Finn billig fly til Israel

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

De billigste flyvningene til byer i Israel

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Israel fra Norge
Tel Aviv
Tel Aviv

Nyttig informasjon om flyvningen din til Israel

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Israel
 • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Israel?

  Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Israel. Den mest populære byen å reise til i Israel er Tel Aviv, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 289 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Israel er Eilat og Haifa.

 • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Israel?

  De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Israel koster:
  253 kr per person med LOT
  602 kr per person med Aegean Airlines
  603 kr per person med Wizz Air


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Israel

Finn flyvninger til disse populære byene i Israel fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Israel

Disse rutene har de billigste flyvningene til Israel som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloTel Aviv494 kr
StavangerTel Aviv1 875 kr
BergenTel Aviv2 710 kr
TromsøTel Aviv4 167 kr
KristiansandTel Aviv4 337 kr
TrondheimTel Aviv5 019 kr
OsloEilat10 174 kr

En reise til Israel er en reise til Sørvest-Asia og middelhavskysten. I tillegg regnes dette landet som en del av Midtøsten. Landet grenser til Libanon, Syria, Palestina, Jordan og Egypt. Landet har en lang historie, til tross for at det ble opprettet som moderne stat i 1948. Israel kan by på både spennende religionshistorie, kulturtilbud, god mat, moderne byer og vakre strender. Dette er et folkerikt og vakkert land, med varmt middelhavsklima. Det betyr varme, tørre somre og milde vintre med en del nedbør. I tillegg er det ørkenklima sør i landet, der det er lite nedbør og varmt. Tel Aviv er også regnet av mange som hovedstaden, en moderne by der de fleste ambassader ligger, så vel som kulturtilbud og næringsliv. Byen er en av landets største, og ligger ved Middelhavet. Her bor det over 3 millioner mennesker og dette er en populær by å besøke for reisende til Israel. Reiser du til Tel Aviv, er det spesielt pent vær om sommeren, fra juni og til og med oktober. Da er det lite nedbør, rundt 25 grader eller mer og lange solrike dager. Når du skal fly til Israel kan høytider og ferier påvirke flypriser, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser på nett.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Israel?

Du kan fly til Israel fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Det er ingen direkteruter. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med Aeroflot, Brussels Airlines, Lufthansa eller Air Baltic. Da kan du lande ved Tel Aviv/Ben Gurion. SAS, Lufthansa, Finnair og SWISS flyr også mellom Bergen/Flesland og Tel Aviv/Ben Gurion, som regel med to mellomlandinger. Det er vanlig å mellomlande i byer som München, København, Frankfurt og Amsterdam.

Når er det best å reise til Israel?

Med sine varme og solrike somre, er Israel perfekt å besøke i sommerhalvåret. Det er spesielt populært å reise til Tel Aviv, som både har byliv og strand i perfekt kombinasjon. Om sommeren ligger temperaturene gjennomsnittlig fra 24-30 grader om dagen og det er sjelden kaldt om kvelden. Da kan man tilbringe lange dager ved stranden, på en skikkelig solferie. Men det er også svært varmt om våren. I vårmånedene er det nemlig ofte hetebølger, som kan by på rundt 35 grader. Så dersom du vil starte sommeren ekstra tidlig, kan du fly til Tel Aviv for en forsmak på det varme været. Om vinteren er det mildt, og kan også være en fin tid å reise på dersom du heller vil oppleve bylivet, enn stranden. Da ligger temperaturene fra 9-17 grader, perfekt for sightseeing i den spennende, historiske byen full av kulturliv og severdigheter. Dersom du reiser hit om vinteren bør du være obs på at det kan regne en del. Alt i alt, er det vår og sommer som er de mest populære tidene å besøke Israel, og spesielt Tel Aviv, på. Lenger sør i landet er det varmere på grunn av ørkenklima, med mindre nedbør og høyere temperaturer enn resten av landet.

Hvor lang tid tar det å fly til Israel?

Skal du fly til Israel fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 7 timer og 20 minutter. Da lander du i Tel Aviv/Ben Gurion. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 9 timer og 35 minutter.

Kan man reise til Israel uten pass eller visum?

Du får et gratis turistvisum når du skal reise til Israel. Dette får du ved innreise til landet, og du trenger ikke ordne dette på forhånd av reisen. Men du må ha pass som er gyldig i minst seks måneder etter du skal reise ut av landet. Turistvisumet du får utdelt er gyldig i inntil tre måneder. Visumet er et kort som legges i passet ditt, så dette må du passe godt på under oppholdet.


Internasjonale flyreiser til Israel

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Tel Aviv
Raskeste flytid7t 40m
Billigst pris494 kr
Flyvninger fra Stavanger til Tel Aviv
Raskeste flytid20t 35m
Billigst pris1 875 kr
Flyvninger fra Bergen til Tel Aviv
Raskeste flytid15t 30m
Billigst pris2 710 kr
Flyvninger fra Tromsø til Tel Aviv
Raskeste flytid18t 05m
Billigst pris4 167 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Tel Aviv
Raskeste flytid11t 10m
Billigst pris4 337 kr
Flyvninger fra Trondheim til Tel Aviv
Raskeste flytid11t 45m
Billigst pris5 019 kr

Finn flyvninger til Israel

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Israel