Finn billige fly til Ankara

Tur/retur
Økonomi
Toronto (YTO)
Ankara (ESB)
lør.. 10.4.
lør.. 17.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Ankara

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Ankara fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Ankara

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Ankara

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Ankara (ESB)

Vanligvis er flyvninger til Ankara fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Ankara Esenboga, som i gjennomsnitt koster 2 902 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ANKARA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember33 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Ankara koster i gjennomsnitt kun 1 940 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ANKARA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli36 % dyrereDet koster ca. 3 957 kr for flyvninger til Ankara fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ANKARA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli334 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Ankara fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det best å reise til Ankara?

Sommermånedene fra juni-september er høysesong for å reise til Ankara, og det er da temperaturene er høyest. Byen har varme og behagelige somrer og kalde vintrer med snø. Det anbefales å bestille flybilletter til Ankara god tid i forkant om du ønsker å reise i fellesferien. Det kan regne endel om våren og høsten, men det er til gjengjeld mulig å finne ganske billige fly til Ankara i lavsesong. Den laveste prisen på hotell og fly til Ankara fås ofte i januar-mars og i november. Du bør vurdere å reise i mai eller oktober om du har mulighet til det. Da kan du få ganske billige flybilletter til Ankara, samtidig som temperaturen i byen fortsatt er behagelig.

Hvilken måned er det billigst å fly til Ankara?

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Ankara fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 940 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Ankara i løpet av November, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av Januar i stedet. Flyvninger til Ankara i Januar er ikke like billige som de i November, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 2 389 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Ankara?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Ankara. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 900 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Ankara på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 2 101 kr i løpet av de siste 72 timene.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Ankara?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Ankara på, er fredag. Reisende som velger å reise til Ankara på en fredag kan ofte finne billetter for så lite som 2 883 kr. Når du flyr på en onsdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 3 557 kr for en reise fra Norge til Ankara.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Ankara?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Ankara fra Norge er på kvelden. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 2 460 kr når de så etter fly med avgang på kvelden. Flyvninger på ettermiddagen er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 3 915 kr.


Flotte tilbud på flyreiser til Ankara Esenboga

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Ankara Esenboga som nylig ble funnet av brukere på momondo
Turkish Airlines
8. jun.
03:15Trondheim Værnes (TRD)
11t 00m
2 stopp
14:15Ankara Esenboga
10. jun.
00:30Ankara Esenboga
10t 45m
2 stopp
11:15Trondheim Værnes (TRD)
4 431 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. mai
06:45Oslo Gardermoen
17t 40m
2 stopp
00:25Ankara Esenboga
20. mai
03:45Ankara Esenboga
7t 00m
1 stopp
10:45Oslo Gardermoen
2 321 kr
Finn lignende
Lufthansa
25. mai
05:25Bergen Flesland
15t 05m
2 stopp
20:30Ankara Esenboga
28. mai
00:40Ankara Esenboga
10t 05m
2 stopp
10:45Bergen Flesland
4 321 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. mai
05:25Oslo Gardermoen
16t 40m
2 stopp
22:05Ankara Esenboga
19. mai
23:55Ankara Esenboga
14t 05m
1 stopp
14:00Oslo Gardermoen
4 431 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. mai
06:45Oslo Gardermoen
17t 40m
2 stopp
00:25Ankara Esenboga
20. mai
17:40Ankara Esenboga
25t 15m
2 stopp
18:55Oslo Gardermoen
2 101 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Ankara?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Ankara

Du må regne med et stopp eller to når du skal fly til Ankara, ettersom det for øyeblikket ikke finnes flyselskap som flyr direkte fra Norge. Turkish Airlines er et av flyselskapene med kortest reisetid, og du kommer deg fra Oslo/Gardermoen til Ankara på omtrent 6 t og 30 min. Pegasus Airlines bør også nevnes, og de tilbyr både billige flybilletter til Ankara og overkommelig reisetid. Da tar det omtrent seks timer til Ankara og ca. 11 timer på returen.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Ankara, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Flyplassen ligger omtrent 30 km utenfor byen, og du kan benytte buss og taxi for å komme deg til sentrum. Flybussen går hver eneste dag, hvert 30. minutt fra tidlig morgen til midnatt og hver time etter midnatt. Bussene går fra gate H som ligger til venstre for internasjonale ankomster. Det tar omtrent 45 minutter med buss til busstasjonen i Ankara og en time til Kizilay. Taxier bruker ca. 40 minutter fra flyplassen til sentrum. Du kan også vurdere å fly til Istanbul og andre nærliggende byer med egen lufthavn, og heller benytte deg av hurtigtoget for å reise videre til Ankara.


Populære flybilletter til Ankara

Finn dine flybilletter til Ankara med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Ankara
Raskeste flytid
14t 30m
Billigste pris
2 415 kr
Flyvninger fra Bergen til Ankara
Raskeste flytid
15t 05m
Billigste pris
4 321 kr
Flyvninger fra Trondheim til Ankara
Raskeste flytid
11t 00m
Billigste pris
4 432 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Ankara?

Det er ganske enkelt å ta buss i Ankara, ettersom forbindelsene er gode og kjøretøyene er tydelig merket med skilt foran og på siden. Du kjøper billetter på metrostasjonen. Det er også mulig å kjøpe et reisekort som du fyller på en gitt sum, noe som ofte kan være en billigere løsning enn enkeltbilletter. Metroen er også et raskt og effektivt alternativ. Du bør være obs på at trafikken kan være travel og uoversiktlig om du ønsker å leie bil. Mange synes det er enklere å bruke kollektivtransport for å navigere rundt i sentrum. Leiebil kan derimot være en smart løsning om du skal utforske områdene utenfor Ankara og ønsker full frihet.


Kan man reise til Ankara uten pass eller visum?

Du kan ikke reise til Tyrkia uten pass, ettersom pass er det eneste gyldige ID-beviset for norske statsborgere under oppholdet. Du må også søke om visum før du tar fly til Ankara, og du har lov til å være i landet i inntil 90 dager i løpet av et tidsrom på 180 dager. Norske borgere kan søke visum på to forskjellige måter, enten via en elektronisk portal eller hos ambassaden som ligger i Oslo. Du kan bruke både vanlige pass og nødpass når du skal søke om e-visum, men passet må uansett være gyldig i minst seks måneder etter innreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Ankara?

Ankara er en flott by som kombinerer spennende historie og moderne kultur. Det finnes mange severdigheter som bør sees og oppleves, blant annet de gamle monumentene ved citadellet Hizar. Du bør også unne deg en tur til ruinene for å se spor etter gamle, romerske teater og bad som stammer fra det tredje århundre.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Du har flere shoppingmuligheter i Ankara. Kjøpesentrene Atakule og Karum Center er vel verdt et besøk med mange trendy moteforretninger. Du kan i tillegg finne mange spennende varer på de lokale markedene, for eksempel i det historiske distriktet Ulus. Du finner dessuten Old Horse Market i det samme nabolaget, og det er et bra sted for rimelige kjøp. Ankaras store handlegate heter Izmir og er kjent for sko og skinnprodukter, mens gaten Arjantin Caddesi tilbyr mer luksuriøse butikker.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse