Hotelltilbud Aberdeen

Hotell Aberdeen: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 531 hoteller i Aberdeen, Storbritannia

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

De beste hotellene i Aberdeen

Finn et billig hotell i Aberdeen som imøtekommer reisebehovene dine.


Ting å gjøre i Aberdeen

Pittodrie Stadium
William Wallace Statue
His Majesty's Theatre

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Pittodrie Stadium?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Pittodrie Stadium, er 594 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Pittodrie Stadium er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Pittodrie Stadium er vanligvis 5 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Aberdeen som koster 561 kr.

Hoteller i nærheten av Pittodrie Stadium

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av William Wallace Statue?

Hvis du ser etter et hotell i Aberdeen som ligger i nærheten av William Wallace Statue, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av William Wallace Statue, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 409 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av William Wallace Statue er vanligvis 27 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Aberdeen som koster 561 kr.

Hoteller i nærheten av William Wallace Statue

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av His Majesty's Theatre?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Aberdeen som ligger nærmest His Majesty's Theatre, kan du forvente deg å måtte betale 409 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 409 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av His Majesty's Theatre. Hoteller i nærheten av His Majesty's Theatre er vanligvis 27 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Aberdeen som koster 561 kr.

Hoteller i nærheten av His Majesty's Theatre

Når bør du bestille hotell i Aberdeen

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Aberdeen
Lavsesong
Desember
Høysesong
mars

billigste måned å overnatte

24 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

26 %

forventet prisøkning

Pris
478 kr - 856 kr
Dyreste ukedag
tirsdag
Billigste ukedag
fredag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

734 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

607 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Aberdeen på er: 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, 13 dag før.
3 stjerne
532 kr - 616 kr
4-5 stjerne
633 kr - 717 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Aberdeen

Hvordan bor man billig i Aberdeen?

Vil du bo billig i Aberdeen, kan det være en god idé å bruke momondo for å sammenligne hotelltilbud. Her finner du hoteller og hosteller i ulike prisklasser. Det rimeligste alternativet er å bo på hostell, da kan du betale fra rundt GBP 18 (ca 200 NOK) per natt. Du finner også rimelige overnattingstilbud i vertshus, slik som 3-stjerners hus sentralt i byen med rom fra litt over ca GBP 27 (ca 300 NOK) natten. 3-stjerners hotell koster fra rundt GBP 45 (ca 500 NOK) per natt. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 18-04-18).

Aberdeen på budsjett

Det anbefales å ta en tur til stranden ved Aberdeen hvis du vil være aktiv, holde budsjettet og se mer av området rundt byen. En liten gåtur fra sentrum finner du Aberdeen Beach, der du kan gå på promenaden langs stranden og se utover havet. Aberdeen er en kystby som har lang historie i den maritime industrien. Vil du lære mer om byens historie, kan du ta turen til Aberdeen Maritime Museum som er helt gratis. Du bør også ta en tur gjennom gamlebyen, der du kan se fantastisk arkitektur og det gamle universitetet King’s College som ble grunnlagt i 1495. Vil du ut av byens sentrum og oppleve mer natur, ligger det skotske høylandet en ti til tjue minutters lang spasertur fra byen.

Hvordan kommer man seg rundt i Aberdeen?

Sentrum av Aberdeen er best å oppleve til fots. Ettersom byen er relativt kompakt og alle de mest kjente severdighetene ligger tett, kan du enkelt gå fra sted til sted. Du kan også leie sykler og for eksempel ta turen fra byen og ut til stranden på noen minutter. Vil du heller bruke offentlig transport, går det regelmessige busser i byen og ut til områdene rundt. En bussbillett koster GBP 1,5 (17 NOK). Taxier er også lett tilgjengelige i byen. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 18-04-18).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Aberdeen?

Det er ingen spesifikke aldersgrenser for innsjekking på hotell i Aberdeen, men hvis det er aldersgrense s¨å er denne som regel på 18 år. Dette bør sjekkes med det spesifikke overnattingsstedet før bestilling.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Aberdeen?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Aberdeen på nett. Det er vanlig å betale for oppholdet på forhånd under bestillingen. Det er vanlig å måtte oppgi kredittkortinformasjon når du sjekker inn, slik at hotellet kan trekke kostnader knyttet til bruk av minibaren.

Hvor trygt er det i Aberdeen

Aberdeen er en trygg by der de aller fleste er hyggelige og høflige. Det er uansett lurt å passe på personlige eiendeler på folksomme steder.

Behøver man en adapter i Aberdeen?

Du må ha med adapter til Aberdeen, ettersom de bruker andre stikkontakter enn i Norge.

Hvor mye bør man gi i tips i Aberdeen?

Når du spiser på restaurant kan du gi omtrent 10% i tips dersom du er fornøyd med servicen. Det er lurt å sjekke om tipsen allerede er regnet inn i regningen. I taxi kan du runde opp.


Hvor mye koster et hotell i Aberdeen per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Aberdeen med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
1# Mest populære

Jurys Inn Aberdeen

8,5

624 kr

Vis hotelltilbud
Beste verdi

Residence Inn by Marriott Aberdeen

9,4

919 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
1# Mest populære

Skene House Hotels - Holburn

9,3

928 kr

Vis hotelltilbud
Beste verdi

Mercure Aberdeen Caledonian Hotel

8,1

363 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Aberdeen

Dette er de billigste hotellene og hostellene i Aberdeen

Terra Nova Hotel

8,2

237 kr

Vis hotelltilbud

OYO Flagship Brentwood

7,8

304 kr

Vis hotelltilbud

Aberdeen House Hotel

6,9

253 kr

Vis hotelltilbud

The Royal Crown Guest House

8,9

312 kr

Vis hotelltilbud

Lost Guest House - Aberdeen

8,4

253 kr

Vis hotelltilbud

Travelodge Aberdeen Central

7,8

329 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Aberdeen

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Copthorne Hotel Aberdeen

8,4

414 kr

Vis hotelltilbud

Park Inn Aberdeen

8,6

540 kr

Vis hotelltilbud

Mercure Aberdeen Caledonian Hotel

8,1

363 kr

Vis hotelltilbud

Hampton by Hilton Aberdeen Westhill

9,2

456 kr

Vis hotelltilbud

ibis Aberdeen Centre - Quayside

8,6

372 kr

Vis hotelltilbud

Travelodge Aberdeen Central

7,8

329 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Aberdeen er det best å bo?

Aberdeen er en by som ligger nordøst i Skottland. Byen er spesielt kjent for å være et sentrum for oljevirksomhet, og mange kaller den for Europas oljehovedstad. Dermed har det lenge vært direkteflyvninger fra for eksempel Stavanger til Aberdeen, noe som passer godt for forretningsreisende. På grunn av byens oljevirksomhet og generelle næringsliv, har det blitt bygget en rekke hoteller her. Dermed har du mye å velge mellom når du skal finne ditt hotell i Aberdeen.

Aberdeen ligger ved kysten og er et perfekt reisemål for deg som vil oppleve vill og vakker skotsk natur. Langs med kysten på hver side av byen finnes det en rekke koselige vertshus og bed & breakfasts, som passer godt for par som vil ha et rolig og behagelig ferieopphold. Da bor man midt i et vakkert landskap, med koselig landsbyfølelse i området rundt. Bor du for eksempel i Stonehaven eller Aberdinshires nordsjøkyst finner du overnattingssteder med spatilbud, kort vei til strender og vakkert landskap perfekt for fotturer, i tillegg til gode restauranter.

Mange besøkende velger også å bo i sentrum av Aberdeen. Her er det gåavstand til severdighetene i byen, shoppingmuligheter og natteliv. Byens historiske bygg ligger sentralt i byen, og gamlebyen er like ved. Dessuten har du stranden kun 10 minutters gange fra sentrum. Dette passer godt for yngre reisende som vil få med seg både kystens vakre natur, og få skikkelig byfølelse. Nær bysenteret ligger det også mange moderne og lekre hoteller.


Om Aberdeen

Aberdeen er en kystby som virkelig er verdt et besøk for deg som vil oppleve noe nytt, og ønsker en kombinasjon av byliv og natur. Ikke bare er sentrum av byen et sammensurium av hyggelige restauranter, moderne barer og shopping, men den har også en gamleby med massevis av historie. Gamlebyen huser bygninger fra 1400-tallet, og det er en rekke museer og gallerier som byr på spennende kunstinntrykk. Litt utenfor byen finner du lange strender med promenader som strekker seg langt bortover kysten. Her kan du se langt utover det åpne hav. Dessuten er det ikke langt til det skotske høylandet der du kan gå fotturer. Her kan du gå i timesvis og virkelig oppleve landets vakre natur.

Aberdeen ligger perfekt til for deg som vil være ute i naturen under ferien din, så det er lurt å pakke med seg turskoene. Det er ikke bare kort vei til havet, men også til gode turstier. I sentrum finner du også små parker som gir byen et grønt preg. Aberdeen gir deg en god kombinasjon av hav og kystnatur, skog og mark.

Besøk historiske Aberdeen der du kan lære om byens kystnæring, gå turer i det skotske høylandet og vandre langs stranden.


Reiseinformasjon for Aberdeen

Hvor mange dager tilbringer folk i Aberdeen?

De fleste foretrekker å tilbringe 3 netter når de besøker Aberdeen.

Hvor mye koster et hotell i Aberdeen?

Et hotellrom i Aberdeen vil normalt koste deg 689 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Aberdeen?

Desember er den billigste måneden å bestille hotell i Aberdeen. Prisene kan være hele 25 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Aberdeen?

For øyeblikket er det torsdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Aberdeen, og mandag som er den dyreste.

Hvor mye koster et hostell i Aberdeen?

Et hostell i Aberdeen (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 434 kr. Denne prisen er 255 kr billigere enn et standard hotell i Aberdeen.

Hvilke severdigheter er populære i mars basert på været i Aberdeen?

En gjennomsnittstemperatur på 5 °C og forventet nedbørsmengde på 50 mm gjør mars til en flott måned å utforske området omkring Aberdeen.

Hotelltilbud Aberdeen