Leiebiler i Brisbane, Queensland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Brisbane, Queensland? Start søket her!

Brisbane, QLD, Australia
6. apr. — 13. apr.
Samme leveringssted
Brisbane, QLD, Australia
to. 6.4.
12:00
to. 13.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Viktig informasjon om leiebiler i Brisbane

Brisbane er en fantastisk by i Australia med mye moro, for eksempel spennende småforretninger, kule nattklubber og grønne parker. Du er heller ikke langt unna store, livlige markeder og fredelige nasjonalparker når du har en leiebil tilgjengelig. Det er ganske rimelig å bestille leiebil i Brisbane, i alle fall når du sammenligner priser og tilbud på nett før du bestemmer deg. Du finner mange billige og seriøse bilutleiere på momondo som tilbyr fordeler som fri kilometer, blant annet Firefly, Hertz og Budget. Prisen for å leie bil en dag starter fra ca. 250 NOK, og den øker i henhold til utstyrsliste og bilkategori. Det er allikevel mulig å bestille en praktisk personbil med automatgir og klimaanlegg for ca. 250-300 NOK og oppover.

Aldersgrensen for billeie varierer mellom de ulike bilutleierne. Noen krever at du er minst 21 år gammel, mens andre krever at du er 18 år. Du må uansett ha et gyldig førerkort for å leie bil i Brisbane. Det er vanlig å måtte betale et alderstillegg om du er under 25 år gammel. Det kan også være innført ytterligere restriksjoner på enkelte bilkategorier.

Du må huske på at det er venstrekjøring i Australia, og du bør passe ekstra godt på i kryss og rundkjøringer. Promillegrensen er 0,5, og det anbefales å kjøre med lysene på om dagen. Fartsgrensen er som regel 50 km/t i tettbygde områder, og den kan variere fra 100-130 på hoved- og motorveier. Det er bompenger på enkelte motorveier i Australia.

Det finnes flust av parkeringsmuligheter inne i sentrum, og mange av dem er taktisk plassert nær metrostasjoner eller severdigheter. Prisen kan variere, alt etter hvor du står parkert og hvilken tid på døgnet det er. Det koster for eksempel 4 AUD (25 NOK) per time for å parkere sentralt i Roma Street Parkland. Du kan også parkere i populære nabolag som Petrie Terrace, Milton og Spring Hill. Det er ofte ganske billig å parkere her, og du kan enkelt benytte offentlig transport for å komme deg videre. Det finnes flere steder i sentrum hvor du kan lade elbil, for eksempel King George Square.


Tilbud på Brisbane, Queensland bilutleie

Finn leiebil i Brisbane som passer for deg

Liten Leiebiler

317 kr - 939 kr

Alle biltyper

329 kr - 1 019 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Brisbane, Australia er 518 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Brisbane, Australia er i august. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 317 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Brisbane. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Brisbane kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Brisbane, Australia er 608 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Brisbane, Australia er i august. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 340 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Brisbane. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Brisbane kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Brisbane, Australia er 570 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Brisbane, Australia er i januar. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 614 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Brisbane. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Brisbane kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Brisbane, Australia er 609 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Brisbane, Australia er i juni. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 441 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Brisbane. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Brisbane kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Brisbane

Alle større selskaper som leier ut biler i Brisbane, Queensland

Enterprise

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

9,5

Hentes/Leveres

9,0

Value

9,5

Budget

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,1

Gjennomsnittlig

8,8

Hentes/Leveres

9,0

Value

7,7

East Coast Car Rentals

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

8,5

Hentes/Leveres

8,0

Value

7,7

Apex

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,1

Hentes/Leveres

7,6

Value

8,1

Avis

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,2

Gjennomsnittlig

8,2

Hentes/Leveres

9,5

Value

8,2

Alamo

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

7,6

Hentes/Leveres

7,6

Value

6,8

Thrifty

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

6,0

Value

6,0

Europcar

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

6,0

Value

5,0

Informasjon om leiebiler i Brisbane

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Brisbane

Mest populære selskap

Alamo

Populære biltyper

Compact, Economy, SUV

Billigste leiebil

602 kr

Mest populære modell

Toyota Yaris
Det mest populære bilutleiefirmaet i Brisbane funnet på momondo denne måneden er Alamo. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Alpha og East Coast Car Rentals
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Brisbane de siste 72 timene: Compact, Economy, SUV.
Den laveste prisen for en leiebil i Brisbane er 602 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 657 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Brisbane de siste 7 dagene er Toyota Yaris. Våre brukere foretrekker også Suzuki Swift som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Brisbane

Nedenfor er de mest populære hotellene i Brisbane

Kjøre med en leiebil i Brisbane - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Brisbane, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilene i Brisbane finner man som regel hos Sixt. Ved bestilling med Sixt, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 281 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Brisbane er 584 kr/dag.

Flertallet av leiebilselskapene i Brisbane tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Enterprise, Ace Rental Cars og Budget har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.


Leiebiltyper som er populære i Brisbane

Lei en av disse populære biltypene i Brisbane

Start planleggingen av reisen til Brisbane


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bestille en leiebil i Brisbane med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Brisbane. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.