Hotell Glasgow: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 1 279 hoteller i Glasgow, Skottland

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Glasgow

Det er mange flotte hoteller i Glasgow, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Glasgow

Hampden Park
Kelvingrove Art Gallery and Museum
Celtic Park

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Hampden Park?

Hoteller i nærheten av Hampden Park er vanligvis 8 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Glasgow som koster 693 kr.

Hoteller i nærheten av Hampden Park

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Kelvingrove Art Gallery and Museum?

Hoteller i nærheten av Kelvingrove Art Gallery and Museum er vanligvis 3 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Glasgow som koster 693 kr.

Hoteller i nærheten av Kelvingrove Art Gallery and Museum

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Celtic Park?

momondo-brukere har anbefalt 12 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Celtic Park. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 1 260 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Celtic Park er vanligvis 44 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Glasgow som koster 693 kr.

Hoteller i nærheten av Celtic Park

Når bør du bestille hotell i Glasgow

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Glasgow
Lavsesong
Januar
Høysesong
juni

billigste måned å overnatte

24 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

24 %

forventet prisøkning

Pris
745 kr - 1 258 kr
Dyreste ukedag
lørdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

917 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

943 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Glasgow på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, 12 dag før.
1-2 stjerne
432 kr - 635 kr
3 stjerne
697 kr - 776 kr
4-5 stjerne
1 120 kr - 1 208 kr

Reisetips til Glasgow

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Glasgow

Hva koster det for hotell i Glasgow?

Du kan finne hotell i Glasgow til omkring 300-1800 NOK per natt, avhengig av standard og fasiliteter. Her du både vandrerhjem, gjestehus, hoteller og leiligheter, og gjennomsnittprisen for en natt ligger på omtrent 900 NOK.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Glasgow?

Den beste tiden å besøke Glasgow på er mellom mars og august, da det er behagelige temperaturer og lange dager. Vintrene i byene er som regel sure og kalde.

Kan man reise til Glasgow på budsjett?

Med litt planlegging kan du fint reise til Glasgow uten å sprenge budsjettet. Mange av byens hovedattraksjoner er gratis å besøke, og dersom du er ute i god tid kan du også finne rimelig overnatting i Glasgow. Prøv å unngå kafeer, spisesteder og barer i nærheten av byens severdigheter og turistområder, og se heller etter restauranter som de lokale besøker.

De beste transportmidlene i Glasgow

Det er ukomplisert å komme seg rundt i Glasgow. Du kan velge å gå eller leie sykkel for å utforske byen, eller utnytte det velutviklede kollektivsystemet, bestående av både buss, tog og undergrunnsbane. Det er også enkelt å få tak i taxier her.

Må man ha med adapter til Glasgow?

Du trenger adapter tilpasset Storbritannia for å kunne bruke elektrisk utstyr hjemmefra.

Hvor mye bør man gi i tips i Glasgow?

En serviceavgift er sjelden inkludert i regningen i Skottland, og det er dermed vanlig å gi 10 % tips i taxier og på restauranter i Glasgow. Gi gjerne også litt til pikkoloer og stuepiker på hotellet.

Er det trygt å reise til Glasgow?

Skottland regnes generelt som en trygg turistdestinasjon å reise til, og de aller fleste reiser hit gjennomføres uten problemer. Imidlertid bør man alltid utvise aktsomhet i større byer, følge lokale reiseråd og unngå demonstrasjoner og større folkemengder.


Hvor bør du bo i Glasgow?

Glasgow er en stor by med mange ulike områder og nabolag. Før du bestiller et hotell i Glasgow, kan det være en god idé å undersøke hvor i byen du ønsker å bo. Det mest populære området å bo i er sentrumsområdet. Dette omfatter teater- og handelsdistriktet og det finansielle distriktet i byen, og er det beste stedet å bo for de som vil ha et godt utgangspunkt for sightseeingturer, et bredt utvalg av restauranter, kafeer og barer i tillegg til gode kollektivforbindelser. Området er spesielt populært blant familier og vennegjenger som besøker byen for første gang, og det er mange opplevelser og aktiviteter man kan delta på. Backpackere som ser etter billig hotell i Glasgow bør undersøke nordvestsiden av byen, hvor det er mange budsjetthoteller. Her er det også svært gode kollektivforbindelser som gjør det lett å komme seg rundt i resten av byen. For et mer luksuriøst opphold i Glasgow, kan man bo sør i byen. Her er det flere nye, moderne og eksklusive hoteller, og er perfekt for par som ønsker en romantisk ferie.


Om Glasgow

Glasgow er Skottlands største og Storbritannias tredje største by. Her finner du utallige ting å se og gjøre, og det beste av alt – mange av de største attraksjonenen er gratis! Ta turen til Kelvington Art Gallery and Museum og se 22 temabaserte gallerier som huser over 8000 objekter. Dra også til Riverside Museum for å se noen av verdens flotteste biler og sykler, og til Gallery of Modern Art for å besøke Skottlands mest besøkte kunstgalleri. Dra til den botaniske hagen for å se fantastiske planter fra tropiske regnskoger som gror i palmehuset, eller besøk Strathclyde Country Park for å utfolde deg i mer enn 400 hektar med idyllisk naturlandskap. Parken byr på lekeplasser, sykkelutleie og vannaktiviteter og mye mer. En tur til Glasgow er heller ikke komplett uten å ha sett selve fødestedet til Glasgow, den storslåtte middelalderkatedralen Glasgow Cathedral, den eneste i Skottland som overlevde reformasjonen i 1560. (Priser sjekket 04/04/2019).


Reiseinformasjon for Glasgow

Hvor mange dager tilbringer folk i Glasgow?

Folk som besøker Glasgow tilbringer typisk 4 netter der.

Hvor mye koster et hotell i Glasgow?

759 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Glasgow. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Glasgow?

Hoteller i Glasgow er vanligvis billigst i Januar. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 212 kr % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Glasgow?

lørdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Glasgow. Den høyeste prisen bruker å være på fredag.

Hvor mye koster et hostell i Glasgow?

Et hostell i Glasgow (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 442 kr. Denne prisen er 317 kr billigere enn et standard hotell i Glasgow.

Hvilke severdigheter er populære i august basert på været i Glasgow?

Med forventninger om generelt lite regn (53 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Glasgow tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.