Fly Europa Danmark Aarhus

Finn billige fly til Aarhus

Tur/retur
Økonomi
Washington (WAS)
Aarhus (AAR)
søn.. 18.4.
søn.. 25.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Aarhus

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Aarhus fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Aarhus

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Aarhus

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Billund (BLL)

Vanligvis er flyvninger til Aarhus fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Billund, som i gjennomsnitt koster 1 249 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL AARHUS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Aarhus koster i gjennomsnitt kun 1 867 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL AARHUS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust44 % dyrereDet koster ca. 3 283 kr for flyvninger til Aarhus fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL AARHUS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember200 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Aarhus fra Oslo Gardermoen flyplass i November enn noen annen måned

Når er det best å reise til Aarhus?

Den beste tiden å besøke Danmark på er om sommeren, og dette gjelder også Aarhus. Den sjarmerende byen er full av liv og mennesker fra mai til august, og det er mange aktiviteter og festivaler å ta del i. Prisene er følgende også høyere i denne perioden, men du kan sikre deg rimelig overnatting og billige flybilletter til Aarhus dersom du er ute i god tid med å bestille ferien din. Ellers er det gode muligheter for å finne billig fly til Aarhus dersom du reiser hit om høsten, og spesielt i oktober til desember er prisnivået lavere enn resten av året.

Hvilken flyvning til Aarhus er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Aarhus fra London for 218 kr. Dette er 92 % billigere enn de fleste flytilbudene til Aarhus. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Aarhus fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Aarhus?

Den billigste måneden å fly til Aarhus fra Norge på, er september. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 884 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Aarhus i løpet av september, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mai også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 960 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Aarhus?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Aarhus fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Aarhus for ca. 2 305 kr når du søker 60 dager før.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Aarhus?

Ifølge dataene våre er det fredag som er den billigste dagen når man skal fly til Aarhus fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på fredag, lå på 1 869 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en onsdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 2 459 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Aarhus.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Aarhus?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Aarhus vanlgivis er flyvningene med avgang kl. 12:00. Brukerne våre har funnet flyvninger til Aarhus kl. 12:00 for så lite som 1 865 kr. Flyvninger på ettermiddagen er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 2 813 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Aarhus?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Aarhus. Hvis du planlegger å fly til Aarhus, bør du vurdere å bestille flyvninger til Karup flyplass (69 km fra sentrum i Aarhus), Billund flyplass (80 km fra sentrum i Aarhus), Aalborg flyplass (106 km fra sentrum i Aarhus), Esbjerg flyplass (125 km fra sentrum i Aarhus), eller Sønderborg flyplass (135 km fra sentrum i Aarhus).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Aarhus?

Du kan finne tilbud for Aarhus flyplass for i gjennomsnitt 2 230 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Aarhus

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Aarhus som nylig ble funnet av brukere på momondo
SAS
4. jun.
16:55Oslo Gardermoen
18t 20m
1 stopp
11:15Aarhus
6. jun.
15:30Aarhus
13t 50m
1 stopp
05:20Oslo Gardermoen
2 537 kr
Finn lignende
SWISS
30. jun.
15:20Bergen Flesland
22t 35m
2 stopp
13:55Aarhus
14. jul.
02:30Aarhus
12t 05m
2 stopp
14:35Bergen Flesland
36 445 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Aarhus?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Aarhus

SAS er det eneste flyselskapet som flyr til Aarhus/Aarhus lufthavn direkte fra Oslo/Oslo Lufthavn, og flyturen tar omtrent en time hver vei. Alternativt kan du også fly fra Oslo/Torp Sandefjord lufthavn med et stopp i København. Dette tar alt fra tre til fem timer hver vei, avhengig av lengden på mellomlandingene.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Aarhus, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Aarhus ankommer du Aarhus/Aarhus lufthavn, og herfra kan du ta flybuss 925X til Aarhus sentrum. Turen tar omtrent 45-50 min til Aarhus Hovedbanegård, og stopper på utvalgte steder underveis. Bussen har en fleksibel bussplan som er tilpasset flytidene, så det er alltid en buss som venter på flyet ditt når du lander. Billetter koster 115 DKK (ca. 150 NOK) for voksne og pensjonister og 80 DKK (ca. 100 NOK) for barn. Alternativt kan du også forhåndsbestille privat transport fra flyplassen slik at en sjåfør venter på deg i ankomsthallen eller ta en av taxiene som står utenfor og venter.


Populære flybilletter til Aarhus

Finn dine flybilletter til Aarhus med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Aarhus
Raskeste flytid
18t 20m
Billigste pris
2 538 kr
Flyvninger fra Bergen til Aarhus
Raskeste flytid
22t 35m
Billigste pris
36 445 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Aarhus?

Det er enkelt å komme seg rundt i Aarhus, og det er et velutviklet bussnett i både sentrum og områdene rundt. Alternativt kan du leie egen bil, slik at du kan utforske både byen og de omkringliggende stedene, og dra på dagsturer når du selv ønsker det uten å være avhengig av rutetider. Du kan også leie bysykkel gratis her, og betaler kun 20 DKK (ca. 25 NOK) for å få løs sykkelen, som du får tilbake når sykkelen parkeres igjen. Aarhus er også veldig koselig å rusle rundt i, og det er flott å utforske den idylliske danske byen til fots.


Kan man reise til Aarhus uten pass eller visum?

Du trenger ikke visum for å reise til Danmark. Det er passfrihet i Norden, men pass er imidlertid det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet, og bør derfor alltid medbringes på reise. Alternativt kan det i noen tilfeller være tilstrekkelig å fremvise gyldig førerkort på reiser mellom nordiske land. Husk også å sjekke passets gyldighet før du flyr til Aarhus.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Aarhus?

Aarhus har et bredt utvalg av attraksjoner og severdigheter med noe for enhver – for moro og alvor, lek og læring, barn og voksne. Start for eksempel besøket ditt her med å se utover byen gjennom regnbuens farger på toppen av AroS. Deretter kan du dra tilbake i tid i Købstadmuseet Den Gamle By, eller besøke Moesgaard Museum som fokuserer på natur, kultur og arkitektur med utstillinger der mennesket er i sentrum.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Det er deilig å være norsk i Danmark, og dette gjelder i stor grad også for barn. Dra innom Tivoli Friheden for å oppleve en dag med fart og moro, bad i Havnebadet, dra til Legetøjsmuseet og se både marine dyr og pattedyr i Aqua Akvarium & Dyrepark.

Kan du drikke vann fra springen?

Det er helt trygt å drikke vann fra springen i Danmark.

Gir du tips?

I Danmark er ikke tips forventet, men det er likevel vanlig å avrunde regningen både på restauranter, i taxier og på hoteller dersom du får god service. (Priser sjekket 30/05/2019).


Fly Europa Danmark Aarhus
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse