Finn billige fly til Cork

1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 3.10.
ti. 10.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Cork flyinnsikt og trender

Se innsikt for Cork-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Cork?

mai er også et godt alternativ når du skal reise til Cork med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 674 kr fra Norge.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Cork?

Hvor lang tid tar det å fly til Cork?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Cork (Shannon), kan du regne med en flytid på henholdsvis og 16t 05m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Cork?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Cork på, er 28 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 524 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Cork

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Cork fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Cork

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Cork

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Cork (ORK)

Vanligvis er flyvninger til Cork fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Cork Intl, som i gjennomsnitt koster 2 524 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CORK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar35 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Cork koster i gjennomsnitt kun 1 663 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CORK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli58 % dyrereDet koster ca. 4 003 kr for flyvninger til Cork fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CORK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust627 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Cork fra Oslo Gardermoen flyplass i august enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Cork

Hvor lang tid tar det å fly til Cork?

Det tar rundt 6 timer fra Oslo lufthavn Gardermoen til Cork Airport i Irland, med en mellomlanding. Fra Norges nest største flyplass Bergen Flesland, tar det i snitt 5 timer og 30 minutter til Cork flyplass. Om du heller reiser fra Stavanger Sola lengre sør, er forventet flytid beregnet til litt over 5 timer. Fra Trondheim Værnes i Midt-Norge, tar det rundt 7 timer til Cork, og fra Bodø flyplass litt lengre nord, vil en gjennomsnittlig flyreise ta 7 timer og 30 minutter til Irland og Cork. Tar du turen fra Tromsø i Nord-Norge, vil hele turen ta 8 timer i gjennomsnitt. Du finner flere flytilbud til Cork og andre steder, samt billige flybilletter hos Momondo.

Hvor kan du fly direkte til Cork fra?

Du kan fly direkte til Cork fra flere av de største europeiske flyplassene, som London Heathrow, London Gatwick, Amsterdam Schiphol, Paris Charles de Gaulle med flere. Dette betyr at du enkelt kommer deg til Cork, ved å bytte fly ved en av de store europeiske flyplassene, som alle er tett forbundet til Norge gjennom en rekke ukentlige avganger. Hvis du starter din reise ved Bergen Flesland for eksempel, kommer du deg hurtig til Amsterdam Schiphol, og det samme gjelder for reisende fra både Stavanger Sola og Trondheim Værnes, som alle har daglige avganger til den nederlandske hovedstaden.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Cork?

De som skal fly til Cork kan potensielt finne bedre priser for Milltown (Kerry) Kerry flyplass (79 km fra sentrum i Cork), Shannon flyplass (94 km fra sentrum i Cork), Waterford flyplass (100 km fra sentrum i Cork), eller Galway flyplass (159 km fra sentrum i Cork), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Cork Intl flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Cork Intl flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Cork Intl flyplass fra flyvninger?

Antall tilbydere fra Cork Intl flyplass flyvninger er 1 fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Cork Intl flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Cork Intl flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Cork Intl flyplass?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Cork Intl flyplass, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Cork Intl flyplass. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Hvilke flyselskaper flyr til Cork?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Cork

Hvilke flyselskaper flyr til Cork?

Flyvninger med KLM til Cork

Det går 7 fly med KLM til Cork under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Amsterdam Schiphol, og den beste billettprisen med KLM som er funnet på momondo, kostet 2 582 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Stavanger Sola til Cork). KLM har en score på 7,5 basert på 355 brukervurderinger på momondo.


Visumkrav for Cork

Hvilke pass- eller visumkrav gjelder når man besøker Cork?

Det er ikke noe krav om visum for norske borgere, eller andre reisende fra EU-land som vil besøke Cork og Irland. Det er likevel anbefalt å medbringe et gyldig pass, med minst seks måneders gyldighet ved avreisetidspunktet.


Start planleggingen av reisen til Cork


De beste tingene å se og gjøre i Cork

Hva kan du se og gjøre i Cork?

Cork er kjent for sitt koselige bysentrum, med et bredt utvalg av hyggelige spisesteder, kirker og historiske museer. For den kunstinteresserte, burde Crawford Kunstgalleri stå på menyen. Dette stedet er hjem til noen av Irlands største kunstnere, og har et enormt mangfold når det gjelder kunst. Sjekk også ut den vakre og storslåtte St Fin Barre katedralen, som er dedikert til munken med samme navn. Du finner et kloster tilknyttet katedralen, og dette er en opplevelse alle besøkende til byen bør få med seg. Cork er også viden kjent for sine gode restauranter og matkultur. I gatene rundt katedralen, finnes det flere utmerkede spisesteder, som Captain Americas Cookhouse and Bar, som serverer nydelige burgere, kyllingvinger og amerikanske klassikere. Et kult sted, med en særegen atmosfære som er perfekt for større grupper. Greenes Restaurant er stedet for deg som ser etter en eksklusiv restaurant med topp råvarer fra Middelhavet. Her finner du et solid utvalg av vin og annen drikke, som passer perfekt til en romantisk helaften. For irsk mat av beste sort, er Jacques et særdeles populært valg. Her får du irske klassiskere servert i et sjarmerende og hyggelig lokale. Liberty Grill like ved, er også glimrende for alle som liker lette og friske salater.


Finn fly til andre byer i Irland

Cork har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Cork?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Cork på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Cork som passer deg.

Kan jeg finne flyreiser til Cork med fleksible bestillingsregler på momondo?

Alle flysøk til Cork på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Cork?

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Cork. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Cork akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja. momondo kan spore flypriser for Cork og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


En enklere måte å administrere reisen til Cork på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.