Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Århus

Finn billige flyvninger til Århus fra 842 kr

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
lø. 2.3.
lø. 9.3.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Om fly til Århus

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Århus

Beste pris på enveisbillett

842 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 674 kr

Raskeste flytid

1t 15m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Århus fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 842 kr (Oslo Gardermoen til Aarhus).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Århus fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 674 kr (Oslo Gardermoen til Aarhus).
Den kjappeste flyvningen til Århus fra Norge tar 1t 15m (Oslo Gardermoen til Aarhus).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Århus, deriblant Scandinavian Airlines.

Århus flyinnsikt og trender

Se innsikt for Århus-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Århus?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Århus i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av februar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 2 001 kr.

Hvilken flyvning til Århus er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Århus fra Oslo for 779 kr. Dette er 82 % billigere enn de fleste flytilbudene til Århus. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Århus fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Århus?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Århus fra Norge en tirsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på tirsdag for så lite som 2 077 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Når du flyr på en mandag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 3 035 kr for en reise fra Norge til Århus.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Århus?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Århus vanlgivis er flyvningene med avgang kl. 12:00. Brukerne våre har funnet flyvninger til Århus kl. 12:00 for så lite som 2 232 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på ettermiddagen når prisene i gjennomsnitt ligger på 2 798 kr. Flyvninger til Århus fra Norge på ettermiddagen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Hvor lang tid tar det å fly til Århus?

Flyvningen fra Norge til Århus avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Billund (den mest populære flyplassen i Århus), er flytiden 1t 05m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Billund, er flytiden i snitt .

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Århus?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Århus fra Norge er 43 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 268 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Århus

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Århus fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Århus

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Århus

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til København (CPH)

Vanligvis er flyvninger til Århus fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til København Kastrup Copenhagen, som i gjennomsnitt koster 1 259 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ÅRHUS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar31 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Århus koster i gjennomsnitt kun 1 569 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ÅRHUS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember24 % dyrereDet koster ca. 2 812 kr for flyvninger til Århus fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ÅRHUS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai525 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Århus fra Oslo Gardermoen flyplass i mai enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Århus

Den beste tiden å besøke Danmark på er om sommeren, og dette gjelder også Aarhus. Den sjarmerende byen er full av liv og mennesker fra mai til august, og det er mange aktiviteter og festivaler å ta del i. Prisene er følgende også høyere i denne perioden, men du kan sikre deg rimelig overnatting og billige flybilletter til Aarhus dersom du er ute i god tid med å bestille ferien din. Ellers er det gode muligheter for å finne billig fly til Aarhus dersom du reiser hit om høsten, og spesielt i oktober til desember er prisnivået lavere enn resten av året.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Århus?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Århus. Hvis du planlegger å fly til Århus, bør du vurdere å bestille flyvninger til Karup flyplass (69 km fra sentrum i Århus), Odense Hans Christian Andersen flyplass (76 km fra sentrum i Århus), Billund flyplass (80 km fra sentrum i Århus), Aalborg flyplass (106 km fra sentrum i Århus), eller Esbjerg flyplass (125 km fra sentrum i Århus).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Århus?

Du kan finne tilbud for Aalborg flyplass for i gjennomsnitt 2 040 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Aarhus flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Aarhus flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Aarhus flyplass fra flyvninger?

Fra og med februar 2024, er det 1 tilbydere å velge mellom Aarhus flyplass flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Aarhus flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Aarhus flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Aarhus flyplass?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Aarhus flyplass, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Aarhus flyplass. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Århus

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Århus som nylig ble funnet av brukere på momondo
Scandinavian Airlines
27. mar.
OSL18:55Oslo Gardermoen
14t 15m
1 stopp
AAR09:10Aarhus
3. apr.
AAR21:40Aarhus
11t 30m
1 stopp
OSL09:10Oslo Gardermoen
1 674 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
27. mar.
OSL18:55Oslo Gardermoen
14t 15m
1 stopp
AAR09:10Aarhus
3. apr.
AAR21:40Aarhus
13t 40m
2 stopp
OSL11:20Oslo Gardermoen
1 769 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
27. mai
BGO17:40Bergen Flesland
3t 30m
1 stopp
AAR21:10Aarhus
31. mai
AAR18:10Aarhus
3t 10m
1 stopp
BGO21:20Bergen Flesland
1 906 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
27. mar.
OSL18:30Oslo Gardermoen
14t 40m
2 stopp
AAR09:10Aarhus
3. apr.
AAR21:40Aarhus
19t 35m
2 stopp
OSL17:15Oslo Gardermoen
1 990 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
27. mai
BGO13:05Bergen Flesland
8t 05m
2 stopp
AAR21:10Aarhus
31. mai
AAR18:10Aarhus
3t 10m
1 stopp
BGO21:20Bergen Flesland
2 022 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
9. apr.
OSL08:45Oslo Gardermoen
1t 15m
AAR10:00Aarhus
11. apr.
AAR16:15Aarhus
6t 10m
1 stopp
OSL22:25Oslo Gardermoen
2 022 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Århus

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Århus, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
3. apr.
OSL09:25Oslo Gardermoen
6t 20m
1 stopp
AAR15:45Aarhus
Scandinavian Airlines
3. apr.
OSL21:50Oslo Gardermoen
17t 20m
2 stopp
AAR15:10Aarhus
Scandinavian Airlines
3. apr.
OSL19:55Oslo Gardermoen
1t 15m
AAR21:10Aarhus
1 264 kr
Finn lignende

Slik kommer du deg rundt omkring i Århus

Det er enkelt å komme seg rundt i Aarhus, og det er et velutviklet bussnett i både sentrum og områdene rundt. Alternativt kan du leie egen bil, slik at du kan utforske både byen og de omkringliggende stedene, og dra på dagsturer når du selv ønsker det uten å være avhengig av rutetider. Du kan også leie bysykkel gratis her, og betaler kun 20 DKK (ca. 25 NOK) for å få løs sykkelen, som du får tilbake når sykkelen parkeres igjen. Aarhus er også veldig koselig å rusle rundt i, og det er flott å utforske den idylliske danske byen til fots.


Visumkrav for Århus

Du trenger ikke visum for å reise til Danmark. Det er passfrihet i Norden, men pass er imidlertid det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet, og bør derfor alltid medbringes på reise. Alternativt kan det i noen tilfeller være tilstrekkelig å fremvise gyldig førerkort på reiser mellom nordiske land. Husk også å sjekke passets gyldighet før du flyr til Aarhus.


De beste tingene å se og gjøre i Århus

Hva bør du se i Aarhus?

Aarhus har et bredt utvalg av attraksjoner og severdigheter med noe for enhver – for moro og alvor, lek og læring, barn og voksne. Start for eksempel besøket ditt her med å se utover byen gjennom regnbuens farger på toppen av AroS. Deretter kan du dra tilbake i tid i Købstadmuseet Den Gamle By, eller besøke Moesgaard Museum som fokuserer på natur, kultur og arkitektur med utstillinger der mennesket er i sentrum.

Kan du drikke vann fra springen?

Det er helt trygt å drikke vann fra springen i Danmark.

Gir du tips?

I Danmark er ikke tips forventet, men det er likevel vanlig å avrunde regningen både på restauranter, i taxier og på hoteller dersom du får god service.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Århus?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Kan jeg finne flyreiser til Århus med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Århus med denne policyen.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Århus?

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Århus. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Århus akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Århus nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Århus og gi deg beskjed når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Århus på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Århus.

Populære flyvninger til Århus
Populære ruter i henhold til søk den siste dagen på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Flyvning til Århus
1 voksen
lø. 2.3.
lø. 9.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post