Finn billige fly til Konya

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 21.9.
ti. 28.9.

De billigste flyvningene til flyplassene i Konya

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Konya fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Konya

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Konya

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Konya (KYA)

Vanligvis er flyvninger til Konya fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Konya, som i gjennomsnitt koster 3 087 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KONYA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember19 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Konya koster i gjennomsnitt kun 2 485 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KONYA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli34 % dyrereDet koster ca. 4 137 kr for flyvninger til Konya fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KONYA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli517 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Konya fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Konya?

Det er populært å booke fly til Konya rundt jule- og påskeferien, og det er også mange som reiser om sommeren. Det kan lønne seg å bestille billetter i god tid om du vil reise til Konya på denne tiden for å sikre deg gode priser på fly og hotell. Oktober-november og januar-mars er derimot optimale tider for å finne billige fly til Konya. Det anbefales også besøke byen om våren og høsten, ettersom prisene er lave, folkemengdene er mindre og temperaturene er behagelige. Vintrene kan være ganske kalde, men det gjør ingenting om du reiser for å utforske severdigheter og få deg et avbrekk fra hverdagen. Du får raskt og enkelt en god oversikt over ulike tilbud ved å søke etter flybilletter til Konya tur-retur på momondo.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Konya?

    Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Konya. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 485 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Konya i løpet av November, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av februar i stedet. Flyvninger til Konya i februar er ikke like billige som de i November, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 2 554 kr.

  • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Konya?

    Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Konya på, er ca. 42 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 3 087 kr.


Flyplasser nære Konya

Under finner du alle flyplassene i Konya sammen med avstanden til sentrum

Flyplassen ligger ganske tett på byen, knappe 13 km fra sentrum. Det går en shuttle-buss til og fra byen som samsvarer med flytider. Du finner dem i nærheten av Anit Meydani ved kontoret til Turkish Airlines. Bussturen tar ca. 30 minutter, mens taxier bruker omtrent 20 minutter inn til sentrum. Det er også mulig å leie bil i forkant og hente den når du lander på flyplassen. Det kan være nyttig om du skal utforske større deler at området. Mange syntes at det er enklere å bruke kollektivtransport for å komme seg rundt i sentrum, så tenk nøye gjennom hvilke behov du har.


Det går utallige busser, minibusser og trikker rundt i byen og til nærliggende nabolag. Det største busstoppet finner du i krysset ved Mevlâna Caddesi og Adliye Bulvari. Det er også ganske enkelt billettsystem. Du kjøper reisekort fra billettautomater som gjelder for bybusser, trikker og minibusser, og du velger selv hvor mye du vil fylle på. Det koster heller ikke så mye med taxi, og det kan være et godt alternativ om du vil komme deg raskt fra sted til sted. Kollektivtransport er imidlertid det billigste alternativet. Det er verdt å merke seg at trikken går døgnet rundt, men den har bare én avgang i timen etter midnatt.


Det er ikke mulig å reise til Tyrkia uten pass og visum, og du må passe på å søke i god tid før du flyr til Konya. Det er ganske enkelt å søke om e-visum på en elektronisk søknadsportal, og du kan benytte både ordinært pass og nødpass. Du må imidlertid være obs på at passet skal være gyldig i et halvt år etter at du ankommer Tyrkia, uavhengig hvilken type pass det er. Det er også mulig å kontakte ambassaden til Tyrkia for å søke visum.


Start planleggingen av reisen til Konya


Hva bør oppleves i Konya?

Konya er en fascinerende by som preges av en spennende historie og moderne byliv, og du kan utforske den unike blandingen av nytt og gammel når du besøker byens severdigheter. Mevlâna Museum er en av byens største attraksjoner, og her kan du besøke gravkammeret til Celaleddin Rumi. For enda mer historie bør du oppsøke Çatalhöyük, en arkeologisk utgravning av en av planetens største bebyggelser fra den neolittiske tid.

Aktiviteter og opplevelser med barna

Barn blir alltid godt mottatt i Tyrkia, og Konya er intet unntak til denne regelen. De små kommer garantert til å få mye oppmerksomhet blant de lokale. Byens museer og severdigheter kan være spennende for både store og små. I tillegg anbefales et besøk til Kyoto Japon Parki, en japansk-inspirert park med vakre dammer og bygninger hvor barna kan leke og utforske grøntområdet.