Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Budget i San Francisco

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Budget i San Francisco

Sjåførens alder: 26–65
Wed 19.6.
Wed 26.6.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Budget i San Francisco i California

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

390 kr - 1 420 kr

Alle biltyper

444 kr - 1 420 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Budget i San Francisco i California på, er i Desember. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 390 kr per dag. 390 kr per dag er 50 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 775 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Budget i San Francisco. Enda Desember kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Budget i San Francisco, er oktober den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i oktober på leiebiler av typen Mellomstor hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Budget i San Francisco i California på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 444 kr per dag. 444 kr per dag er 32 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 655 kr for en leiebil av type SUV hos Budget i San Francisco. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Budget i San Francisco, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen SUV hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Kabriolet hos Budget i San Francisco i California på, er i september. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 636 kr per dag. 636 kr per dag er 42 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 103 kr for en leiebil av type Kabriolet hos Budget i San Francisco. Enda september kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Kabriolet hos Budget i San Francisco, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Kabriolet hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Budget

483 kr/dag

19 Jun–26 Jun
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Budget

494 kr/dag

19 Jun–26 Jun
Audi A3
Audi A3
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Budget

497 kr/dag

21 Jun–1 Jul
Audi A3

Budget sine utleiesteder i San Francisco

Nedenfor finner du informasjon om Budget sine utleiesteder for leiebiler i San Francisco, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Budget

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,4

Value

7,0

Informasjon om leierbiler fra Budget i San Francisco

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Budget i San Francisco i juli?

Den billigste prisen for en leiebil hos Budget i San Francisco i juli, ligger på 581 kr per dag. Du vil imidlertid se at de gjennomsnittlige prisene hos Budget er mer opp mot 637 kr per dag i juli, eller i gjennomsnitt 4 461 kr for en uke. Disse prisene er basert på priser fra sist juli, så det kan være du klarer å finne enda bedre tilbud i år.

Har Budget et utleiested på San Francisco internasjonale flyplass?

Ja, Budget har 1 utleiested på San Francisco internasjonale flyplass (780 Mcdonnell Road).

Tilbyr Budget gratis avbestilling av leiebil i San Francisco?

Ja, Budget i San Francisco tilbys det gratis avbestilling av leiebil. Men, vi anbefaler at du slår på tråden til Budget dersom du må avbestille i siste liten, da det kan utløse avbestillingsgebyr. En liste over Budget telefonumre finnes her: here under siden for de forskjellige avdelingene.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Budget når man er i San Francisco i juli?

Med en gjennomsnittspris på 609 kr/dag, er det å leie biler av typen Luksus hos Budget i San Francisco i løpet av juli det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Budget i San Francisco for så lite som 581 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Luksus sist juli.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Budget i San Francisco?

Den billigste leiebiltypen du kan leie hos Budget i San Francisco, er Luksus (i gjennomsnitt 609 kr/dag). I løpet av det siste året har 36 % av brukerne våre som leide bil hos Budget valgt Luksus for å spare penger. En Luksus er også 5 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyreste bilen som er tilgjengelig hos Budget i San Francisco.

Hvor mange bilutleiesteder har Budget i San Francisco?

Budget eier 6 bilutleiesteder i San Francisco. Utleiestedet med adressen 780 Mcdonnell Road i San Francisco er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 73 % av brukerne som leide bil hos Budget i San Francisco å hente leiebilen sin ved utleiestedet på 780 Mcdonnell Road.

Når oppdaterte momondo sist prisene for San Francisco fra biler sist?

Priser for San Francisco fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for San Francisco fra biler?

Det er 99 tilbydere fra San Francisco biler fra og med juni 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i San Francisco?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert San Francisco. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i San Francisco?

For å leie en bil i San Francisco må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til San Francisco på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Wed 19.6.
12:00
Wed 26.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i San Francisco