Fly Europa Polen Wrocław

Finn billige fly til Wrocław

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Wrocław (WRO)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Wrocław

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Wrocław fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Wrocław

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Wrocław

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Wrocław (WRO)

Vanligvis er flyvninger til Wrocław fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Wrocław Strachowice, som i gjennomsnitt koster 659 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL WROCŁAW FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars34 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Wrocław koster i gjennomsnitt kun 731 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL WROCŁAW FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust19 % dyrereDet koster ca. 1 325 kr for flyvninger til Wrocław fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL WROCŁAW FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember329 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Wrocław fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det best å reise til Wroclaw?

Wroclaw er en vakker by ved elven Odra, og den består av mange øyer, broer og idylliske parker. Den grønne byen er i full blomst om våren, og dette er en fin tid for å beundre de nydelige parkene. Du kan ofte få litt billigere flybilletter til Wroclaw på denne tiden, bortsett fra rundt påske. Høysesong for å fly til Wroclaw er i juli når været er på sitt beste. Både prisene og temperaturene synker utover høsten. Du slipper ofte unna de største turistmengdene om du reiser til Wroclaw i september og oktober. Byen kan friste med sjarmerende julemarkedet og god førjulsstemning om du reiser rundt desember og rundt juletider. Det kan komme snø om vinteren og temperaturene kryper under frysepunktet, og du bør pakke med deg varme klær om du skal reise i perioden november-mars. Du kan til gjengjeld finne ganske billige fly til Wroclaw på denne tiden, bortsett fra i desember. Du bør bestille god tid i forkant, ettersom prisene øker i forbindelse med juleferien.

Hvilken flyvning til Wrocław er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Wrocław for 71 kr/person, noe som er 94 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Wrocław. Du kan finne den billigste prisen til Wrocław fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Wrocław?

I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Wrocław fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 578 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Wrocław i mars, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 833 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Wrocław?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Wrocław fra Norge er 58 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 027 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Wrocław?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Wrocław på, er mandag. Reisende som velger å reise til Wrocław på en mandag kan ofte finne billetter for så lite som 691 kr. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en torsdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 1 349 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Wrocław.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Wrocław?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Wrocław på, er kl. 12:00. Da har flybillettene har en prislapp på kun 538 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på ettermiddagen når prisene i gjennomsnitt ligger på 3 025 kr. Flyvninger til Wrocław fra Norge på ettermiddagen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Wrocław?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Wrocław. Hvis du planlegger å fly til Wrocław, bør du vurdere å bestille flyvninger til Zielona Góra flyplass (142 km fra sentrum i Wrocław), Poznan Lawica flyplass (146 km fra sentrum i Wrocław), eller Katowice Pyrzowice flyplass (160 km fra sentrum i Wrocław).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Wrocław?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Wrocław, er vanligvis Zielona Góra flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 482 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Wrocław Strachowice

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Wrocław Strachowice som nylig ble funnet av brukere på momondo
LOT
25. mai
07:10Oslo Gardermoen
5t 20m
1 stopp
12:30Wrocław Strachowice
29. mai
01:35Wrocław Strachowice
4t 45m
1 stopp
06:20Oslo Gardermoen
1 062 kr
Finn lignende
LOT
25. mai
07:10Oslo Gardermoen
5t 20m
1 stopp
12:30Wrocław Strachowice
29. mai
01:35Wrocław Strachowice
4t 45m
1 stopp
06:20Oslo Gardermoen
1 070 kr
Finn lignende
Lufthansa
15. mai
06:55Stavanger Sola
27t 15m
2 stopp
10:10Wrocław Strachowice
18. mai
03:25Wrocław Strachowice
10t 40m
2 stopp
14:05Stavanger Sola
2 421 kr
Finn lignende
Lufthansa
15. mai
11:50Stavanger Sola
30t 20m
2 stopp
18:10Wrocław Strachowice
18. mai
03:25Wrocław Strachowice
10t 40m
2 stopp
14:05Stavanger Sola
2 523 kr
Finn lignende
Lufthansa
9. jun.
02:35Tromso/Langnes
16t 25m
2 stopp
19:00Wrocław Strachowice
12. jun.
02:20Wrocław Strachowice
33t 35m
2 stopp
11:55Tromso/Langnes
1 954 kr
Finn lignende
Lufthansa
9. jun.
08:35Tromso/Langnes
23t 55m
2 stopp
08:30Wrocław Strachowice
12. jun.
09:15Wrocław Strachowice
31t 15m
2 stopp
16:30Tromso/Langnes
1 962 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Wrocław Strachowice

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Wrocław, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Wizz Air, Ryanair og Norwegian
Wizz Air
7. jun.
04:20Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
06:05Wrocław Strachowice
Norwegian
7. jun.
11:00Oslo Gardermoen
1t 55m
12:55Wrocław Strachowice
LOT
7. jun.
06:45Oslo Gardermoen
5t 45m
1 stopp
12:30Wrocław Strachowice

Hvilke flyselskaper flyr til Wroclaw?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Wrocław

Ryanair fly til Wroclaw direkte fra Sandefjord/Torp på rett i underkant av to timer. Ikke bare får du rask reisevei, men de tilbyr dessuten meget billige flybilletter til Wroclaw tur-retur. LOT Polish Airlines tilbyr også billige billetter og flyr til Wroclaw på ca. fire timer eller mer fra Oslo/Gardermoen på det raskeste. Du må ofte mellomlande i Warszawa, og den nøyaktige tiden avhenger derfor av hvor lenge du må vente på neste fly.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Wrocław, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Det går en shuttlebuss fra flyplassen i Wroclaw og inn til sentrum fra fire om morgenen og frem til midnatt. Den bruker 30 min på turen og koster 10 PLN (25 NOK). Bussen har hyppige avganger og går omtrent hvert 50 min Taxier bruker omtrent 20 minutter og er derfor et raskere alternativ. Det koster opptil 80 PLN (200 NOK) inn til sentrum, avhengig av tid på døgnet og hvor i byen du skal. Skal du reise mye rundt i området og utforske? I så fall kan det lønne seg å leie bil og hente den når du ankommer med flyet.


Populære flybilletter til Wrocław

Finn dine flybilletter til Wrocław med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Wrocław
Raskeste flytid
1t 45m
Billigste pris
757 kr
Flyvninger fra Tromsø til Wrocław
Raskeste flytid
23t 55m
Billigste pris
1 971 kr
Flyvninger fra Stavanger til Wrocław
Raskeste flytid
30t 20m
Billigste pris
2 524 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Wroclaw?

Wroclaw har et godt tilbud for busser og trikker som dekker både sentrum og ulike nabolag Det gode nettverket gjør at du raskt og effektiv kommer deg rundt i Wroclaw. Det er dessuten ganske billig å bruke kollektivtransport. Det koster for eksempel 3 PNL (6 NOK) for turer rundt i sentrum. Det koster litt mer for nattbussene som går fra ca. midnatt til fem om morgenen. Billettene kjøpes på automater og må valideres når du går ombord i bussen eller trikken. Du kan kjøpe alt fra enkeltbilletter til billetter som varer i flere timer eller døgn. Barn under fire år kan reise gratis på busser og trikker i Wroclaw.


Kan man reise til Wroclaw uten pass eller visum?

Norske statsborgere trenger ikke visum for å reise til Polen for opphold under tre måneder, men du kan derimot ikke fly til Wroclaw uten pass. Pass er det eneste ID-beviset og reisedokumentet som er gyldig under oppholdet ditt, og du må kunne identifisere deg ved grensekontroll og ved behov. Innreisebestemmelsene kan bli forandret på kort tid, og det er ditt ansvar som reisende å passe på at du kjenner til alle kravene til enhver tid. Du kan kontakte ambassaden til Polen eller det polske utlendingsdirektoratet for nærmere informasjon. De vil også kunne rådføre deg om du skal oppholde deg i Polen i mer enn tre måneder.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves Wroclaw

Wroclaw er kjent for sine vakre parker og broer som slynger seg mellom øyene. Det anbefales å bruke god tid til å utforske gatene og beundre grøntområdene. Byen er også kjent for vakker, gotisk arkitektur. Cathedral Island er således en av de største severdighetene i byen, og den er en sann fryd for alle som elsker vakre, gamle bygninger. (Priser sjekket 01/05/2019).


Fly Europa Polen Wrocław
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse