Finn billig fly til Estland

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 1.10.
fr. 8.10.

De billigste flyvningene til byer i Estland

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Estland fra Norge
Tallinn
Tallinn

Nyttig informasjon om flyvningen din til Estland

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Estland
  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Estland?

    De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Estland koster:
    540 kr per person med LOT
    543 kr per person med airBaltic
    573 kr per person med Norwegian


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Estland? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Estland

Finn flyvninger til disse populære byene i Estland fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Estland

Disse rutene har de billigste flyvningene til Estland som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloTallinn575 kr
TrondheimTallinn1 681 kr
BergenTallinn2 401 kr

Estland er det minste landet i Baltikum, og ligger ved kysten mot Finskebukta og Østersjøen. Estlands klima er ganske likt som her hjemme i Norge, med kalde vintre og milde somre. Det er en del nedbør, men det betyr ikke at du ikke kan reise på herlige ferier hit, enten det er for strandliv eller en bytur til hovedstaden Tallinn. I hovedstaden er det blant annet veldig gode shoppingmuligheter, så det er mange som reiser hit med tom koffert for å gjøre noen reale kupp. Tallinn har blitt en superpopulær ferieby, perfekt for en langhelg. Det er i tillegg kort reisevei, og mange direkteruter hit fra Oslo. Vil du oppdage mer av landet når du skal reise til Estland, kan du besøke en av de mange nasjonalparkene. I tillegg er det populært å reise til Pärnu som først og fremst er en spadestinasjon. Her er det også sandstrender. Så hvis du trenger å koble helt av, er dette et perfekt sted å besøke. Høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser for fly med hotell. Du kan reise hit hele året, men det er perfekt å reise om sommeren dersom du vil på stranden, eller før jul dersom du vil handle julegavene dine et annet sted enn hjemme.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Estland?

Du kan fly til Estland fra flere flyplasser i Norge, og det går en rekke direkteflyvninger til Tallinn. Du kan også fly til Tartu som ligger i innlandet, men da er det mellomlanding under reisen. Fra Oslo/Gardermoen kan du fly til Estlands hovedstad Tallinn direkte med Norwegian. Dette er både billig og raskt. LOT flyr også direkte mellom Norge og Estland. Fra Bergen/Flesland kan du fly med Finnair og SAS med en mellomlanding til Tallinn. Da mellomlander du som regel i Helsinki eller Stockholm. Fra Stavanger/Sola kan du også fly med Air Baltic, som oftest med en mellomlanding i Riga.

Når er det best å reise til Estland?

Du kan reise til Estland året rundt, spesielt hvis du skal på helgetur til Tallinn og for det meste har lyst til å sitte på koselige kaféer og restauranter, eller utforske butikker. Men værmessig er det anbefalt å reise mellom midten av april og oktober. Da er det mindre nedbør, og litt varmere i været. Om sommeren, rundt juli-august er det anbefalt å besøke spadestinasjonen Pärnu. Da kan du ligge på stranden og sole deg mellom spabehandlingene. En perfekt avslapningsreise! Det er også mange strender i Tallinn, som man bør besøke om sommeren. Dette er for eksempel Pirita Beach, der det er utsikt mot gamlebyen i Tallinn. Videre anbefales Stroomi Beach som er veldig familievennlig, og den rolige Kakumäe Beach. Høysesong for å dra på strandferie hit er fra juni-august. Da er det mange turister og lokale som drar til hovedstadens nærliggende strender. Da kan du regne med temperaturer på rundt 20 grader. Det er noe nedbør om sommeren også, men dersom det er regnvær kan man alltids bytte ut stranddagen med sightseeing eller rolige kafébesøk i hovedstadens sentrum som er kort vei unna. Estland er et perfekt sted å kombinere både strand og byliv når du skal reise på ferie.

Hvor lang tid tar det å fly til Estland?

Skal du fly til Estlands hovedstad Tallinn fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 1 time og 30 minutter. Det er altså en svært kort reise. Fra andre flyplasser, som fra Bergen/Flesland tar det fra omtrent 4 timer med mellomlanding. Det samme gjelder fra andre flyplasser i Norge som ofte har en mellomlanding i Helsinki, Stockholm, Riga eller Oslo på veien.

Kan man reise til Estland uten pass eller visum?

Når du skal reise til Estland trenger du ikke visum. Du bør ha med deg gyldig pass, fordi dette er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet som gjelder også i andre land. Passet trengs ofte for å sjekke inn på hoteller i utlandet.


Internasjonale flyreiser til Estland

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Tallinn
Raskeste flytid1t 25m
Billigst pris575 kr
Flyvninger fra Trondheim til Tallinn
Raskeste flytid6t 15m
Billigst pris1 681 kr
Flyvninger fra Bergen til Tallinn
Raskeste flytid7t 20m
Billigst pris2 401 kr

Finn flyvninger til Estland

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Estland