Finn billige fly til Krabi

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 21.8.
sø. 28.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Krabi

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Krabi

Beste pris på tur/retur-billett

7 048 kr

Raskeste flytid

18t 20m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Krabi fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 7 048 kr (Oslo Gardermoen til Krabi).
Den kjappeste flyvningen til Krabi fra Norge tar 18t 20m (Oslo Gardermoen til Krabi).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Krabi, deriblant Emirates.

De billigste flyvningene til flyplassene i Krabi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Krabi fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Krabi

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Krabi

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Phuket (HKT)

Vanligvis er flyvninger til Krabi fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Phuket, som i gjennomsnitt koster 7 136 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KRABI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember19 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Krabi koster i gjennomsnitt kun 6 005 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KRABI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli45 % dyrereDet koster ca. 10 736 kr for flyvninger til Krabi fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KRABI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember688 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Krabi fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Krabi?

Det anbefales å besøke Krabi under sesongen fra november til mars, da det ikke er så høy luftfuktighet og temperaturen er komfortabel, men varm. Bestiller du i god kan du finne billige flybilletter til Krabi. Det er varmest i april og mai, med korte tordenstormer og regn. Juni, juli og august er behagelige og prisene er litt lavere i denne perioden ettersom det ikke er høysesong.

Det er noe mer regn i september og oktober, og da er det også mindre folksomt. Skal du fly til Krabi fra Oslo kan du finne lave priser i mai, og relativt lave priser sen høst og etter jul og nyttår. Vil du finne billige flybilletter til Krabi bør du bestille utenom fellesferiene, og heller reise om vinteren eller våren. Selv om det er populært å fly til Krabi fra Oslo i sommermånedene, er det fortsatt fint vær og livlig der om vinteren også.

Fly til Krabi og opplev denne vakre thailandske perlen ved havet, for avslapning, sol og strandferie.

Brukere som har bestilt reiser til Krabi fra Glasgow fant flyvninger som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Krabi. Du kan finne den billigste prisen til Krabi fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Krabi i løpet av september, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 6 276 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 21 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Krabi. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 7 402 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Krabi på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 7 048 kr i løpet av de siste 72 timene.

Hvis planen din er å tilbringe tid i Nopparat Thara Beach når du besøker Krabi, anbefaler momondo at du planegger å legge reisen til Januar, februar eller mars da temperaturene som regel er høyere, med liten sjanse for regn.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Krabi. Hvis du planlegger å fly til Krabi, bør du vurdere å bestille flyvninger til Phuket flyplass (67 km fra sentrum i Krabi), Trang flyplass (99 km fra sentrum i Krabi), Surat Thani flyplass (122 km fra sentrum i Krabi), eller Nakhon Si Thammarat flyplass (123 km fra sentrum i Krabi).

Du kan finne tilbud for Nakhon Si Thammarat flyplass for i gjennomsnitt 767 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Krabi

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Krabi som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
27. jan.
OSL12:35Oslo Gardermoen
19t 25m
2 stopp
KBV08:00Krabi
10. feb.
KBV09:35Krabi
32t 15m
2 stopp
OSL17:50Oslo Gardermoen
7 048 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
27. jan.
OSL06:40Oslo Gardermoen
41t 00m
2 stopp
KBV23:40Krabi
10. feb.
KBV09:35Krabi
32t 15m
2 stopp
OSL17:50Oslo Gardermoen
7 502 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. feb.
OSL06:40Oslo Gardermoen
25t 20m
2 stopp
KBV08:00Krabi
24. feb.
KBV14:50Krabi
27t 00m
2 stopp
OSL17:50Oslo Gardermoen
7 955 kr
Finn lignende
Emirates
25. okt.
OSL10:30Oslo Gardermoen
23t 40m
2 stopp
KBV10:10Krabi
1. nov.
KBV07:30Krabi
54t 30m
2 stopp
OSL14:00Oslo Gardermoen
8 129 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. sep.
OSL15:25Oslo Gardermoen
19t 25m
2 stopp
KBV10:50Krabi
20. sep.
KBV05:25Krabi
18t 50m
2 stopp
OSL00:15Oslo Gardermoen
8 429 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. nov.
OSL10:10Oslo Gardermoen
22t 50m
2 stopp
KBV09:00Krabi
30. nov.
KBV09:35Krabi
27t 25m
2 stopp
OSL13:00Oslo Gardermoen
8 457 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Krabi

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Krabi, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Finnair og Norwegian
Finnair
OSLOslo Gardermoen
18t 20m
KBVKrabi
Norwegian
TRDTrondheim Værnes (TRD)
40t 50m
KBVKrabi

Hvilke flyselskaper flyr til Krabi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Krabi

Hvilke flyselskaper flyr til Krabi?

På reiser til Krabi fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Norwegian, Thai Airways, Finnair eller British Airways. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Emirates til Krabi

Det går 7 fly med Emirates til Krabi under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Bangkok Suvarnabhumi, og den beste billettprisen med Emirates som er funnet på momondo, kostet 5 522 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Krabi). Emirates har en score på 8,4 basert på 129 brukervurderinger på momondo.

Flyvninger med Turkish Airlines til Krabi

Priser for fly med Turkish Airlines til Krabi kan koste fra så lite som 6 743 kr (tur/retur fra Oslo Gardermoen, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 7 flyene som Turkish Airlines flyr til Krabi i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med Turkish Airlines til Krabi, koster fra Bangkok Suvarnabhumi. Turkish Airlines har fått en score på 8,0/10 av momondo-brukere basert på totalt 137 vurdering.


Flyplasser nære Krabi

Under finner du alle flyplassene i Krabi sammen med avstanden til sentrum

Lufthavnen i Krabi ligger syv kilometer øst for byen og er en internasjonal lufthavn. Det er mange muligheter for å komme seg fra flyplassen og til hotellet ditt enten dette er i Krabi sentrum eller utenfor. Det finnes en offisiell buss-service som kjører fra Krabi lufthavn til Ao Nang og Krabi sentrum. For en billett koster det 100 baht (25 NOK) til Krabi og 150 baht (37 NOK) til Ao Nang. Denne bussen kjører mellom 8 og 10 ganger daglig mellom 8 om morgenen og 8 om kvelden. Billetter kan kjøpes i ankomsthallen, der du også finner taxikuponger. Når du skal tilbake til flyplassen kan du ta kontakt med hotellet ditt for å melde fra om at du vil hentes med buss. Reisen fra Krabi til flyplassen er omtrent 30 minutter. Fra Ao Nang tar det omtrent en time. Du bør alltid beregne god tid med buss i forhold til når ditt fly går, det kan oppstå trafikk som gjør reisen lenger.


Populære flybilletter til Krabi

Finn dine flybilletter til Krabi med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Krabi
Raskeste flytid18t 20m
Laveste pris7 048 kr
Flyvninger fra Trondheim til Krabi
Raskeste flytid40t 50m
Laveste pris10 128 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Krabi

Lokale busser kalt songthaew går hele dagen og er en perfekt måte å komme seg ut av Krabi hvis du skal på dagstur. Disse har faste stopp, men du kan som regel hoppe på hvor som helst, nesten som en taxi. Prisen fra Ao Nang til Krabi sentrum er 50 baht (12 NOK). Du kan også ta motorsykkeltaxi rundt i sentrum, som er en rask, men kanskje litt nervepirrende måte, å reise rundt på. Avtal fast pris til din destinasjon før du kjører av gårde.

Du kan også kjøre tuk-tuk, som er små minivaner. Disse tar deg til hvor som helst i sentrum av byen for omtrent 20 til 50 baht (5 til 12 NOK) per person. Det er lurt å kun sitte på 2 passasjerer i samme tuk-tuk om gangen. Det finnes også vanlige taxier. Du kan betale en sjåfør for å kjøre deg rundt for en dag med sightseeing. Dette pleier å koste omtrent 2500 baht (630 NOK).


Visumkrav for Krabi

Nordmenn kan være i Thailand i inntil 30 dager. Pass på at du får både innreise og utreisestempel når du ankommer og forlater Thailand. Hvis du ikke får utreisestempel kan du få problemer dersom du vil reise inn i landet på nytt. Dessuten må ditt pass være gyldig i minst seks måneder når du ankommer. Hold deg oppdatert på visumbestemmelser og annet på blant annet regjeringens reiseinformasjon på nettet, eller Thailands ambassade. Det er ikke lov å ta med seg e-sigaretter inn i landet.


Start planleggingen av reisen til Krabi


De beste tingene å se og gjøre i Krabi

Dra på en snorkletur i det blå havet i Krabi. Her kan du se alle de fargerike fiskene og det frodige undervannslivet. Bli med de lokale som kjenner områdene godt, så får du oppleve mange vakre og ukjente perler rundt om i byen.

Besøk Ao Nang, et paradis for enhver som leter etter avslapning eller eventyr. Ligg på stranden eller gå tur og se de dramatiske klippene. Etter en lang dag på stranden kan du besøke de livlige barene og restaurantene der de serverer drinker og lokal sjømat.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Krabi. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Krabi med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Krabi.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Krabi, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Krabi og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Krabi

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Krabi

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.