Leiebiler fra Avis i San Francisco

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Avis i San Francisco

San Francisco, CA, USA
30. jan. — 6. feb.
Samme leveringssted
San Francisco, CA, USA
sø. 30.1.
12:00
sø. 6.2.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra Avis i San Francisco i California

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

335 kr - 944 kr

Alle biltyper

270 kr - 944 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Avis i San Francisco i California på, er i september. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 335 kr per dag. 335 kr per dag er 34 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 511 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Avis i San Francisco. Enda september kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Avis i San Francisco, er Januar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i Januar på leiebiler av typen Mellomstor hos Avis, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Avis i San Francisco i California på, er i juni. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 516 kr per dag. 516 kr per dag er 37 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 820 kr for en leiebil av type SUV hos Avis i San Francisco. Enda juni kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Avis i San Francisco, er Desember den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i Desember på leiebiler av typen SUV hos Avis, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Avis sine utleiesteder i San Francisco

Nedenfor finner du informasjon om Avis sine utleiesteder for leiebiler i San Francisco, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

6,8

Value

6,5

Informasjon om leierbiler fra Avis i San Francisco

 • Er det trygt å leie en bil hos Avis i San Francisco under COVID-19-pandemien?

  Alle Avis sine utleiesteder i San Francisco har innført ekstra tiltak for å sikre kundens sikkerhet under COVID-19. Ekstra helse- og sikkerhetstiltak inkluderer forbedrede renholdsmeltoder i leiebiler og resepsjonsområder, i tillegg til følgende retningslinjer:
  • Tilbyr engangshansker og håndsprit
  • Papirløse leieavtaler (tilgjengelig på de fleste utleiesteder)
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Avis i San Francisco i februar?

  I februar kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 588 kr per dag for å leie en bil hos Avis i San Francisco. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i San Francisco hos Avis, var 336 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Avis i San Francisco koste i gjennomsnitt 4 114 kr i februar. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

 • Har Avis et utleiested på San Francisco flyplass?

  Ja, Avis har 1 utleiested på San Francisco flyplass som som er å finne på følgende adresse: 780 Mcdonnell Road.

 • Tilbyr Avis gratis avbestilling av leiebil i San Francisco?

  Ja, Avis i San Francisco tilbys det gratis avbestilling av leiebil. Men, vi anbefaler at du slår på tråden til Avis dersom du må avbestille i siste liten, da det kan utløse avbestillingsgebyr. En liste over Avis telefonumre finnes her: here under siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Avis når man er i San Francisco i februar?

  Du bør vurdere leiebiler av typen SUV hos Avis hvis du trenger en leiebil i San Francisco i februar. Når du leier biler av typen SUV i februar, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 641 kr per dag, og helt nede i 367 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Avis – kjøretøy av typen SUV er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Avis i San Francisco?

  Avis har 6 utleiesteder i San Francisco. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen 780 Mcdonnell Road (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 70 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Avis i San Francisco benyttet seg av utleiesedet med adressen 780 Mcdonnell Road.


Leiebiler fra Avis i California

Lei en bil hos Avis i andre byer i California, f.eks. Los Angeles, San Diego og San Jose

Leiebiler fra Avis i andre byer i USA

Finn tilbud på leiebiler hos Avis i andre populære byer i USA, f.eks. Miami, Orlando og New York