Hoteller i Munchen, Tyskland

Finn tilbud på 496 hoteller i Munchen, Tyskland

Munchen, Tyskland
24. nov. — 25. nov.2
fr. 25.11.
ti. 29.11.

De beste hotellene i Munchen

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Munchen
Pris
kr183
kr46667
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Munchen

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Munchen

Pris

776 kr–2 309 kr

BILLIGSTE BYDEL I MUNCHENSchwabing-West31 % billigereHoteller i Schwabing-West er de billigste i Munchen med en gjennomsnittspris på kun 776 kr per natt
DYRESTE BYDEL I MUNCHENAltstadt-Lehel51 % dyrereAltstadt-Lehel har de dyreste hotellene i Munchen med rom med en gjennomsnittspris på 2 309 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I MUNCHENLudwigsvorstadt-Isarvorstadt77 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Ludwigsvorstadt-Isarvorstadt enn noen andre land i Munchen

Ting å gjøre i Munchen


Hoteller i populære bydeler i Munchen

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Munchen, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Munchen

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Munchen
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
59 %forventet prisnedgang
34 %forventet prisøkning

Pris

473 kr–1 769 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
2 900 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
435 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Munchen

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Munchen

Laveste hotellpris

163 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Le Méridien Munich

Hoteller i nærheten av flyplassen

427
Den rimeligste prisen for et rom i Munchen funnet siste 7 dager er 163 kr/natten. Denne prisen fås hos The 4you Hostel & Hotel Munich, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Le Méridien Munich, det mest populære 5-stjerners hotellet i Munchen(7,6/10 rating - basert på 898 anmeldelser).
Det er er 427 hoteller i Munchen i nærheten av Munchen Franz Josef Strauss. Hilton Munich Airport med kortest avstand på 0,2 km fra denne flyplassen.

Munchen reisetips

Hvis du vil finne et billig hotell i München kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det rimeligste alternativet, som passer godt til unge reisende og backpackere, er hostell. Dette finner du fra omtrent EUR 11 (ca 115 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller koster fra rundt EUR 18 (ca 175 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller i sentrum av München, finner du fra ca EUR 72 (ca 700 NOK) per natt.

Det er mange transportmuligheter i München og det enkleste og mest praktiske er nok offentlig transport. Du kan ta undergrunnsbanen U-Bahn til alle de mest sentrale stedene i byen, og du kjøper billett på stasjonen før påstigning. En billett koster fra ca EUR 2,90 (ca 28 NOK). Du kan også ta S-Bahn som er det samme som U-Bahn, bare over bakken. Billett kjøper du også på stasjonen, og koster det samme. Det finnes også busser som tar deg med rundt i byen. Du kan kjøpe billett ombord, og den koster fra ca EUR 2,50 (ca 24 NOK).

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i München, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet på forhånd.

München er en storby som er som trygg å reise til, men du bør uansett passe godt på verdisakene dine når du er ute i store folkemengder.

Du behøver ikke adapter når du reiser til München.

Det er vanlig å gi omtrent 10% tips dersom du har fått god service på restaurant. Det er ikke like vanlig å tipse i for eksempel taxi.


Hvor mye koster et hotell i Munchen per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Munchen med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 996 kr

Gjennomsnittlig 1 354 kr

Dyrest 1 768 kr

Finn hoteller med 3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Munchen

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Munchen
Finn hosteller i Munchen

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Munchen

Disse hotellene i Munchen har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Munchen

München ligger ved elven Isar i Bayern, og er den tredje største byen i Tyskland. Det kan være nyttig å vurdere hvilket område man helst vil bo i før man bestiller hotell online. For par som gjerne vil bo i vakre omgivelser og ha et romantisk opphold i München, er Alstadt & Hauptbahnhof gode alternativer. Her finner du små plasser fra middelalderen, små, snirklete gater og kirkespir. Her er du i gåavstand til severdigheter som Marienplatz, matmarkedet Viktualienmarkt, og Frauenkirche.

For unge reisende som vil være nære kule butikker, gallerier, og kaféer, er Schwabing og Maxvorstadt gode områder å finne hotell i München. Her er man i nærheten av Kunstareal, som er museumskvartalet i byen. Her finnes kunstverker fra Rembrand til Magritte. Rett i nærheten, i Schwabing, henger de lokale studentene og unge kunstnerne på gatekaféer og barer.

Reiser du til München med vennegjengen for å oppleve Oktoberfest, er det perfekt å legge oppholdet til Laim og Sending. Laim er et avslappet nabolag som strekker seg nordover mot Hirschgarten, som er en såkalt biergarten. Dette er det største ølserveringsstedet i verden, med over 8000 sitteplasser. Det gjør det til det perfekte lokalet for god stemning og for å drikke en bayer sammen med gode venner.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Munchen

München er en tysk storby med mye historie, og gamlebyen som heter Altstadt er fra det 13. århundre. Den lange historien gir byen et helt unikt preg når det gjelder arkitektur. I gamlebyen finner du neo-barokk arkitektur, små designer-butikker og snirklende gater. Utover mot nordøst og Schwabing finner du Art Nouveau bulevarder og den store Englischer Garten. Maxvorstadt Universitet gir byen et ungt og spennende preg, på grunn av alle studentene som henger i området rundt. Livlige barer og kaféer er å finne i området ved universitetet. En viktig hendelse hvert år er selvfølgelig Oktoberfest, som arrangeres med full fest i store ølsaler. Her kler man seg ut i tradisjonelle nikkers og dirndler, og drikker øl av store glass. Reiser du til München under dette arrangementet er det høyst sannsynlig at du møter massevis av festglade lokale og turister.

Det er gode muligheter for å finne en grønn flekk i München. Dra for eksempel til den store engelske hagen, som er seks kilometer med natur langs med Isar-elven. Er du her om sommeren kan du ta S-Bahn til Feringasee-elven og bade på sandstrand i klart vann. I byens botaniske hage finner du over 14000 forskjellige plantearter.

Reis til den historiske storbyen i Tyskland som byr på både øl, kunst og spennende arkitektur og kunst.


Informasjon om opphold i Munchen

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Munchen

Et hotellrom i Munchen vil normalt koste deg 1 303 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Hoteller i Munchen er vanligvis billigst i september. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 60 % i denne perioden.

Hotellrom i Munchen er generelt billigere på fredag, og dyrere på mandag.

Hosteller og hoteller i Munchen med 2 stjerner eller færre koster omkring 1 014 kr for en seng per person. Dette blir omkring 289 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Munchen.

Altstadt-Lehel, Ludwigsvorstadt-Isarvorstadt, Schwabing-West og Pasing-Obermenzing i Munchen er blant de mest populære områdene å bo i.

En gjennomsnittstemperatur på 3 °C og forventet nedbørsmengde på 50 mm gjør November til en flott måned å utforske området omkring Munchen.

Det er nå 163 ferieboliger tilgjengelige i Munchen. De fleste av våre brukere velger å bo på The Stay.Residence, som er den mest populære i Munchen. Sammenlign ferieboliger i Munchen.

Ja, du kan bestille et vandrehjem i Munchen. Det er for øyeblikket flere 157 vandrehjem i dette området og Hotel Sendlinger Tor er det mest populære valget blant momondo-brukere. Sammenlign tilbud på vandrehjem i Munchen.


momondos favoritthoteller i Munchen

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Munchen
Super 8 by Wyndham Munich City North

Super 8 by Wyndham Munich City North

Am Nordring 4, Munich, Bavaria, Germany

8,1
550 kr
NH München City Süd

NH München City Süd

Ottobrunner Strasse 17-19, Munich, Bavaria, Germany

7,1
529 kr
Jaeger´s Munich (Hotel/Hostel)

Jaeger´s Munich (Hotel/Hostel)

Senefelderstraße 3, Munich, Bavaria, Germany

7,8
193 kr
Holiday Inn Express Munich - Messe

Holiday Inn Express Munich - Messe

Otto-Lilienthal-Ring 6, Munich, Bavaria, Germany

8,0
692 kr
Leonardo Royal Hotel Munich

Leonardo Royal Hotel Munich

Moosacher Strasse 90, Munich, Bavaria, Germany

8,3
794 kr
Hotel Seibel

Hotel Seibel

Theresienhöhe 9, Munich, Bavaria, Germany

7,2
621 kr
Novotel München Messe

Novotel München Messe

Willy-Brandt-Platz 1, Munich, Bavaria, Germany

8,3
753 kr
Achat Hotel München Süd

Achat Hotel München Süd

Perchtinger Straße 3, Munich, Bavaria, Germany

7,9
641 kr
Hampton by Hilton Munich City West

Hampton by Hilton Munich City West

Landsberger Strasse 114, Munich, Bavaria, Germany

7,7
1 008 kr
Holiday Inn Munich - Westpark

Holiday Inn Munich - Westpark

Albert-Rosshaupter-Strasse 45, Munich, Bavaria, Germany

8,3
753 kr
Hyperion Hotel Munchen

Hyperion Hotel Munchen

Truderinger Strasse 13, Munich, Bavaria, Germany

8,5
1 171 kr
The Westin Grand Munich

The Westin Grand Munich

Arabellastr. 6, Munich, Bavaria, Germany

7,6
1 140 kr
NH München Messe

NH München Messe

Eggenfeldener Str. 100, Munich, Bavaria, Germany

7,5
641 kr
B&B Hotel München-Olympiapark

B&B Hotel München-Olympiapark

Pelkovenstrasse 156, Munich, Bavaria, Germany

7,9
749 kr