Hoteller i Manchester, Storbritannia

Finn tilbud på 253 hoteller i Manchester, Storbritannia

Manchester, England, Storbritannia
1. jul. — 2. jul.2
Manchester, England, Storbritannia
fr. 1.7.
lø. 2.7.

De beste hotellene i Manchester

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Manchester
Pris
kr285
kr2550
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Manchester

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Manchester

Pris

674 kr–1 733 kr

BILLIGSTE BYDEL I MANCHESTERNorthenden42 % billigereHoteller i Northenden er de billigste i Manchester med en gjennomsnittspris på kun 674 kr per natt
DYRESTE BYDEL I MANCHESTERN.O.M.A.32 % dyrereN.O.M.A. har de dyreste hotellene i Manchester med rom med en gjennomsnittspris på 1 733 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I MANCHESTERNorthern Quarter74 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Northern Quarter enn noen andre land i Manchester

Ting å gjøre i Manchester


Hoteller i populære bydeler i Manchester

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Manchester, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Manchester

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Manchester
Lavsesongjulibilligste måned å overnatte
HøysesongNovemberdyreste tid å overnatte
50 %forventet prisnedgang
43 %forventet prisøkning

Pris

626 kr–2 190 kr

Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
17 535 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
5 399 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Manchester

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Manchester

Laveste hotellpris

364 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Edwardian Manchester, A Radisson Collection Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

61

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Manchester funnet siste 7 dager er 364 kr/natten. Denne prisen fås hos Travelodge Manchester Ancoats, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Edwardian Manchester, A Radisson Collection Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Manchester(8,9/10 rating - basert på 7 284 anmeldelser).
Det er er 61 hoteller i Manchester i nærheten av Manchester. Airport Inn Manchester med kortest avstand på 1,2 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Manchester. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Manchester siste uken er 2 577 kr.

Manchester reisetips

Vil du bo sentralt i Northern Quarter nære shoppingmuligheter, restauranter og barer, starter prisene fra omtrent 380 kr. per natt, så her kan du bo billig. Da bor du på 3-stjerners hotell. Bor du litt utenfor sentrum av Manchester, finner du priser fra litt over 200 kr. per natt. Sentrale 4-stjerners hotell i Manchester finner du fra omtrent 1000 kr. natten, noen av disse har også svømmebasseng om man skulle ønske det. Det finnes også 5-stjerners hotell sentralt i byen.

Bor du på hotell i Manchester kan du benytte deg av kollektivtransporttilbudet i byen. Du kan ta metro både i bysentrum og utenfor. Inne i sentrum stopper metroen på blant annet St. Peter’s Square, Market Street og Piccadilly. Du kan kjøpe billetter til metroen på alle metrostopp, i billettautomatene. Her kan du betale med kontanter og bankkort. Manchester har også et godt utviklet bussnettverk, og disse kan du ta både i sentrum og områdene rundt byen. På bussene kan du kjøpe billett fra sjåføren, men kun med kontanter. Her kan du kjøpe enkeltbilletter eller dagskort.

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Manchester, men det kan være 18-års aldersgrense enkelte steder.

Noen hoteller i Manchester krever at du betaler for hele oppholdet når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Det er ansett som trygt å reise til Manchester, men du bør uansett ta visse forhåndsregler når du er på tur i storbyen. Pass godt på tingene dine i folksomme områder, og utvis normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

I Manchester brukes andre strømplugger enn i Norge, så det er nødvendig å ta med seg adapter.

I Manchester er det vanlig å tipse mellom 5 og 10% når du er ute og spiser på restaurant. Noen ganger er det lagt på servicekostnad på regningen. Det er vanlig å uansett legge igjen kontanttips til servitøren.


Hvor mye koster et hotell i Manchester per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Manchester med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 335 kr

Gjennomsnittlig 606 kr

Dyrest 1 340 kr

Finn hoteller med 3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Manchester

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Manchester
Finn hosteller i Manchester

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Manchester

Disse hotellene i Manchester har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Manchester

Når du skal bo på hotell i Manchester er det mange områder å velge mellom. Det lønner seg å sammenligne hotelltilbud på momondo, så finner du de beste prisene og kan finne hotell i det området som passer deg best. I de sentrale nabolagene i Manchester finner du historiske severdigheter og livlig natteliv.

Vil du finne et hotell i Manchester som ligger midt i sentrum, kan du velge Piccadilly og Northern Quarter. Her finner du Arndale Centre for gode shoppingmuligheter, merkebutikker, og vintagebutikker i High Street og Tib Street. Sør for Piccadilly finner du fargerike Chinatown der du finner en rekke gode restauranter.

Velger du et hotell i Manchester vest for bysenteret, er du i området Salford Quays. Her finner du moderne arkitektur langs vannet og er du interessert i museumsbesøk er du i nærheten av Imperial War Museum North og The Lowry kunstsenter. Reiser du med barn, er det populært å dra innom Lowry Mall og kinoen Manchester Lowry multiplex.

Bor du i Millennium Quarter, er du i gåavstand fra Victoria Street som du kan rusle ned for å se på Manchester Cathedral. Urbis holder utstillinger, og fra dette museet kan du se utover Cathedral Gardens. Ved siden av finner du Printworks, et tidligere mediehus som nå er fylt med barer og restauranter. Dette området er perfekt for deg som er interessert i kunst.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Manchester

Manchester er en av de største byene i England, og en gammel industriby. I dag er byen et moderne sted der du kan shoppe, spise på en rekke fantastiske restauranter, dra på museum og teater. Når du er her bør du ta turen innom noen av de kjente bygningene, som Town Hall. Det er også anbefalt å ta turen til Imperial War Museum North, The Lowry kunstgalleri, Cathedral Gardens, og Central Library i nærheten av St Peter’s Square. Ikke minst er byen kjent for fotball, og er du heldig å ha billetter til City of Manchester Stadium kan du se fotballegendene spille og være en del av det livlige publikumet på arenaen.

Bor du på hotell i Manchester sentrum er du i gåavstand til en rekke fantastiske shopping- og matopplevelser. Dra på markedet i Tibb Street, eller sjekk ut Piccadilly Flower Market. Du kan også dra på loppemarked på Longsight og Moss Side, eller sjekke ut Arndale Centre for kjente merker og Trafford Centre tilbyr lekre designerklær. Vil du sjekke ut musikkscenen når du bor på hotell i Manchester kan du dra på Apollo i Ardwick Green, eller høre klassisk musikk på Bridgewater Hall.

Manchester har lenge vært en industriell storby, men du finner uansett grønne oaser i nærheten av byen. Dra for eksempel til store Heaton Park, perfekt for piknik. Du kan også se vakre planter på Fletcher Moss Botanical Gardens.


Informasjon om opphold i Manchester

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Manchester

Gjennomsnittslengden for et opphold i Manchester er 2 netter.

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 442 kr per natt ved bestilling av hotell i Manchester. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

juli er den billigste måneden å bestille hotell i Manchester. Prisene kan være hele 50 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Prisene på hotellrom i Manchester vil være på sitt laveste på lørdag, og på sitt høyeste på onsdag.

Hosteller og hoteller i Manchester med 2 stjerner eller færre koster omkring 1 339 kr for en seng per person. Dette blir omkring 103 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Manchester.

Områder som Blackley, Gorton, Central Retail District og Slottfield har vist seg å være populære blant de som bestiller hotell i Manchester.

Med gode temperaturer på ca. 17 °C og bare moderat sjanse for regn, bør de som bor på et hotell i Manchester vurdere å ta turen til populære steder i nærheten av Manchester.

Ja, Manchester har 67 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Manchester, er The City Warehouse Aparthotel det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Manchester.

Det flere 35 vandrehjem i Manchester hvis du ønsker å spare penger på overnattingssted på reisen din. Travelodge Manchester Central er det mest populære vandrehjemmet i Manchester for øyeblikket. Finn tilbud på vandrehjem i Manchester.


momondos favoritthoteller i Manchester

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Manchester
Manchester Airport Marriott Hotel

Manchester Airport Marriott Hotel

Hale Road, Hale Barns, Manchester, United Kingdom

8,0
1 723 kr
Hotel Brooklyn Manchester

Hotel Brooklyn Manchester

59 Portland Street, Manchester, United Kingdom

9,0
827 kr
King Street Townhouse

King Street Townhouse

10 Booth Street, Manchester, United Kingdom

9,2
1 782 kr
Queens Guesthouse Manchester

Queens Guesthouse Manchester

5-7 Smedley Lane, Manchester, United Kingdom

6,1
423 kr
Novotel Manchester West

Novotel Manchester West

Worsley Brow H0709, Manchester, United Kingdom

7,9
738 kr
Rahman Piccadilly Hostel

Rahman Piccadilly Hostel

8 Fairfield Street Rahman Piccadilly Hostel, Manchester, United Kingdom

6,4
276 kr

Start planleggingen av reisen til Manchester


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Manchester, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Manchester.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.