Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Hertz i San Francisco

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i San Francisco

Sjåførens alder: 26–65
to. 20.6.
to. 27.6.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Hertz i San Francisco i California

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

345 kr - 1 517 kr

Alle biltyper

607 kr - 1 108 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos Hertz i San Francisco i California på, er i oktober. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 345 kr per dag. 345 kr per dag er 54 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 758 kr for en leiebil av type Liten hos Hertz i San Francisco. Enda oktober kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos Hertz i San Francisco, er juni den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juni på leiebiler av typen Liten hos Hertz, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Hertz i San Francisco i California på, er i februar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 491 kr per dag. 491 kr per dag er 42 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 844 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Hertz i San Francisco. Enda februar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Hertz i San Francisco, er september den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i september på leiebiler av typen Mellomstor hos Hertz, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Hertz i San Francisco i California på, er i oktober. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 394 kr per dag. 394 kr per dag er 49 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 776 kr for en leiebil av type SUV hos Hertz i San Francisco. Enda oktober kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Hertz i San Francisco, er april den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i april på leiebiler av typen SUV hos Hertz, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Hertz sine utleiesteder i San Francisco

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i San Francisco, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Hertz

13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

6,2

Hentes/Leveres

6,2

Value

6,2

Informasjon om leierbiler fra Hertz i San Francisco

Har Hertz et utleiested på San Francisco internasjonale flyplass?

Ja, Hertz har 1 utleiested på San Francisco internasjonale flyplass som som er å finne på følgende adresse: 780 Mcdonnell Road.

Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i San Francisco?

Ja, du kan avbestille din Hertz leiebilreservasjon hos San Francisco uten ekstra kostnad. Men, vær oppmerksom på at dersom du avbestiller rett før leiebilen skal hentes ut, kan det belastes med et avbestillingsgebyr. Ta en telefon til Hertz og få informasjon om gjeldende avbestillingsregler. Liste med telefonnummer til respektive avdelinger finner du under clicking here.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i San Francisco i juli?

Med en gjennomsnittspris på 630 kr/dag, er det å leie biler av typen Økonomi hos Hertz i San Francisco i løpet av juli det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Hertz i San Francisco for så lite som 630 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Økonomi sist juli.

Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i San Francisco?

780 Mcdonnell Road er Hertz sitt meste populære utleiested blant totalt 13 utleiesteder de har i San Francisco. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 62 % av de som valgte å bestille hos Hertz å gjøre det ved utleiestedet med adressen 780 Mcdonnell Road.

Når oppdaterte momondo sist prisene for San Francisco fra biler sist?

Priser for San Francisco fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for San Francisco fra biler?

Det er 99 tilbydere fra San Francisco biler fra og med juni 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i San Francisco?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert San Francisco. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i San Francisco?

For å leie en bil i San Francisco må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til San Francisco på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
to. 20.6.
12:00
to. 27.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i San Francisco