Finn billige flyvninger til Forente Arabiske Emirater fra 1 397 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
fr. 8.12.
fr. 15.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Forente Arabiske Emirater

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Forente Arabiske Emirater

Beste pris på enveisbillett

1 397 kr

Beste pris på tur/retur-billett

2 293 kr

Raskeste flytid

9t 35m

Opereres av

7 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Forente Arabiske Emirater fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 397 kr (Oslo Gardermoen til Abu Dhabi Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Forente Arabiske Emirater fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 293 kr (Oslo Gardermoen til Dubai Intl).
Den kjappeste flyvningen til Forente Arabiske Emirater fra Norge tar 9t 35m (Oslo Gardermoen til Dubai Intl).
Det finnes 7 andre flyselskaper som flyr til Forente Arabiske Emirater, deriblant Lufthansa, Air France og LOT.

Forente Arabiske Emirater flyinnsikt og trender

Se innsikt for Forente Arabiske Emirater-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor mye koster den billigste flyvningen til Forente Arabiske Emirater?

Hvis du ønsker å fly til Forente Arabiske Emirater for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som SAUDIA, Wizz Air Malta og Lufthansa som henholdsvis har priser fra 1 830 kr, 2 497 kr og 2 586 kr.
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Forente Arabiske Emirater?

Ifølge momondo-brukerne er det Dubai som er den mest populære byen i Forente Arabiske Emirater, og den besøkes 93 % oftere enn andre byer i Forente Arabiske Emirater. Abu Dhabi og Sharjah er også populære byer som mange av brukerne våre reiser til.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Forente Arabiske Emirater?

Flytiden fra Norge til Forente Arabiske Emirater varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Dubai Intl (en av de mest populære rutene), tar det 6t 45m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Forente Arabiske Emirater er fra Bergen Flesland til Dubai Intl, som tar omtrent 11t 05m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvilke flyselskaper flyr til Forente Arabiske Emirater?

Emirates er det mest populære flyselskapet som tilbyr flyvninger til Forente Arabiske Emirater – 56 % av brukerne våre velger å fly med dem når de skal reise til Forente Arabiske Emirater. Andre populære alternativer inkluderer Turkish Airlines og KLM. Totalt 16 ulike flyselskaper flyr til Forente Arabiske Emirater.

De billigste flyvningene til byer i Forente Arabiske Emirater

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Forente Arabiske Emirater fra Norge
Dubai
Dubai

Nyttig informasjon om flyvningen din til Forente Arabiske Emirater

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Forente Arabiske Emirater

Hvilken flyplass er det best å fly til når man skal besøke Souk Madinat Jumeirah?

Hvis du skal besøke Souk Madinat Jumeirah i Dubai, er det Dubai flyplass som er den nærmeste flyplassen.

Hvilken er den mest populære flyplassen i Forente Arabiske Emirater?

Hva koster en flybillett til Forente Arabiske Emirater?

Du kan regne med å måtte betale 15 760 kr i snitt for en flybillett til Forente Arabiske Emirater. Men, noen av våre brukere har funnet billetter helt nede i 4 612 kr til Forente Arabiske Emirater, som er det laveste vi har sett den siste uken. 32 969 kr per billett er det meste man må ut med for en billett til Forente Arabiske Emirater, mens alt rundt 14 602 kr og under er rimelig for denne strekningen.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Forente Arabiske Emirater fra flyvninger sist?

Pris for Forente Arabiske Emirater fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Forente Arabiske Emirater fra flyvninger?

Antall tilbydere fraForente Arabiske Emirater flyvninger er 20 fra og med desember 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Forente Arabiske Emirater?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Forente Arabiske Emirater med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Forente Arabiske Emirater?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Forente Arabiske Emirater, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Forente Arabiske Emirater. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Forente Arabiske Emirater

Finn flyvninger til disse populære byene i Forente Arabiske Emirater fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Forente Arabiske Emirater

Disse rutene har de billigste flyvningene til Forente Arabiske Emirater som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloDubai6t 45m2 997 kr
OsloAbu Dhabi10t 50m3 082 kr
BergenDubai10t 55m5 055 kr
StavangerDubai12t 50m5 919 kr

De beste tingene å se og gjøre i Forente Arabiske Emirater

Hvilke flyselskap flyr direkte til De forente arabiske emirater?

Du kan fly til De forente arabiske emirater direkte fra Oslo/Gardermoen til Dubai med Emirates. De fleste andre flyselskaper har en mellomlanding underveis. Andre selskaper du kan fly med er blant annet Aeroflot, SAS og Lufthansa. Skal du fly fra Oslo/Gardermoen til Abu Dhabi er det en mellomlanding på reisen. Da kan du fly med blant annet KLM, Turkish Airlines, British Airways eller Brussels Airlines. Dersom du flyr fra andre flyplasser i Norge, for eksempel fra Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola, kan du fly med SAS og Emirates med en mellomlanding ved Oslo/Gardermoen før ankomst i Dubai.

Når er det best å reise til De forente arabiske emirater?

De forente arabiske emirater har ikke adskilte sesonger slik som i Norge. Her er det som regel alltid varmt, fra rundt 25-40 grader. Det anbefales å fly til De forente arabiske emirater om vinteren for da er det mer behagelige temperaturer. Fra november-april er det 25-30 grader, og dette er den kalde årstiden. Det er altså perfekt å reise hit for en pause fra vinteren. Reiser du rundt jul, nyttår eller vinterferien kan det være en del dyrere for hotell, for da er det høysesong. Så det kan lønne seg å reise i november, eller utenom påske på vårparten hvis du vil reise når det er behagelige temperaturer og ikke så mange andre turister. Om sommeren kan det bli mellom 40-50 grader, men det er som regel behagelig hvis du bor ved vannet og har mulighet til å kjøle deg ned med et bad. Det er greit å legge merke til når Ramadan er det året du reiser, for da kan det være litt reduserte åpningstider på restauranter. Dette er en måned i året, og varierer noe fra år til år.

Hvor lang tid tar det å fly til De forente arabiske emirater?

Skal du fly til De forente arabiske emirater fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 6 timer og 45 minutter på en direkteflyvning til Dubai. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 9 timer og 25 minutter til Dubai. Reisetiden avhenger også av hvor lange mellomlandinger du har. Som regel er det en mellomlanding fra andre flyplasser enn Oslo, så da er reisen noe lenger.

Kan man reise til De forente arabiske emirater uten pass eller visum?

Når du skal reise til De forente arabiske emirater trenger du et pass som er gyldig i minst seks måneder fra dagen du reiser inn i landet. Du får også et innreisestempel som er gyldig i 90 dager. Dette trenger du ikke søke om på forhånd.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Forente Arabiske Emirater

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Forente Arabiske Emirater?

    Bekreft reisedetaljene dine for å søke etter de nyeste tilbudene. Når du blar gjennom tilbud, vil du få muligheten til å aktivere «Prisvarsler». Da mottar du oppdateringer når prisen for flyruten øker eller minsker.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Forente Arabiske Emirater med momondo?

    Dra nytte av vår kunstige intelligens i «Prisprognose»-verktøyet vårt som forutsier om det er bedreå bestille nå, eller vente til prisene minsker. Du kan strategisk velge de beste dagene å fly på og spare penger på reisen din ved å bruke «Priskalender»-verktøyet vårt. «Explore» gir en ovesikt over hvor mye det koster å fly til en hvilken som helst destinasjon fra en bestemt by eller flyplass. «Discover»-innholdet vårt er et flott alternativ for de som ønsker reiseinspirasjon eller tips til hvordan man kan spare penger, mens «Prisvarsler» vil oppdatere deg når prisene endrer seg slik at du kan bestille billetter til den beste prisen.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi sammenligner priser fra mer enn 700 konkurrenter for å hjelpe deg med å finne den prisen som fungerer best for deg. momondo opererer i over 30 internasjonale markeder og gir deg tilgang til et bredt utvalg av priser og tilbud. Søk etter reisen din ved å bruke momondo for å få varierte alterantiver fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Forente Arabiske Emirater?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Forente Arabiske Emirater.

Kan jeg finne flyreiser til Forente Arabiske Emirater med fleksible bestillingsregler på momondo?

Flyreiser til Forente Arabiske Emirater med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Forente Arabiske Emirater?

Når alle potensielle Forente Arabiske Emirater flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Forente Arabiske Emirater akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja. momondo kan spore flypriser for Forente Arabiske Emirater og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


En enklere måte å administrere reisen til Forente Arabiske Emirater på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.