Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Alamo i San Francisco

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Alamo i San Francisco

Sjåførens alder: 26–65
fr. 26.7.
fr. 2.8.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Alamo i San Francisco i California

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

429 kr - 897 kr

Alle biltyper

427 kr - 2 414 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Alamo i San Francisco i California på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 429 kr per dag. 429 kr per dag er 31 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 619 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Alamo i San Francisco. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Alamo i San Francisco, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Mellomstor hos Alamo, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Alamo i San Francisco i California på, er i februar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 453 kr per dag. 453 kr per dag er 60 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 131 kr for en leiebil av type Stor hos Alamo i San Francisco. Enda februar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Alamo i San Francisco, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Stor hos Alamo, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Alamo i San Francisco i California på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 429 kr per dag. 429 kr per dag er 49 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 840 kr for en leiebil av type SUV hos Alamo i San Francisco. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Alamo i San Francisco, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen SUV hos Alamo, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Audi A3
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Alamo

698 kr/dag

5 aug.–16 aug.
Audi A3
Audi A3
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Alamo

769 kr/dag

5 aug.–16 aug.
Audi A3
Audi A4
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Alamo

771 kr/dag

5 aug.–16 aug.
Audi A4

Alamo sine utleiesteder i San Francisco

Nedenfor finner du informasjon om Alamo sine utleiesteder for leiebiler i San Francisco, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Alamo

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

8,9

Hentes/Leveres

8,9

Value

8,4

Informasjon om leierbiler fra Alamo i San Francisco

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Alamo i San Francisco i august?

Den billigste prisen for en leiebil hos Alamo i San Francisco i august, ligger på 603 kr per dag. Du vil imidlertid se at de gjennomsnittlige prisene hos Alamo er mer opp mot 735 kr per dag i august, eller i gjennomsnitt 5 145 kr for en uke. Disse prisene er basert på priser fra sist august, så det kan være du klarer å finne enda bedre tilbud i år.

Har Alamo et utleiested på San Francisco internasjonale flyplass?

Ja. Alamo har 1 utleiested på San Francisco internasjonale flyplass, og disse finner du på følgende adresser: 780 North Mcdonnell Rd.

Tilbyr Alamo gratis avbestilling av leiebil i San Francisco?

Ja, du kan avbestille din Alamo leiebilreservasjon hos San Francisco uten ekstra kostnad. Men, vær oppmerksom på at dersom du avbestiller rett før leiebilen skal hentes ut, kan det belastes med et avbestillingsgebyr. Ta en telefon til Alamo og få informasjon om gjeldende avbestillingsregler. Liste med telefonnummer til respektive avdelinger finner du under clicking here.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Alamo når man er i San Francisco i august?

Med en gjennomsnittspris på 708 kr/dag, er det å leie biler av typen SUV hos Alamo i San Francisco i løpet av august det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Alamo i San Francisco for så lite som 603 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen SUV sist august.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Alamo i San Francisco?

Den billigste biltypen som Alamo tilbyr i San Francisco, er Standard som har en gjennomsnittspris pris på 956 kr per dag. 956 kr per dag er 27 % billigere enn den dyreste leiebilen som er tilgjengelig hos Alamo, så du ender opp med å spare litt penger ved å velge et mer prisgunstig alternativ. 17 % av momondo-brukere som leide en leiebil i San Francisco hos Alamo, valgte Standard på bakgrunn av pengene de kunne spare.

Hvor mange bilutleiesteder har Alamo i San Francisco?

Alamo har 4 utleiesteder i San Francisco. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen 780 North Mcdonnell Rd (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 89 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Alamo i San Francisco benyttet seg av utleiesedet med adressen 780 North Mcdonnell Rd.

Når oppdaterte momondo sist prisene for San Francisco fra biler sist?

Priser for San Francisco fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for San Francisco fra biler?

Det er 99 tilbydere fra San Francisco biler fra og med juli 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i San Francisco?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert San Francisco. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i San Francisco?

For å leie en bil i San Francisco må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til San Francisco på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 26.7.
12:00
fr. 2.8.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i San Francisco