Hotell Oxford: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 795 hoteller i Oxford, England

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Oxford

Det er mange flotte hoteller i Oxford, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Oxford

Carfax Tower
Oxford Town Hall
Kassam Stadium

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Carfax Tower?

Hvis du ser etter et hotell i Oxford som ligger i nærheten av Carfax Tower, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Carfax Tower, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 1 539 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Carfax Tower er vanligvis 41 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Oxford som koster 894 kr.

Hoteller i nærheten av Carfax Tower

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Oxford Town Hall?

Hvis du ser etter et hotell i Oxford som ligger i nærheten av Oxford Town Hall, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Oxford Town Hall, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 1 539 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Oxford Town Hall er vanligvis 41 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Oxford som koster 894 kr.

Hoteller i nærheten av Oxford Town Hall

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Kassam Stadium?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Oxford som ligger nærmest Kassam Stadium, kan du forvente deg å måtte betale 962 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 962 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Kassam Stadium. Hoteller i nærheten av Kassam Stadium er vanligvis 7 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Oxford som koster 894 kr.

Hoteller i nærheten av Kassam Stadium

Når bør du bestille hotell i Oxford

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Oxford
Lavsesong
mai
Høysesong
juli

billigste måned å overnatte

27 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

40 %

forventet prisøkning

Pris
1 419 kr - 3 227 kr
Dyreste ukedag
fredag
Billigste ukedag
onsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 957 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 842 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Oxford på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, 13 dag før.
1-2 stjerne
485 kr - 776 kr
3 stjerne
908 kr - 979 kr
4-5 stjerne
1 340 kr - 1 587 kr

Reisetips til Oxford

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Oxford

Hva koster det for hotell i Oxford?

Du kan finne et hotell i Oxford i ulike prisklasser. Gjennomsnittprisen for et sentralt hotell er omkring 1000 NOK per natt, men det finnes også vandrerhjem helt ned i omkring 300 NOK per natt. Å bo i Oxford sentrum er som regel dyrere enn dersom du bor litt utenfor bykjernen.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Oxford?

Oxford er en vakker by året rundt, med deilige sommertemperaturer og sommeren og koselige julemarkeder om vinteren. Dersom du ønsker å oppleve å bo en natt på universitetsområdet, bør du besøke byen om sommeren.

Kan man reise til Oxford på budsjett?

Dersom du reiser på budsjett, bør du velge et billig hotell i Oxford, eller et overnattingssted som ligger litt i utkanten. Dra nytte av å besøke de collegene som er gratis, og bruk ellers dagene på å rusle rundt i byens koselige gater og langs kanalene.

De beste transportmidlene i Oxford

Det er et bredt bussnettverk i Oxford som kan ta deg til de viktigste stedene i og rundt byen. I tillegg er både sykkel og taxi vanlige fremkomstmidler her.

Må man ha med adapter til Oxford?

I England har de andre strømuttak enn i Norge, så du må ha med deg adapter som passer til 240V 50Hz for å bruke elektrisk utstyr i Oxford.

Hvor mye bør man gi i tips i Oxford?

I England er ofte en «Discretionary Service Charge» bakt inn i restaurantregningen. I motsatt fall kan du gjerne tipse 10-12 %. Det er vanlig å runde opp til nærmeste pund i taxier.

Er det trygt å reise til Oxford?

England regnes generelt som en trygg turistdestinasjon, og det er lite gatekriminalitet i Oxford. Imidlertid bør du, som i alle byer, passe ekstra godt på verdisaker i folkemengder.


Hvor mye koster et hotell i Oxford per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Oxford med høy kvalitet til lave priser
4 stjerner og oppover
The Randolph Hotel, by Graduate Hotels
1# Mest populære

The Randolph Hotel, by Graduate Hotels

8,2

2 677 kr

Vis hotelltilbud
Jurys Inn Oxford
Beste verdi

Jurys Inn Oxford

8,3

908 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Oxford

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Oxford
Jurys Inn Oxford

Jurys Inn Oxford

8,3

908 kr

Vis hotelltilbud
The Randolph Hotel, by Graduate Hotels

The Randolph Hotel, by Graduate Hotels

8,2

2 677 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Oxford

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Jurys Inn Oxford

Jurys Inn Oxford

8,3

908 kr

Vis hotelltilbud
The Randolph Hotel, by Graduate Hotels

The Randolph Hotel, by Graduate Hotels

8,2

2 677 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Oxford?

Du kan finne mange ulike typer overnatting i Oxford, alt fra kanalbåter til luksushoteller. Dersom du besøker byen om sommeren, kan du til og med bo på universitetsområdet! Et hotell i Oxford sentrum kan være relativt dyrt, og hvis du ønsker å spare penger, kan du med fordel se etter overnattingssteder litt i utkanten av sentrum. Dette er spesielt populært blant backpackere. Et av disse stedene er Jericho, et rolig nabolag 20 minutters gange fra Radcliffe Square. Alle nabolagene i Oxford har sitt eget sett med butikker og restauranter, så du trenger heller ikke å gå inn til sentrum for hvert måltid. Dersom du ønsker å bo nærmere den vakre naturen i området for en mer romantisk opplevelse med din kjære, finner du flere overnattingssteder hele veien fra Oxford og nordover mot det idylliske naturreservatet Cotswolds. Hos momondo kan du enkelt finne og sammenligne ulike overnattingssteder i Oxford og i nærområdet for å finne stedet som passer best for deg og din familie eller reisefølge.


Om Oxford

I Oxford er det mye å se og oppleve. En av de mest åpenbare tingene du bør gjøre mens du er i denne vakre universitetsbyen, er å utforske noen av University of Oxfords 38 ulike høyskoler. Videre bør du ta turen opp til universitetets kirketårn på High Street, for å få den beste utsikten over Oxford. Det naturhistoriske museet er også vel verdt et besøk, og når du først er der bør du også ta turen innom Pitt Rivers museum som ligger rett ved siden av. Dersom du er tørst, kan du få deg en øl på puben Eagle & Child, som er kjent som stamstedet til både C.S. Lewis og J.R.R. Tolkien. Deretter kan du ta turen til stedene som inspirerte Harry Potter-filmene, blant annet til Christ Church’s Dining Hall som inspirerte Galtvorts mathall. Etter en lang dag kan du slappe av i en av de vakre, grønne lungene i byen, gjerne i Oxfords botaniske hage, eller ta en spasertur langs kanalen. (Priser sjekket 18/03/2019).


Reiseinformasjon for Oxford

Hvor mange dager tilbringer folk i Oxford?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 2 netter i Oxford.

Hvor mye koster et hotell i Oxford?

Hoteller i Oxford har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 086 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Oxford?

Prisene på hotellrom i Oxford kan være hele 238 kr % lavere i mai. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Oxford?

Prisene på hotellrom i Oxford vil være på sitt laveste på tirsdag, og på sitt høyeste på torsdag.

Hvor mye koster et hostell i Oxford?

Hosteller i Oxford (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 726 kr per person, per natt. Dette er 359 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Oxford.

Hvilke severdigheter er populære i august basert på været i Oxford?

Med forventninger om generelt lite regn (62 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 17 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Oxford tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området. Hvis man tar været i løpet av august med i betraktning, er Big Ben en attraksjon det er verdt å ta turen til i nærheten av Oxford.