Fly Europa Portugal Azorene Ponta Delgada (Açores)

Finn billige fly til Ponta Delgada (Açores)

fre.. 17.1.
fre.. 24.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

Når er det best å reise til Ponta Delgada?

5 800 kr
4 350 kr
2 910 kr
1 464 kr
Pris
1,464 kr - 5,796 kr

De idylliske øyene i Azorene kan besøkes året rundt grunnet det stabile klimaet, og du kan trygt booke fly til Ponta Delgada når det måtte passe deg. Været er som regel best rundt mai-juli, men det anbefales å ha med regntøy og gode sko uansett årstid. Det er svært populært å reise til Ponta Delgada på denne tiden, særlig rundt fellesferien. Det kan være smart å booke hotell og flyreiser så snart du har ferieplanene dine klare, ettersom de beste tilbudene fort kan bli utsolgt. Våren og høsten er en bedre tid for å finne billige fly til Ponta Delgada, samtidig som det er ganske varmt. Vintermånedene passer bra for deg som vil ha en aktiv ferie og derfor foretrekker lavere temperaturer. Du finner dessuten svært billige flybilletter til Ponta Delgada tur-retur rundt januar-februar, og disse månedene passer utmerket for alle som reiser på budsjett.


Flotte tilbud på flyreiser til Ponta Delgada (Açores)

De raskeste rutene og billigste flybillettene til Ponta Delgada (Açores) funnet av brukerne
Raskeste
Billigste
TAP AIR PORTUGAL
TAP AIR PORTUGAL
04 jul.
14:50
OSL
Oslo Gardermoen flyplass
7t 35m
1 Stopp
PDL
20:25
Ponta Delgada (Açores) Nordela flyplass
TAP AIR PORTUGAL
16 jul.
19:15
PDL
Ponta Delgada (Açores) Nordela flyplass
20t 55m
1 Stopp
OSL
18:10
+1
Oslo Gardermoen flyplass
5 065 kr
TAP AIR PORTUGAL
TAP AIR PORTUGAL
04 jul.
14:50
OSL
Oslo Gardermoen flyplass
7t 35m
1 Stopp
PDL
20:25
Ponta Delgada (Açores) Nordela flyplass
TAP AIR PORTUGAL
16 jul.
19:15
PDL
Ponta Delgada (Açores) Nordela flyplass
20t 55m
1 Stopp
OSL
18:10
+1
Oslo Gardermoen flyplass
5 065 kr

Hvilke flyselskaper flyr til Ponta Delgada?

Du må regne med et stopp på veien, ettersom det kan være vanskelig å finne noen som flyr til Ponta Delgada direkte. Ryanair, TAP Air Portugal og Azores Airlines er derimot noen av valgmulighetene du har når du skal booke flybilletter til Ponta Delgada fra Oslo/Gardermoen, Sandefjord/Torp og andre flyplasser i Norge. Det tar ca. 10-11 timer og oppover fra Oslo/Gardermoen, avhengig av mellomlandingene.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Ponta Delgada (Açores), i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum
Ponta Delgada (Açores) Nordela
0 km fra sentrum

Det går minibusser rundt i sentrum og til og fra flyplassen som er ganske billige. Det er linje A du må se etter når du skal inn til sentrum. Bussen går ca. 20 minutter etter flyets ankomst og korresponderer med alle flyvninger, fra det første flyet om morgenen til det siste om kvelden. Det står flere taxier utenfor terminalen om du har lyst å reise direkte til hotellet ditt fra flyplassen, uten å måtte bytte buss eller spasere fra busstoppet i sentrum. Du bør forhandle frem en pris før du setter deg inn i taxien. Det anbefales å leie bil for å utforske Azorene som du selv ønsker. Du bør bestille bil i forkant for å få en god pris, samt mulighet til å hente bilen på flyplassen.


Populære flybilletter til Ponta Delgada (Açores)

Finn dine flybilletter til Ponta Delgada (Açores) med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Ponta Delgada (Açores)
Raskeste flytid
7t 35m
Billigste pris
2 572 kr
Flyvninger fra Stavanger til Ponta Delgada (Açores)
Raskeste flytid
14t 25m
Billigste pris
5 801 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Ponta Delgada?

Du kommer deg fint rundt i sentrum og til ulike attraksjoner i byen ved å ta beina fatt, ettersom byen er liten og kompakt. Det er også mulig å ta en av minibussene som kjører rundt i Ponta Delgada, perfekt om du har hotell et stykke utenfor sentrum eller du blir lei av å gå. Bussene går hvert 15 min på dagtid, og det koster kun 0,5 EUR (5 NOK) per billett. Du får rabatt om du kjøper minst ti billetter samtidig. Det går også busser til andre steder på øyen. Du kan også ta ferje til andre deler av Azorene fra Ponta Delgada. En rundtur med båt koster ca. 35 EUR (350 NOK).


Kan man reise til Ponta Delgada uten pass eller visum?

Du trenger ikke å søke om visum for å fly til Ponta Delgada, ettersom Azorene faller innunder Portugal. Du kan ikke oppholde deg i landet i mer enn tre måneder, ellers må du registrere slik at du får tillatelse. Det er ikke mulig å reise til Ponta Delgada uten passet ditt.


Kombiner fly til Ponta Delgada (Açores) med bilutleie og hotell


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Ponta Delgada?

Det finnes flere severdigheter og opplevelser i Ponta Delgada som er verdt å få med seg, blant annet en spasertur langs strandpromenaden og et besøk til Historical Quarter. På veien kan du for eksempel besøke festningen Forte de São Brás fra det 16. århundre og byporten fra det 18. århundre, før du ender opp ved havnen som er et ypperlig sted for å få øye på hvaler.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Det finnes mange spennende eventyr i Ponta Delgada og områdene rundt for barnefamilier, for eksempel hvalsafari, bade i varme kilder, spise is på torget og leke på stranden.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å ha en reiseforsikring som ikke bare dekker tap av eiendeler og tyveri, men som også dekker hjemtransport ved sykdom. (Priser sjekket 14/05/2019).


Finn fly til andre byer i Portugal

Ponta Delgada (Açores) har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
*Flypriser til Ponta Delgada (Açores) er basert på priser for økonomibilletter funnet av momondo brukere som har søkt innen de siste 72 timene. Disse prisene er kanskje ikke lenger tilgjengelig.
Fly Europa Portugal Azorene Ponta Delgada (Açores)