Leiebiler fra Budget i San Francisco

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Budget i San Francisco

San Francisco, CA, USA
1. nov. — 8. nov.
Samme leveringssted
San Francisco, CA, USA
ma. 1.11.
12:00
ma. 8.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra Budget i San Francisco i California

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

183 kr - 278 kr

Alle biltyper

183 kr - 847 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos Budget i San Francisco i California på, er i februar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 183 kr per dag. 183 kr per dag er 18 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 224 kr for en leiebil av type Liten hos Budget i San Francisco. Enda februar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos Budget i San Francisco, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Liten hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Budget i San Francisco i California på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 259 kr per dag. 259 kr per dag er 54 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 567 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Budget i San Francisco. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Budget i San Francisco, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Mellomstor hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Budget i San Francisco i California på, er i Desember. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 271 kr per dag. 271 kr per dag er 49 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 535 kr for en leiebil av type Stor hos Budget i San Francisco. Enda Desember kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Budget i San Francisco, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Stor hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Budget sine utleiesteder i San Francisco

Nedenfor finner du informasjon om Budget sine utleiesteder for leiebiler i San Francisco, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,5

Henting/levering

7,5

Valuta for pengene

7,4

Informasjon om leierbiler fra Budget i San Francisco

 • Er det trygt å leie en bil hos Budget i San Francisco under COVID-19-pandemien?

  Budget sine utleiesteder i San Francisco har forbedrede renholdsmetoder for å holde deg og sine ansatte trygge under COVID-19. Forbedringer som disinfisering av ofte berørte områder, i tillegg til den følgende listen med ekstra tiltak, er bare noen av tiltakene Budget gjennomfører for å bremse spredningen av viruset i San Francisco:
  • Tilbyr engangshansker og håndsprit
  • Papirløse leieavtaler (tilgjengelig på de fleste utleiesteder)
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Budget i San Francisco i November?

  Den billigste prisen for en leiebil hos Budget i San Francisco i November, ligger på 227 kr per dag. Du vil imidlertid se at de gjennomsnittlige prisene hos Budget er mer opp mot 574 kr per dag i November, eller i gjennomsnitt 4 018 kr for en uke. Disse prisene er basert på priser fra sist November, så det kan være du klarer å finne enda bedre tilbud i år.

 • Har Budget et utleiested på San Francisco flyplass?

  Ja, Budget har 1 utleiested på San Francisco flyplass (780 Mcdonnell Road).

 • Tilbyr Budget gratis avbestilling av leiebil i San Francisco?

  Ja, Budget i San Francisco tilbys det gratis avbestilling av leiebil. Men, vi anbefaler at du slår på tråden til Budget dersom du må avbestille i siste liten, da det kan utløse avbestillingsgebyr. En liste over Budget telefonumre finnes her: here under siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Budget når man er i San Francisco i November?

  Med en gjennomsnittspris på 623 kr/dag, er det å leie biler av typen SUV hos Budget i San Francisco i løpet av November det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Budget i San Francisco for så lite som 379 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen SUV sist November.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Budget i San Francisco?

  Den billigste leiebiltypen du kan leie hos Budget i San Francisco, er Stor (i gjennomsnitt 585 kr/dag). I løpet av det siste året har 18 % av brukerne våre som leide bil hos Budget valgt Stor for å spare penger. En Stor er også 31 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyreste bilen som er tilgjengelig hos Budget i San Francisco.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Budget i San Francisco?

  Budget eier 6 bilutleiesteder i San Francisco. Utleiestedet med adressen 780 Mcdonnell Road i San Francisco er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 68 % av brukerne som leide bil hos Budget i San Francisco å hente leiebilen sin ved utleiestedet på 780 Mcdonnell Road.


Leiebiler fra Budget i California

Lei en bil hos Budget i andre byer i California, f.eks. Los Angeles, San Diego og San Jose

Leiebiler fra Budget i andre byer i USA

Finn tilbud på leiebiler hos Budget i andre populære byer i USA, f.eks. Miami, Orlando og New York