Finn billige fly til Wrocław

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Wrocław

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Wrocław

Beste pris på enveisbillett

95 kr

Beste pris på tur/retur-billett

200 kr

Raskeste flytid

1t 45m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Wrocław fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 95 kr (Oslo Torp Sandefjord til Wrocław Strachowice).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Wrocław fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 200 kr (Oslo Torp Sandefjord til Wrocław Strachowice).
Den kjappeste flyvningen til Wrocław fra Norge tar 1t 45m (Oslo Torp Sandefjord til Wrocław Strachowice).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Wrocław, deriblant Lufthansa, LOT og Norwegian.

De billigste flyvningene til flyplassene i Wrocław

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Wrocław fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Wrocław

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Wrocław

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Wrocław (WRO)

Vanligvis er flyvninger til Wrocław fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Wrocław Strachowice, som i gjennomsnitt koster 589 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL WROCŁAW FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni42 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Wrocław koster i gjennomsnitt kun 647 kr i juni
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL WROCŁAW FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember73 % dyrereDet koster ca. 1 921 kr for flyvninger til Wrocław fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL WROCŁAW FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli288 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Wrocław fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Wrocław?

Wroclaw er en vakker by ved elven Odra, og den består av mange øyer, broer og idylliske parker. Den grønne byen er i full blomst om våren, og dette er en fin tid for å beundre de nydelige parkene. Du kan ofte få litt billigere flybilletter til Wroclaw på denne tiden, bortsett fra rundt påske. Høysesong for å fly til Wroclaw er i juli når været er på sitt beste. Både prisene og temperaturene synker utover høsten. Du slipper ofte unna de største turistmengdene om du reiser til Wroclaw i september og oktober. Byen kan friste med sjarmerende julemarkedet og god førjulsstemning om du reiser rundt desember og rundt juletider. Det kan komme snø om vinteren og temperaturene kryper under frysepunktet, og du bør pakke med deg varme klær om du skal reise i perioden november-mars. Du kan til gjengjeld finne ganske billige fly til Wroclaw på denne tiden, bortsett fra i desember. Du bør bestille god tid i forkant, ettersom prisene øker i forbindelse med juleferien.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Wrocław for 44 kr/person, noe som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Wrocław. Du kan finne den billigste prisen til Wrocław fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke kan fly til Wrocław i juni, er august det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Wrocław i august ligger i gjennomsnitt på 675 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 29 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Wrocław. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 112 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Wrocław med en prislapp på kun 200 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Wrocław. Hvis du planlegger å fly til Wrocław, bør du vurdere å bestille flyvninger til Zielona Góra flyplass (142 km fra sentrum i Wrocław), Poznan Lawica flyplass (146 km fra sentrum i Wrocław), eller Katowice Pyrzowice flyplass (160 km fra sentrum i Wrocław).

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Wrocław, er vanligvis Zielona Góra flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 383 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Wrocław

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Wrocław som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
29. okt.
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
WRO06:20Wrocław Strachowice
30. okt.
WRO06:40Wrocław Strachowice
1t 50m
TRF08:30Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
17. sep.
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
WRO06:20Wrocław Strachowice
24. sep.
WRO02:20Wrocław Strachowice
1t 50m
TRF04:10Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
28. okt.
TRF08:50Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
WRO10:35Wrocław Strachowice
30. okt.
WRO06:40Wrocław Strachowice
1t 50m
TRF08:30Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
29. okt.
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
WRO06:20Wrocław Strachowice
30. okt.
WRO09:25Wrocław Strachowice
18t 30m
1 stopp
TRF03:55Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
29. okt.
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
WRO06:20Wrocław Strachowice
30. okt.
WRO10:25Wrocław Strachowice
17t 30m
2 stopp
TRF03:55Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
29. okt.
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
WRO06:20Wrocław Strachowice
29. okt.
WRO18:40Wrocław Strachowice
23t 10m
2 stopp
TRF17:50Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Wrocław

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Wrocław, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Ryanair
30. aug.
TRF04:50Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
WRO06:35Wrocław Strachowice
Ryanair
30. aug.
TRF04:50Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
WRO06:35Wrocław Strachowice
Ryanair
17. sep.
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
WRO06:20Wrocław Strachowice

Hvilke flyselskaper flyr til Wrocław?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Wrocław

Hvilke flyselskaper flyr til Wrocław?

Ryanair er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Wrocław med. Norwegian, LOT og Wizz Air er også populære valg ved reiser til Wrocław from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Wrocław jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med LOT til Wrocław

Det mest populære flyselskapet for fly til Wrocław på momondo, er LOT som har 24 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Warszawa Chopin, og det beste tilbudet på en flyvning med LOT til Wrocław, kostet 976 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Wrocław, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 181 LOT vurdering, har det fått en score på 7,2 av momondo-brukere.

Flyvninger med Lufthansa til Wrocław

1 234 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med Lufthansa til Wrocław som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Bergen Flesland. Lufthansa har 14 flyvninger til Wrocław de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 346 momondo-brukere har vurdert Lufthansa og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,2/10.


Flyplasser nære Wrocław

Under finner du alle flyplassene i Wrocław sammen med avstanden til sentrum

Det går en shuttlebuss fra flyplassen i Wroclaw og inn til sentrum fra fire om morgenen og frem til midnatt. Den bruker 30 min på turen og koster 10 PLN (25 NOK). Bussen har hyppige avganger og går omtrent hvert 50 min Taxier bruker omtrent 20 minutter og er derfor et raskere alternativ. Det koster opptil 80 PLN (200 NOK) inn til sentrum, avhengig av tid på døgnet og hvor i byen du skal. Skal du reise mye rundt i området og utforske? I så fall kan det lønne seg å leie bil og hente den når du ankommer med flyet.


Populære flybilletter til Wrocław

Finn dine flybilletter til Wrocław med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Wrocław
Raskeste flytid1t 45m
Laveste pris266 kr
Flyvninger fra Tromsø til Wrocław
Raskeste flytid15t 10m
Laveste pris2 663 kr
Flyvninger fra Stavanger til Wrocław
Raskeste flytid11t 45m
Laveste pris2 616 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Wrocław

Wroclaw har et godt tilbud for busser og trikker som dekker både sentrum og ulike nabolag Det gode nettverket gjør at du raskt og effektiv kommer deg rundt i Wroclaw. Det er dessuten ganske billig å bruke kollektivtransport. Det koster for eksempel 3 PNL (6 NOK) for turer rundt i sentrum. Det koster litt mer for nattbussene som går fra ca. midnatt til fem om morgenen. Billettene kjøpes på automater og må valideres når du går ombord i bussen eller trikken. Du kan kjøpe alt fra enkeltbilletter til billetter som varer i flere timer eller døgn. Barn under fire år kan reise gratis på busser og trikker i Wroclaw.


Visumkrav for Wrocław

Norske statsborgere trenger ikke visum for å reise til Polen for opphold under tre måneder, men du kan derimot ikke fly til Wroclaw uten pass. Pass er det eneste ID-beviset og reisedokumentet som er gyldig under oppholdet ditt, og du må kunne identifisere deg ved grensekontroll og ved behov. Innreisebestemmelsene kan bli forandret på kort tid, og det er ditt ansvar som reisende å passe på at du kjenner til alle kravene til enhver tid. Du kan kontakte ambassaden til Polen eller det polske utlendingsdirektoratet for nærmere informasjon. De vil også kunne rådføre deg om du skal oppholde deg i Polen i mer enn tre måneder.


Start planleggingen av reisen til Wrocław


De beste tingene å se og gjøre i Wrocław

Hva bør oppleves Wroclaw

Wroclaw er kjent for sine vakre parker og broer som slynger seg mellom øyene. Det anbefales å bruke god tid til å utforske gatene og beundre grøntområdene. Byen er også kjent for vakker, gotisk arkitektur. Cathedral Island er således en av de største severdighetene i byen, og den er en sann fryd for alle som elsker vakre, gamle bygninger.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Wrocław.

Flyreiser til Wrocław med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Wrocław ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Wrocław, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Wrocław og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Wrocław

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Wrocław

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.