Hoteller i Munchen, Tyskland

Finn tilbud på 493 hoteller i Munchen, Tyskland

Munchen, Tyskland
9. des. — 10. des.2
sø. 10.12.
to. 14.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Munchen

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Munchen
Pris
kr185
kr4668
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Munchen

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Munchen

Pris

1 155 kr–1 973 kr

BILLIGSTE BYDEL I MUNCHENThalkirchen-Obersendling31 % billigereHoteller i Thalkirchen-Obersendling er de billigste i Munchen med en gjennomsnittspris på kun 1 155 kr per natt
DYRESTE BYDEL I MUNCHENNeuhausen-Nymphenburg15 % dyrereNeuhausen-Nymphenburg har de dyreste hotellene i Munchen med rom med en gjennomsnittspris på 1 973 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I MUNCHENAu-Haidhausen72 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Au-Haidhausen enn noen andre land i Munchen

Ting å gjøre i Munchen


Hoteller i populære bydeler i Munchen

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Munchen, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Munchen

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Munchen
Lavsesongoktoberbilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
36 %forventet prisnedgang
30 %forventet prisøkning

Pris

967 kr–2 146 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 243 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 707 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Munchen på er: 1-2 stjerne, 88 dag før. 3 stjerne, 72 dag før. 4-5 stjerne, 57 dag før.

1-2 stjerne

426 kr–1 321 kr

3 stjerne

601 kr–1 682 kr

4-5 stjerne

666 kr–4 411 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Munchen

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Munchen

Laveste hotellpris

186 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Westin Grand Munich

Hoteller i nærheten av flyplassen

437
Den rimeligste prisen for et rom i Munchen funnet siste 7 dager er 186 kr/natten. Denne prisen fås hos a&o München Laim, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Westin Grand Munich, det mest populære 5-stjerners hotellet i Munchen(7,7/10 rating - basert på 2 066 anmeldelser).
Det er er 437 hoteller i Munchen i nærheten av Munchen Franz Josef Strauss. Hilton Munich Airport med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.

Munchen reisetips

Hvordan bor man billig i München?

Hvis du vil finne et billig hotell i München kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det rimeligste alternativet, som passer godt til unge reisende og backpackere, er hostell. Dette finner du fra omtrent EUR 11 (ca 115 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller koster fra rundt EUR 18 (ca 175 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller i sentrum av München, finner du fra ca EUR 72 (ca 700 NOK) per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i München?

Det er mange transportmuligheter i München og det enkleste og mest praktiske er nok offentlig transport. Du kan ta undergrunnsbanen U-Bahn til alle de mest sentrale stedene i byen, og du kjøper billett på stasjonen før påstigning. En billett koster fra ca EUR 2,90 (ca 28 NOK). Du kan også ta S-Bahn som er det samme som U-Bahn, bare over bakken. Billett kjøper du også på stasjonen, og koster det samme. Det finnes også busser som tar deg med rundt i byen. Du kan kjøpe billett ombord, og den koster fra ca EUR 2,50 (ca 24 NOK).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i München?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i München, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i München?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet på forhånd.

Hvor trygt er det i München?

München er en storby som er som trygg å reise til, men du bør uansett passe godt på verdisakene dine når du er ute i store folkemengder.

Behøver man en adapter i München?

Du behøver ikke adapter når du reiser til München.

Hvor mye bør man gi i tips i München?

Det er vanlig å gi omtrent 10% tips dersom du har fått god service på restaurant. Det er ikke like vanlig å tipse i for eksempel taxi.


Hvor mye koster et hotell i Munchen per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Munchen med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 806 kr

Gjennomsnittlig 1 087 kr

Dyrest 1 368 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Munchen

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Munchen
Finn hosteller i Munchen

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Munchen

Disse hotellene i Munchen har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Munchen

München ligger ved elven Isar i Bayern, og er den tredje største byen i Tyskland. Det kan være nyttig å vurdere hvilket område man helst vil bo i før man bestiller hotell online. For par som gjerne vil bo i vakre omgivelser og ha et romantisk opphold i München, er Alstadt & Hauptbahnhof gode alternativer. Her finner du små plasser fra middelalderen, små, snirklete gater og kirkespir. Her er du i gåavstand til severdigheter som Marienplatz, matmarkedet Viktualienmarkt, og Frauenkirche.

For unge reisende som vil være nære kule butikker, gallerier, og kaféer, er Schwabing og Maxvorstadt gode områder å finne hotell i München. Her er man i nærheten av Kunstareal, som er museumskvartalet i byen. Her finnes kunstverker fra Rembrand til Magritte. Rett i nærheten, i Schwabing, henger de lokale studentene og unge kunstnerne på gatekaféer og barer.

Reiser du til München med vennegjengen for å oppleve Oktoberfest, er det perfekt å legge oppholdet til Laim og Sending. Laim er et avslappet nabolag som strekker seg nordover mot Hirschgarten, som er en såkalt biergarten. Dette er det største ølserveringsstedet i verden, med over 8000 sitteplasser. Det gjør det til det perfekte lokalet for god stemning og for å drikke en bayer sammen med gode venner.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Munchen

München er en tysk storby med mye historie, og gamlebyen som heter Altstadt er fra det 13. århundre. Den lange historien gir byen et helt unikt preg når det gjelder arkitektur. I gamlebyen finner du neo-barokk arkitektur, små designer-butikker og snirklende gater. Utover mot nordøst og Schwabing finner du Art Nouveau bulevarder og den store Englischer Garten. Maxvorstadt Universitet gir byen et ungt og spennende preg, på grunn av alle studentene som henger i området rundt. Livlige barer og kaféer er å finne i området ved universitetet. En viktig hendelse hvert år er selvfølgelig Oktoberfest, som arrangeres med full fest i store ølsaler. Her kler man seg ut i tradisjonelle nikkers og dirndler, og drikker øl av store glass. Reiser du til München under dette arrangementet er det høyst sannsynlig at du møter massevis av festglade lokale og turister.

Det er gode muligheter for å finne en grønn flekk i München. Dra for eksempel til den store engelske hagen, som er seks kilometer med natur langs med Isar-elven. Er du her om sommeren kan du ta S-Bahn til Feringasee-elven og bade på sandstrand i klart vann. I byens botaniske hage finner du over 14000 forskjellige plantearter.

Reis til den historiske storbyen i Tyskland som byr på både øl, kunst og spennende arkitektur og kunst.


Informasjon om opphold i Munchen

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Munchen

Hvor mye koster et hotell i Munchen?

Et hotellrom i Munchen vil normalt koste deg 1 625 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Munchen?

Hoteller i Munchen er vanligvis billigst i oktober. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 36 % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Munchen?

Hotellrom i Munchen er generelt billigere på tirsdag, og dyrere på torsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Munchen?

Du må ut med ca. 4 180 kr for et luksushotellrom i Munchen. Dette er en økning på 64% % i gjennomsnitt, sammenlignet med et typisk hotell i Munchen, som vanligvis vil ha en prislapp på 1 625 kr per natt.

Hvor i Munchen bør jeg bo?

Altstadt-Lehel, Ludwigsvorstadt-Isarvorstadt, Pasing-Obermenzing og Schwabing-West i Munchen er blant de mest populære områdene å bo i.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Munchen?

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Munchen i løpet av Desember, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på 0 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 50 mm.

Har Munchen ferieboliger?

Det er nå 783 ferieboliger tilgjengelige i Munchen. De fleste av våre brukere velger å bo på Frederics Munchen City Olympiapark, som er den mest populære i Munchen. Sammenlign ferieboliger i Munchen.

Har Munchen vandrehjem?

Ja, du kan bestille et vandrehjem i Munchen. Det er for øyeblikket flere 16 vandrehjem i dette området og The Hangover Hospital er det mest populære valget blant momondo-brukere. Sammenlign tilbud på vandrehjem i Munchen.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Munchen fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 1 034 tilbydere å velge mellom fra Munchen hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Munchen fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Munchen ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Munchen

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Munchen