Finn billige fly til Samsun

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Samsun?

Brukere som har bestilt reiser til Samsun fra Antalya fant flyvninger som er 91 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Samsun. Du kan finne den billigste prisen til Samsun fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Som regel er det februar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Samsun. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 668 kr. Hvis du ikke kan fly til Samsun i februar, er august det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Samsun i august ligger i gjennomsnitt på 3 459 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Samsun. Hvis du planlegger å fly til Samsun, bør du vurdere å bestille flyvninger til Merzifon flyplass (85 km fra sentrum i Samsun), Tokat flyplass (109 km fra sentrum i Samsun), Sinop flyplass (132 km fra sentrum i Samsun), eller Ordu/Giresun flyplass (151 km fra sentrum i Samsun).

Du kan finne tilbud for Ordu/Giresun flyplass for i gjennomsnitt 2 410 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Samsun?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Samsun

Hvilke flyselskaper flyr til Samsun?

På flyreiser fraNorge til Samsun, benytter momondos brukere som regel airlines such as Turkish Airlines og Pegasus Airlines. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Turkish Airlines til Samsun

Turkish Airlines flyr til Samsun ca. 22 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Turkish Airlines, men det er funnet priser helt nede i 3 346 kr fra Oslo Gardermoen til Samsun. Turkish Airlines har fått en score på 8,3/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.


Start planleggingen av reisen til Samsun


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Samsun når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Samsun, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. Alle flyreiser til Samsun på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har søkt etter flyvinger til Samsun, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Samsun. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.