Finn billige fly til Van

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 8.7.
fr. 15.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Van?

Hvis du starter turen din fra Bergen Flesland flyplass, vil gjennomsnittlig reisetid være 16 timer og 30 minutter til Van i den østlige delen av Tyrkia. Reisen inkluderer to mellomlandinger underveis. Dersom du reiser fra Stavanger Sola, er forventet flytid nærmere 16 timer og 40 minutter i snitt. Fra Trondheim Værnes er gjennomsnittlig reisetid til Van i Tyrkia totalt 17 timer og 15 minutter. Fra Bodø vil turen ta nærmere 17 timer og 45 minutter, og fra Tromsø er flytiden 18 timer og 20 minutter i gjennomsnitt. For flere gode flytilbud til Van og andre billige flybilletter til destinasjoner over hele verden, bør du sjekke ut momondo sitt store utvalg.

Det finnes dessverre ingen direkteforbindelser til Van fra byer utenfor Tyrkia. Dette innebærer at alle reisende fra Norge eller andre europeiske byer må belage seg på en mellomlanding i enten Istanbul, Ankara, Izmir eller Antalya. Du kommer deg enkelt til Van med en mellomlanding i Istanbul, som har hyppige og ukentlige avganger fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Det finnes også fly til Antalya fra flere norske flyplasser, og herfra kan du enkelt komme deg videre til Van. Dersom du flyr fra en mindre flyplass i Norge, må du mellomlande i Oslo før du reiser videre mot Istanbul, eller til en annen flyplass i Tyrkia med direkteforbindelser til Van.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Van, lå på 838 kr/per person fra Antalya, noe som er 95 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Van. Du kan finne den billigste prisen til Van fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Van. Hvis du planlegger å fly til Van, bør du vurdere å bestille flyvninger til Hakkari Yuksekova flyplass (129 km fra sentrum i Van), Agri flyplass (133 km fra sentrum i Van), eller Mus flyplass (152 km fra sentrum i Van).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Hakkari Yuksekova flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Van, med en gjennomsnittspris på 15 406 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Van?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Van

Hvilke flyselskaper flyr til Van?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Van fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere is Turkish Airlines. Det flyselskapet tilbyr vanligvis reiser til Van jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Turkish Airlines til Van

Turkish Airlines har ca. 12 flyvninger til Van i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Istanbul, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Turkish Airlines, kostet 3 820 kr (Oslo Gardermoen til Van). Brukere har gitt de en score på Turkish Airlines 8,3/10 basert på 128 vurderinger på momondo.


Flyplasser nære Van

Under finner du alle flyplassene i Van sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg fra flyplassen til sentrum av Van?

Du finner flere gode og lett tilgjengelige transportmuligheter fra flyplassen og inn til sentrum av Van. Like utenfor terminalområdet er det et stort antall drosjer i diverse størrelser, som kan kjøre deg inn til sentrum for en rimelig sum. Det er ofte en fordel å avtale en pris før du setter deg inn i drosjen, for å unngå overraskelser. Et annet alternativ er å ta en av de mange minibussene - eller dolmuser som de kalles i Van. Disse bussene går hyppig gjennom hele dagen. Du kan spare mye penger på å benytte deg av en minibuss inn til hjertet av byen.


Visumkrav for Van

Det er krav om visum ved innreise til Tyrkia og Van. For norske borgere kan visumet kjøpes ved ankomst til landet for en relativt liten sum. Ta gjerne også med deg en kopi av passet når du er ute og går.


Start planleggingen av reisen til Van


De beste tingene å se og gjøre i Van

Van er kjent for å være en historisk viktig by i Tyrkia. Byen ligger på grensen mot Iran, og har en svært lang historie som handelssted og møteplass for reisende kjøpmenn fra hele regionen. Et av de mest kjente monumentene i byen er festningen, som ligger på toppen av en åshøyde med en fantastisk utsikt over Van. Fra toppen av festningen bør du selvfølgelig først og fremst nyte utsikten, men det finnes også en rekke spennende ting å få med seg for turister rundt selve festningsområdet. Besøkende må betale en liten sum for å komme seg inn. Reisende til Van bør også ta turen til Van museum, som er hjem til en rekke sjeldne arkeologiske gjenstander. Dette museet er perfekt for alle som vil få et innblikk i Vans rike historie, og lære mer om materialer og gjenstander fra en annen tid. Van har tradisjonelt vært hjem til mange armenere, og den armenske innflytelsen i regionen får du virkelig oppleve hvis du besøker Akdamar-kirken. Denne vakre kirken ligger på en liten øy midt i Van-innsjøen, og bør absolutt besøkes av alle som kommer til byen. Du finner billige båtturer hit fra byens havneområde. Båtene går flere ganger om dagen, og det er derfor enkelt å planlegge en utflukt til Akdamar-kirken. Selve kirken er rikt utsmykket, og har en rekke unike detaljer som du sent vil glemme.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Van når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Van, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Van med denne policyen.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Van ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Van nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Van og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.