Hoteller i York, Storbritannia

Finn tilbud på 231 hoteller i York, Storbritannia

York, England, Storbritannia
24. mar. — 25. mar.2
lø. 25.3.
on. 29.3.

De beste hotellene i York

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i York
Pris
kr252
kr1502
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i York


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i York

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i York
Lavsesongaprilbilligste måned å overnatte
HøysesongNovemberdyreste tid å overnatte
41 %forventet prisnedgang
31 %forventet prisøkning

Pris

771 kr–1 909 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
2 365 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 013 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i York på er: 4-5 stjerne, 14 dag før.

1-2 stjerne

861 kr–1 071 kr

3 stjerne

1 166 kr–1 229 kr

4-5 stjerne

1 439 kr–1 712 kr


Nyttig informasjon om hoteller i York

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i York

Laveste hotellpris

168 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Grand, York

Hoteller i nærheten av flyplassen

3105
Den rimeligste prisen for et rom i York funnet siste 7 dager er 168 kr/natten. Denne prisen fås hos Safestay York, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Grand, York, det mest populære 5-stjerners hotellet i York(9/10 rating - basert på 7 333 anmeldelser).
Det er er 3 105 hoteller i York i nærheten av Manchester. Airport Inn Manchester med kortest avstand på 1,2 km fra denne flyplassen.

York reisetips

Hotell i York kan koste alt fra ca. 400 NOK til 9000 NOK, avhengig om du vil bo på motell, hotell eller slott. Det koster som regel mer å reise i skoleferier eller rundt høytider, men hold gjerne utkikk etter gode tilbud som presser ned prisen. Prisen varier også etter fasilitetene som tilbys, for eksempel om du får gratis frokost, rom med balkong, dyr tillatt eller mulighet for tidlig innsjekk.

York er en by som pulserer av liv året rundt. Været er utvilsomt best om sommeren når du kan rusle rundt i de brosteinsbelagte gatene og nyte solen. Da kan du samtidig dra på festivaler som York Fashion Week. Det er rimeligere med hotell i York i lavsesongen på vinterstid. Det er likevel mye å finne på, for eksempel York Ice Trail hvor titalls isskulpturer dukker opp på tvers av byen. JORVIK vikingfestival er også populært, og denne festivalen pleier å være hver februar.


Hvor mye koster et hotell i York per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i York med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 976 kr

Gjennomsnittlig 1 068 kr

Dyrest 1 187 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i York

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i York

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i York

Disse hotellene i York har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i York

Hvis du har lyst til å oppleve historie rundt enhver sving, bør du bestille overnatting i York. Det finnes hotell i York for enhver smak og budsjett. Den middelalderske byen har røtter fra både romer- og vikingtiden, og nåtiden inviterer på spennende restauranter for foodies, kunstgallerier, særegne butikker og festivaler for hver eneste måned i året. Ikke minst, så har du fantastisk natur rett ved dørstokken, noe som gjør byen til et flott sted for eventyrere.

Frister det med en natt på et slott med utsikt over praktfull natur? Utenfor byen finner du spektakulære overnattingssteder med ekstra luksus, perfekt om du vil overraske kjæresten din med en romantisk helg i England. I sentrum finner du hoteller nær de fleste attraksjoner og landemerker, blant annet den gotiske katedralen York Minister. Du bør bo innenfor muren som omkranser byen, hvis du vil bo så tett på severdighetene som mulig. Det finnes også kvalitetshotell nært sentrum med familierom for reisende med barn, samt konferansehotell med god standard. Du kan også få et billig alternativ utenfor muren som er perfekt for eventyrlystne utforskere som bare trenger et sted å sove.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i York

Middelalderbyen York er noe helt for seg selv. Hvis du er på jakt etter spennende restauranter, gotiske bygninger, moderne kunst og en gammel historie med spor etter vikinger og romere side om side, bør du sette kursen mot denne byen i Nord-England. Det finnes så mye som bør oppleves i York at det er vanskelig å skrive et kort sammendrag, men det anbefales å besøke katedralen York Minister. Du bør også vandre ned den kronglete, gamle gaten the Shambles. Her finner du bygninger som dateres helt tilbake til det 14. og 15. århundre. Hvis du er på jakt etter litt grøss og spenning, kan du bli med på en spøkelsestur etter mørkets frembrudd.

York er viden kjent som en gammel vikingby. Du bør ta deg en tur på JORVIK Viking Center, dersom du har lyst å utforske byens nordiske røtter. Senteret er en rekonstruksjon og dokumenterer dagliglivet til vikingene som bodde i York i det niende århundret. Her kan både unge og dem som er ung til sinns kle seg opp som vikinger og leve seg inn i historien – uten all plyndringen, så klart.


Informasjon om opphold i York

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i York

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 648 kr per natt ved bestilling av hotell i York. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Prisene på hotellrom i York kan være hele 42 % lavere i april. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.


Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i York med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle York hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Du kan finne et flott sted å bo i York ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til York