Finn billige fly til Salzburg

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Salzburg

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Salzburg

Beste pris på tur/retur-billett

2 357 kr

Raskeste flytid

5t 25m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Salzburg fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 357 kr (Stavanger Sola til Salzburg Wolfgang A Mozart).
Den kjappeste flyvningen til Salzburg fra Norge tar 5t 25m (Stavanger Sola til Salzburg Wolfgang A Mozart).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Salzburg, deriblant Lufthansa, KLM og Scandinavian Airlines.

Salzburg flyinnsikt og trender

Se innsikt for Salzburg-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Salzburg?

Hvis du ikke kan fly til Salzburg i mars, er Januar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Salzburg i Januar ligger i gjennomsnitt på 2 217 kr.

Hvilken flyvning til Salzburg er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Salzburg for 772 kr/person, noe som er 84 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Salzburg. Du kan finne den billigste prisen til Salzburg fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
See prices from:

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Salzburg?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Salzburg 23 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Salzburg med en gjennomsnittspris på 3 400 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Salzburg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Salzburg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Salzburg

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Salzburg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Salzburg (SZG)

Vanligvis er flyvninger til Salzburg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Salzburg Wolfgang A Mozart, som i gjennomsnitt koster 3 400 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SALZBURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars37 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Salzburg koster i gjennomsnitt kun 2 152 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SALZBURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust33 % dyrereDet koster ca. 4 520 kr for flyvninger til Salzburg fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SALZBURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar659 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Salzburg fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Salzburg

Våren er en vakker tid å fly til Salzburg på. Byen er i full blomst, snøen pryder toppene av Alpene og du kan nyte konserter med klassisk musikk rundt påske. Det er dessuten ganske billig å reise til Salzburg på denne tiden, så sant du unngår skoleferiene. Sommeren er den rette tiden for musikkfestivaler, og høysesong for å utforske den billedskjønne byen er i juli-august. Du kan få ganske billige flybilletter til Salzburg tur-retur om du reiser om høsten. Temperaturene er ganske milde og landskapet er et fyrverkeri av farger. Den beste tiden for å finne billige fly til Salzburg er derimot om vinteren, unntatt desember.

Linz Hoersching flyplass, Innsbruck Kranebitten flyplass eller Klagenfurt flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Salzburg.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Salzburg, er vanligvis Innsbruck Kranebitten flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 4 011 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Salzburg

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Salzburg som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
12. feb.
SVG07:35Stavanger Sola
21t 15m
1 stopp
SZG04:50Salzburg Wolfgang A Mozart
19. feb.
SZG05:30Salzburg Wolfgang A Mozart
7t 55m
1 stopp
SVG13:25Stavanger Sola
2 357 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. jan.
SVG02:00Stavanger Sola
14t 05m
2 stopp
SZG16:05Salzburg Wolfgang A Mozart
25. jan.
SZG07:50Salzburg Wolfgang A Mozart
8t 45m
1 stopp
SVG16:35Stavanger Sola
2 476 kr
Finn lignende
Norwegian
21. jan.
SVG02:00Stavanger Sola
14t 05m
2 stopp
SZG16:05Salzburg Wolfgang A Mozart
25. jan.
SZG07:50Salzburg Wolfgang A Mozart
19t 05m
2 stopp
SVG02:55Stavanger Sola
2 682 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. des.
SVG08:25Stavanger Sola
20t 40m
2 stopp
SZG05:05Salzburg Wolfgang A Mozart
4. des.
SZG06:25Salzburg Wolfgang A Mozart
21t 05m
2 stopp
SVG03:30Stavanger Sola
2 930 kr
Finn lignende
Lufthansa
12. feb.
SVG06:30Stavanger Sola
11t 05m
2 stopp
SZG17:35Salzburg Wolfgang A Mozart
19. feb.
SZG05:30Salzburg Wolfgang A Mozart
7t 55m
1 stopp
SVG13:25Stavanger Sola
3 060 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. jan.
SVG02:00Stavanger Sola
27t 35m
3 stopp
SZG05:35Salzburg Wolfgang A Mozart
25. jan.
SZG07:50Salzburg Wolfgang A Mozart
9t 00m
2 stopp
SVG16:50Stavanger Sola
3 190 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Salzburg

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Salzburg, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian
Norwegian
SVGStavanger Sola
7t 40m
SZGSalzburg Wolfgang A Mozart

Andre kabinklasser for flyvninger til Salzburg

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Salzburg

Hvilke flyselskaper flyr til Salzburg?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Salzburg

Hvilke flyselskaper flyr til Salzburg?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Salzburg from Norge are Lufthansa, KLM, Norwegian and Austrian Airlines. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med KLM til Salzburg

KLM flyr til Salzburg ca. 1 gang i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med KLM, men det er funnet priser helt nede i 3 200 kr fra Bergen Flesland til Salzburg. KLM har fått en score på 7,6/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med Lufthansa til Salzburg

E annet populært valg for fly til Salzburg, er Lufthansa (7,2/10, 401 vurderinger). De fleste flyvninger med Lufthansa som lander i Salzburg, ankommer fra Frankfurt am Main, men det finnes 10 flyvninger med Lufthansa til Salzburg fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med Lufthansa på momondo denne uken, lå på 1 696 kr (Bergen Flesland til Salzburg, tur/retur).


Flyplasser nære Salzburg

Under finner du alle flyplassene i Salzburg sammen med avstanden til sentrum

Det går hyppige to fra flyplassen i Salzburg til både sentrum og hovedtogstasjonen. Det er også mulig å ta buss. Bussnummer 2 går hvert 10-20 minutt i hverdager og hvert 20 min på søndager og helligdager. Bussturen tar ikke mer enn 25 min. Bussnummer 10 går hvert 10 min mandag-lørdag. Den er litt raskere og det tar ikke mer enn 15 min inn til byen. Enkeltbilletter koster 2-3 EUR (20-30 NOK) og kan kjøpes på billettautomat, direkte fra sjåføren eller i kiosken «Newscorner» inne på flyplassen. Taxier bruker også 15-20 minutter fra flyplassen til sentrum, og du finner holdeplassen rett utenfor terminalen. Foretrekker du å kjøre egen bil? Flere leiebilselskaper holder til ved parkeringsplassen, tvers ovenfor terminalen. Du kan ta videre buss og tog til andre deler av Salzburg og nærliggende byer når du har kommet deg inn til sentrum. Det anbefales å bestille i forkant på nett for å få et godt pristilbud. Leiebil er en god løsning for deg som ønsker å utforske det vakre landskapet i Østerrike nærmere og ha Salzburg som base.


Populære flybilletter til Salzburg

Finn dine flybilletter til Salzburg med disse populære rutene
Flyvninger fra Stavanger til Salzburg
Raskeste flytid7t 40m
Laveste pris2 357 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Salzburg

Salzburg er en vakker by som ser ut som om den er hentet rett ut av et eventyr, og det er en spektakulær opplevelse å utforske området med sykkel. Det går sykkelstier i omtrent enhver retning, inkludert langs elven Salzach. Det finnes flere steder du kan leie både vanlig og elektrisk sykkel. Det anbefales også utforske sentrum til fots og ta deg tid til å nyte den fascinerende arkitekturen. Skulle du bli lei i beina eller bo på et hotell utenfor byen, går det mange busser rundt i nærområdet som er ganske billige. Du kan kjøpe en enkeltbillett av sjåføren for ca. 2-3 EUR (20-30 NOK) eller en døgnbillett for 5-6 EUR (50-60 NOK). Det er også mulig å kjøpe en ukesbillett for 16 EUR (160 NOK), noe som er en glimrende løsning om du har mange dager med sightseeing og utflukter foran deg. Et annet alternativ er å kjøpe minst fem enkeltbilletter om gangen, da koster det i så fall ca. 2 EUR (20 NOK) per billett. Det kjører også såkalte «buss-taxier» rundt i byen for 4-5 EUR (40-50 NOK) per tur. Bussene har faste ruter og slipper passasjerer av og på langs veien.


Visumkrav for Salzburg

Du kan ikke fly til Salzburg eller andre steder i Østerrike uten pass. Det er viktig at passet er gyldig så lenge du befinner deg i Østerrike. Du trenger derimot ikke visum for å reise til Salzburg, så lenge du ikke skal oppholde deg i Østerrike i mer enn tre måneder.


Start planleggingen av reisen til Salzburg


De beste tingene å se og gjøre i Salzburg

Hva bør oppleves i Salzburg?

Salzburg er kjent for sine praktfulle slott og festninger. Hohensalzburg, Mirabell-slottet Salzburg Cathedral fortjener alle en plass på må-se listen din.

Aktiviteter og opplevelser med barn

En tur med taubanen opp til festningen Hohensalzburg pleier å være gøy for både voksne og barn. Ikke bare er turen opp en opplevelse i seg selv, men den eldgamle festningen kommer nok til å sette fantasien til de minste i kok. Undres hvordan det var å bo her for 1000 år siden?

Bør jeg gi tips?

Du bør gi ca. 10 % til taxisjåføren, men du trenger bare å runde opp summen på restauranter. Tips pleier nemlig å være inkludert i regningen.


Finn fly til andre byer i Østerrike

Salzburg har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Salzburg når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Salzburg, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Salzburg med denne policyen.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Salzburg.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Salzburg, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Salzburg og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.