Ferieboliger i London, Storbritannia

Finn tilbud på 27 995 ferieboliger i London, Storbritannia

London, England, Storbritannia
23. sep. — 24. sep.2
sø. 24.9.
to. 28.9.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste ferieboligene i London

Finn den perfekte ferieboligen for oppholdet ditt i London
Pris
kr1241
kr5677
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

De beste bydelene å bestille feriebolig i London

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for ferieboliger i de mest populære bydelene i London

Pris

1 119 kr–2 418 kr

BILLIGSTE BYDEL I LONDONLewisham33 % billigereFerieboliger i Lewisham er de billigste i London med en gjennomsnittspris på kun 1 119 kr per natt
DYRESTE BYDEL I LONDONCovent Garden31 % dyrereCovent Garden har de dyreste ferieboligene i London med en gjennomsnittspris på 2 418 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I LONDONKensington and Chelsea67 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter ferieboliger i Kensington and Chelsea enn noen andre land i London

Ferieboliger i populære bydeler i London

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i London, i tillegg til noen av de beste ferieboligene i området

Det beste tidspunktet for å bestille en feriebolig i London

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på en feriebolig i London
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
54 %forventet prisnedgang
55 %forventet prisøkning

Pris

711 kr–3 386 kr

Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
848 kr
2 454 kr

Hosteller og billige hoteller i London

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i London

Sikre deg ferieboligen som gir deg mest for pengene i London

Disse ferieboligene i London har de beste prisene basert på vurderingene deres

Nyttig informasjon om ferieboliger i London

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i London

Laveste pris på feriebolig

442 kr
Den rimeligste prisen for et rom i London funnet siste 7 dager er 442 kr/natten. Denne prisen fås hos Bright single room next to city centre!.

Informasjon om opphold i London

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller en feriebolig i London

Hvor er de beste feriehusene i London for å oppleve utelivet?

London er virkelig en klassiker når det gjelder uteliv, konserter og nattklubber. Det er få byer i Europa eller i resten av verden som kan måle seg med London sitt store utvalg av spennende utesteder og tradisjonsrike puber og barer. For den som vil tett på begivenhetene kan områder som Shoreditch og Soho anbefales. Her bor man supersentralt, samtidig som det er enkelt å komme seg rundt med undergrunnen, som går døgnet rundt, eller se byen fra buss og selvfølgelig kan du gå over alt! For besøkende til London som ikke er på budsjett og liker fargerike cocktails laget med kjærlighet og eleganse så kan et besøk til baren Oriole være et godt valg. Her finner man kult interiør, stilig musikk og en herlig stemning midt i hjertet av Londons tradisjonelle handelssenter. Et annet valg for en stor dose historie kan være å sjekke ærverdige American Bar som finnes ved Savoy Hotel. Her kan man drikke den beste dry martini som London kan tilby, samtidig som man kan lene seg tilbake og beundre det vakre interiøret. Savoy Hotel ligger ikke langt unna flere spennende muligheter for ferieutleie i London, slik at det er lett å komme seg frem og tilbake. For en ordentlig pub med et klassisk og hyggelig interiør, samt et godt utvalg av lokale ølsorter, så kan The Mayflower Pub anbefales. Her får man virkelig den engelske pub-stemningen. For den som vil bo i moderne og sentrale omgivelser kan et opphold ved Marriott Executive Apartments London anbefales. Her finner man lekre designdetaljer og moderne fasiliteter som passer til alle typer gjester og er et supert feriehus i London.

Hvor er de beste feriehusene i London for familier?

De beste ferieboligene i London ligger gjerne i sentrale områder hvor det er lett å komme seg rundt til kjente attraksjoner som Big Ben og Westminster Abbey, eller til populære handlegater som Oxford og Bond Street. For barnefamilier kan det gjerne være en fordel å bo i de roligere områdene vest for Westminster, som koselige Notting Hill, Kensington eller Chelsea. Det er også en rekke flotte ferieleiligheter i London beliggende ved områder som Camden og Primrose Hill, hvor man bor tett på flotte Regents Park. For mindre barn er det gjerne en attraksjon med den enorme leketøysbutikken Hamleys som er en del av Harrods i Vest-London, et besøk til London Eye ved Embankment er også et trygt valg for alle med barn som liker pariserhjul. Presidential Apartments som ligger ved Kensington er et godt valg for familien som vil bo i hyggelige omgivelser tett på Hyde Park og koselige handlegater.

Hva er fordelene med London ferieutleie sammenlignet med hotell?

Fordelen med å benytte seg av feriehus i London er at man gjerne får mer plass for pengene, ettersom mange hotellrom i London har begrenset med plass. For en familie eller vennegjeng som ønsker å få mest mulig ut av feriebudsjettet gir det helt klart mer mening å benytte seg av en ferieleilighet eller feriehus, fordi det totalt sett er billigere. Flere av ferieboligene i London kommer også med private fasiliteter som eget gymrom eller tilgang til svømmebasseng.

Hvor lenge varer som regel oppholdene til de som bestiller ferieleiligheter i London?

De som bestiller ferieleiligheter i London, bestiller vanligvis opphold på minst 6 netter.

Hvor mye koster en ferieleilighet i London?

Når du skal leie en ferieleilighet i London, vil du se at prisene normalt varierer avhengig av faktorer som sesong, leilighetens beliggenhet og antall rom. Et nylig søk etter ferieleiligheter i London viser en gjennomsnittspris på 2 878 kr per natt.

Når er det best å bestille en feriebolig i London?

Hvis du har mulighet til å være fleksibel med datoer, kan ferieleiligheter og ferieboliger i London være opptil 54 % billigere i juni.

I hvilket område i London er det best å bestille feriebolig?

Det mest populære området å bo i ved reiser til London, er Hackney, men mange reisende har også funnet ferieleiligheter med gode vurderinger i Soho og Islington.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for London fra hoteller?

Fra og med september 2023, er det 32 980 tilbydere å velge mellom fra London hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for London fra hoteller sist?

Priser for London fra hoteller oppdateres daglig.


Ferieboliger i andre i byer i England

Sjekk priser på ferieboliger i disse byene som også ligger i England

En enklere måte å administrere reisen til London på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.