Finn billige fly til Trabzon

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 9.7.
lø. 16.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Trabzon

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Trabzon fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Trabzon

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Trabzon

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Trabzon (TZX)

Vanligvis er flyvninger til Trabzon fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Trabzon, som i gjennomsnitt koster 6 301 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Trabzon?

Enten du bytter fly i Istanbul eller i Frankfurt, så tar det rundt 7 timer å fly fra Oslo Gardermoen Lufthavn til Trabzon i Tyrkia. Nettopp fordi du skal helt ned til Svartehavet, så vil det ta noen timer å reise, og i tillegg må du bytte fly. Det er lurt å beregne litt ventetid mellom flyene, slik at du er sikker på å rekke neste flygning.

Spesielt Tyskland og Nederland i Vest-Europa har direkteruter til Trabzon i Tyrkia. Her er det flygninger fra Berlin, Hanover, Amsterdam, Düsseldorf, Frankfurt og Stuttgart. Skal du bytte fly i Øst-Europa må du helt til Tyrkia og Israel for å finne direktefly. Her kan du hoppe på et fly fra Istanbul, Izmir, Bursa, Kocaeli, Antalya, Ankara eller Adana. I Israel finner du bare en direkterute fra Amman. Videre finner du flyvninger fra Kuwait, Emiratene og Dubai i Midtøsten.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Trabzon, lå på 572 kr/per person fra Istanbul, noe som er 76 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Trabzon. Du kan finne den billigste prisen til Trabzon fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er oktober den billigste måneden å fly til Trabzon fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 510 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Trabzon i oktober, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 976 kr.

Rize-Artvin flyplass, Ordu/Giresun flyplass eller Erzincan flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Trabzon.

Ordu/Giresun flyplass har en gjennomsnittspris på 2 419 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Trabzon. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Hvilke flyselskaper flyr til Trabzon?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Trabzon

Hvilke flyselskaper flyr til Trabzon?

På flyreiser fraNorge til Trabzon, benytter momondos brukere som regel airlines such as Turkish Airlines og Pegasus Airlines. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Turkish Airlines til Trabzon

I gjennomsnitt går det 45 fly med Turkish Airlines til Trabzon hver uke. De fleste av dem flyr fra Istanbul til Trabzon, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Turkish Airlines til Trabzon. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Turkish Airlines til Trabzon som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 3 455 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Turkish Airlines er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 8,3/10 av 128 av brukerne våre.

Flyvninger med Pegasus Airlines til Trabzon

Pegasus Airlines flyr til Trabzon 36 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Trabzon fra Istanbul Sabiha. Pegasus Airlines (score: 7,2, 91 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Trabzon fra. Den beste billettprisen med Pegasus Airlines som er funnet på momondo til Trabzon, hadde avgang fra Oslo Gardermoen (2 835 kr tur/retur).


Flyplasser nære Trabzon

Under finner du alle flyplassene i Trabzon sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Trabzonlufthavn?

Sentrum ligger nært flyplassen i Trabzon. Det er derfor ikke dyrt å ta en drosje inn til byen fra flyplassen. I tillegg er det enkelt å kapre en av alle drosjene som står oppstilt utenfor flyplassen. Eller så kan du ta en av Havas-bussene som står utenfor. Bussen går omtrent en halvtime etter at du lander, og det tar bare rundt en halv time inn til sentrum.


Visumkrav for Trabzon

Du trenger pass for å fly til Trabzon, Tyrkia, men så lenge du ikke skal være der lenger enn 90 dager, så trenger du ikke visum. Nå er det viktig å vite at reglene kan endre seg raskt i dette området, så du bør dobbeltsjekke hva som gjelder før du reiser. Det er for øvrig obligatorisk å registrere seg før man ankommer landet, når man ikke er tyrkisk borger eller har gyldig oppholdstillatelse. Du kan bli nektet adgang dersom du ikke fyller ut registreringsskjemaet.


Start planleggingen av reisen til Trabzon


De beste tingene å se og gjøre i Trabzon

Folk ferierer svært gjerne i denne vakre middelalderbyen, med en godt bevart bymur og noen vakre kirker og moskéer fra en annen tid. Molla Nakip-moskéen ble bygd allerede i det tiende eller det ellevte århundre, mens Sophie-kirken ble bygget senere, mellom 1238 og 1263. Det byggverket som dog virkelig trekker turister, er det gresk-ortodokse klosteret Sumela fra 300-tallet. Det ligger sør for Trabzon og er bygd oppe på et smalt klippeutspring i en rett fjellvegg i De pontiske fjell. Her kan du unne deg en matbit, vel vitende om at du befinner deg over havet. De gamle byggeteknikkene i dette imponerende byggverket går dagens arkitekter i en høy gang når det kommer til å tilpasse byggverkene til naturen. Klosteret befinner seg på UNESCOs verdensarvliste. Nå er jo Trabzon by i seg selv en severdighet fra middelalderen, og en guidet tur gjennom byen er så absolutt å anbefale. Ellers er det flere spennende fjellområder i nærheten, med turmuligheter som ligner vår egen fjellheim i Norge. Det er så absolutt muligheter for en topptur med lekre bildemotiver her også. Boztepe er bare ett av utsiktspunktene som har en utsikt laget for slike anledninger. Kanskje får du et innblikk i livet på en fjellgård lenger oppe i høyden. Er du derimot ikke oppe i høyden, så kan du nyte det historiske Atatürk Kosku, som fortsatt er utstyrt med en velstelt hage. Inne i det kritthvite huset står det en mengde antikviteter fra en annen tid, som røper mye historie fra de øvre klassene. Ikke lange veien unna finner du vakre sølvsmykker i en liten sjarmerende butikk.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Flyreiser til Trabzon med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Trabzon.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Trabzon flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.