Hoteller i Brighton, Storbritannia

Finn tilbud på 170 hoteller i Brighton, Storbritannia

Brighton, England, Storbritannia
4. des. — 5. des.2
ti. 5.12.
lø. 9.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Brighton

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Brighton
Pris
kr330
kr1462
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Brighton


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Brighton

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Brighton
Lavsesongoktoberbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
54 %forventet prisnedgang
40 %forventet prisøkning

Pris

660 kr–2 389 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
659 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 856 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Brighton på er: 1-2 stjerne, 50 dag før. 3 stjerne, 73 dag før. 4-5 stjerne, 85 dag før.

1-2 stjerne

576 kr–2 005 kr

3 stjerne

896 kr–3 136 kr

4-5 stjerne

789 kr–2 677 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Brighton

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Brighton

Laveste hotellpris

331 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Charm Brighton Boutique Hotel and Spa

Hoteller i nærheten av flyplassen

24765
Den rimeligste prisen for et rom i Brighton funnet siste 7 dager er 331 kr/natten. Denne prisen fås hos Yha Brighton, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Charm Brighton Boutique Hotel and Spa, det mest populære 5-stjerners hotellet i Brighton(9/10 rating - basert på 2 985 anmeldelser).
Det er er 24 765 hoteller i Brighton i nærheten av London Heathrow. Aerotel London Heathrow T2 & T3 med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.

Brighton reisetips

Hva koster det for hotell i Brighton?

Det finnes mange ulike alternativer for overnatting i Brighton. Her kan du finne alt fra hostel til 400 NOK per natt til mer eksklusive hoteller og leiligheter fra omkring 1200 NOK per natt.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Brighton?

Brighton er en by som kan besøkes året rundt, men dersom du ønsker å oppleve den livlige sommerstemningen, bør du dra hit i sommermånedene. Det er også en flott destinasjon å besøke om vinteren, med både vinterfestivaler og julemarkeder.

Kan man reise til Brighton på budsjett?

Dersom du reiser på budsjett, er det første du bør gjøre å finne et billig hotell i Brighton. Deretter kan du planlegge dagene dine rundt attraksjoner som er gratis. Besøk Brighton Fishing Museum, Brighton Palace Pier og strendene rundt og finn rimelige kafeer og restauranter for lunsj og middag.

Må man ha med adapter til Brighton?

I Brighton må du ha med deg adapter som passer til engelske stikkontakter.

Hvor mye bør man gi i tips i Brighton?

I England er det ofte inkludert en serviceskatt på 12,5 % på restaurantregninger. I motsatt fall kan du gjerne tipse 10 %. Det er også vanlig å gi 10 % i tips til taxier, og noen pund til pikkoloer og stuepiker.

Er det trygt å reise til Brighton?

England regnes generelt som en trygg turistdestinasjon å reise til. Imidlertid bør du ta normale forholdsregler som å passe godt på verdisaker på steder der det er mange mennesker, som det ofte er i Brighton.


Hvor mye koster et hotell i Brighton per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Brighton med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 1 563 kr

Gjennomsnittlig 1 898 kr

Dyrest 2 284 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Brighton

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Brighton
Finn hosteller i Brighton

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Brighton

Disse hotellene i Brighton har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Brighton

Før du velger et hotell i Brighton, bør du undersøke hvor i byen du vil bo. Bysentrum er et populært valg for mange, med en fargerik atmosfære som gjør det til et de mest livlige stedene i England. Her finner du kunstgallerier, designerbutikker, fusjon-restauranter og alternative barer, i tillegg til storslåtte palasser, flotte museer og flere andre populære attraksjoner. Et hotell i Brighton Seafront passer for både backpackere, vennegjenger, par og familier som vil være i nærheten av det yrende strandlivet. Her er det vakre strender og fester hele natten, og du kan bruke dagene på å prøve ut attraksjonene på tivoliet, besøke Sea Life Brighton-akvariet eller rusle rundt på Brighton Palace Pier. Kempton er et annet koselig sted hvor du kan bo, som strekker seg langs King’s Cluff til Black Rock. Brighton sentrum er rett vest, kun noen få minutter til fots unna. Nabolaget er kjent som et sted for skuespillere og artister. Her finner du koselige gater med spesialbutikker, hoteller, kafeer og puber, og er ideelt for de som ønsker en mer unik opplevelse i Brighton.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Brighton

Brighton er en av Englands mest populære feriebyer, og det med god grunn. Her kan du nyte strandlivet, bli med på morsomme aktiviteter, spise på fantastiske restauranter og oppleve et svært livlig natteliv. Et av stedene i byen du bør besøke, er Brighton Palace Pier. Havnen har overlevd to verdenskriger, flere kraftige stormer og millioner av besøkende hvert år. Prøv deg på arkadespillene og rusle rundt i tivoliområdet for en morsom opplevelse. Deretter kan du gå videre til The Lanes, som er et fellesnavn for de smale gatene som er fulle av uavhengige kafeer, bokhandlere og kunstverk – alt i vakre bygninger fra 1500-tallet. Royal Pavilion er et annet landemerke i Brighton, som en gang var feriehuset til George IV. I dag er det hovedsakelig en turistattraksjon. En tur til Brighton er heller ikke komplett uten et besøk til verdens eldste akvarium, bygget i 1872. Her kan du blant annet se en imponerende lagune med vakre rokker og andre store fisker.


Informasjon om opphold i Brighton

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Brighton

Hvor mye koster et hotell i Brighton?

1 507 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Brighton. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Brighton?

Prisene på hotellrom i Brighton kan være hele 54 % lavere i oktober. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Brighton?

søndag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Brighton. Den høyeste prisen bruker å være på fredag.

Hvor mye koster et luksushotell i Brighton?

I gjennomsnitt koster et luksushotell i Brighton 1 875 kr per person, per natt. Dette er en prisforskjell på 23% % når sammenlignet med gjennomsnittsprisen på hotell i Brighton (1 507 kr per person, per natt).

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Brighton?

En gjennomsnittstemperatur på 5 °C og forventet nedbørsmengde på 67 mm gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Brighton.

Har Brighton ferieboliger?

Det er 1 146 ferieboliger i Brighton, hvor Centrally located, comfortable apartment near Station, Beach and North Laines er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Brighton.

Har Brighton vandrehjem?

Ja, byen Brighton har tilgjengelige vandrehjem. Du kan velge fra 8 Brighton vandrehjem.Vi anbefaler å bo på Kipps Brighton Hostel, som er det mest populære alternativet blant våre brukere. Søk for vandrehjem i Brighton.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Brighton fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 1 749 tilbydere å velge mellom fra Brighton hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Brighton fra hoteller sist?

Priser for Brighton fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Brighton

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Brighton

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Brighton gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Brighton som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Brighton?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Brighton.


En enklere måte å administrere reisen til Brighton på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.