Hoteller i Dubrovnik, Kroatia

Finn tilbud på 245 hoteller i Dubrovnik, Kroatia

Dubrovnik, Kroatia
29. nov. — 30. nov.2
on. 30.11.
sø. 4.12.

De beste hotellene i Dubrovnik

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Dubrovnik
Pris
kr305
kr1602
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Dubrovnik


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Dubrovnik

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Dubrovnik
Lavsesongoktoberbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
75 %forventet prisnedgang
37 %forventet prisøkning

Pris

294 kr–1 853 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
1 547 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
294 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Dubrovnik på er: 4-5 stjerne, 49 dag før.

1-2 stjerne

592 kr–680 kr

3 stjerne

848 kr–957 kr

4-5 stjerne

1 992 kr–2 238 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Dubrovnik

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Dubrovnik

Laveste hotellpris

414 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Sun Gardens Dubrovnik

Hoteller i nærheten av flyplassen

8431
Den rimeligste prisen for et rom i Dubrovnik funnet siste 7 dager er 414 kr/natten. Denne prisen fås hos Adria Apartments and Rooms.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Sun Gardens Dubrovnik, det mest populære 5-stjerners hotellet i Dubrovnik(8,9/10 rating - basert på 1 236 anmeldelser).
Det er er 8 431 hoteller i Dubrovnik i nærheten av Dubrovnik. Charming House Nine near Cavtat med kortest avstand på 0,0 km fra denne flyplassen.

Dubrovnik reisetips

Vil du bo rimelig i Dubrovnik, bør du velge et hotell som ligger litt utenfor gamlebyen. Du trenger ikke gå langt, bare noen trapper oppover på utkanten av byen finner du en rekke koselige små hoteller og leiligheter. De aller billigste overnattingsstedene i Dubrovnik får du fra under 200 kr. per natt, og hvis du vil ha litt høyere kvalitet kan du bo sentralt med gåavstand fra sentrum fra litt over 300 kr. per natt. 4-stjerners hoteller finner du fra rundt 600 kr. per natt. Ønsker du litt luksus og 5-stjerners hotell får du dette fra omtrent 1200 kr. natten.

For deg som vil utnytte deg av kollektivtransporttilbudet når du bor på hotell i Dubrovnik, kan du hoppe på de lokale bussene. Libertas er selskapet som driver bybussene, og det er 10 busslinjer. Endestopp og snuplass for bussene er et stopp kaldt Pile, rett ved inngangen til gamlebyen. Mange hoteller ligger mot Lapad og Babin Kuk, og her kan du ta buss nummer 4 og nummer 6. Bussene kjører hvert 15. minutt. Du kan kjøpe bussbilletter fra sjåføren med kontanter, eller du kan kjøpe det på Libertas’ kiosker. Det er også badebåter som kjører kontinuerlig mellom gamlebyen og Lokrum. Vil du reise videre i Kroatia etter hotelloppholdet i Dubrovnik, kjører det en rekke ferger fra Dubrovniks havn og ut til blant annet Hvar, Split og Korcula. Det er lurt å kjøpe disse billettene hos kontorene til turistinformasjonen, billettluker i havnen eller på nett på forhånd så du er sikker på å få plass på fergen.

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Dubrovnik, men det kan være 18-årsgrense eller annet enkelte steder.

Noen krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller hotell i Dubrovnik på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Det er trygt å være turist i Dubrovnik, men som alle andre steder bør du passe godt på tingene dine i folksomme områder og utvise normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

Du trenger ikke adapter når du bor på hotell i Dubrovnik, og kan bruke mobillader og annet elektrisk utstyr som vanlig.

Bor du på hotell i Dubrovnik og er ute og spiser på restaurant er det vanlig å gi omtrent 10% i tips til servitøren.


Hvor mye koster et hotell i Dubrovnik per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Dubrovnik med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 1 546 kr

Gjennomsnittlig 1 939 kr

Dyrest 3 013 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Dubrovnik

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Dubrovnik

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Dubrovnik

Disse hotellene i Dubrovnik har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Dubrovnik

Dubrovnik har blitt en populær ferieby, og du finner massevis av hyggelige hoteller i Dubrovnik på momondo. Det er lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo, så kan du finne det stedet som passer deg best.

Vil du utforske byens historie kan du bo på hotell i Dubrovniks gamleby. I gamlebyen finner du en rekke fantastiske restauranter, enten i brosteinsgatene inne i byen, eller med utsikt utover vannet. Her får du utrolig god sjømat og kroatisk vin til en billig penge. Her er det også livlig, med en rekke barer og utesteder, gode shoppingmuligheter og du er i nærheten av badestranda.

Vil du ha Dubrovniks beste utsikt og samtidig ha gåavstand til strender og gamlebyen, kan du velge deg et hotell i Dubrovnik som ligger i åsen over Banje Beach. Har du balkong ut mot havet, har du en fantastisk solnedgang å se på og utsikt over lysene i gamlebyen og vakre Lokrum, øya utenfor byen. Her må du ofte gå litt i trapper, men det er så absolutt verdt utsikten.

Reiser du med barn og vil holde deg mest på stranden, kan det være lurt å velge et hotell ved Banje Beach, den populære sandstranden i gåavstand til en rekke restauranter, uten at du må gå i bratte trapper for å komme hjem. Bor du på Hotel Excelsior Dubrovnik har du tilgang på egen strandlinje, svømmebasseng og egen restaurant.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Dubrovnik

Dubrovnik er rett og slett en perle av en sommerby. Her ligger det historie i veggene, de lokale er trivelige, og alt ligger til rette for at du skal kose deg enten du bor på hotell i Dubrovnik nære stranden eller byen. Det anbefales virkelig å tilbringe noen dager i solen ute på Lokrum, her finner du mange små koselige plasser du kan sole deg og bade i det varme vannet. Vil du ta en drink når du kommer tilbake til gamlebyen med badebåten, er det verdt å ta turen til baren som ligger rett ut fra veggen av bymuren ut mot havet. Du går bare gjennom de små gatene i byen, og i en åpning i muren kommer du ut til byens lekreste bar, Cafe Buza. Her sitter du utendørs og ser langt utover havet mens du nyter en herlig drink og god stemning.

Dubrovnik kom på UNESCOs verdensarvliste i 1979, og gamlebyen er et lite, folkerikt og koselig område. Er du interessert i en tur opp på muren kan du gå rundt hele og se utover alle mursteinstakene innenfor bymuren og utover havet og resten av Dubrovnik på utsiden. Inne i gamlebyen er det kun gågater, så du slipper å se opp for biler. Du kan også ta taubane opp til høyden over byen for en enda mer dramatisk utsikt.

Utenfor Dubrovnik finner du vakkert blått hav, og drar du med båten ut til Lokrum kan du rusle rundt på den grønne lille badeøya og se ville påfugler.


Informasjon om opphold i Dubrovnik

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Dubrovnik

Prisen på et hotellrom i Dubrovnik vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 1 080 kr per natt.

Hotell i Dubrovnik er billigst i oktober. Romprisen kan være hele 75 % billigere enn de travleste månedene.

torsdag er den billigste dagen for hotellrom i Dubrovnik. lørdag er den dyreste dagen.

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i Dubrovnik kan koste deg 1 008 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare 72 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i Dubrovnik.

Selv om temperaturene i Desember er perfekt for utendørsaktiviteter i nærheten av Dubrovnik, har denne måneden betraktelig mye mer nedbør enn andre måneder, og det forventes en nedbørsmengde på ca. 178 mm i løpet av hele måneden.

Ja, Dubrovnik har 200 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Dubrovnik, er Apartments Le petit Nono det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Dubrovnik.


momondos favoritthoteller i Dubrovnik

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Dubrovnik
Villa Paradiso 2

Villa Paradiso 2

Štikovica 61, Dubrovnik, Croatia

752 kr
Hotel Petka

Hotel Petka

Obala Stjepana Radica 38, Dubrovnik, Croatia

7,5
473 kr
Ora Luxury Rooms

Ora Luxury Rooms

Obala Ivana Pavla II 50, Dubrovnik, Croatia

9,3
809 kr

Villa Kukuljica

Zaton 5, Dubrovnik, Croatia

8,9
394 kr

Pupo Rooms

Šipanska 12, Dubrovnik, Croatia

6,6
266 kr
Boutique Hotel Porto

Boutique Hotel Porto

Ante Starcevica 49, Dubrovnik, Croatia

9,0
700 kr
Villa Doris

Villa Doris

Dubrovnik, Kroatia

8,4
473 kr
Guest House Cuk

Guest House Cuk

Komolacka 4, Dubrovnik, Croatia

8,0
375 kr
Apartments Aurelia

Apartments Aurelia

Dubrovnik, Kroatia

8,7
375 kr

Bed&Breakfast Andio

Kunićeva 4, Dubrovnik, Croatia

572 kr
Apartments & Rooms V&M

Apartments & Rooms V&M

Josipa Berse 2, Dubrovnik, Croatia

9,5
602 kr
K-apartments

K-apartments

Dubrovnik, Kroatia

9,0
276 kr
Guest House Dubelj

Guest House Dubelj

20 Tenturija ul., Dubrovnik, Croatia

9,0
779 kr
La Vita E Bella III

La Vita E Bella III

Kuniceva 22, Dubrovnik, Croatia

9,1
473 kr
Apartments Lile

Apartments Lile

Dubrovnik, Kroatia

631 kr
California Apartments

California Apartments

Dubrovnik, Kroatia

9,2
1 243 kr

Start planleggingen av reisen til Dubrovnik


Hvorfor bruke momondo?

Ved å raskt finne og returnere Dubrovnik hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Dubrovnik. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.