Finn billige fly til Wrocław

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Wrocław

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Wrocław fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Wrocław

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Wrocław

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Wrocław (WRO)

Vanligvis er flyvninger til Wrocław fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Wrocław Strachowice, som i gjennomsnitt koster 675 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL WROCŁAW FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars34 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Wrocław koster i gjennomsnitt kun 748 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL WROCŁAW FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust19 % dyrereDet koster ca. 1 357 kr for flyvninger til Wrocław fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL WROCŁAW FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember329 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Wrocław fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Wrocław?

Wroclaw er en vakker by ved elven Odra, og den består av mange øyer, broer og idylliske parker. Den grønne byen er i full blomst om våren, og dette er en fin tid for å beundre de nydelige parkene. Du kan ofte få litt billigere flybilletter til Wroclaw på denne tiden, bortsett fra rundt påske. Høysesong for å fly til Wroclaw er i juli når været er på sitt beste. Både prisene og temperaturene synker utover høsten. Du slipper ofte unna de største turistmengdene om du reiser til Wroclaw i september og oktober. Byen kan friste med sjarmerende julemarkedet og god førjulsstemning om du reiser rundt desember og rundt juletider. Det kan komme snø om vinteren og temperaturene kryper under frysepunktet, og du bør pakke med deg varme klær om du skal reise i perioden november-mars. Du kan til gjengjeld finne ganske billige fly til Wroclaw på denne tiden, bortsett fra i desember. Du bør bestille god tid i forkant, ettersom prisene øker i forbindelse med juleferien.

 • Hvilken flyvning til Wrocław er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Wrocław for 72 kr/person, noe som er 94 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Wrocław. Du kan finne den billigste prisen til Wrocław fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Wrocław?

  Hvis du ikke kan fly til Wrocław i mars, er februar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Wrocław i februar ligger i gjennomsnitt på 939 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Wrocław?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 58 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Wrocław. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 141 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Wrocław med en prislapp på kun 113 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Wrocław?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Wrocław. Hvis du planlegger å fly til Wrocław, bør du vurdere å bestille flyvninger til Zielona Góra flyplass (142 km fra sentrum i Wrocław), Poznan Lawica flyplass (146 km fra sentrum i Wrocław), eller Katowice Pyrzowice flyplass (160 km fra sentrum i Wrocław).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Wrocław?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Wrocław, er vanligvis Zielona Góra flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 493 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Wrocław

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Wrocław som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
28. sep.
TRF09:00Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
WRO10:45Wrocław Strachowice
5. okt.
WRO06:50Wrocław Strachowice
1t 45m
TRF08:35Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
9. okt.
TRF13:40Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
WRO15:25Wrocław Strachowice
15. okt.
WRO02:05Wrocław Strachowice
1t 45m
TRF03:50Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
2. okt.
TRF13:40Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
WRO15:25Wrocław Strachowice
5. okt.
WRO06:50Wrocław Strachowice
1t 45m
TRF08:35Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
8. okt.
TRF04:20Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
WRO06:05Wrocław Strachowice
12. okt.
WRO06:50Wrocław Strachowice
1t 45m
TRF08:35Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
26. nov.
TRF03:20Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
WRO05:05Wrocław Strachowice
3. des.
WRO01:05Wrocław Strachowice
1t 45m
TRF02:50Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
24. sep.
TRF04:20Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
WRO06:05Wrocław Strachowice
15. okt.
WRO02:05Wrocław Strachowice
1t 45m
TRF03:50Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Wrocław

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Wrocław, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Ryanair
25. sep.
TRF13:40Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
WRO15:25Wrocław Strachowice
Ryanair
23. okt.
TRF13:40Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
WRO15:25Wrocław Strachowice
Ryanair
19. okt.
TRF09:00Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
WRO10:45Wrocław Strachowice

Hvilke flyselskaper flyr til Wrocław?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Wrocław

Ryanair fly til Wroclaw direkte fra Sandefjord/Torp på rett i underkant av to timer. Ikke bare får du rask reisevei, men de tilbyr dessuten meget billige flybilletter til Wroclaw tur-retur. LOT Polish Airlines tilbyr også billige billetter og flyr til Wroclaw på ca. fire timer eller mer fra Oslo/Gardermoen på det raskeste. Du må ofte mellomlande i Warszawa, og den nøyaktige tiden avhenger derfor av hvor lenge du må vente på neste fly.


Flyplasser nære Wrocław

Under finner du alle flyplassene i Wrocław sammen med avstanden til sentrum

Det går en shuttlebuss fra flyplassen i Wroclaw og inn til sentrum fra fire om morgenen og frem til midnatt. Den bruker 30 min på turen og koster 10 PLN (25 NOK). Bussen har hyppige avganger og går omtrent hvert 50 min Taxier bruker omtrent 20 minutter og er derfor et raskere alternativ. Det koster opptil 80 PLN (200 NOK) inn til sentrum, avhengig av tid på døgnet og hvor i byen du skal. Skal du reise mye rundt i området og utforske? I så fall kan det lønne seg å leie bil og hente den når du ankommer med flyet.


Populære flybilletter til Wrocław

Finn dine flybilletter til Wrocław med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Wrocław
Raskeste flytid1t 45m
Billigst pris113 kr
Flyvninger fra Stavanger til Wrocław
Raskeste flytid22t 00m
Billigst pris4 487 kr
Flyvninger fra Tromsø til Wrocław
Raskeste flytid20t 20m
Billigst pris7 548 kr

Wroclaw har et godt tilbud for busser og trikker som dekker både sentrum og ulike nabolag Det gode nettverket gjør at du raskt og effektiv kommer deg rundt i Wroclaw. Det er dessuten ganske billig å bruke kollektivtransport. Det koster for eksempel 3 PNL (6 NOK) for turer rundt i sentrum. Det koster litt mer for nattbussene som går fra ca. midnatt til fem om morgenen. Billettene kjøpes på automater og må valideres når du går ombord i bussen eller trikken. Du kan kjøpe alt fra enkeltbilletter til billetter som varer i flere timer eller døgn. Barn under fire år kan reise gratis på busser og trikker i Wroclaw.


Norske statsborgere trenger ikke visum for å reise til Polen for opphold under tre måneder, men du kan derimot ikke fly til Wroclaw uten pass. Pass er det eneste ID-beviset og reisedokumentet som er gyldig under oppholdet ditt, og du må kunne identifisere deg ved grensekontroll og ved behov. Innreisebestemmelsene kan bli forandret på kort tid, og det er ditt ansvar som reisende å passe på at du kjenner til alle kravene til enhver tid. Du kan kontakte ambassaden til Polen eller det polske utlendingsdirektoratet for nærmere informasjon. De vil også kunne rådføre deg om du skal oppholde deg i Polen i mer enn tre måneder.


Start planleggingen av reisen til Wrocław


Hva bør oppleves Wroclaw

Wroclaw er kjent for sine vakre parker og broer som slynger seg mellom øyene. Det anbefales å bruke god tid til å utforske gatene og beundre grøntområdene. Byen er også kjent for vakker, gotisk arkitektur. Cathedral Island er således en av de største severdighetene i byen, og den er en sann fryd for alle som elsker vakre, gamle bygninger. (Priser sjekket 01/05/2019).