Leiebil Brisbane - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Brisbane? Start søket her

Brisbane, QLD, Australia
4. mar. — 11. mar.
Samme leveringssted
Brisbane, QLD, Australia
to. 4.3.
middag
to. 11.3.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Brisbane

Alle større selskaper som leier ut biler i Brisbane
Byråets vurdering: Bra 7.8

Poengsummen er basert på 32 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 9.7

Poengsummen er basert på 8 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 9.5

Poengsummen er basert på 5 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.9

Poengsummen er basert på 23 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.6

Poengsummen er basert på 10 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 8.0

Poengsummen er basert på 7 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.9

Poengsummen er basert på 4 vurderinger


Informasjon om reisen din til Brisbane

Brisbane er en fantastisk by i Australia med mye moro, for eksempel spennende småforretninger, kule nattklubber og grønne parker. Du er heller ikke langt unna store, livlige markeder og fredelige nasjonalparker når du har en leiebil tilgjengelig. Det er ganske rimelig å bestille leiebil i Brisbane, i alle fall når du sammenligner priser og tilbud på nett før du bestemmer deg. Du finner mange billige og seriøse bilutleiere på momondo som tilbyr fordeler som fri kilometer, blant annet Firefly, Hertz og Budget. Prisen for å leie bil en dag starter fra ca. 250 NOK, og den øker i henhold til utstyrsliste og bilkategori. Det er allikevel mulig å bestille en praktisk personbil med automatgir og klimaanlegg for ca. 250-300 NOK og oppover.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Brisbane?

Aldersgrensen for billeie varierer mellom de ulike bilutleierne. Noen krever at du er minst 21 år gammel, mens andre krever at du er 18 år. Du må uansett ha et gyldig førerkort for å leie bil i Brisbane. Det er vanlig å måtte betale et alderstillegg om du er under 25 år gammel. Det kan også være innført ytterligere restriksjoner på enkelte bilkategorier.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Du må huske på at det er venstrekjøring i Australia, og du bør passe ekstra godt på i kryss og rundkjøringer. Promillegrensen er 0,5, og det anbefales å kjøre med lysene på om dagen. Fartsgrensen er som regel 50 km/t i tettbygde områder, og den kan variere fra 100-130 på hoved- og motorveier. Det er bompenger på enkelte motorveier i Australia.

Parkering

Det finnes flust av parkeringsmuligheter inne i sentrum, og mange av dem er taktisk plassert nær metrostasjoner eller severdigheter. Prisen kan variere, alt etter hvor du står parkert og hvilken tid på døgnet det er. Det koster for eksempel 4 AUD (25 NOK) per time for å parkere sentralt i Roma Street Parkland. Du kan også parkere i populære nabolag som Petrie Terrace, Milton og Spring Hill. Det er ofte ganske billig å parkere her, og du kan enkelt benytte offentlig transport for å komme deg videre. Det finnes flere steder i sentrum hvor du kan lade elbil, for eksempel King George Square.

Utfluktsmål i og rundt Brisbane

Du kommer deg enkelt rundt til mange av de store og livlige markedene i området med en leiebil for hånden. Shoppingentusiaster bør besøke Eumundi Market langs Sunshine Coast. Den holdes hver onsdag og lørdag, og du finner alt fra smykker og kunstverk til klær og lokalmat. Det anbefales å kjøre til Rainbow Beach for å fiske, bade og snorkle hele dagen lang. Du er dessuten bare noen få t unna Girraween National Park og the Granite Belt når du leier deg en bil i Brisbane. Foruten den spektakulære nasjonalparken, er dette det rette stedet for foodies. Lokalprodusert vin og ost er bare noen av godbitene som du kan nyte her.

Hvilke forsikringer trenger man?

De mest nødvendige og lovpålagte forsikringene er som regel inkludert i prisen når du bestiller leiebil i Brisbane på nett. Du bør uansett sjekke at ansvars- kollisjons- og tyveriforsikring er inkludert, slik at du slipper å betale mer enn egenandelen om noe skulle oppstå. Du velger selv om du vil ha superforsikringer som dekker egenandelen.

Kan man bruke det norske førerkortet i Brisbane, eller må man ha et internasjonalt?

Du må ha et internasjonalt førerkort for å kunne kjøre bil i Australia.

Hvor i Brisbane kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebilen på Brisbane lufthavn, noe som er praktisk om du ønsker bilen med en gang du ankommer med flyet. Du kan velge å levere den inn på en utleiestasjon i sentrum hvis du ikke vil beholde den helt til du skal ta flyet hjem igjen, men det kan være at du må betale ekstra for dette. Du angir ønsket hente- og leveringssted når du bestiller bilen. (Informasjon kontrollert: 06/06/2019).


Avstand fra Brisbane til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Brisbane flyplass

Leiebiler i Brisbane

23 personer har sett etter leiebil i Brisbane i februar.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Brisbane for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Brisbane har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Enterprise, National og Avis. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Brisbane. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Brisbane har de billigste prisene på leiebiler?

Det er billigst å leie en bil i Brisbane når du bruker Hertz på ett av deres totalt 2 utleiesteder i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 335 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 498 kr/dag for en leiebil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Brisbane?

Flertallet av leiebilselskapene i Brisbane tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Enterprise, National og Avis har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Brisbane i mars?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Brisbane i mars. Brisbane har i gjennomsnitt 90 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 21 °C i mars. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Brisbane vil koste deg i gjennomsnitt 522 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Brisbane har flest utleiesteder?

Brisbane har 2 utleiesteder som eies av Hertz med en gjennomsnittlig pris per dag på 498 kr.

Hva er fartsgrensen i Brisbane?

Hvis du leier et kjøretøy i Brisbane, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Brisbane ligger vanligvis på 110 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Brisbane, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvordan er været i Brisbane, Australia i februar?

I løpet av februar ligger gjennomsnittstemperaturen i Brisbane på 25 °C, og forventet nedbørsmengde er 170 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Brisbane.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i februar?

Selv om temperaturene er varmere enn det som er normalt i februar, er det fortsatt mulighet for regn. momondo anbefaler at du leier en bil med klimaanlegg for å holde deg avkjølt i det varme klimaet i Brisbane.

Er været i Brisbane representativt for resten av Queensland?

De som ønsker å leie bil i Brisbane for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Queensland i løpet av februar vanligvis har temperaturer på 25 °C med en forventet nedbørsmengde på 245,6 mm.


Leiebiler på flyplasser i Brisbane

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Brisbane

Utforsk flere leiebiler i Queensland

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Cairns, Coolangatta og Gladstone i Queensland

Finn hotell og fly til Brisbane

 • Få den siste informasjonen om Brisbane flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Brisbane
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Brisbane mest populære nabolag

  Finn hoteller i Brisbane
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Brisbane