Finn billige fly til Krabi

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Krabi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Krabi fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Krabi

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Krabi

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Krabi (KBV)

Vanligvis er flyvninger til Krabi fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Krabi, som i gjennomsnitt koster 5 009 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KRABI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember45 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Krabi koster i gjennomsnitt kun 2 743 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KRABI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember27 % dyrereDet koster ca. 6 365 kr for flyvninger til Krabi fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KRABI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember312 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Krabi fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Krabi?

Det anbefales å besøke Krabi under sesongen fra november til mars, da det ikke er så høy luftfuktighet og temperaturen er komfortabel, men varm. Bestiller du i god kan du finne billige flybilletter til Krabi. Det er varmest i april og mai, med korte tordenstormer og regn. Juni, juli og august er behagelige og prisene er litt lavere i denne perioden ettersom det ikke er høysesong.

Det er noe mer regn i september og oktober, og da er det også mindre folksomt. Skal du fly til Krabi fra Oslo kan du finne lave priser i mai, og relativt lave priser sen høst og etter jul og nyttår. Vil du finne billige flybilletter til Krabi bør du bestille utenom fellesferiene, og heller reise om vinteren eller våren. Selv om det er populært å fly til Krabi fra Oslo i sommermånedene, er det fortsatt fint vær og livlig der om vinteren også.

Fly til Krabi og opplev denne vakre thailandske perlen ved havet, for avslapning, sol og strandferie.

 • Hvilken flyvning til Krabi er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Krabi fra Kuala Lumpur fant flyvninger som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Krabi. Du kan finne den billigste prisen til Krabi fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Krabi?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Krabi i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av oktober også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 2 768 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Krabi?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Krabi. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 5 009 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Krabi på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 4 851 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Når er det best å reise på en strandferie til Krabi?

  Hvis planen din er å tilbringe tid i Nopparat Thara Beach når du besøker Krabi, anbefaler momondo at du planegger å legge reisen til Januar, februar eller mars da temperaturene som regel er høyere, med liten sjanse for regn.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Krabi?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Krabi. Hvis du planlegger å fly til Krabi, bør du vurdere å bestille flyvninger til Phuket flyplass (67 km fra sentrum i Krabi), Trang flyplass (99 km fra sentrum i Krabi), Surat Thani flyplass (122 km fra sentrum i Krabi), eller Nakhon Si Thammarat flyplass (123 km fra sentrum i Krabi).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Krabi?

  Du kan finne tilbud for Trang flyplass for i gjennomsnitt 485 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Krabi

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Krabi som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
29. nov.
OSL08:05Oslo Gardermoen
17t 20m
2 stopp
KBV01:25Krabi
6. des.
KBV16:20Krabi
25t 15m
2 stopp
OSL17:35Oslo Gardermoen
4 851 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. jan.
OSL06:40Oslo Gardermoen
39t 20m
2 stopp
KBV22:00Krabi
23. jan.
KBV13:00Krabi
27t 25m
2 stopp
OSL16:25Oslo Gardermoen
5 068 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. jan.
OSL10:25Oslo Gardermoen
35t 35m
2 stopp
KBV22:00Krabi
28. feb.
KBV13:00Krabi
30t 10m
2 stopp
OSL19:10Oslo Gardermoen
5 085 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. jan.
OSL03:55Oslo Gardermoen
19t 35m
2 stopp
KBV23:30Krabi
14. feb.
KBV16:20Krabi
28t 30m
2 stopp
OSL20:50Oslo Gardermoen
5 135 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. feb.
OSL08:05Oslo Gardermoen
17t 20m
2 stopp
KBV01:25Krabi
27. feb.
KBV13:00Krabi
28t 35m
2 stopp
OSL17:35Oslo Gardermoen
5 152 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. jan.
OSL03:45Oslo Gardermoen
19t 45m
1 stopp
KBV23:30Krabi
14. feb.
KBV13:00Krabi
31t 50m
2 stopp
OSL20:50Oslo Gardermoen
5 169 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Krabi

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Krabi, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Emirates og Finnair
Flere flyselskaper
24. mar.
OSL04:55Oslo Gardermoen
25t 05m
3 stopp
KBV06:00Krabi
2 735 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. apr.
OSL09:10Oslo Gardermoen
19t 35m
2 stopp
KBV04:45Krabi
3 019 kr
Finn lignende
Emirates
24. mar.
OSL10:10Oslo Gardermoen
26t 05m
2 stopp
KBV12:15Krabi
3 830 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Krabi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Krabi
 • Hvilke flyselskaper flyr til Krabi?

  På reiser til Krabi fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Norwegian, Thai Airways, Qatar Airways eller Finnair. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Krabi

Under finner du alle flyplassene i Krabi sammen med avstanden til sentrum

Lufthavnen i Krabi ligger syv kilometer øst for byen og er en internasjonal lufthavn. Det er mange muligheter for å komme seg fra flyplassen og til hotellet ditt enten dette er i Krabi sentrum eller utenfor. Det finnes en offisiell buss-service som kjører fra Krabi lufthavn til Ao Nang og Krabi sentrum. For en billett koster det 100 baht (25 NOK) til Krabi og 150 baht (37 NOK) til Ao Nang. Denne bussen kjører mellom 8 og 10 ganger daglig mellom 8 om morgenen og 8 om kvelden. Billetter kan kjøpes i ankomsthallen, der du også finner taxikuponger. Når du skal tilbake til flyplassen kan du ta kontakt med hotellet ditt for å melde fra om at du vil hentes med buss. Reisen fra Krabi til flyplassen er omtrent 30 minutter. Fra Ao Nang tar det omtrent en time. Du bør alltid beregne god tid med buss i forhold til når ditt fly går, det kan oppstå trafikk som gjør reisen lenger.


Populære flybilletter til Krabi

Finn dine flybilletter til Krabi med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Krabi
Raskeste flytid17t 20m
Billigst pris4 851 kr
Flyvninger fra Trondheim til Krabi
Raskeste flytid30t 20m
Billigst pris5 578 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Krabi

Lokale busser kalt songthaew går hele dagen og er en perfekt måte å komme seg ut av Krabi hvis du skal på dagstur. Disse har faste stopp, men du kan som regel hoppe på hvor som helst, nesten som en taxi. Prisen fra Ao Nang til Krabi sentrum er 50 baht (12 NOK). Du kan også ta motorsykkeltaxi rundt i sentrum, som er en rask, men kanskje litt nervepirrende måte, å reise rundt på. Avtal fast pris til din destinasjon før du kjører av gårde.

Du kan også kjøre tuk-tuk, som er små minivaner. Disse tar deg til hvor som helst i sentrum av byen for omtrent 20 til 50 baht (5 til 12 NOK) per person. Det er lurt å kun sitte på 2 passasjerer i samme tuk-tuk om gangen. Det finnes også vanlige taxier. Du kan betale en sjåfør for å kjøre deg rundt for en dag med sightseeing. Dette pleier å koste omtrent 2500 baht (630 NOK).


Visumkrav for Krabi

Nordmenn kan være i Thailand i inntil 30 dager. Pass på at du får både innreise og utreisestempel når du ankommer og forlater Thailand. Hvis du ikke får utreisestempel kan du få problemer dersom du vil reise inn i landet på nytt. Dessuten må ditt pass være gyldig i minst seks måneder når du ankommer. Hold deg oppdatert på visumbestemmelser og annet på blant annet regjeringens reiseinformasjon på nettet, eller Thailands ambassade. Det er ikke lov å ta med seg e-sigaretter inn i landet.


Start planleggingen av reisen til Krabi


De beste tingene å se og gjøre i Krabi

Hva bør jeg oppleve i Krabi?

Dra på en snorkletur i det blå havet i Krabi. Her kan du se alle de fargerike fiskene og det frodige undervannslivet. Bli med de lokale som kjenner områdene godt, så får du oppleve mange vakre og ukjente perler rundt om i byen.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Besøk Ao Nang, et paradis for enhver som leter etter avslapning eller eventyr. Ligg på stranden eller gå tur og se de dramatiske klippene. Etter en lang dag på stranden kan du besøke de livlige barene og restaurantene der de serverer drinker og lokal sjømat.