Hoteller i Wrocław, Polen

Finn tilbud på 156 hoteller i Wrocław, Polen

Wrocław, Polen
4. des. — 5. des.2
ti. 5.12.
lø. 9.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Wrocław

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Wrocław
Pris
kr245
kr1302
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Wrocław


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Wrocław

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Wrocław
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
Høysesongoktoberdyreste tid å overnatte
41 %forventet prisnedgang
32 %forventet prisøkning

Pris

441 kr–1 104 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
669 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 104 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Wrocław på er: 1-2 stjerne, 89 dag før. 3 stjerne, 76 dag før. 4-5 stjerne, 29 dag før.

1-2 stjerne

235 kr–864 kr

3 stjerne

320 kr–1 205 kr

4-5 stjerne

341 kr–2 165 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Wrocław

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Wrocław

Laveste hotellpris

181 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

DoubleTree by Hilton Wroclaw

Hoteller i nærheten av flyplassen

2147

Gjennomsnitt antall netter på opphold

5 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Wrocław funnet siste 7 dager er 181 kr/natten. Denne prisen fås hos Hostel Mleczarnia, a 1-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos DoubleTree by Hilton Wroclaw, det mest populære 5-stjerners hotellet i Wrocław(8,7/10 rating - basert på 2 924 anmeldelser).
Det er er 2 147 hoteller i Wrocław i nærheten av Wrocław Strachowice. Apartament Airport med kortest avstand på 0,7 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 5 dager når e bor på i Wrocław. Gjennomsnittprisen for 5 dager i Wrocław siste uken er 3 961 kr.

Wrocław reisetips

Hva koster det for hotell i Wroclaw?

Du finner mange ulike alternativer for overnatting i Wroclaw, og det finnes alt fra hostel, hoteller og leiligheter. Prisene varierer fra omkring 200-800 NOK per natt avhengig av standard og fasiliteter.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Wroclaw?

Det er best å besøke Wroclaw fra mai til september. Da er det varmt, mye sol og en livlig atmosfære. Desember er også en fin måned å besøke byen, og det romantiske julemarkedet er et populært høydepunkt.

Kan man reise til Wroclaw på budsjett?

Polen er en ideell destinasjon for deg som reiser på budsjett. Det er mange billige hotell i Wroclaw å velge mellom, og flere restauranter som ikke vil sprenge budsjettet ditt. Velg gjerne restauranter der lokalbefolkningen spiser, og unngå for all del turistfellene. Videre bør du utnytte kollektivtransporten, eller leie deg en sykkel for å komme deg rundt.

Må man ha med adapter til Wroclaw?

Du kan bruke elektriske apparater som vanlig i Wroclaw, og trenger ikke å ta med deg adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Wroclaw?

Det er ikke noe krav om tips i Polen, men servitører på restauranter forventer imidlertid noe ekstra. Gi gjerne 5-10 % dersom du er fornøyd med servicen. Videre kan du gjerne runde opp taxiregningen, og gi litt til pikkoloer og stuepiker.

Er det trygt å reise til Wroclaw?

Polen regnes generelt som en trygg turistdestinasjon. Imidlertid er det alltid en god idé å utvise aktsomhet, spesielt på steder der mange mennesker samles. Pass godt på verdisaker, og unngå utsatte steder på kveldstid.


Hvor mye koster et hotell i Wrocław per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Wrocław med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 641 kr

Gjennomsnittlig 699 kr

Dyrest 1 237 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Wrocław

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Wrocław
Finn hosteller i Wrocław

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Wrocław

Disse hotellene i Wrocław har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Wrocław

Før du velger et hotell i Wroclaw, bør du undersøke hvilket område i byen du ønsker å bo i. Mange vil si at gamlebyen er det absolutt beste nabolaget å besøke. I denne arkitektoniske perlen ligger Wroclaws middelaldertorg, som er et av de største i Europa. Rundt torget ser du mange bygninger av historisk verdi, blant annet rådhuset. Et hotell i Wroclaws gamleby er ideelt for de som ønsker å oppleve mest mulig av byen, og er spesielt populært blant par som ønsker å spasere i idylliske gater og over romantiske broer. Et favorittområde for familier er midtbyen Srodmiescie. Dette området er fullt av naturlige attraksjoner, som Africarium & Oceanarium hvor du kan observere fem ulike økosystemer i Afrika, og som er en del av byens zoologiske hage. Alternativt kan du også velge å bo ved jernbanestasjonen, spesielt dersom du er backpacker som kommer til byen med tog. Her finner du rimeligere innkvartering enn de andre nabolagene, samtidig som du har kort vei til gamlebyen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Wrocław

Med sine mange øyer og broer blir Wroclaw ofte kalt for «Polens Venezia». Dette er en av de vakreste og grønneste byene i Polen, som også er svært fotgjengervennlig. Bare det å vandre i de vakre gatene i gamlebyen er et høydepunkt i seg selv, og en svært hyggelig måte å utforske byen på. Underveis finner du mange kafeer og restauranter hvor du kan smake på tradisjonell polsk mat. Ikke minst bør du ta turen innom gamlebyen med sin fantastiske restaurerte markedsplass og labyrinter av brosteinsbelagte gater, kanaler, broer og kirkespir. Her finner du også de fleste av byens historiske monumenter og museer, i tillegg til flere flotte universitetsbygninger og kirker. I gamlebyen kan du også få øye på byens kjente gnomer. Det er mer enn 300 gnomestatuer – klarer du å finne alle? En tur til Wroclaw er heller ikke komplett uten et besøk til Centennial Hall, byens eneste verdensarvlistede sted som er omgitt av vakre parker og hager.


Informasjon om opphold i Wrocław

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Wrocław

Hvor mange dager tilbringer folk i Wrocław?

Folk som besøker Wrocław tilbringer typisk 5 netter der.

Hvor mye koster et hotell i Wrocław?

Et hotellrom i Wrocław vil normalt koste deg 761 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Wrocław?

Hoteller i Wrocław er vanligvis billigst i august. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 42 % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Wrocław?

lørdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Wrocław. Den høyeste prisen bruker å være på torsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Wrocław?

Du må ut med ca. 1 182 kr for et luksushotellrom i Wrocław. Dette er en økning på 40% % i gjennomsnitt, sammenlignet med et typisk hotell i Wrocław, som vanligvis vil ha en prislapp på 761 kr per natt.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Wrocław?

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Wrocław i løpet av Desember, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på 1 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 30 mm.

Har Wrocław ferieboliger?

Ja, Wrocław har 1 635 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Wrocław, er Apartamenty Sky Tower z Wanna Przy Oknie det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Wrocław.

Har Wrocław vandrehjem?

Ja, Wrocław vandrehjem er tilgjengelige hvis du ikke ønsker å bo på et tradisjonelt hotell Hart Hostel & Art Gallery er det mest populære ut av 90 vandrehjem i Wrocław. Søk etter tilbud på vandrehjem i Wrocław.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Wrocław fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 2 089 tilbydere å velge mellom fra Wrocław hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Wrocław fra hoteller sist?

Pris for Wrocław fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Wrocław

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Wrocław

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Wrocław gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Wrocław og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Wrocław?

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Wrocław. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


En enklere måte å administrere reisen til Wrocław på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.