Fly Europa Estland

Finn billig fly til Estland

søn.. 23.2.
søn.. 1.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til byer i Estland

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Estland

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Estland? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter
Tallinn
Katariina Käik
Eesti Vabaõhumuuseum
Kiek in de Kök
Pikk Hermann
Tallinna Loomaaed
Tartu
Tartu toomkirik
Estonian National Museum
Inglisild
Jaani Kirik
Tamme Stadium

Billige flybilletter til Estland

De billigste flyene til Estland funnet av brukere
Avgang Destinasjon Beste pris
Oslo Tallinn 559 kr
Bergen Tallinn 1 731 kr
Trondheim Tallinn 1 871 kr

Fly til Estland

Estland er det minste landet i Baltikum, og ligger ved kysten mot Finskebukta og Østersjøen. Estlands klima er ganske likt som her hjemme i Norge, med kalde vintre og milde somre. Det er en del nedbør, men det betyr ikke at du ikke kan reise på herlige ferier hit, enten det er for strandliv eller en bytur til hovedstaden Tallinn. I hovedstaden er det blant annet veldig gode shoppingmuligheter, så det er mange som reiser hit med tom koffert for å gjøre noen reale kupp. Tallinn har blitt en superpopulær ferieby, perfekt for en langhelg. Det er i tillegg kort reisevei, og mange direkteruter hit fra Oslo. Vil du oppdage mer av landet når du skal reise til Estland, kan du besøke en av de mange nasjonalparkene. I tillegg er det populært å reise til Pärnu som først og fremst er en spadestinasjon. Her er det også sandstrender. Så hvis du trenger å koble helt av, er dette et perfekt sted å besøke. Høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser for fly med hotell. Du kan reise hit hele året, men det er perfekt å reise om sommeren dersom du vil på stranden, eller før jul dersom du vil handle julegavene dine et annet sted enn hjemme.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Estland?

Du kan fly til Estland fra flere flyplasser i Norge, og det går en rekke direkteflyvninger til Tallinn. Du kan også fly til Tartu som ligger i innlandet, men da er det mellomlanding under reisen. Fra Oslo/Gardermoen kan du fly til Estlands hovedstad Tallinn direkte med Norwegian. Dette er både billig og raskt. LOT flyr også direkte mellom Norge og Estland. Fra Bergen/Flesland kan du fly med Finnair og SAS med en mellomlanding til Tallinn. Da mellomlander du som regel i Helsinki eller Stockholm. Fra Stavanger/Sola kan du også fly med Air Baltic, som oftest med en mellomlanding i Riga.

Når er det best å reise til Estland?

Du kan reise til Estland året rundt, spesielt hvis du skal på helgetur til Tallinn og for det meste har lyst til å sitte på koselige kaféer og restauranter, eller utforske butikker. Men værmessig er det anbefalt å reise mellom midten av april og oktober. Da er det mindre nedbør, og litt varmere i været. Om sommeren, rundt juli-august er det anbefalt å besøke spadestinasjonen Pärnu. Da kan du ligge på stranden og sole deg mellom spabehandlingene. En perfekt avslapningsreise! Det er også mange strender i Tallinn, som man bør besøke om sommeren. Dette er for eksempel Pirita Beach, der det er utsikt mot gamlebyen i Tallinn. Videre anbefales Stroomi Beach som er veldig familievennlig, og den rolige Kakumäe Beach. Høysesong for å dra på strandferie hit er fra juni-august. Da er det mange turister og lokale som drar til hovedstadens nærliggende strender. Da kan du regne med temperaturer på rundt 20 grader. Det er noe nedbør om sommeren også, men dersom det er regnvær kan man alltids bytte ut stranddagen med sightseeing eller rolige kafébesøk i hovedstadens sentrum som er kort vei unna. Estland er et perfekt sted å kombinere både strand og byliv når du skal reise på ferie.

Hvor lang tid tar det å fly til Estland?

Skal du fly til Estlands hovedstad Tallinn fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 1 time og 30 minutter. Det er altså en svært kort reise. Fra andre flyplasser, som fra Bergen/Flesland tar det fra omtrent 4 timer med mellomlanding. Det samme gjelder fra andre flyplasser i Norge som ofte har en mellomlanding i Helsinki, Stockholm, Riga eller Oslo på veien.

Kan man reise til Estland uten pass eller visum?

Når du skal reise til Estland trenger du ikke visum. Du bør ha med deg gyldig pass, fordi dette er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet som gjelder også i andre land. Passet trengs ofte for å sjekke inn på hoteller i utlandet.


Populære destinasjoner i Estland

Utforsk byene Estland som momondos brukere elsker

Internasjonale flyreiser til Estland

Sammenlign flyreiser til og fra de nærmeste flyplassene for å finne de beste prisene og avgangstidene
Flyvninger fra Oslo til Tallinn
Raskeste flytid
1t 30m
Billigste pris
559 kr
Flyvninger fra Bergen til Tallinn
Raskeste flytid
8t 15m
Billigste pris
1 731 kr
Flyvninger fra Trondheim til Tallinn
Raskeste flytid
9t 35m
Billigste pris
1 871 kr
Fly Europa Estland