Hoteller i Manchester, Storbritannia

Finn tilbud på 317 hoteller i Manchester, Storbritannia

Manchester, England, Storbritannia
5. des. — 6. des.2
on. 6.12.
sø. 10.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Manchester

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Manchester
Pris
kr511
kr1899
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Manchester


Hoteller i populære bydeler i Manchester

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Manchester, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Manchester

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Manchester
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongoktoberdyreste tid å overnatte
56 %forventet prisnedgang
30 %forventet prisøkning

Pris

595 kr–1 922 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
707 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 781 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Manchester på er: 1-2 stjerne, 86 dag før. 3 stjerne, 69 dag før. 4-5 stjerne, 67 dag før.

1-2 stjerne

555 kr–992 kr

3 stjerne

597 kr–1 515 kr

4-5 stjerne

896 kr–4 448 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Manchester

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Manchester

Laveste hotellpris

363 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Kimpton Clocktower Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

3792

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Manchester funnet siste 7 dager er 363 kr/natten. Denne prisen fås hos Assheton Arms Hotel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Kimpton Clocktower Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Manchester(8,9/10 rating - basert på 5 115 anmeldelser).
Det er er 3 792 hoteller i Manchester i nærheten av Manchester. Airport Inn Manchester med kortest avstand på 1,2 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Manchester. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Manchester siste uken er 2 695 kr.

Manchester reisetips

Hvordan bor man billig i Manchester?

Vil du bo sentralt i Northern Quarter nære shoppingmuligheter, restauranter og barer, starter prisene fra omtrent 380 kr. per natt, så her kan du bo billig. Da bor du på 3-stjerners hotell. Bor du litt utenfor sentrum av Manchester, finner du priser fra litt over 200 kr. per natt. Sentrale 4-stjerners hotell i Manchester finner du fra omtrent 1000 kr. natten, noen av disse har også svømmebasseng om man skulle ønske det. Det finnes også 5-stjerners hotell sentralt i byen.

Hvordan kommer man seg rundt i Manchester?

Bor du på hotell i Manchester kan du benytte deg av kollektivtransporttilbudet i byen. Du kan ta metro både i bysentrum og utenfor. Inne i sentrum stopper metroen på blant annet St. Peter’s Square, Market Street og Piccadilly. Du kan kjøpe billetter til metroen på alle metrostopp, i billettautomatene. Her kan du betale med kontanter og bankkort. Manchester har også et godt utviklet bussnettverk, og disse kan du ta både i sentrum og områdene rundt byen. På bussene kan du kjøpe billett fra sjåføren, men kun med kontanter. Her kan du kjøpe enkeltbilletter eller dagskort.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Manchester?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Manchester, men det kan være 18-års aldersgrense enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Manchester?

Noen hoteller i Manchester krever at du betaler for hele oppholdet når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Manchester?

Det er ansett som trygt å reise til Manchester, men du bør uansett ta visse forhåndsregler når du er på tur i storbyen. Pass godt på tingene dine i folksomme områder, og utvis normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Manchester?

I Manchester brukes andre strømplugger enn i Norge, så det er nødvendig å ta med seg adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Manchester?

I Manchester er det vanlig å tipse mellom 5 og 10% når du er ute og spiser på restaurant. Noen ganger er det lagt på servicekostnad på regningen. Det er vanlig å uansett legge igjen kontanttips til servitøren.


Hvor mye koster et hotell i Manchester per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Manchester med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 475 kr

Gjennomsnittlig 1 467 kr

Dyrest 1 724 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Manchester

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Manchester
Finn hosteller i Manchester

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Manchester

Disse hotellene i Manchester har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Manchester

Når du skal bo på hotell i Manchester er det mange områder å velge mellom. Det lønner seg å sammenligne hotelltilbud på momondo, så finner du de beste prisene og kan finne hotell i det området som passer deg best. I de sentrale nabolagene i Manchester finner du historiske severdigheter og livlig natteliv.

Vil du finne et hotell i Manchester som ligger midt i sentrum, kan du velge Piccadilly og Northern Quarter. Her finner du Arndale Centre for gode shoppingmuligheter, merkebutikker, og vintagebutikker i High Street og Tib Street. Sør for Piccadilly finner du fargerike Chinatown der du finner en rekke gode restauranter.

Velger du et hotell i Manchester vest for bysenteret, er du i området Salford Quays. Her finner du moderne arkitektur langs vannet og er du interessert i museumsbesøk er du i nærheten av Imperial War Museum North og The Lowry kunstsenter. Reiser du med barn, er det populært å dra innom Lowry Mall og kinoen Manchester Lowry multiplex.

Bor du i Millennium Quarter, er du i gåavstand fra Victoria Street som du kan rusle ned for å se på Manchester Cathedral. Urbis holder utstillinger, og fra dette museet kan du se utover Cathedral Gardens. Ved siden av finner du Printworks, et tidligere mediehus som nå er fylt med barer og restauranter. Dette området er perfekt for deg som er interessert i kunst.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Manchester

Hva er byens særpreg?

Manchester er en av de største byene i England, og en gammel industriby. I dag er byen et moderne sted der du kan shoppe, spise på en rekke fantastiske restauranter, dra på museum og teater. Når du er her bør du ta turen innom noen av de kjente bygningene, som Town Hall. Det er også anbefalt å ta turen til Imperial War Museum North, The Lowry kunstgalleri, Cathedral Gardens, og Central Library i nærheten av St Peter’s Square. Ikke minst er byen kjent for fotball, og er du heldig å ha billetter til City of Manchester Stadium kan du se fotballegendene spille og være en del av det livlige publikumet på arenaen.

Hva har Manchester å tilby?

Bor du på hotell i Manchester sentrum er du i gåavstand til en rekke fantastiske shopping- og matopplevelser. Dra på markedet i Tibb Street, eller sjekk ut Piccadilly Flower Market. Du kan også dra på loppemarked på Longsight og Moss Side, eller sjekke ut Arndale Centre for kjente merker og Trafford Centre tilbyr lekre designerklær. Vil du sjekke ut musikkscenen når du bor på hotell i Manchester kan du dra på Apollo i Ardwick Green, eller høre klassisk musikk på Bridgewater Hall.

Hvor grønn er byen?

Manchester har lenge vært en industriell storby, men du finner uansett grønne oaser i nærheten av byen. Dra for eksempel til store Heaton Park, perfekt for piknik. Du kan også se vakre planter på Fletcher Moss Botanical Gardens.


Informasjon om opphold i Manchester

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Manchester

Hvor mange dager tilbringer folk i Manchester?

Gjennomsnittslengden for et opphold i Manchester er 2 netter.

Hvor mye koster et hotell i Manchester?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 742 kr per natt ved bestilling av hotell i Manchester. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Manchester?

Januar er den billigste måneden å bestille hotell i Manchester. Prisene kan være hele 57 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Manchester?

Prisene på hotellrom i Manchester vil være på sitt laveste på mandag, og på sitt høyeste på fredag.

Hvor mye koster et luksushotell i Manchester?

Du må ut med ca. 2 061 kr for et luksushotellrom i Manchester. Dette er en økning på 33% % i gjennomsnitt, sammenlignet med et typisk hotell i Manchester, som vanligvis vil ha en prislapp på 1 742 kr per natt.

Hvor i Manchester bør jeg bo?

Områder som Blackley, Cheetham Hill, Chorlton og Northenden har vist seg å være populære blant de som bestiller hotell i Manchester.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Manchester?

En gjennomsnittstemperatur på 4 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (80 mm) gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Manchester.

Har Manchester ferieboliger?

Ja, Manchester har 2 169 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Manchester, er The Mill Apartments Manchester det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Manchester.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Manchester fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 2 654 tilbydere å velge mellom fra Manchester hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Manchester fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Manchester ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Manchester

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Manchester

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Manchester gjennom momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Manchester, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Manchester?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Manchester.


En enklere måte å administrere reisen til Manchester på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.