Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Thrifty i San Francisco

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Thrifty i San Francisco

Sjåførens alder: 26–65
on. 26.6.
on. 3.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Thrifty i San Francisco i California

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

358 kr - 1 380 kr

Alle biltyper

447 kr - 1 228 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Thrifty i San Francisco i California på, er i april. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 358 kr per dag. 358 kr per dag er 50 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 709 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Thrifty i San Francisco. Enda april kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Thrifty i San Francisco, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Mellomstor hos Thrifty, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Thrifty i San Francisco i California på, er i august. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 649 kr per dag. 649 kr per dag er 29 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 912 kr for en leiebil av type Stor hos Thrifty i San Francisco. Enda august kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Thrifty i San Francisco, er februar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i februar på leiebiler av typen Stor hos Thrifty, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Thrifty i San Francisco i California på, er i september. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 375 kr per dag. 375 kr per dag er 49 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 730 kr for en leiebil av type SUV hos Thrifty i San Francisco. Enda september kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Thrifty i San Francisco, er februar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i februar på leiebiler av typen SUV hos Thrifty, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Audi A3
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Thrifty

628 kr/dag

28 jun.–26 aug.
Audi A3

Thrifty sine utleiesteder i San Francisco

Nedenfor finner du informasjon om Thrifty sine utleiesteder for leiebiler i San Francisco, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Thrifty

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

6,7

Gjennomsnittlig

5,8

Hentes/Leveres

5,7

Value

5,8

Informasjon om leierbiler fra Thrifty i San Francisco

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Thrifty i San Francisco i juli?

Leie av bil i San Francisco i juli hos Thrifty, koster i gjennomsnitt 675 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 446 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos Thrifty for 1 uke i San Francisco, kan du forvente deg ukespriser på ca. 4 725 kr i juli. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

Har Thrifty et utleiested på San Francisco internasjonale flyplass?

Det finnes 1 utleiested på San Francisco internasjonale flyplass. Adressen til dette Thrifty-utleiestedet, er 780 Mcdonnell Rd.

Tilbyr Thrifty gratis avbestilling av leiebil i San Francisco?

Det er gratis avbestillings av leiebil fra Thrifty i San Francisco. Vær obs på at ved avbestilling i siste liten, kan det belastes et avbestillingsgebyr. Klikk her for å se listen over telefonnumre til de forskjellige avdelingene, dersom du ønsker mer informasjon om Thrifty avbestillingsregler..

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Thrifty når man er i San Francisco i juli?

Ifølge dataene våre er SUV den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos Thrifty når de er på ferie i San Francisco i juli. Basert på prisene for billeie hos Thrifty i juli i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen SUV ligger på 599 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 446 kr/dag sist juli, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Thrifty i San Francisco?

Den billigste leiebiltypen du kan leie hos Thrifty i San Francisco, er SUV (i gjennomsnitt 599 kr/dag). I løpet av det siste året har 43 % av brukerne våre som leide bil hos Thrifty valgt SUV for å spare penger. En SUV er også 13 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyreste bilen som er tilgjengelig hos Thrifty i San Francisco.

Hvor mange bilutleiesteder har Thrifty i San Francisco?

780 Mcdonnell Rd er Thrifty sitt meste populære utleiested blant totalt 6 utleiesteder de har i San Francisco. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 85 % av de som valgte å bestille hos Thrifty å gjøre det ved utleiestedet med adressen 780 Mcdonnell Rd.

Når oppdaterte momondo sist prisene for San Francisco fra biler sist?

Priser for San Francisco fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for San Francisco fra biler?

Det er 99 tilbydere fra San Francisco biler fra og med juni 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i San Francisco?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert San Francisco. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i San Francisco?

For å leie en bil i San Francisco må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til San Francisco på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
on. 26.6.
12:00
on. 3.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i San Francisco