Finn billige fly til Konya

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Konya

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Konya fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Konya

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Konya

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Konya (KYA)

Vanligvis er flyvninger til Konya fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Konya, som i gjennomsnitt koster 3 997 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KONYA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Konya koster i gjennomsnitt kun 3 003 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KONYA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli49 % dyrereDet koster ca. 5 968 kr for flyvninger til Konya fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KONYA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni889 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Konya fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Konya?

Det er populært å booke fly til Konya rundt jule- og påskeferien, og det er også mange som reiser om sommeren. Det kan lønne seg å bestille billetter i god tid om du vil reise til Konya på denne tiden for å sikre deg gode priser på fly og hotell. Oktober-november og januar-mars er derimot optimale tider for å finne billige fly til Konya. Det anbefales også besøke byen om våren og høsten, ettersom prisene er lave, folkemengdene er mindre og temperaturene er behagelige. Vintrene kan være ganske kalde, men det gjør ingenting om du reiser for å utforske severdigheter og få deg et avbrekk fra hverdagen. Du får raskt og enkelt en god oversikt over ulike tilbud ved å søke etter flybilletter til Konya tur-retur på momondo.

Som regel er det mai som er den billigste måneden å fly fra Norge til Konya. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 3 003 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Konya i løpet av mai, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av Januar i stedet. Flyvninger til Konya i Januar er ikke like billige som de i mai, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 3 120 kr.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Konya på, er ca. 13 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 3 997 kr.Hvilke flyselskaper flyr til Konya?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Konya

Hvilke flyselskaper flyr til Konya?

Turkish Airlines er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Konya med. Pegasus Airlines og SunExpress er også populære valg ved reiser til Konya from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Konya jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Turkish Airlines til Konya

Turkish Airlines har ca. 21 flyvninger til Konya i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Istanbul, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Turkish Airlines, kostet 3 067 kr (Bergen Flesland til Konya). Brukere har gitt de en score på Turkish Airlines 8,1/10 basert på 135 vurderinger på momondo.

Flyvninger med SunExpress til Konya

Priser for fly med SunExpress til Konya kan koste fra så lite som 4 637 kr (tur/retur fra Oslo Gardermoen, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 3 flyene som SunExpress flyr til Konya i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med SunExpress til Konya, koster fra Izmir Adnan Menderes. SunExpress har fått en score på 7,3/10 av momondo-brukere basert på totalt 23 vurdering.


Flyplasser nære Konya

Under finner du alle flyplassene i Konya sammen med avstanden til sentrum

Flyplassen ligger ganske tett på byen, knappe 13 km fra sentrum. Det går en shuttle-buss til og fra byen som samsvarer med flytider. Du finner dem i nærheten av Anit Meydani ved kontoret til Turkish Airlines. Bussturen tar ca. 30 minutter, mens taxier bruker omtrent 20 minutter inn til sentrum. Det er også mulig å leie bil i forkant og hente den når du lander på flyplassen. Det kan være nyttig om du skal utforske større deler at området. Mange syntes at det er enklere å bruke kollektivtransport for å komme seg rundt i sentrum, så tenk nøye gjennom hvilke behov du har.


Slik kommer du deg rundt omkring i Konya

Det går utallige busser, minibusser og trikker rundt i byen og til nærliggende nabolag. Det største busstoppet finner du i krysset ved Mevlâna Caddesi og Adliye Bulvari. Det er også ganske enkelt billettsystem. Du kjøper reisekort fra billettautomater som gjelder for bybusser, trikker og minibusser, og du velger selv hvor mye du vil fylle på. Det koster heller ikke så mye med taxi, og det kan være et godt alternativ om du vil komme deg raskt fra sted til sted. Kollektivtransport er imidlertid det billigste alternativet. Det er verdt å merke seg at trikken går døgnet rundt, men den har bare én avgang i timen etter midnatt.


Visumkrav for Konya

Det er ikke mulig å reise til Tyrkia uten pass og visum, og du må passe på å søke i god tid før du flyr til Konya. Det er ganske enkelt å søke om e-visum på en elektronisk søknadsportal, og du kan benytte både ordinært pass og nødpass. Du må imidlertid være obs på at passet skal være gyldig i et halvt år etter at du ankommer Tyrkia, uavhengig hvilken type pass det er. Det er også mulig å kontakte ambassaden til Tyrkia for å søke visum.


Start planleggingen av reisen til Konya


De beste tingene å se og gjøre i Konya

Konya er en fascinerende by som preges av en spennende historie og moderne byliv, og du kan utforske den unike blandingen av nytt og gammel når du besøker byens severdigheter. Mevlâna Museum er en av byens største attraksjoner, og her kan du besøke gravkammeret til Celaleddin Rumi. For enda mer historie bør du oppsøke Çatalhöyük, en arkeologisk utgravning av en av planetens største bebyggelser fra den neolittiske tid.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Konya når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Konya, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Konya for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Konya.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Konya flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Konya

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Konya

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.