Leiebil Cala Millor, Spania - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Cala Millor, Spania? Start søket her

Cala Millor, Mallorca, Spania
17. apr. — 24. apr.
Samme leveringssted
Cala Millor, Mallorca, Spania
lø. 17.4.
middag
lø. 24.4.
middag

Avstand fra Cala Millor, Spania til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Palma de Mallorca Son Sant Joan flyplass

Leiebiler i Cala Millor

Så langt i april har det vært 3 søk på momondo for leiebiler i Cala Millor.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Cala Millor for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Cala Millor har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Avis, Sixt og Budget. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Cala Millor. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Cala Millor, Spania?

Alle leiebilselskapene i Cala Millor har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Cala Millor inkluderer Avis, Sixt og Budget, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hva er fartsgrensen i Cala Millor, Spania?

Hvis du leier et kjøretøy i Cala Millor, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Cala Millor ligger vanligvis på 100 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Cala Millor, er fartsgrensen 120 km/t.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Klimaet i Cala Millor i april har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Cala Millor.

Er været i Cala Millor representativt for resten av Balearene?

De som ønsker å leie bil i Cala Millor for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Balearene i løpet av april vanligvis har temperaturer på 14 °C med en forventet nedbørsmengde på 35 mm.


Leiebiler på flyplasser i Cala Millor

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Cala Millor

Utforsk flere leiebiler i Mallorca

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Alcúdia, Cala Ratjada og Cala d'Or i Mallorca

Finn hotell og fly til Cala Millor