Leiebiler i Brisbane, Australia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Brisbane, Australia? Start søket her

Brisbane, QLD, Australia
24. sep. — 1. okt.
Samme leveringssted
Brisbane, QLD, Australia
fr. 24.9.
12:00
fr. 1.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Brisbane, Australia bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Mellomstor Leiebiler

141 kr - 691 kr

Alle biltyper

141 kr - 896 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Brisbane i Australia, koster 194 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Brisbane i Australia, er i februar. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med en pris på kun 141 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 40 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Brisbane. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Brisbane kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Brisbane funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Brisbane i Australia, koster 259 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Brisbane i Australia, er i juli. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 260 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Brisbane. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Brisbane kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Brisbane funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Brisbane

Alle større selskaper som leier ut biler i Brisbane, Australia
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

9,5

Henting/levering

9,0

Valuta for pengene

9,5
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,5

Komfort

9,5

Gjennomsnittlig

9,5

Henting/levering

9,0

Valuta for pengene

9,5
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

8,2

Henting/levering

8,4

Valuta for pengene

7,3
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

8,3

Henting/levering

8,3

Valuta for pengene

7,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

9,0

Henting/levering

7,0

Valuta for pengene

7,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

7,9

Valuta for pengene

8,0
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

7,3
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,6

Informasjon om reisen din til Brisbane

Brisbane er en fantastisk by i Australia med mye moro, for eksempel spennende småforretninger, kule nattklubber og grønne parker. Du er heller ikke langt unna store, livlige markeder og fredelige nasjonalparker når du har en leiebil tilgjengelig. Det er ganske rimelig å bestille leiebil i Brisbane, i alle fall når du sammenligner priser og tilbud på nett før du bestemmer deg. Du finner mange billige og seriøse bilutleiere på momondo som tilbyr fordeler som fri kilometer, blant annet Firefly, Hertz og Budget. Prisen for å leie bil en dag starter fra ca. 250 NOK, og den øker i henhold til utstyrsliste og bilkategori. Det er allikevel mulig å bestille en praktisk personbil med automatgir og klimaanlegg for ca. 250-300 NOK og oppover.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Brisbane?

Aldersgrensen for billeie varierer mellom de ulike bilutleierne. Noen krever at du er minst 21 år gammel, mens andre krever at du er 18 år. Du må uansett ha et gyldig førerkort for å leie bil i Brisbane. Det er vanlig å måtte betale et alderstillegg om du er under 25 år gammel. Det kan også være innført ytterligere restriksjoner på enkelte bilkategorier.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Du må huske på at det er venstrekjøring i Australia, og du bør passe ekstra godt på i kryss og rundkjøringer. Promillegrensen er 0,5, og det anbefales å kjøre med lysene på om dagen. Fartsgrensen er som regel 50 km/t i tettbygde områder, og den kan variere fra 100-130 på hoved- og motorveier. Det er bompenger på enkelte motorveier i Australia.

Parkering

Det finnes flust av parkeringsmuligheter inne i sentrum, og mange av dem er taktisk plassert nær metrostasjoner eller severdigheter. Prisen kan variere, alt etter hvor du står parkert og hvilken tid på døgnet det er. Det koster for eksempel 4 AUD (25 NOK) per time for å parkere sentralt i Roma Street Parkland. Du kan også parkere i populære nabolag som Petrie Terrace, Milton og Spring Hill. Det er ofte ganske billig å parkere her, og du kan enkelt benytte offentlig transport for å komme deg videre. Det finnes flere steder i sentrum hvor du kan lade elbil, for eksempel King George Square.

Utfluktsmål i og rundt Brisbane

Du kommer deg enkelt rundt til mange av de store og livlige markedene i området med en leiebil for hånden. Shoppingentusiaster bør besøke Eumundi Market langs Sunshine Coast. Den holdes hver onsdag og lørdag, og du finner alt fra smykker og kunstverk til klær og lokalmat. Det anbefales å kjøre til Rainbow Beach for å fiske, bade og snorkle hele dagen lang. Du er dessuten bare noen få t unna Girraween National Park og the Granite Belt når du leier deg en bil i Brisbane. Foruten den spektakulære nasjonalparken, er dette det rette stedet for foodies. Lokalprodusert vin og ost er bare noen av godbitene som du kan nyte her.

Hvilke forsikringer trenger man?

De mest nødvendige og lovpålagte forsikringene er som regel inkludert i prisen når du bestiller leiebil i Brisbane på nett. Du bør uansett sjekke at ansvars- kollisjons- og tyveriforsikring er inkludert, slik at du slipper å betale mer enn egenandelen om noe skulle oppstå. Du velger selv om du vil ha superforsikringer som dekker egenandelen.

Kan man bruke det norske førerkortet i Brisbane, eller må man ha et internasjonalt?

Du må ha et internasjonalt førerkort for å kunne kjøre bil i Australia.

Hvor i Brisbane kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebilen på Brisbane lufthavn, noe som er praktisk om du ønsker bilen med en gang du ankommer med flyet. Du kan velge å levere den inn på en utleiestasjon i sentrum hvis du ikke vil beholde den helt til du skal ta flyet hjem igjen, men det kan være at du må betale ekstra for dette. Du angir ønsket hente- og leveringssted når du bestiller bilen. (Informasjon kontrollert: 06/06/2019).


Avstand fra Brisbane, Australia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Brisbane flyplass

Leiebiler i Brisbane

16 personer har sett etter leiebil i Brisbane i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Brisbane for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Brisbane har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Enterprise, Budget og Avis. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Brisbane. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Brisbane har de billigste prisene på leiebiler?

Det er billigst å leie en bil i Brisbane når du bruker Hertz på ett av deres totalt 2 utleiesteder i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 342 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 508 kr/dag for en leiebil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Brisbane, Australia?

Flertallet av leiebilselskapene i Brisbane tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Crazy Clark's Car Rentals, Enterprise og Alpha har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Brisbane i oktober?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Brisbane i oktober. Brisbane har i gjennomsnitt 90 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 22 °C i oktober. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Brisbane vil koste deg i gjennomsnitt 533 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Brisbane har flest utleiesteder?

Brisbane, Australia har 2 utleiesteder som eies av Hertz med en gjennomsnittlig pris per dag på 508 kr.

Hva er fartsgrensen i Brisbane, Australia?

Hvis du leier et kjøretøy i Brisbane, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Brisbane ligger vanligvis på 110 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Brisbane, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvordan er været i Brisbane, Australia i september?

I løpet av september ligger gjennomsnittstemperaturen i Brisbane på 18 °C, og forventet nedbørsmengde er 30 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Brisbane.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Ettersom Brisbane vanligvis opplever høye temperaturer i september med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Brisbane representativt for resten av Queensland?

De som ønsker å leie bil i Brisbane for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Queensland i løpet av september vanligvis har temperaturer på 19 °C med en forventet nedbørsmengde på 36,7 mm.


Leiebiler på flyplasser i Brisbane

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Brisbane

Utforsk flere leiebiler i Queensland

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Cairns, Coolangatta og Gladstone i Queensland

Start planleggingen av reisen til Brisbane