellige måter, enten via en elektronisk portal eller hos ambassaden som ligger i Oslo. Du kan bruke både vanlige pass og nødpass når du skal søke om e-visum, men passet må uansett være gyldig i minst seks måneder etter innreise.


Start planleggingen av reisen til Ankara


De beste tingene å se og gjøre i Ankara

Ankara er en flott by som kombinerer spennende historie og moderne kultur. Det finnes mange severdigheter som bør sees og oppleves, blant annet de gamle monumentene ved citadellet Hizar. Du bør også unne deg en tur til ruinene for å se spor etter gamle, romerske teater og bad som stammer fra det tredje århundre.

Du har flere shoppingmuligheter i Ankara. Kjøpesentrene Atakule og Karum Center er vel verdt et besøk med mange trendy moteforretninger. Du kan i tillegg finne mange spennende varer på de lokale markedene, for eksempel i det historiske distriktet Ulus. Du finner dessuten Old Horse Market i det samme nabolaget, og det er et bra sted for rimelige kjøp. Ankaras store handlegate heter Izmir og er kjent for sko og skinnprodukter, mens gaten Arjantin Caddesi tilbyr mer luksuriøse butikker.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Ankara på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Ankara som passer deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Ankara for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Ankara ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Ankara nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Ankara og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Ankara

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Ankara

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.