Fly Asia Thailand Krabi

Finn billige fly til Krabi

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Krabi (KBV)
fre.. 4.12.
fre.. 11.12.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Krabi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Krabi fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Krabi?

Det anbefales å besøke Krabi under sesongen fra november til mars, da det ikke er så høy luftfuktighet og temperaturen er komfortabel, men varm. Bestiller du i god kan du finne billige flybilletter til Krabi. Det er varmest i april og mai, med korte tordenstormer og regn. Juni, juli og august er behagelige og prisene er litt lavere i denne perioden ettersom det ikke er høysesong.

Det er noe mer regn i september og oktober, og da er det også mindre folksomt. Skal du fly til Krabi fra Oslo kan du finne lave priser i mai, og relativt lave priser sen høst og etter jul og nyttår. Vil du finne billige flybilletter til Krabi bør du bestille utenom fellesferiene, og heller reise om vinteren eller våren. Selv om det er populært å fly til Krabi fra Oslo i sommermånedene, er det fortsatt fint vær og livlig der om vinteren også.

Fly til Krabi og opplev denne vakre thailandske perlen ved havet, for avslapning, sol og strandferie.

Hvilken flyvning til Krabi er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Krabi fra Glasgow fant flyvninger som er 95 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Krabi. Du kan finne den billigste prisen til Krabi fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Krabi?

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Krabi fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 893 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Krabi i løpet av November, kan du også fly billig i oktober. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 920 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Krabi?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Krabi på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 5 284 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Krabi?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Krabi er på søndag med priser helt nede i 3 693 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. På den annen side er lørdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 6 991 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Krabi?

Ifølge dataene våre er det på kvelden som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Krabi. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Krabi på kvelden for så lite som 3 455 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Flyvninger på ettermiddagen er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 6 410 kr.

Når er det best å reise på en strandferie til Krabi?

Besøkende som planlegger å feriere i Krabi bør bestille fly for Januar, februar, eventuelt mars hvis de har planer om å besøke Nopparat Thara Beach.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Krabi?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Krabi. Hvis du planlegger å fly til Krabi, bør du vurdere å bestille flyvninger til Phuket flyplass (67 km fra sentrum i Krabi), Trang flyplass (99 km fra sentrum i Krabi), Surat Thani flyplass (122 km fra sentrum i Krabi), eller Nakhon Si Thammarat flyplass (123 km fra sentrum i Krabi).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Krabi?

Du kan finne tilbud for Trang flyplass for i gjennomsnitt 469 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Krabi

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Krabi som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
Qatar Airways
9. des.
OSL
Oslo Gardermoen
21t 50m
2 stopp
KBV
Krabi
23. des.
KBV
Krabi
23t 20m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
5 319 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. des.
OSL
Oslo Gardermoen
25t 05m
3 stopp
KBV
Krabi
23. des.
KBV
Krabi
32t 15m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
6 412 kr
Finn lignende
Thai Airways
30. mai
OSL
Oslo Gardermoen
13t 55m
1 stopp
KBV
Krabi
3. jun.
KBV
Krabi
17t 05m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
8 000 kr
Finn lignende
Qatar Airways
5. jan.
OSL
Oslo Gardermoen
21t 50m
2 stopp
KBV
Krabi
19. jan.
KBV
Krabi
23t 20m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
5 530 kr
Finn lignende
Qatar Airways
9. feb.
OSL
Oslo Gardermoen
21t 50m
2 stopp
KBV
Krabi
5. mar.
KBV
Krabi
32t 15m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
6 121 kr
Finn lignende
Thai Airways
30. mai
OSL
Oslo Gardermoen
13t 55m
1 stopp
KBV
Krabi
3. jun.
KBV
Krabi
17t 05m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
8 018 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Krabi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Krabi

Det er en rekke flyselskaper som opererer mellom Oslo og Krabi. Noen populære selskaper som du kan finne billige flybilletter til Krabi med er blant annet Norwegian, British Airwais og Thai Airways. Det er ingen direkteflyvninger mellom Oslo og Krabi, og den raskeste reisen er på 13 timer og 35 minutter. Reisetiden avhenger av hvor mange og lange mellomlandinger flyvningen din har. Det er vanlig å mellomlande i for eksempel Bangkok eller Helsinki. Det kan være lurt å merke seg at det er rimeligere å bestille billetter i god tid, og ikke i siste liten. Dessuten er det noen lavprisselskaper som kan ta ekstra avgifter for å velge flysete, sjekke inn ekstra bagasje og annet.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Krabi, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Lufthavnen i Krabi ligger syv kilometer øst for byen og er en internasjonal lufthavn. Det er mange muligheter for å komme seg fra flyplassen og til hotellet ditt enten dette er i Krabi sentrum eller utenfor. Det finnes en offisiell buss-service som kjører fra Krabi lufthavn til Ao Nang og Krabi sentrum. For en billett koster det 100 baht (25 NOK) til Krabi og 150 baht (37 NOK) til Ao Nang. Denne bussen kjører mellom 8 og 10 ganger daglig mellom 8 om morgenen og 8 om kvelden. Billetter kan kjøpes i ankomsthallen, der du også finner taxikuponger. Når du skal tilbake til flyplassen kan du ta kontakt med hotellet ditt for å melde fra om at du vil hentes med buss. Reisen fra Krabi til flyplassen er omtrent 30 minutter. Fra Ao Nang tar det omtrent en time. Du bør alltid beregne god tid med buss i forhold til når ditt fly går, det kan oppstå trafikk som gjør reisen lenger. (Informasjon sjekket: 11/02/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Krabi?

Lokale busser kalt songthaew går hele dagen og er en perfekt måte å komme seg ut av Krabi hvis du skal på dagstur. Disse har faste stopp, men du kan som regel hoppe på hvor som helst, nesten som en taxi. Prisen fra Ao Nang til Krabi sentrum er 50 baht (12 NOK). Du kan også ta motorsykkeltaxi rundt i sentrum, som er en rask, men kanskje litt nervepirrende måte, å reise rundt på. Avtal fast pris til din destinasjon før du kjører av gårde. (Informasjon sjekket: 11/02/18).

Du kan også kjøre tuk-tuk, som er små minivaner. Disse tar deg til hvor som helst i sentrum av byen for omtrent 20 til 50 baht (5 til 12 NOK) per person. Det er lurt å kun sitte på 2 passasjerer i samme tuk-tuk om gangen. Det finnes også vanlige taxier. Du kan betale en sjåfør for å kjøre deg rundt for en dag med sightseeing. Dette pleier å koste omtrent 2500 baht (630 NOK). (Informasjon sjekket: 11/02/18).


Kan man reise til Krabi uten pass eller visum?

Nordmenn kan være i Thailand i inntil 30 dager. Pass på at du får både innreise og utreisestempel når du ankommer og forlater Thailand. Hvis du ikke får utreisestempel kan du få problemer dersom du vil reise inn i landet på nytt. Dessuten må ditt pass være gyldig i minst seks måneder når du ankommer. Hold deg oppdatert på visumbestemmelser og annet på blant annet regjeringens reiseinformasjon på nettet, eller Thailands ambassade. Det er ikke lov å ta med seg e-sigaretter inn i landet.


Finn hotell og fly til Krabi


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Krabi?

Dra på en snorkletur i det blå havet i Krabi. Her kan du se alle de fargerike fiskene og det frodige undervannslivet. Bli med de lokale som kjenner områdene godt, så får du oppleve mange vakre og ukjente perler rundt om i byen.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Besøk Ao Nang, et paradis for enhver som leter etter avslapning eller eventyr. Ligg på stranden eller gå tur og se de dramatiske klippene. Etter en lang dag på stranden kan du besøke de livlige barene og restaurantene der de serverer drinker og lokal sjømat.

Fly Asia Thailand Krabi
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse