Søk etter og finn billige fly til Israel

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 21.8.
sø. 28.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Israel

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Israel

Beste pris på enveisbillett

763 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 226 kr

Raskeste flytid

7t 15m

Opereres av

7 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Israel fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 763 kr (Oslo Torp Sandefjord til Tel Aviv Ben Gurion Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Israel fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 226 kr (Oslo Torp Sandefjord til Tel Aviv Ben Gurion Intl).
Den kjappeste flyvningen til Israel fra Norge tar 7t 15m (Oslo Gardermoen til Tel Aviv Ben Gurion Intl).
Det finnes 7 andre flyselskaper som flyr til Israel, deriblant Lufthansa, SWISS og airBaltic.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Israel? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Israel

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Israel fra Norge
Tel Aviv
Tel Aviv

Nyttig informasjon om flyvningen din til Israel

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Israel

Hvis du ønsker å fly til Israel for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som LOT, Ryanair og Aegean Airlines som henholdsvis har priser fra 287 kr, 491 kr og 682 kr.

Flyvningen fra Norge til Israel avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Tel Aviv Ben Gurion Intl (den mest populære flyplassen i Israel), er flytiden 7t 15m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Tel Aviv Ben Gurion Intl, er flytiden i snitt 8t 05m.

Det har blitt funnet flybilletter til Israel på momondo helt nede i 1 111 kr per billett nylig. Men, gjennomsnittprisen ligger vanligvis på 6 545 kr, og billetter til 6 224 kr eller under er en god pris på denne strekningen. 28 469 kr er den dyreste billetten vi har sett den siste uken, men du kan unngå å måtte betale dette, avhengig av hvilken flyplass du flyr fra, hvilket flyselskap du velger og hvor langt i forveien du bestiller billetter.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Israel

Finn flyvninger til disse populære byene i Israel fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Israel

Disse rutene har de billigste flyvningene til Israel som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloTel Aviv7t 15m1 226 kr
BergenTel Aviv8t 05m2 935 kr
TrondheimTel Aviv10t 45m3 987 kr
TromsøTel Aviv36t 30m4 567 kr
StavangerTel Aviv10t 40m5 069 kr
KristiansandTel Aviv16t 50m5 687 kr
OsloEilat15t 05m11 528 kr

De beste tingene å se og gjøre i Israel

Du kan fly til Israel fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Det er ingen direkteruter. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med Aeroflot, Brussels Airlines, Lufthansa eller Air Baltic. Da kan du lande ved Tel Aviv/Ben Gurion. SAS, Lufthansa, Finnair og SWISS flyr også mellom Bergen/Flesland og Tel Aviv/Ben Gurion, som regel med to mellomlandinger. Det er vanlig å mellomlande i byer som München, København, Frankfurt og Amsterdam.

Med sine varme og solrike somre, er Israel perfekt å besøke i sommerhalvåret. Det er spesielt populært å reise til Tel Aviv, som både har byliv og strand i perfekt kombinasjon. Om sommeren ligger temperaturene gjennomsnittlig fra 24-30 grader om dagen og det er sjelden kaldt om kvelden. Da kan man tilbringe lange dager ved stranden, på en skikkelig solferie. Men det er også svært varmt om våren. I vårmånedene er det nemlig ofte hetebølger, som kan by på rundt 35 grader. Så dersom du vil starte sommeren ekstra tidlig, kan du fly til Tel Aviv for en forsmak på det varme været. Om vinteren er det mildt, og kan også være en fin tid å reise på dersom du heller vil oppleve bylivet, enn stranden. Da ligger temperaturene fra 9-17 grader, perfekt for sightseeing i den spennende, historiske byen full av kulturliv og severdigheter. Dersom du reiser hit om vinteren bør du være obs på at det kan regne en del. Alt i alt, er det vår og sommer som er de mest populære tidene å besøke Israel, og spesielt Tel Aviv, på. Lenger sør i landet er det varmere på grunn av ørkenklima, med mindre nedbør og høyere temperaturer enn resten av landet.

Skal du fly til Israel fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 7 timer og 20 minutter. Da lander du i Tel Aviv/Ben Gurion. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 9 timer og 35 minutter.

Du får et gratis turistvisum når du skal reise til Israel. Dette får du ved innreise til landet, og du trenger ikke ordne dette på forhånd av reisen. Men du må ha pass som er gyldig i minst seks måneder etter du skal reise ut av landet. Turistvisumet du får utdelt er gyldig i inntil tre måneder. Visumet er et kort som legges i passet ditt, så dette må du passe godt på under oppholdet.


Internasjonale flyreiser til Israel

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Tel Aviv
Raskeste flytid7t 15m
Laveste pris1 226 kr
Flyvninger fra Bergen til Tel Aviv
Raskeste flytid8t 05m
Laveste pris2 935 kr
Flyvninger fra Trondheim til Tel Aviv
Raskeste flytid10t 45m
Laveste pris3 987 kr
Flyvninger fra Stavanger til Tel Aviv
Raskeste flytid10t 40m
Laveste pris5 069 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Tel Aviv
Raskeste flytid16t 50m
Laveste pris5 687 kr
Flyvninger fra Tromsø til Tel Aviv
Raskeste flytid36t 30m
Laveste pris4 567 kr

Finn flyvninger til Israel

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Israel


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Israel for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Israel.

Prisvarsler for flyreiser til Israel er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Israel

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Israel

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.