Finn billig fly til Forente Arabiske Emirater

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
to. 21.10.
to. 28.10.

De billigste flyvningene til byer i Forente Arabiske Emirater

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Forente Arabiske Emirater fra Norge

Nyttig informasjon om flyvningen din til Forente Arabiske Emirater

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Forente Arabiske Emirater
 • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Forente Arabiske Emirater?

  Forente Arabiske Emirater har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (377 %) besøkte Dubai oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Forente Arabiske Emirater inkluderer Abu Dhabi og Sharjah.

 • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Forente Arabiske Emirater?

  De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Forente Arabiske Emirater koster:
  1 042 kr per person med Salam Air
  1 116 kr per person med Wizz Air
  1 272 kr per person med Norwegian


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Forente Arabiske Emirater

Finn flyvninger til disse populære byene i Forente Arabiske Emirater fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Forente Arabiske Emirater

Disse rutene har de billigste flyvningene til Forente Arabiske Emirater som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloAbu Dhabi1 710 kr
OsloDubai1 744 kr
BergenDubai3 791 kr
StavangerDubai3 917 kr

De forente arabiske emirater ligger i Midtøsten og grenser blant annet til Qatar og Saudi-Arabia. Landet har en kystlinje mot Omanbukta og Persiabukta. Kystlinjen er 640 kilometer lang, og her finner du blant annet vakre sanddyner og korallrev. Dessuten er det mye ørken i De forente arabiske emirater, og vanligvis varmt vær. Her er det lite nedbør, og om sommeren er det over 50 grader. Det er verdt å merke seg at det ved kysten er høy luftfuktighet i sommermånedene. To store byer som er svært populære destinasjoner for reisende som vil reise til De forente arabiske emirater, er Dubai og Abu Dhabi. Sharjah er også en av de største byene i landet. I storbyene finnes spektakulære bygninger og hoteller, og det er svært tilrettelagt for turister. I Dubai ligger flere av verdens høyeste bygninger, blant annet Burj Khalifa som er verdens høyeste. Her finner du også den største kunstige øyen i verden, den heter Palm Jumeirah. Den ser ut som en palme ovenfra, og her finner du massevis av lekre hoteller. Høytider og ferier kan påvirke priser, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne billige flybilletter med hotell. Høytider og ferier påvirker også når andre turister tar seg turen, og du kan forvente flere turister i vintermånedene, da dette er høysesongen for feriering i De forente arabiske emirater.

Hvilke flyselskap flyr direkte til De forente arabiske emirater?

Du kan fly til De forente arabiske emirater direkte fra Oslo/Gardermoen til Dubai med Emirates. De fleste andre flyselskaper har en mellomlanding underveis. Andre selskaper du kan fly med er blant annet Aeroflot, SAS og Lufthansa. Skal du fly fra Oslo/Gardermoen til Abu Dhabi er det en mellomlanding på reisen. Da kan du fly med blant annet KLM, Turkish Airlines, British Airways eller Brussels Airlines. Dersom du flyr fra andre flyplasser i Norge, for eksempel fra Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola, kan du fly med SAS og Emirates med en mellomlanding ved Oslo/Gardermoen før ankomst i Dubai.

Når er det best å reise til De forente arabiske emirater?

De forente arabiske emirater har ikke adskilte sesonger slik som i Norge. Her er det som regel alltid varmt, fra rundt 25-40 grader. Det anbefales å fly til De forente arabiske emirater om vinteren for da er det mer behagelige temperaturer. Fra november-april er det 25-30 grader, og dette er den kalde årstiden. Det er altså perfekt å reise hit for en pause fra vinteren. Reiser du rundt jul, nyttår eller vinterferien kan det være en del dyrere for hotell, for da er det høysesong. Så det kan lønne seg å reise i november, eller utenom påske på vårparten hvis du vil reise når det er behagelige temperaturer og ikke så mange andre turister. Om sommeren kan det bli mellom 40-50 grader, men det er som regel behagelig hvis du bor ved vannet og har mulighet til å kjøle deg ned med et bad. Det er greit å legge merke til når Ramadan er det året du reiser, for da kan det være litt reduserte åpningstider på restauranter. Dette er en måned i året, og varierer noe fra år til år.

Hvor lang tid tar det å fly til De forente arabiske emirater?

Skal du fly til De forente arabiske emirater fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 6 timer og 45 minutter på en direkteflyvning til Dubai. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 9 timer og 25 minutter til Dubai. Reisetiden avhenger også av hvor lange mellomlandinger du har. Som regel er det en mellomlanding fra andre flyplasser enn Oslo, så da er reisen noe lenger.

Kan man reise til De forente arabiske emirater uten pass eller visum?

Når du skal reise til De forente arabiske emirater trenger du et pass som er gyldig i minst seks måneder fra dagen du reiser inn i landet. Du får også et innreisestempel som er gyldig i 90 dager. Dette trenger du ikke søke om på forhånd.


Internasjonale flyreiser til Forente Arabiske Emirater

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Abu Dhabi
Raskeste flytid12t 15m
Billigst pris1 710 kr
Flyvninger fra Oslo til Dubai
Raskeste flytid6t 45m
Billigst pris1 744 kr
Flyvninger fra Bergen til Dubai
Raskeste flytid12t 25m
Billigst pris3 791 kr
Flyvninger fra Stavanger til Dubai
Raskeste flytid13t 30m
Billigst pris3 917 kr
Flyvninger fra Oslo til Dubai
Raskeste flytid15t 30m
Billigst pris5 274 kr

Finn flyvninger til Forente Arabiske Emirater

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Flyvninger til regioner i Forente Arabiske Emirater

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Forente Arabiske Emirater