De beste hotellene
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Aberdeen

Hoteller i Aberdeen, Storbritannia

Finn tilbud på 147 hoteller i Aberdeen, Storbritannia

Aberdeen, Skottland, Storbritannia
18. Apr — 19. Apr2
Sat 13.4.
Wed 17.4.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Aberdeen

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Aberdeen
Pris
kr391
kr1376
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Aberdeen


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Aberdeen

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Aberdeen
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
31 %forventet prisnedgang
49 %forventet prisøkning

Pris

823 kr–2 332 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
855 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 217 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Aberdeen på er: 1-2 stjerne, 35 dag før. 3 stjerne, 58 dag før.

1-2 stjerne

455 kr–4 277 kr

3 stjerne

368 kr–1 819 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Aberdeen

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Aberdeen

Laveste hotellpris

391 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Marcliffe Hotel and Spa

Hoteller i nærheten av flyplassen

5702

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Aberdeen funnet siste 7 dager er 391 kr/natten. Denne prisen fås hos Travelodge Aberdeen Bucksburn, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Marcliffe Hotel and Spa, det mest populære 5-stjerners hotellet i Aberdeen(9,1/10 rating - basert på 351 anmeldelser).
Det er er 5 702 hoteller i Aberdeen i nærheten av Edinburgh Turnhouse. Carlowrie Castle med kortest avstand på 0,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Aberdeen. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Aberdeen siste uken er 2 331 kr.

Aberdeen reisetips

Hvordan bor man billig i Aberdeen?

Vil du bo billig i Aberdeen, kan det være en god idé å bruke momondo for å sammenligne hotelltilbud. Her finner du hoteller og hosteller i ulike prisklasser. Det rimeligste alternativet er å bo på hostell, da kan du betale fra rundt GBP 18 (ca 200 NOK) per natt. Du finner også rimelige overnattingstilbud i vertshus, slik som 3-stjerners hus sentralt i byen med rom fra litt over ca GBP 27 (ca 300 NOK) natten. 3-stjerners hotell koster fra rundt GBP 45 (ca 500 NOK) per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Aberdeen?

Sentrum av Aberdeen er best å oppleve til fots. Ettersom byen er relativt kompakt og alle de mest kjente severdighetene ligger tett, kan du enkelt gå fra sted til sted. Du kan også leie sykler og for eksempel ta turen fra byen og ut til stranden på noen minutter. Vil du heller bruke offentlig transport, går det regelmessige busser i byen og ut til områdene rundt. En bussbillett koster GBP 1,5 (17 NOK). Taxier er også lett tilgjengelige i byen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Aberdeen?

Det er ingen spesifikke aldersgrenser for innsjekking på hotell i Aberdeen, men hvis det er aldersgrense s¨å er denne som regel på 18 år. Dette bør sjekkes med det spesifikke overnattingsstedet før bestilling.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Aberdeen?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Aberdeen på nett. Det er vanlig å betale for oppholdet på forhånd under bestillingen. Det er vanlig å måtte oppgi kredittkortinformasjon når du sjekker inn, slik at hotellet kan trekke kostnader knyttet til bruk av minibaren.

Behøver man en adapter i Aberdeen?

Du må ha med adapter til Aberdeen, ettersom de bruker andre stikkontakter enn i Norge.

Hvor mye bør man gi i tips i Aberdeen?

Når du spiser på restaurant kan du gi omtrent 10% i tips dersom du er fornøyd med servicen. Det er lurt å sjekke om tipsen allerede er regnet inn i regningen. I taxi kan du runde opp.


Hvor mye koster et hotell i Aberdeen per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Aberdeen med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 636 kr

Gjennomsnittlig 646 kr

Dyrest 655 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Aberdeen

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Aberdeen

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Aberdeen

Disse hotellene i Aberdeen har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Aberdeen

Aberdeen er en by som ligger nordøst i Skottland. Byen er spesielt kjent for å være et sentrum for oljevirksomhet, og mange kaller den for Europas oljehovedstad. Dermed har det lenge vært direkteflyvninger fra for eksempel Stavanger til Aberdeen, noe som passer godt for forretningsreisende. På grunn av byens oljevirksomhet og generelle næringsliv, har det blitt bygget en rekke hoteller her. Dermed har du mye å velge mellom når du skal finne ditt hotell i Aberdeen.

Aberdeen ligger ved kysten og er et perfekt reisemål for deg som vil oppleve vill og vakker skotsk natur. Langs med kysten på hver side av byen finnes det en rekke koselige vertshus og bed & breakfasts, som passer godt for par som vil ha et rolig og behagelig ferieopphold. Da bor man midt i et vakkert landskap, med koselig landsbyfølelse i området rundt. Bor du for eksempel i Stonehaven eller Aberdinshires nordsjøkyst finner du overnattingssteder med spatilbud, kort vei til strender og vakkert landskap perfekt for fotturer, i tillegg til gode restauranter.

Mange besøkende velger også å bo i sentrum av Aberdeen. Her er det gåavstand til severdighetene i byen, shoppingmuligheter og natteliv. Byens historiske bygg ligger sentralt i byen, og gamlebyen er like ved. Dessuten har du stranden kun 10 minutters gange fra sentrum. Dette passer godt for yngre reisende som vil få med seg både kystens vakre natur, og få skikkelig byfølelse. Nær bysenteret ligger det også mange moderne og lekre hoteller.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Aberdeen

Aberdeen er en kystby som virkelig er verdt et besøk for deg som vil oppleve noe nytt, og ønsker en kombinasjon av byliv og natur. Ikke bare er sentrum av byen et sammensurium av hyggelige restauranter, moderne barer og shopping, men den har også en gamleby med massevis av historie. Gamlebyen huser bygninger fra 1400-tallet, og det er en rekke museer og gallerier som byr på spennende kunstinntrykk. Litt utenfor byen finner du lange strender med promenader som strekker seg langt bortover kysten. Her kan du se langt utover det åpne hav. Dessuten er det ikke langt til det skotske høylandet der du kan gå fotturer. Her kan du gå i timesvis og virkelig oppleve landets vakre natur.

Aberdeen ligger perfekt til for deg som vil være ute i naturen under ferien din, så det er lurt å pakke med seg turskoene. Det er ikke bare kort vei til havet, men også til gode turstier. I sentrum finner du også små parker som gir byen et grønt preg. Aberdeen gir deg en god kombinasjon av hav og kystnatur, skog og mark.

Besøk historiske Aberdeen der du kan lære om byens kystnæring, gå turer i det skotske høylandet og vandre langs stranden.


Informasjon om opphold i Aberdeen

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Aberdeen

Hvor mange dager tilbringer folk i Aberdeen?

De fleste foretrekker å tilbringe 2 netter når de besøker Aberdeen.

Hvor mye koster et hotell i Aberdeen?

Et hotellrom i Aberdeen vil normalt koste deg 1 084 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Aberdeen?

November er den billigste måneden å bestille hotell i Aberdeen. Prisene kan være hele 31 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Aberdeen?

For øyeblikket er det fredag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Aberdeen, og mandag som er den dyreste.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Aberdeen?

En gjennomsnittstemperatur på 7 °C og forventet nedbørsmengde på 40 mm gjør april til en flott måned å utforske området omkring Aberdeen.

Har Aberdeen ferieboliger?

Ja, Aberdeen har 674 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Aberdeen, er Summit Apartment - Cozy Aberdeen West End Flat Prime Location - Perfect For Short Or Long Stay - 1 Bedroom det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Aberdeen.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Aberdeen fra hoteller?

Det er 784 tilbydere fra Aberdeen hoteller fra og med april 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Aberdeen fra hoteller sist?

Priser for Aberdeen fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Aberdeen

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Aberdeen

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Aberdeen gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Aberdeen hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Aberdeen?

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Aberdeen. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


En enklere måte å administrere reisen til Aberdeen på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Aberdeen

Populære byer i Storbritannia
Populære overnattingssteder basert på klikk de siste 7 dagene på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Sat 13.4.
Wed 17.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post