Hoteller i Liverpool, Storbritannia

Finn tilbud på 288 hoteller i Liverpool, Storbritannia

Liverpool, England, Storbritannia
29. nov. — 30. nov.2
on. 30.11.
sø. 4.12.

De beste hotellene i Liverpool

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Liverpool
Pris
kr305
kr1006
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Liverpool


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Liverpool

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Liverpool
Lavsesongjulibilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
71 %forventet prisnedgang
57 %forventet prisøkning

Pris

411 kr–3 239 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
2 668 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
659 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Liverpool

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Liverpool

Laveste hotellpris

237 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Campbell Square Apartment 3

Hoteller i nærheten av flyplassen

3010

Gjennomsnitt antall netter på opphold

15 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Liverpool funnet siste 7 dager er 237 kr/natten. Denne prisen fås hos Yha Liverpool Albert Dock, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Campbell Square Apartment 3, det mest populære 5-stjerners hotellet i Liverpool.
Det er er 3 010 hoteller i Liverpool i nærheten av Liverpool John Lennon. Hampton by Hilton Liverpool John Lennon Airport Hotel med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 15 dager når e bor på i Liverpool. Gjennomsnittprisen for 15 dager i Liverpool siste uken er 19 570 kr.

Liverpool reisetips

Vil du bo billig på hotell i Liverpool, finner du de rimeligste tilbudene fra omtrent 200 kr. per natt. Det er en rekke vandrerhjem å velge mellom for de som vil bo mest mulig rimelig. Vil du bo i trendy Albert Dock, finner du 3-stjerners hoteller fra omtrent 530 kr. natten. Du finner 4-stjerners hotell sentralt i Liverpool fra litt over 400 kr. per natt, og vil du bo i litt mer luksus på 5-stjerners hotell finner du dette fra ca. 1000 kr. per natt. Du finner også noen hoteller med svømmebasseng i Liverpool, som lekre Adelphi Hotel & Spa, fra omtrent 650 kr. per natt. Du sammenligner enkelt hoteller og velger ulike fasiliteter og nabolag for hoteller i Liverpool hos momondo.

I Liverpool kan du gå rundt til fots, ta taxi eller kjøre buss. Det er Merseytravel som styrer den kollektive transporten i Liverpool. Byen er delt opp i reisesoner, slik at du betaler for de sonene du skal reise til. Bussbilletter kjøper du enkelt og greit hos sjåføren, og husk å ta med kontanter. Du kan også kjøpe dagsbilletter hos sjåføren. Bor du på hotell i Liverpool kan du også reise rundt med Merseyrail, som består av både tog og metro. Billetter kjøper du på billettautomater på Merseyrail-stasjonene. Liverpool Central, som er et knutepunkt for den kollektive transporten i Liverpool, ligger sentralt til i bysentrum.

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Liverpool, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Noen hoteller i Liverpool krever at man betaler for hele oppholdet på forhånd når man bestiller på nett, mens andre tar hele betalingen ved utsjekk.

Det er ansett som trygt å være turist i Liverpool, men du bør uansett ta visse forhåndsregler siden du er på besøk i en storby. Ta alltid godt vare på tingene dine, spesielt i store folkemengder, og utvis normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

I Liverpool bruker de 3-pins stikkontakt, så du trenger adapter for å lade mobilen og bruke annet elektronisk utstyr.

Det er vanlig å gi omtrent 5-10% i tips på restaurant i Liverpool dersom man er fornøyd med servicen. Du kan også gi litt tips om du kjører taxi.


Hvor mye koster et hotell i Liverpool per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Liverpool med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 905 kr

Gjennomsnittlig 1 251 kr

Dyrest 1 647 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Liverpool

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Liverpool
Finn hosteller i Liverpool

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Liverpool

Disse hotellene i Liverpool har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Liverpool

Liverpool byr på alt fra museer til nattklubber, lekre luksushoteller og vandrerhjem. Hos momondo kan du sammenligne hotelltilbud og finne det hotellet som passer deg og reisefølget ditt best. Det er ulike nabolag å velge mellom i Liverpool og på momondo kan du se alle hotellene på kartet mens du sjekker priser og tilbud.

Bor du i sentrum av Liverpool har du masser av hoteller å velge mellom. Du finner en rekke hoteller i Liverpool, sentralt ved Cavern Club og shoppingkomplekser, så her er det perfekt å bo hvis du er interessert i shopping.

Toxteth er ikke et glamorøst strøk, men her finner du attraksjoner slik som den store byparken Sefton Park. Dersom du liker å bo litt unna byens travleste strøk, er Toxteth noe for deg. Her finner du en rekke gode hotelltilbud, og bor du på hotell i Liverpool i Toxteth har du gåavstand til Sefton Park.

Leter du etter hotell i Liverpool og vil bo i et trendy område, er Albert Dock noe for deg. Her er det livlig stemning og her finner du typiske røde mursteinshus som har blitt gjort om til hippe restauranter, barer og utesteder. Bor du på hotell i Liverpool i Albert Dock, har du også gåavstand til Tate Liverpool og Beatles Story museum.

Princes Dock er et elegant område som har blitt utviklet til et urbant og energisk nabolag. Her er du i nærheten av the Royal Liver Building, Princes Dock og her finner du de mer eksklusive hotellene i Liverpool.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Liverpool

Liverpool er blant annet veldig godt kjent for fotball, og er du så heldig å ha billetter til fotballkamp mens du er her, kan du enkelt finne hoteller i Liverpool i området rundt Echo Arena. Arenaen ligger sentralt i byen, ut mot vannet. I Liverpool er det også en rekke shoppingmuligheter, og det anbefales å sjekke ut det som kalles open-air Liverpool ONE, et kjøpesenter under åpen himmel. Du bør også gå innom Bold Street for vintage, platebutikker og gatemarkeder. Matmessig er det mye tradisjonell engelsk mat på menyen, men også en rekke internasjonale restauranter med mer spennende mat.

Bor du på hotell i Albert Dock har du gåavstand til Tate Liverpool, museet for moderne kunst. Her finner du en rekke spennende utstillinger året rundt, og er virkelig verdt et besøk for den som er interessert i kunst. Det anbefales også å ta turen innom Liverpool Cathedral, med sine fargerike vinduer og imponerende arkitektur. Du bør også ta turen innom Beatles-museet som er verdens største permanente utstilling dedikert til det berømte bandet.

Når du bor på hotell i Liverpool er du midt i en storby, men du er likevel i nærheten av grønne oaser. Dra til Princes Park, Sefton Park eller Wavertree Botanic Gardens for å nyte dagen ute i det grønne.


Informasjon om opphold i Liverpool

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Liverpool

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 15 netter i Liverpool.

Prisen på et hotellrom i Liverpool vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 1 364 kr per natt.

juli er den billigste måneden å bestille hotell i Liverpool. Prisene kan være hele 71 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hotellrom i Liverpool er generelt billigere på mandag, og dyrere på onsdag.

En gjennomsnittstemperatur på 4 °C og forventet nedbørsmengde på 70 mm gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Liverpool.

Ja, det flere 185 ferieboliger i Liverpool. For øyeblikket er Dream Apartments Water Street den mest populære Liverpool ferieboligen basert på vår brukerdata. Søk etter ferieboliger i Liverpool.

Ja, Liverpool vandrehjem er tilgjengelige hvis du ikke ønsker å bo på et tradisjonelt hotell Sleep Eat Love er det mest populære ut av 131 vandrehjem i Liverpool. Søk etter tilbud på vandrehjem i Liverpool.


momondos favoritthoteller i Liverpool

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Liverpool

St Hilda Hotel

141 Walton Road, Liverpool, United Kingdom

8,2
434 kr
Sefton Park Hotel

Sefton Park Hotel

37 Aigburth Drive, Liverpool, United Kingdom

7,6
582 kr
Liverpool Gateway B&B

Liverpool Gateway B&B

95 St Oswalds Street, Liverpool, United Kingdom

9,1
503 kr

All Bar One by Innkeeper's Collection

All Bar One Liverpool Derby Square, Liverpool, United Kingdom

8,8
690 kr
Stalbridge Guest House

Stalbridge Guest House

134 St Mary's Road, Liverpool, United Kingdom

8,4
325 kr
The Sir Thomas Hotel

The Sir Thomas Hotel

24 Sir Thomas Street, Liverpool, United Kingdom

7,8
759 kr
Campanile Liverpool

Campanile Liverpool

Chaloner Street, Liverpool, United Kingdom

7,3
444 kr
Lock & Key Hotel

Lock & Key Hotel

15-17 Duke Street, Liverpool, United Kingdom

9,0
858 kr
30 James Street

30 James Street

30 James Street, Liverpool, United Kingdom

7,3
661 kr
Terlon Apartments

Terlon Apartments

Liverpool, Storbritannia

7,7
552 kr
Embassie Backpackers

Embassie Backpackers

1 Falkner Square, Liverpool, United Kingdom

6,9
237 kr
Regent Maritime Hotel

Regent Maritime Hotel

58-62 Regent Road, Liverpool, United Kingdom

6,2
582 kr
The Dixie Dean Hotel

The Dixie Dean Hotel

57- 59 Victoria Street, Liverpool, United Kingdom

8,4
749 kr
Brownlows Inn

Brownlows Inn

10 Mount Pleasant, Liverpool, United Kingdom

7,2
335 kr
International Inn

International Inn

4 South Hunter St, Off Hardman St, Liverpool, United Kingdom

7,8
197 kr
City Studios - Rodney Street

City Studios - Rodney Street

Liverpool, Storbritannia

6,0
454 kr

Start planleggingen av reisen til Liverpool


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Liverpool, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Liverpool med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.