Finn billige fly til Sanliurfa

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Sanliurfa

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Sanliurfa fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Gaziantep

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Sanliurfa

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Gaziantep (GZT)

Vanligvis er flyvninger til Sanliurfa fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Gaziantep, som i gjennomsnitt koster 3 458 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Sanliurfa?

 • Hvilken flyvning til Sanliurfa er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Sanliurfa for 368 kr/person, noe som er 92 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Sanliurfa. Du kan finne den billigste prisen til Sanliurfa fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Sanliurfa?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Sanliurfa. Hvis du planlegger å fly til Sanliurfa, bør du vurdere å bestille flyvninger til Adıyaman flyplass (69 km fra sentrum i Sanliurfa), Gaziantep flyplass (119 km fra sentrum i Sanliurfa), Diyarbakır flyplass (148 km fra sentrum i Sanliurfa), eller Malatya Erhac flyplass (154 km fra sentrum i Sanliurfa).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Sanliurfa?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Diyarbakır flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Sanliurfa, med en gjennomsnittspris på 2 981 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Hvilke flyselskaper flyr til Sanliurfa?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Sanliurfa
 • Hvilke flyselskaper flyr til Sanliurfa?

  Det kan være andre flyselskaper som flyr til Sanliurfa fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere is Turkish Airlines. Det flyselskapet tilbyr vanligvis reiser til Sanliurfa jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Start planleggingen av reisen til Sanliurfa