Finn billige fly til Cork

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 4.7.
ma. 11.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Cork

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Cork fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Cork

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Cork

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Cork (ORK)

Vanligvis er flyvninger til Cork fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Cork Intl, som i gjennomsnitt koster 2 423 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CORK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar75 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Cork koster i gjennomsnitt kun 558 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CORK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli149 % dyrereDet koster ca. 5 535 kr for flyvninger til Cork fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CORK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar771 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Cork fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Cork?

Det tar rundt 6 timer fra Oslo lufthavn Gardermoen til Cork Airport i Irland, med en mellomlanding. Fra Norges nest største flyplass Bergen Flesland, tar det i snitt 5 timer og 30 minutter til Cork flyplass. Om du heller reiser fra Stavanger Sola lengre sør, er forventet flytid beregnet til litt over 5 timer. Fra Trondheim Værnes i Midt-Norge, tar det rundt 7 timer til Cork, og fra Bodø flyplass litt lengre nord, vil en gjennomsnittlig flyreise ta 7 timer og 30 minutter til Irland og Cork. Tar du turen fra Tromsø i Nord-Norge, vil hele turen ta 8 timer i gjennomsnitt. Du finner flere flytilbud til Cork og andre steder, samt billige flybilletter hos Momondo.

Du kan fly direkte til Cork fra flere av de største europeiske flyplassene, som London Heathrow, London Gatwick, Amsterdam Schiphol, Paris Charles de Gaulle med flere. Dette betyr at du enkelt kommer deg til Cork, ved å bytte fly ved en av de store europeiske flyplassene, som alle er tett forbundet til Norge gjennom en rekke ukentlige avganger. Hvis du starter din reise ved Bergen Flesland for eksempel, kommer du deg hurtig til Amsterdam Schiphol, og det samme gjelder for reisende fra både Stavanger Sola og Trondheim Værnes, som alle har daglige avganger til den nederlandske hovedstaden.

februar er også et godt alternativ når du skal reise til Cork med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 637 kr fra Norge.

De som skal fly til Cork kan potensielt finne bedre priser for Milltown (Kerry) Kerry flyplass (79 km fra sentrum i Cork), Shannon flyplass (94 km fra sentrum i Cork), Waterford flyplass (100 km fra sentrum i Cork), eller Galway flyplass (159 km fra sentrum i Cork), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for Milltown (Kerry) Kerry flyplass for i gjennomsnitt 450 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Cork?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Cork

Hvilke flyselskaper flyr til Cork?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Cork from Norge are KLM and Ryanair. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med KLM til Cork

Det går 13 fly med KLM til Cork under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Amsterdam Schiphol, og den beste billettprisen med KLM som er funnet på momondo, kostet 1 884 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Bergen Flesland til Cork). KLM har en score på 7,7 basert på 133 brukervurderinger på momondo.


Flyplasser nære Cork

Under finner du alle flyplassene i Cork sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Cork?

Når det gjelder transport inn til byen, kjører rute 225 jevnlig mellom sentrum av Cork og flyplassen. Det er også mulig å benytte seg av rute 236, som er en daglig rute mellom Cork og flyplassen med flere stopp underveis. Det lokale transportselskapet kjører også rute 226, som jevnlig går mellom Cork flyplass og sentrum av byen. For den som heller foretrekker større beinplass og en mer privat opplevelse, finnes det en rekke forskjellige drosjer ventende utenfor terminalområdet, som tar deg inn til hjertet av Cork på et blunk. Flyplassen ligger kun noen få kilometer unna sentrum av byen, og flere av drosjene har faste priser for reisende som skal inn til byen.


Visumkrav for Cork

Det er ikke noe krav om visum for norske borgere, eller andre reisende fra EU-land som vil besøke Cork og Irland. Det er likevel anbefalt å medbringe et gyldig pass, med minst seks måneders gyldighet ved avreisetidspunktet.


Start planleggingen av reisen til Cork


De beste tingene å se og gjøre i Cork

Cork er kjent for sitt koselige bysentrum, med et bredt utvalg av hyggelige spisesteder, kirker og historiske museer. For den kunstinteresserte, burde Crawford Kunstgalleri stå på menyen. Dette stedet er hjem til noen av Irlands største kunstnere, og har et enormt mangfold når det gjelder kunst. Sjekk også ut den vakre og storslåtte St Fin Barre katedralen, som er dedikert til munken med samme navn. Du finner et kloster tilknyttet katedralen, og dette er en opplevelse alle besøkende til byen bør få med seg. Cork er også viden kjent for sine gode restauranter og matkultur. I gatene rundt katedralen, finnes det flere utmerkede spisesteder, som Captain Americas Cookhouse and Bar, som serverer nydelige burgere, kyllingvinger og amerikanske klassikere. Et kult sted, med en særegen atmosfære som er perfekt for større grupper. Greenes Restaurant er stedet for deg som ser etter en eksklusiv restaurant med topp råvarer fra Middelhavet. Her finner du et solid utvalg av vin og annen drikke, som passer perfekt til en romantisk helaften. For irsk mat av beste sort, er Jacques et særdeles populært valg. Her får du irske klassiskere servert i et sjarmerende og hyggelig lokale. Liberty Grill like ved, er også glimrende for alle som liker lette og friske salater.


Finn fly til andre byer i Irland

Cork har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Cork på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Cork som passer deg.

Alle flysøk til Cork på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Cork. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Ja. momondo kan spore flypriser for Cork og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.