Leiebil Brisbane - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Brisbane? Start søket her

ons.. 21.8.
12:00
tor.. 22.8.
12:00
Sammenlign med momondo |

Populære bilutleiefirmaer i Brisbane

Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 24 timene
Leiebil (Økonomi) i Brisbane abaacar
Økonomi
2 voksne, 2 kolli
Leiebil (Kompakt) i Brisbane jucy
Kompakt
4 voksne, 2 kolli
Leiebil (Medium) i Brisbane acerentalcars
Medium
5 voksne, 3 kolli
Leiebil (Standard) i Brisbane acerentalcars
Standard
5 voksne, 3 kolli
Leiebil (Stor) i Brisbane bargaincar
Stor
5 voksne, 2 kolli
Leiebil (SUV) i Brisbane budget
Suv
4 voksne, 2 kolli

Oversikt over bilutleiefirmaer i Brisbane

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
redspot Mest populære Red Spot Red Spot gir deg de billigste tilbudene på 3 steder rundt i byen
sunnycars De fleste steder Sunnycars Sunnycars gir deg modeller av høy kvalitet og luksusmodeller på et av de 13 stedene

Oversikt over leiebilselskaper i Brisbane

Alle større selskaper som leier ut biler i Brisbane
$self.agencySymbol
Apex
Fantastisk - 9,8 (6 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Alpha
Fantastisk - 9,5 (5 vurderinger)
4 steder
$self.agencySymbol
AutoEurope
Fantastisk - 8,9 (3 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Ace Rental Cars
Fantastisk - 8,7 (10 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Enterprise
Fantastisk - 8,5 (12 802 vurderinger)
3 steder
$self.agencySymbol
Bargin Car Rentals
Fantastisk - 8,5 (6 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Fantastisk - 8,2 (98 vurderinger)
6 steder
$self.agencySymbol
National
Fantastisk - 8,2 (3 763 vurderinger)
3 steder

Flyplasser med leiebiler i Brisbane

Finn en leiebil på denne flyplassen
BILER I
Brisbane lufthavn flyplass
BNE

Leiebil i Brisbane

Brisbane er en fantastisk by i Australia med mye moro, for eksempel spennende småforretninger, kule nattklubber og grønne parker. Du er heller ikke langt unna store, livlige markeder og fredelige nasjonalparker når du har en leiebil tilgjengelig. Det er ganske rimelig å bestille leiebil i Brisbane, i alle fall når du sammenligner priser og tilbud på nett før du bestemmer deg. Du finner mange billige og seriøse bilutleiere på momondo som tilbyr fordeler som fri kilometer, blant annet Firefly, Hertz og Budget. Prisen for å leie bil en dag starter fra ca. 250 NOK, og den øker i henhold til utstyrsliste og bilkategori. Det er allikevel mulig å bestille en praktisk personbil med automatgir og klimaanlegg for ca. 250-300 NOK og oppover.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Brisbane?

Aldersgrensen for billeie varierer mellom de ulike bilutleierne. Noen krever at du er minst 21 år gammel, mens andre krever at du er 18 år. Du må uansett ha et gyldig førerkort for å leie bil i Brisbane. Det er vanlig å måtte betale et alderstillegg om du er under 25 år gammel. Det kan også være innført ytterligere restriksjoner på enkelte bilkategorier.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Du må huske på at det er venstrekjøring i Australia, og du bør passe ekstra godt på i kryss og rundkjøringer. Promillegrensen er 0,5, og det anbefales å kjøre med lysene på om dagen. Fartsgrensen er som regel 50 km/t i tettbygde områder, og den kan variere fra 100-130 på hoved- og motorveier. Det er bompenger på enkelte motorveier i Australia.

Parkering

Det finnes flust av parkeringsmuligheter inne i sentrum, og mange av dem er taktisk plassert nær metrostasjoner eller severdigheter. Prisen kan variere, alt etter hvor du står parkert og hvilken tid på døgnet det er. Det koster for eksempel 4 AUD (25 NOK) per time for å parkere sentralt i Roma Street Parkland. Du kan også parkere i populære nabolag som Petrie Terrace, Milton og Spring Hill. Det er ofte ganske billig å parkere her, og du kan enkelt benytte offentlig transport for å komme deg videre. Det finnes flere steder i sentrum hvor du kan lade elbil, for eksempel King George Square.

Utfluktsmål i og rundt Brisbane

Du kommer deg enkelt rundt til mange av de store og livlige markedene i området med en leiebil for hånden. Shoppingentusiaster bør besøke Eumundi Market langs Sunshine Coast. Den holdes hver onsdag og lørdag, og du finner alt fra smykker og kunstverk til klær og lokalmat. Det anbefales å kjøre til Rainbow Beach for å fiske, bade og snorkle hele dagen lang. Du er dessuten bare noen få t unna Girraween National Park og the Granite Belt når du leier deg en bil i Brisbane. Foruten den spektakulære nasjonalparken, er dette det rette stedet for foodies. Lokalprodusert vin og ost er bare noen av godbitene som du kan nyte her.

Hvilke forsikringer trenger man?

De mest nødvendige og lovpålagte forsikringene er som regel inkludert i prisen når du bestiller leiebil i Brisbane på nett. Du bør uansett sjekke at ansvars- kollisjons- og tyveriforsikring er inkludert, slik at du slipper å betale mer enn egenandelen om noe skulle oppstå. Du velger selv om du vil ha superforsikringer som dekker egenandelen.

Kan man bruke det norske førerkortet i Brisbane, eller må man ha et internasjonalt?

Du må ha et internasjonalt førerkort for å kunne kjøre bil i Australia.

Hvor i Brisbane kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebilen på Brisbane lufthavn, noe som er praktisk om du ønsker bilen med en gang du ankommer med flyet. Du kan velge å levere den inn på en utleiestasjon i sentrum hvis du ikke vil beholde den helt til du skal ta flyet hjem igjen, men det kan være at du må betale ekstra for dette. Du angir ønsket hente- og leveringssted når du bestiller bilen. (Informasjon kontrollert: 06/06/2019).


Finn hotell og fly til Brisbane